L arginine

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

gianniskritikos2

Active Member
δεν ξερω αν το εχετε προσεξει αλλα πολα ατομα που αθλουντε χωρις να περνουν στεροιδοι δεν εχουν θεμα με τα μαλλια τους και αυτο ειναι σε μεγαλο ποσοστο... η ληψη προτεινης κανει καλο στα μαλλια αλλα επισεις και η l arginine η οποια χρησιμοποιητε για την αναπτυξη των μυων φενεται να βοηθαει τα μαλλια http://fullheadhair.com/body-builder-supplement-also-slows-hair-loss-l-arginine/ πολλα αρθρα βρηκα στα οποια μιλανε για αυτο ρηξτε μια ματια πιστευεται αξηζει?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

weznem

Well-Known Member
να εκφρασω μια απορια που την εχω καιρο ,γιατι εχετε κανει τοσο μοδα τα συμπληρωματα γυμναστηριου?για τι πρεπει να παρεις συμπληρωμα πρωτεινης κανει κανεις πρωταθλητισμο? διοτι τα συμπληρωματα αποδιδουν και χρειαζονται οταν φθανεις τον οργανισμο στα ορια του αλλιως καλυπτεσαι και απο την τροφη,,σας χαλαει να φατε στηθος κοτοπουλο-αυγα και τα συναφη πρεπει ντε και καλα να κουμπωνετε ακομα και εκει διχως λογο..δεν το κατανοω με το ζορι να βαζεις τνη χημεια μεσα σου σε κατι που το παιρνεις και φυσικα.. και απο την στιγμη δε που δεν κανεις πρωταθλητισμο απλα μαι διατηρηση υγειας στο γυμναστηριο και ενα ωραιο γραμμωμενο σωμα..ειμαι καπου λαθος διοτι δεν το νομιζω??ας μου λυσουν την απορια οι πιο του γυμναστηριου αλλα αντικειμενικα..

gianniskritikos2

Active Member
ελα θα σου πω εγω:) λοιπον γυμναζομε 4 χρονια ο οργανισμος μου πλεων εμενα δεν καλυπτεται χωρις συμπληρωμα τα 2 πρωτα χρονια τα βγαλα χωρις τιποτα κανενας δεν πρεπει να παρει συμπληρωμα πριν κλισει χρονο στο γυμ το συμπληρωμα καθαρης προτεινης δεν κανει κακο ισα ισα το περνουν και γιατροι ασε τι νομιζουν μερικοι περι αναβολικων το συμπληρωμα καθαρης δεν κανει κανενα κακο ειναι ποιο αθωο και απο το κοτοπουλο απο το σουπερμαρκετ και δεν υπερβαλο το κοτοπουλο εχει υποστει ενεσεις αντιβιοσεις και ποιος ξερει τι αλλο για να μεγαλωσει γρηγορα ειναι ποιο υγιηνο η διαφορα ειναι οτι ειναι σε μορφη σκονης και πρεπει να καταναλωνετε με αρκετο νερο αν τυρεις αυτο και τις δωσεις δεν εχεις θεμα ..... το σωμα μετα απο καποια χρονια γυμναστηκης δεν περνει το φαγητο σου δεν σε καλυπτει οσο μεγαλυτερος ειναι ο μυς τοσο ποιο πολυ φαγητο θες... ετσι ειναι οταν εχεις ενα μυ που ειναι πολυ μικρος και με ενα ποτηρη γαλα μεγαλωνει... οταν εχεις ενα δυκεφαλο οσο του αρνολντ δεν πα να κανεις γυμναστηκη δεν πα να τρως οτι θες θα πεσει πολυ γρηγορα σε 6 μηνες συγκεκριμενα ενας με τον ογκο που ειχε ο αρνολντ αν δεν περνει τπτ και τρωει οσο τρωει ενας κανωνικος ανθρωπος θα χασει 20-25 κιλα μυς...και θα βαλει και λιπος σκεψου το οτι δεν πας για προταθλητισμο ειναι το οτι δεν περνεις αναβολικα αυτα ειναι για τον προταθλητισμο η πρωτεινη ειναι ενα συμπληρωμα που μπορεις να το περνεις και χωρις να γυμναζεσε κακο δεν κανει το λεει και η λεξει συμπ0ληρωμα διατροφης αν η τροφη σου δεν σε φτανει κατι πρεπει να παρεις..πολους τους φτανει αλλα περνουν για να δουνε ποιο γρηγορο αποτελεσμα.... τι να πω κακο και παλι δεν κανει

