Kostas 1980, FUE, 2.040g, 26/01/2023

konelos

Active Member
Οταν έχουν να σε δουν γνωστοί και συγγενείς πάνω από 1 χρόνο τα πράγματα είναι λίγο περίεργα, άμα τους πετύχεις και όλους μαζί σε κανένα γάμο αρχίζεις να αγχώνεσαι.
Τι έχεις αλλάξει;
Και 30 να μου έλεγες θα το πίστευα!
Από πάρα πολλούς θετικά κομπλιμέντα εννοείτε, έχει συμπέσει και τα 30 κιλά που έχασα σχετικά κοντά, ήταν και το χτένισμα που δοκιμάζω να τα ρίχνω μπροστά, πάντα ήμουν με αρκετά μεγάλο κούτελο.
Ήθελε η γυναίκα να ανεβάσει φωτό social πέρυσι vs φέτος και δεν το έκανε γιατί κάνω κρα, με ρώτησε αν θέλω και της είπα άστο :)
Πολλοί γνωστοί μου έχουν ξεκινήσει φίνα μινοξ τοπικά , κάποιοι θα μπουν για μεταμόσχευση.
Εννοείτε ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος.
Παίρνω minox-fina τοπικά 4-5 φορές τη βδομάδα, βλέπω αρκετές τρίχες πάντως στο νιπτήρα όταν μασάζ, ή χτένισμα.

Ναι πρέπει να κάνω μια φωτογράφιση sorry .

Μια πρόχειρη που είχα ανεβάσει και σε άλλο νήμα.

Συνημμένα

• 1720194207243.jpeg
    1720194207243.jpeg
    249.8 KB · Προβολές: 102

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

montecristo

Well-Known Member
Οταν έχουν να σε δουν γνωστοί και συγγενείς πάνω από 1 χρόνο τα πράγματα είναι λίγο περίεργα, άμα τους πετύχεις και όλους μαζί σε κανένα γάμο αρχίζεις να αγχώνεσαι.
Τι έχεις αλλάξει;
Και 30 να μου έλεγες θα το πίστευα!
Από πάρα πολλούς θετικά κομπλιμέντα εννοείτε, έχει συμπέσει και τα 30 κιλά που έχασα σχετικά κοντά, ήταν και το χτένισμα που δοκιμάζω να τα ρίχνω μπροστά, πάντα ήμουν με αρκετά μεγάλο κούτελο.
Ήθελε η γυναίκα να ανεβάσει φωτό social πέρυσι vs φέτος και δεν το έκανε γιατί κάνω κρα, με ρώτησε αν θέλω και της είπα άστο :)
Πολλοί γνωστοί μου έχουν ξεκινήσει φίνα μινοξ τοπικά , κάποιοι θα μπουν για μεταμόσχευση.
Εννοείτε ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος.
Παίρνω minox-fina τοπικά 4-5 φορές τη βδομάδα, βλέπω αρκετές τρίχες πάντως στο νιπτήρα όταν μασάζ, ή χτένισμα.

Ναι πρέπει να κάνω μια φωτογράφιση sorry .

Μια πρόχειρη που είχα ανεβάσει και σε άλλο νήμα.

Να χαιρεσαι το αποτέλεσμα σου φιλε...ήδη από τους 6.5 μήνες φαινόταν οτι ειχες πάει πολυ καλά...Ανέβασε ομως και φωτογραφίες οπως αυτές που ειχες βάλει στους 6μησι μήνες, από μπροστά, πλαινές και μια δότρια, να υπάρχουν...

Τελευταία επεξεργασία:
Μπλουζα