Kwstakis, fue, λιόσης, 2500 grafts, 17-18/3/2015

sven

Active Member
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου ))
Άρα καλύτερα να περιμένουμε την πρόοδο των μαλλιών του kwstakis για να έχω πιο καλή άποψη.?

Εύχομαι στον κωστάκη να έχει ένα καλο αποτέλεσμα αλλα δυστυχώς δεν αρκεί μονο ο κωστάκης ή ο γιωργάκης να έχουν ένα καλο αποτέλεσμα για να πεις ότι αυτή η κλινική κάνει καλά την δουλειά της αλλά να δεις μια πληθώρα προσφατων μεταμοσχεύσεων για να βγάλεις ένα ολοκληρωμένο συμπέρασμα.

Nαι μεν είναι φτηνότερες από τις κλινικές του εξωτερικού αλλα δεν έχουν και μεγάλη απόκλιση από αυτές τις κύπρου και τουρκίας. Όταν πας να φτιάξεις την εμφάνιση σου για μένα δεν μπορείς να πεις αυτά μπορώ να δώσω και ότι βγει, δεν παίζεις με την εμφάνιση σου ρωσικη ρουλέτα.

Όλες οι κλινικές κάνουν μέτρια ή κακά αποτελέσματα αλλα όχι και έτσι, ποσα χρονια άραγε πρέπει να περάσουν για να μην φεύγει ο κόσμος στο εξωτερικό για επεμβάσεις; Αυτοί θα χάνουνε πελάτες, κακό δικό τους.

Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Adriano

Well-Known Member
δεν μενδιαφερει η φιλικη συμβουλη σου,,γιατι εισαι προκατειλλημενοσ,,,μην πω κατι χειροτερο,,,τοθλαχιστον εγω βαζω φωτο εσυ κρυψου πισω απο την ανωνυμια σου,,αν δεν σενδιαφερι μην σχολιαζεισ ρε φιλε,,το θεμα δεν ειναι να κριτικαρεισ το στυλ μου κ την ορθογραφια μου εδω,,,παρακαλω soralteno προστατεψτε μασ εμασ που χουμε σκασει χρηματα για μμ απο τομα που λενε αρλουμπεσ
Είμαι προκατειλημμένος με ποιόν με σένα; Κάνε μου την χάρη.Και πες και χειρότερο.Αδιαφορώ.Επίσης με λένε Δημήτρη και παρακολουθώ χρόνια το φόρουμ.(Στο επιβεβαιώνουν και οι moderators ότι δεν έχω προκαλέσει ποτέ).Με ξέρουν.Και σχολιάζω επειδή με ενδιαφέρει το θέμα.Δεν έχω ούτε κόμπλεξ ούτε τίποτα.Σου πρότεινα κάτι για να κάνεις καλύτερη την εμφάνισή σου και θα τα ακούσω κιόλας;
Επίσης το ότι τα "έσκασες" δεν σου δίνει το δικαίωμα να πιστεύεις ότι αξίζεις μεγαλύτερη προστασία από κάποιον άλλο.
Τέλος παραδέχομαι ότι ήμουν ειρωνικός και ζητάω συγγνώμη για το θέμα της ορθογραφίας,αλλά sorry κιόλας έχουμε 2015.Υπάρχει και το net.

Στο θέμα μας.Σου προτείνω να βγάλεις φωτογραφία σε εξωτερικό χώρο μιας και δεν έχεις καλή κάμερα.

kwsTakis

Active Member
χχαχα,,σε λιγο θα μ πεισ να σε αγιοποιησω κιολασ,,και λιγα σου γραψα..ξερεισ ποσοι μ στειλαν μηνυμα να σε κραξωω?διαβασε τι εχεισ γραψει παλι κ τα ξαναλεμε,,

kwsTakis

Active Member
Ενώ ο bouklas πήγε τόσο καλά στην μεταμόσχευση ανοίγει σαμπάνιες .....
Κοιτά φίλε Corfu μην μπερδεύεσαι για να κρίνεις μια μετ/ση παίζει ρόλο τι δότρια έχεις τι έκταση αραίωσης έχεις ποσά μοσχευματα θα βάλεις grafts/cm2 .
Δεν μπορείς να βάλεις 60grafts/cm2 και να είσαι 5NW και συνολική δότρια 6000grafts όπως ο φίλος ο Κωστάκης .....μην παρασυρόμαστε που βλέπουμε τούμπανα hairline Τίγκα στην φινα και πληθώρα μοσχεύματα μόνο μπροστά .
Υπόψιν χωρίς να θέλω να προσβάλω τον boukla...στα λεγόμενα του.
δεν μιλησα ποτε εγω για 6000 grafts,,,