και οσο λες για οραιο γραμμομενο σωμα ο καθενας εχει αλλες τρελες στο κεφαλι του αλλος μπορει να θελει να ειναι 120 κιλα αλλος θελει να ειναι 80 και οι 2 μιλαμε με μικρο ποσοστο λιπους.... ο καθενας εχει αλους στοχους....αμα θες να εισαι 80 κιλα φετες σαφος ειναι ποιο εφκολο και με πολυ κοπο θα το καταφερεις και ας μην παρεις κατι το οποιο επαναλαμβανο δεν ειναι τπτ το κακο αλλο η καθαρη αλλο η κρεατινη που και αυτη δεν βλαπτει αν ξερεις πως να την παρεις θελει προσοχη ομως... αλλο τα στεροιδοι...

το κανω γυμναστηκη με συμπηρωματα δεν σημαινει περνω καθαρει.. σημαινει περνω αμινοξεα περνω νιτρικο περνω κρεατινη περνω γλουταμινη περνω πολυβηταμινη αυτα ειναι τα στανταρ
πρωτεινη περνει και ο παππους μου δεν ειναι τιποτα

η σκετη πρωτεινη δεν θα σου δωσει τπτ μυικα ειναι απλο συμπληρωματακι δεν κανει τπτ δεν πας για αγονες με προτεινη.. ουτε με οσα ειπα ποιο πανω δεν πας......

shark3

New Member
gianniskritikos2 είπε:
ελα θα σου πω εγω:) λοιπον γυμναζομε 4 χρονια ο οργανισμος μου πλεων εμενα δεν καλυπτεται χωρις συμπληρωμα τα 2 πρωτα χρονια τα βγαλα χωρις τιποτα κανενας δεν πρεπει να παρει συμπληρωμα πριν κλισει χρονο στο γυμ το συμπληρωμα καθαρης προτεινης δεν κανει κακο ισα ισα το περνουν και γιατροι ασε τι νομιζουν μερικοι περι αναβολικων το συμπληρωμα καθαρης δεν κανει κανενα κακο ειναι ποιο αθωο και απο το κοτοπουλο απο το σουπερμαρκετ και δεν υπερβαλο το κοτοπουλο εχει υποστει ενεσεις αντιβιοσεις και ποιος ξερει τι αλλο για να μεγαλωσει γρηγορα ειναι ποιο υγιηνο η διαφορα ειναι οτι ειναι σε μορφη σκονης και πρεπει να καταναλωνετε με αρκετο νερο αν τυρεις αυτο και τις δωσεις δεν εχεις θεμα ..... το σωμα μετα απο καποια χρονια γυμναστηκης δεν περνει το φαγητο σου δεν σε καλυπτει οσο μεγαλυτερος ειναι ο μυς τοσο ποιο πολυ φαγητο θες... ετσι ειναι οταν εχεις ενα μυ που ειναι πολυ μικρος και με ενα ποτηρη γαλα μεγαλωνει... οταν εχεις ενα δυκεφαλο οσο του αρνολντ δεν πα να κανεις γυμναστηκη δεν πα να τρως οτι θες θα πεσει πολυ γρηγορα σε 6 μηνες συγκεκριμενα ενας με τον ογκο που ειχε ο αρνολντ αν δεν περνει τπτ και τρωει οσο τρωει ενας κανωνικος ανθρωπος θα χασει 20-25 κιλα μυς...και θα βαλει και λιπος σκεψου το οτι δεν πας για προταθλητισμο ειναι το οτι δεν περνεις αναβολικα αυτα ειναι για τον προταθλητισμο η πρωτεινη ειναι ενα συμπληρωμα που μπορεις να το περνεις και χωρις να γυμναζεσε κακο δεν κανει το λεει και η λεξει συμπ0ληρωμα διατροφης αν η τροφη σου δεν σε φτανει κατι πρεπει να παρεις..πολους τους φτανει αλλα περνουν για να δουνε ποιο γρηγορο αποτελεσμα.... τι να πω κακο και παλι δεν κανει

