Kwstakis, fue, λιόσης, 2500 grafts, 17-18/3/2015

aeratos28

Just aeratos
corfu για το prp κρατά μικρό καλάθι,υπάρχει ή γνώμη ότι βοηθάει τα μοσχεύματα,παλιότερα υπήρχε αυτή ή γνώμη βασικά γιατί τώρα λένε ότι βοηθάει τα ήδη υπάρχοντα μαλλιά..άντε βγάλε άκρη.εγώ κραταω πολλές επιφυλάξεις για το αν έχει κάποιο αποτέλεσμα και στα υπάρχοντα και ειδικά στα μοσχεύματα..γνωστός μου δεν είδε καμία διάφορα εκτός από την τσέπη του -800 κατοστιρικα..ας σου πουν και άλλοι βέβαια οι οποίοι έχουν κάνει ή γνωρίζουν καλυτερα

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
ο φίλος ο kwstakis που είναι?μακάρι να πηγαίνει καλά αλλά δεν το βλέπω.από κάτι φωτό που έστειλε πριν ένα διάστημα,βλέπω ότι δεν έχει γίνει δουλειά.. ίσως αργή φυτρωση?μακάρι να είναι αυτο, τι να πω..τουλάχιστον αν ανεβάσει πάλι φωτογραφίες να είναι κανονικές φωτογραφίες,όχι σαν αυτές που έχει ανεβάσει και ειδικά οι τελευταίες..όπως του Βαγγέλη ας πούμε..γιατί αλλιώς kwstaki δεν υπάρχει λόγος να ανεβάσεις τέτοιες γιατί δεν βοηθάς κανέναν να καταλάβει..μην το πάρεις ως επίθεση..και εσύ αν έβλεπες τέτοιες φωτογραφίες από άλλον,το ίδιο θα ελεγες

Adriano

Well-Known Member
Εγώ παιδιά μερικές σελίδες πριν είχα ζητήσει καθαρές φώτο.Λίγο πολύ μου την είπε ο Κωστάκης (κι εγώ φυσικά).Ήμουν και αγενής δυστυχώς.
Μην περιμένετε να δείτε φώτο πιο καθαρές.Αν και ελπίζω να μας εκπλήξει ευχάριστα ο Κώστας.

kwsTakis

Active Member
mm2.jpg
mm3.jpg
α

kwsTakis

Active Member
ανεβασα παιδια,,η πρωτη ειναι κατω απο το φωσ στην τουαλετα,,η δευτερη κανονικα στο σπιτι μου,,θελω αντικειμενικα την γνωμη σασ

aeratos28

Just aeratos
ρε φιλε kwstaki,πραγματικά τώρα..χωρίς παρεξήγηση..τις είχε τις φωτό πριν τις στειλεις?όχι γτ αν είμαι εγώ περίεργος να ζήτησω συγνώμη..τι θες να σου πούμε τώρα..εγώ δεν καταλαβαίνω του..επίτηδες το κανείς?εχεις δει άλλες φωτό?του Βαγγέλη ας πούμε από dhi ή του cvial από lorenzo??αν θες να ενημερώνει,κάντο σωστά..αλλιώς δεν υπάρχει λογος

kwsTakis

Active Member
ρε φιλε kwstaki,πραγματικά τώρα..χωρίς παρεξήγηση..τις είχε τις φωτό πριν τις στειλεις?όχι γτ αν είμαι εγώ περίεργος να ζήτησω συγνώμη..τι θες να σου πούμε τώρα..εγώ δεν καταλαβαίνω του..επίτηδες το κανείς?εχεις δει άλλες φωτό?του Βαγγέλη ας πούμε από dhi ή του cvial από lorenzo??αν θες να ενημερώνει,κάντο σωστά..αλλιώς δεν υπάρχει λογος
γιατι τι λαθοσ εκανα?

aeratos28

Just aeratos
θα μας τρελάνει ρε man?εσύ τρολαρεις τώρα..κοιτά αυτές που εστειλες και κοιτά μια ας πούμε σαν αυτές που εβαλες από αυτές της dhi που σου έστειλε.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
φιλε κοιτά να δεις,αν θες να στείλει καμία φωτό της προκοπης βγες έξω στο φως το κανονικό μπας και δούμε τπτ.

aeratos28

Just aeratos
ένα κόκκινο πράγμα βλέπουμε,τπτ άλλο.βγάλε το φλας δεν ξέρω τι φταίει.πάντως δεν είμαι εγώ περίεργος,θα δεις και γνώμες από αλλους

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Iσως να εχει μαπα φωτογραφικη και να μην ξερει τοσο οκ μην τον αποπερνουμε.
Κωστακη αν δεν εχεις σωστη φωτογραφικη βρες καμια απο φιλο σου και τραβα.
Εσυ πως το βλεπεις το αποτελεσμα?Εχεις διαφορα?Εισαι ευχαριστημενος?
Ποσες τριχες σε ειχαν βαλει και τι τιμη ειχες?

Μπλουζα