Corfu Rider

Active Member
Άρα το συμπέρασμα είναι ότι η επιτυχία μιας μμ είναι σχετικό αποτέλεσμα, και συνδέεται και με την δοτρια και με το πάχος από τις υπάρχουσες τρίχες, με την αιμάτωση, με το είδος της αλωπεκία κτλ..
Δηλαδή πολυ δύσκολο να αξιολογηθεί η επιτυχία..
Το μόνο βέβαιο είναι... όσο περισσότερες τρίχες μεταμοσχευθουν τόσο το καλύτερο ))

gkast

Active Member
Άρα το συμπέρασμα είναι ότι η επιτυχία μιας μμ είναι σχετικό αποτέλεσμα, και συνδέεται και με την δοτρια και με το πάχος από τις υπάρχουσες τρίχες, με την αιμάτωση, με το είδος της αλωπεκία κτλ..
Δηλαδή πολυ δύσκολο να αξιολογηθεί η επιτυχία..
Το μόνο βέβαιο είναι... όσο περισσότερες τρίχες μεταμοσχευθουν τόσο το καλύτερο ))
Το σημαντικότερο είναι να υπάρχει και ένα μεγάλο ποσοστό φυτρωσης των μοσχευμάτων που έχουμε βάλει .

Adriano

Well-Known Member
χχαχα,,σε λιγο θα μ πεισ να σε αγιοποιησω κιολασ,,και λιγα σου γραψα..ξερεισ ποσοι μ στειλαν μηνυμα να σε κραξωω?διαβασε τι εχεισ γραψει παλι κ τα ξαναλεμε,,

Να με αγιοποιήσεις; Ότι να ναι. Και τώρα με κόλλησες στον τοίχο νομίζεις...Όσο για το αν σου μίλησα άσχημα και θίχτηκες μάλλον δεν το αντέχεις άρα το σταματάω.Γιατί σκληρός ήμουν μόνο στο θέμα της ορθογραφίας και λάθος μου.Συμβουλές σου έδωσα για να είσαι εμφανίσιμος.Γιατί για να έκανες μεταμόσχευση η εικόνα σου σε ενδιαφέρει.Τώρα για αυτούς που σου έστειλαν για να με κράξεις....απλά δεν το πιστεύω.Γιατί να μην με κράξουν στο forum; Άντρες δεν είναι;

Τέλος η αντιπαράθεση πάμε στην ουσία.Δεν το συνεχίζω.Επειδή πολλοί είναι εδώ για να ενημερωθούν θα ήθελα αν μπορείς και έχεις την διάθεση να βάλεις φώτο με καλή ανάλυση και φωτισμό για να κρίνουμε την πρόοδο στην μεταμόσχευσή σου και να σου πούμε την γνώμη μας.

aeratos28

Just aeratos
Όσο αφορα αυτό που ρώτησε ο φίλος corfu rider για το 45% μείωση ουτε καν..δεν υπάρχει φιλέ δυστυχώς.εμένα οτι προσφορά μου είχαν κανει πριν 6 μηνες μου έκαναν και τώρα..οποτε άκυρη η προσφορα

kwsTakis

Active Member
Να με αγιοποιήσεις; Ότι να ναι. Και τώρα με κόλλησες στον τοίχο νομίζεις...Όσο για το αν σου μίλησα άσχημα και θίχτηκες μάλλον δεν το αντέχεις άρα το σταματάω.Γιατί σκληρός ήμουν μόνο στο θέμα της ορθογραφίας και λάθος μου.Συμβουλές σου έδωσα για να είσαι εμφανίσιμος.Γιατί για να έκανες μεταμόσχευση η εικόνα σου σε ενδιαφέρει.Τώρα για αυτούς που σου έστειλαν για να με κράξεις....απλά δεν το πιστεύω.Γιατί να μην με κράξουν στο forum; Άντρες δεν είναι;