και οσο λες για οραιο γραμμομενο σωμα ο καθενας εχει αλλες τρελες στο κεφαλι του αλλος μπορει να θελει να ειναι 120 κιλα αλλος θελει να ειναι 80 και οι 2 μιλαμε με μικρο ποσοστο λιπους.... ο καθενας εχει αλους στοχους....αμα θες να εισαι 80 κιλα φετες σαφος ειναι ποιο εφκολο και με πολυ κοπο θα το καταφερεις και ας μην παρεις κατι το οποιο επαναλαμβανο δεν ειναι τπτ το κακο αλλο η καθαρη αλλο η κρεατινη που και αυτη δεν βλαπτει αν ξερεις πως να την παρεις θελει προσοχη ομως... αλλο τα στεροιδοι...

το κανω γυμναστηκη με συμπηρωματα δεν σημαινει περνω καθαρει.. σημαινει περνω αμινοξεα περνω νιτρικο περνω κρεατινη περνω γλουταμινη περνω πολυβηταμινη αυτα ειναι τα στανταρ

η σκετη πρωτεινη δεν θα σου δωσει τπτ μυικα ειναι απλο συμπληρωματακι δεν κανει τπτ δεν πας για αγονες με προτεινη.. ουτε με οσα ειπα ποιο πανω δεν πας......

gianniskritikos2 παληκαρι μου εκανα πρωταθλητισμο χρονια και δεν πηρα ποτε τιποτα
μην τρως προλογο οτι κατι πρεπει να παρεις σωνει και καλα
και εκτος απο αυτο παλι εχω θεμα τριχοπτωσης και ασ συνεχιζω να γυμναζομαι
προσπαθησε να μην παιρνεις χημικα
στο λεω για καλο και απο ενδιαφερον
φιλικα

gianniskritikos2 είπε:

gianniskritikos2 παληκαρι μου εκανα πρωταθλητισμο χρονια και δεν πηρα ποτε τιποτα
μην τρως προλογο οτι κατι πρεπει να παρεις σωνει και καλα
και εκτος απο αυτο παλι εχω θεμα τριχοπτωσης και ασ συνεχιζω να γυμναζομαι
προσπαθησε να μην παιρνεις χημικα
στο λεω για καλο και απο ενδιαφερον
φιλικα

ωχ σορρυ τα εκανα ψιλοχαλια στο ποστ αν μπορει καπιος να το φτιαξει λιγο?

gianniskritikos2

Active Member
σε τι εκανες προταθλητισμο? αλλο προταθλητισμος bodybuilding αλλο ποδοσφερου αλλο στηβου και αλλο κολυμβησης.... σε ποδοσφερο δεν θες σομα δεν χριαζεσαι να περνεις κατι αρκει να εισαι καλος στιβο να εισαι γρηγορος αν και περνουν κρεατινη τα ξερω μεσα πο τον κυκλο... κολυμπι παλι να το χεις και να κανεις προπονηση.... καμια σχεση το καθε αθλημα εχει αλλο ιδους προταθλητισμο ο wenz μιλαει για γυμναστηριο εσυ παιζει να μην εχεις πατησει ποτε το ποδι σου εκει μεσα... για να το λες αυτο και μην μου πεις οτι εκανες προταθλητισμο bodybuilding και δεν επερνες τιποτα μην το προσπαθησεις αυτο....

τωρα δεν ξερω τι ειδους προταθλητισμο εκανες και ποσα χρονια και ποσο χρονον σταματησες αμα σταματησες στα 18 χερο πολυ.... απλα αυτο που λες δεν υπαρχει και στο λεω με σιγουρια

θα κανω αλλο θεμα για την αργινινη γιατι το θεμα εγινε... γυμναστιριου κανωνικοτατα...

kapa

Μέλος του προσωπικού
gianniskritikos2 είπε:
θα κανω αλλο θεμα για την αργινινη γιατι το θεμα εγινε... γυμναστιριου κανωνικοτατα...

Θα ανοίξεις καινούριο θέμα επειδη δεν πήρες την απάντηση που θέλεις?
Διαβάσεις τους κανόνες του φόρουμ?
Ν14
Οτι θέλεις για την Αργινινη εχει χιλιοαπαντηθει.
Φιλικά

shark3

New Member
ωπα αγορινα γιαννη χαλαρωσε
οτι ειπα στο ειπα εντελως φιλικα και απο ενδιαφερον
εκανα πρωταθλητισμο στο tae kwon do
με συμμετοχη και διακρισεις σε διεθνης αγωνες
το ποσες ωρες εχω πατησει σε γυμναστηριο?
δεν θα μπω καν σε αλλες λεπτομεριες...
συνεχιζω πλεον σαν δασκαλος οποτε μαλλον δεν παιζει να μην ξερω τι ειναι γυμναστηριο και συμπληρωματα και το τι κανουν ειδικα μερικα απο αυτα που ανεφερες
παλι φιλικα και παλι χωρις ορεξη και διαθεση για αντιπαραθεση

edyuser1

Active Member
καμια σχεση ομως το bodybuilding με το tae kwon do ακριβως το αντιθετο ειναι στο tae kwon do πρεπει να εισαι στεγνος και λιγα κιλα μεχρι αηδιας αν εχω αδικο πες μου

kapa

Μέλος του προσωπικού
Λίγες πληροφορίες για την αργινινη
http://www.hairlossgr.com/forum/thread-771.html?highlight=L+arginine
http://www.hairlossgr.com/forum/thread-2079.html?highlight=L+arginine

shark3

New Member
edyuser1 είπε:
καμια σχεση ομως το bodybuilding με το tae kwon do ακριβως το αντιθετο ειναι στο tae kwon do πρεπει να εισαι στεγνος και λιγα κιλα μεχρι αηδιας αν εχω αδικο πες μου

επαιζα παντα μεγαλες κατηγοριες φιλε μου
και τωρα ειμαι κοντα στα 90 κιλα
ναι στεγνος ειμαι ακομα
αλλα τσιλιμπιθρα δεν με λες
αν ηθελα να παρω ογκο ετρωγα 5 ασπραδια για πρωινο και μισο κιλο συκωτια και δωστου το στηθος κοτοπουλο και ο τονος
και τοτε και τωρα αθλητες επαιρναν οτι χημεια τους πετουσαν στο τραπεζι
(για την ακριβεια κατω απο αυτο)
και τοτε και τωρα,αργα η γρηγορα, παιρνουν συκωτι και νεφρα στα χερια καποια στιγμη οσο milk thistle και να παρουν μετα
αλλο ο η κατηγορια του μουρουτσου και αλλο του ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ
υ.γ. το ΜΟΥΡΟΥΤΣΟ τον εγραψα με μικρα για να τονισω την διαφορα σε κατηγορια με τον ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ

edyuser1

Active Member
για τα συμπληρωματα και εγω συμφωνω φιλε δεν διαφωνω οσο παρνεις απο την τροφη προτεινη ειναι το καλυτερο πραμα αλλα δεν γινετε μονο απο την τροφη να παρεις αυτο λεω εγω πχ αμεσως μετα απο τη γυμναστικη με βαρη θα χρειαστεις ενα ροφημα προτεινης για να αποροφηθει γρηγορα απο τον οργανισμο και μετα απο μια 1 ωρα θα φας και το φιλετο κοτοπουλο με ρυζακι για να αποροφηθει σιγα σιγα απο τον οργανισμο

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

gianniskritikos2

Active Member
δεν σου μιλισα επιθετικα απλος απουσιαζει η γλωσσα του σωματος....οποτε μπορει η φρασεις μου να φανικαν επιθετικες απλος για το συγκεκριμενο αθλημα το bodybuilding οταν μιλαμε για προταθλητισμο δεν γινεται να μην περνεις αυτα που ανεφερα... τωρα στα αλλα που ειπα οπως και στο αθλημα που ειδηκευεσε ξερεις καλυτερα αλλα θελω να χτυσω σωμα και αλλο θελω να ειμαι καλος σε αυτο που κανω στο να ειμαι καλος δεν ειναι σαφως απαρετιτο το συμπληρωμα .... εγω μιλαω καπος επιθετικα οχι μονο στο chat δεν το κανω απο κακια ετσι ειμαι αλλα οι κινησεις μου διχνουν την προθεση μου εδω δεν μπορω να την δηξω παντως δεν τσαντιστικα ουτε ηθελα να προκαλεσω φασαρια απλος ηθελα να πω οτι αμα τα λες αυτα για το bodybuilding τοτε δεν ξερεις τι λες...(δεν το λεω με κακια) αμα οχι τοτε καλος δηλαδει για καποιο αθλημα οπως ανεφερες απλως ο wenz αναφερθηκε στο να κτυσουμε σωμα και απαντησα σε αυτο