Τέλος η αντιπαράθεση πάμε στην ουσία.Δεν το συνεχίζω.Επειδή πολλοί είναι εδώ για να ενημερωθούν θα ήθελα αν μπορείς και έχεις την διάθεση να βάλεις φώτο με καλή ανάλυση και φωτισμό για να κρίνουμε την πρόοδο στην μεταμόσχευσή σου και να σου πούμε την γνώμη μας.
ασ μην το συνεχισουμε,με κουρασεσ,ανεβασα χθεσ καλυτερη φωτο μου,,,

ασ μην το συνεχισουμε,με κουρασεσ ,ανεβασα χθεσ καλυτερη φωτο μου,,ελπιζω να μην εκανα κανενα ορθογραφικο λαθοσ,,,

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Corfu Rider

Active Member
Δηλαδή τι σου είπαν ακριβώς?
Όσο αφορα αυτό που ρώτησε ο φίλος corfu rider για το 45% μείωση ουτε καν..δεν υπάρχει φιλέ δυστυχώς.εμένα οτι προσφορά μου είχαν κανει πριν 6 μηνες μου έκαναν και τώρα..οποτε άκυρη η προσφορα
Εαν θέλεις, μπορείς να τους πεις με ευθύτητα, ότι ένας γνωστός από internet forum, έλαβε μυνήματα από την DHI που έγραφε για έκπτωση έως 45% και ότι είσαι ενήμερος ότι ισχύει (εξάλλου γιατί να έλεγα ψέματα..). Και να τους ζητήσεις άλλη τιμή.. αλλιώς βέβαια να κοιτάξεις αλλού (Κύπρο Η Τουρκια) όπου ίσως να έχουν και εκεί κάποια προσφορά ελπίζω..

aeratos28

Just aeratos
Φιλε μου είχαν πει για μια εμφύτευση περιπου στα 2300 τριχοθυλακια 4000 ευρώ και Ρώτησα παλι τώρα και μαζί και για τον αδερφό μου ακριβως ίδια και απλα κόβει 500 ευρώ στον καθένα..είναι μεν μείωση αλλά όχι και 45%..10% είναι και αυτό επειδή είμαστε 2.και όχι ένας όπως είχα πάρει τιμή στην αρχή..οποτε ουτε καν 25% που λένε οτι ξεκινάει η έκπτωση.

Adriano

Well-Known Member
Κώστα αν κρίνω από την φώτο(από αυτή οκ; που δεν φαίνεται καλά) εντάξει δεν υπάρχει ακόμα αποτέλεσμα.Έχεις ερεθισμό; Είναι κόκκινο το κεφάλι σου;
Δοκίμασε καμμιά αλόη.Ίσως σε βοηθήσει.

tasos33

Well-Known Member
οντως απο τη συγκεκριμενη φωτο μονο κοκκινιλα δειχνει να υπαρχει....μετα απι τρεις μηνες προς τι τοση κοκκινιλα ακομη? απο τριχοφυια δεν φαινεται να υπαρχει κατι προς το παρον....αλλα η ποιοτητα ειναι πολυ κακη για να βγαλουμε συμπερασματα

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Ας περιμεμουμε εως το πενταμηνο να ξεκαθαρισει το τοπιο καλυτερα αλλα με μερικες φωτος καλυτερες.
Μην κρινεται ακομη.

kapa

Μέλος του προσωπικού
πωσ τανεβαζω στο νημα μου?
στα μετεφερα στο νημα σου.
πας στο νημα σου το οποιο βρισκεται στο παρουσιασεις μεταμοσχευσεων.
το δικο σου εχει τιτλο
Μεταμοσχεση στην d..i
και κανεις την ιδια διαδηκασια

kwsTakis

Active Member
σημερα εκλεισα 4 μηνεσ,,δειτε φωτο μου
11787340_1604602846475331_1447973527_n.jpg

Μπλουζα