weznem

Well-Known Member
απο οτι καταλαβαινω ειναι θεμα νοοτροπιας και θεση ζωης τα συμπληρωματα..αν καποιος λεει δεν κανει κακο κτλ.. και καποιοι που εχουν ερωτηματα οπως στο γιατι να τα παρεις αφου μπορεις να φας πρωτεινη απο φυσικες πηγες..εγω 3 μηνες πηγα γυμναστηριο πριν 3 χρονια..το πρωτο μηνα μου φυγε ο κωλος να τρωω διχως να πειναω,μετα συνηθισα και μπορουσα να τρωω διχως να πειναω ως ενα οριο..βρηκα προποντη που δεν ηταν υπερ συμπληρωματων..και γι αυτο ξεκινησα μαζι του.. μου λεγε φαε ενα κοτοπουλακι μετα την γυμναστικη ετρωγα μισο και με το ζορι με αλλα γελλια μιλαμε στο μαγαζι να μην μπορω και να τρωω.χαχα τι θυμαμαι.. εν ολιγοις εγω ειμαι αδυνατος 1,70 60 κιλα δεν κανω τπτ και εχω 6 pack με τους τελευταιους να μην πολυφαινονται διοτι ειναι και πολυ δυσκολο να φανουν..(υπαρχουν αδυνατοι που δεν φαινονται οι κοιλικακοι οποτε μην νομιζετε οτι ειναι αυτονοητο.)πηρα 5 κιλα ανεβηακ στα 65 κιλα και σε πλατες ωμους τρικεφαλα ημουν διπλος,αλλο ι παιρνουν ευκολα απο την γυμναστικη αλλοι οχι..υπομονη θελει και φαγητο και σωστο καταρτισμενο γυμναστη με το τελευταιο το πιο δυσκολο να βρεις...
τωρα γιαννη εχεις δικιο στο οτι η τροφη πλεον δεν ειναι και υγεια..αντιβιωσεις ενεσεις αυξητικων στα κοτοπουλα και τα συναφη...τι τρωμε πλεον... παντως ολοιεχουμε καποια ορια δεν γινεται να γινεις σβαντσενεικερ διχως αναβολικα.. δεν μπορεις να χτισεις τετοιυς μυς και δεν πρεπει και ολας(ξερει η φυση τι κανει)γινεσαι δυσκινητος,και αργος, απλα ο κοινος κοσμος νομιζει μεγεθος = δεντα βαζω μαζι του,μεγαλος μυθος.. αν ολα ειναι 70 κιλα αλλα με γυμναστικη,αντοχες κτλ.. δεν πα να σαι θηριο θα τις αρπαξεις.. η τεχνικη παντα υπερταιρει... των παντων και οπως ελεγε ο μεγαλος μπρους.. η ταχυτητα καθοριζει την δυναμη της γροθιας αν εισαι θηριο,εισαι αργος,αρα προβλεψιμος,αρα σε 3λετπα νοκ ουτ..για οποιον ξερει να βαραει.. οχι για τον απλο κοσμο..και ο φιλος που εκανε εστω την αθλητικη τεχνη,,διοτι εχει διαφορα με την πολεμικη ταιλανδεζικη εκδοχη καταλαβαινει τι εννοω σιγουρα..

shark3

New Member
gianniskritikos2 είπε:
δεν σου μιλισα επιθετικα απλος απουσιαζει η γλωσσα του σωματος....οποτε μπορει η φρασεις μου να φανικαν επιθετικες απλος για το συγκεκριμενο αθλημα το bodybuilding οταν μιλαμε για προταθλητισμο δεν γινεται να μην περνεις αυτα που ανεφερα... τωρα στα αλλα που ειπα οπως και στο αθλημα που ειδηκευεσε ξερεις καλυτερα αλλα θελω να χτυσω σωμα και αλλο θελω να ειμαι καλος σε αυτο που κανω στο να ειμαι καλος δεν ειναι σαφως απαρετιτο το συμπληρωμα .... εγω μιλαω καπος επιθετικα οχι μονο στο chat δεν το κανω απο κακια ετσι ειμαι αλλα οι κινησεις μου διχνουν την προθεση μου εδω δεν μπορω να την δηξω παντως δεν τσαντιστικα ουτε ηθελα να προκαλεσω φασαρια απλος ηθελα να πω οτι αμα τα λες αυτα για το bodybuilding τοτε δεν ξερεις τι λες...(δεν το λεω με κακια) αμα οχι τοτε καλος δηλαδει για καποιο αθλημα οπως ανεφερες απλως ο wenz αναφερθηκε στο να κτυσουμε σωμα και απαντησα σε αυτο
φιλε μου απλα ανυσηχω για οποιον παιρνει συμπληρωματα
γιατι ειδα συναθλητες μου σε πολυ ασχημα χαλια
μην χαλας τον οργανισμο σου για λιγο ογκο παραπανω
και αυτο ειναι απλα συμβουλη οχι υποδειξη
αυτα και μαλλον αρκετα εχω σπαμαρει το θεμα

gianniskritikos2

Active Member
shark μην ανγχονεσε προσεχω εγω περνω σπαστα οχι συνεχια και μονο καθαρη και κανω εξετασεις συνεχια νεφρα σηκωτι με το παραμικρο σταματαω... οντως υπαρχουν και καπιοι που τους χτυπανε αλλα δυσκολα μονο καθαρη ειμαι προσεκτικος αμα γινει κατι θα το παρω χαμπαρι πριν γινει ζημια πιστευω...δεν θα περνω για καιρο ρε.. θελω να βαλω λιγα κιλα ακομη και τελος μετα θα πρωσπαθησω να τα συντηρησω με την τροφη το οποιο μαλλον γινεται αμα τα παρο τα κυλα μονο με καθαρη... αμα τα περνα με κρεατινες που βαζουν νερα και με ποσα συμπληρωματα και ογκου προτεινη τοτε τα γευματα μου δεν θα με φταναν για συντηρηση αρα τοτε θα επρεπε να επιλεξω η πεφτω η συνεχιζω τα συμπληρωματα...τωρα και να κοψω το πολυ μισο κιλο να μου φιγει

wenz εχεις δικιο σε οτι λες και στο οτι αλοι περνουν γρηγορα αλλοι αργα... εγω εβαλα 10 κιλα σε ενα χρονο χωρις συμπληρωματα δεν με πιστεβανε οπως ειχα γινειι .... λεγανε αποκλυετε τι περνεις μου λεγανε μετα ομως το φαγιτο δενε φτανε να μου δωσει αλλα κιλα εφτασα στο δεφτερο χρονο να εχω βαλει 2 κιλα.... και αυτα με το ζορι οι κανωνες λενε 2,5 κιλα το χρονο με καλα συμπληρωματα ...δεν γινεται παραπανο ειναι ψαγμενο αμα δεν περνεις αντε να βαλεις μισο κιλο .... εσυ ειδες να κανεισ μπαμ να βαζεις κιλα γιατι εισουν στην αρχη ο μυς σου μεγαλωνε εφκολα το φαγιτο που κανες εκανε υπερτροφια και μεγαλοσες αμεσως ολοι οσοι ξεκινανε γυμναστιριο σοβαρα τον προτοχρονι βλεπουν πολα κιλα μετα αρχιζει και μπαινει το προγραμα που φτανεις στα ορια σου στον δεφτερο χρονο σοβαρης προπονισης το σωμα σου ειναι κοντα στα ορια του δεν περνει εφκολα πλεων με οτι τρως εκει επιλεγεις...(κανω γυμναστικη για αν εχω οραιο σωμα οποτε με ικανοποιει το σωμα μου σε αυτα τα 2 χρονια η δεν μαρεσει θελω κιαλο θελω κιαλο θελω να γινω τουμπανος.... εκει αλαζει το πραγμα) ειναι αποψεις η λογικη μου ειναι και να γινεις τουμπανος τι?? μαγκια ειναι?? εμενα δεν μαρεσει αυτο... εγω απλα εθιζομε μου αρεσει να φτιαχνω το σωμα μου συνεχια και συνεχια εχω στοχους αλλα δεν ειναι υπερβολικοι και δεν το κανω για αλλους αλλα για μενα νιοθω οραια ....

weznem

Well-Known Member
φιλε γιαννη μην νομιζει οτι ειμαι κανενας με φοβερη πειρα απλα χρησιμοποιω την λογικη και θα σου πω οτι αν θες να γινεσαι καλυτερος κτλ,δεν φθανουν τα βαρη για υγεια και αντοχη..ειναι πολυ σημαντικες οι ισομμετρικες ασκησεις και η αεροβια γυμναστικη,και η ελαστικοτητα του σωματος σου..το κλειδι ειναι πως συνδυαζονται σωστα ολα αυτα,αυτο δυστυχως δεν το γνωριζω..

Bouklas

Well-Known Member
Κάποιος ο οποιος θέλει να χτίσει ένα σώμα αλλα δεν έχει την δυνατότητα να κάνει πολλά γεύματα ή διατροφή με τα φαγητά που πρέπει να τρώει, μια πρωτεΐνη είναι καλή γνώμη μου, θα αναπληρώσει ότι γεύμα δεν προλαβαίνει η δεν μπορεί κάποιος να πάρει. Πέραν της πρωτεΐνη για μένα όλα τα αλλα είναι αχρείαστα και τα περισσότερα κακό για την υγεία. Ακόμα και οι δόσεις της πρωτεΐνης για μένα πρέπει να είναι λιγότερες.Συνήθως είναι 2-3, πρωί, μετά την προπόνηση και πριν τον ύπνο. Προσωπικά δεν ξεκίνησα πάλι να περνώ αλλα έχω σκοπό μονο 1 δόση μετά την εκγύμναση. Και ένα άσχετο πέραν από το σώμα που είχα παλιά ενώ έπαιρνα πρωτεΐνη η τριχόπτωση μου είχε εξαφανιστεί, ακριβώς το ίδιο λες και έπαιρνα φιναστερίδη!

Φιλε weznem οι κοιλιακοί δεν έχουν να κάνουν με πρωτεΐνες και συμπληρώματα. Εκεί είναι θέμα λίπους και το αποτέλεσμα είναι μονο λόγο εμφάνισης και όχι δύναμης.Δηλαδή φαίνονται οι κοιλιακοί με λίγο γυμναστική άρα έχεις και δυνατότερους κοιλιακούς από κάποιον που δεν φαίνονται ενώ κάνει και αυτός. Οποιος δεν έχει λίπος στην κοιλια και κάνει κοιλιακούς θα αποκτήσει six pack, ένας που είναι τούμπανο λόγο γυμναστηρίου αλλα έχει λίπος στην κοιλια ενώ δεν έχει κοιλίτσα έντονη όσο και να χτυπιέται δεν θα έχει six pack.Εκεί είναι καθαρά θέμα λίπους.

kapa

Μέλος του προσωπικού
Bouklas είπε:
Και ένα άσχετο πέραν από το σώμα που είχα παλιά ενώ έπαιρνα πρωτεΐνη η τριχόπτωση μου είχε εξαφανιστεί, ακριβώς το ίδιο λες και έπαιρνα φιναστερίδη!
Και σχετικό μαζί....
Ποια πρωτεΐνη επαιρνες?
Για να δούμε τα αμινοξεα της

Bouklas

Well-Known Member
kapa είπε:
Και σχετικό μαζί....
Ποια πρωτεΐνη επαιρνες?
Για να δούμε τα αμινοξεα της

Nαι :D Δεν είχα επανεκφυση έτσι, μονο σταμάτημα της τριχόπτωσης. Έπαιρνα διαφορες, ανά μηνα η 1.5 μηνα τις άλλαζα οποτε μου τελειωναν. Θα πάω τώρα στο site να βρω ποίες έπαιρνα και θα ποστάρω τώρα links.

Λοιπόν τις βρήκα. Αυτές εδώ τις 3 έπαιρνα. Όχι γιατί τις είχα επιλέξει μετά από ψάξιμο, αναλύσεις και λοιπές έρευνες, τις είχε το κατάστημα στη πόλη μου και οποτε πήγαινα έπαιρνα οποια από αυτές είχε.
http://www.xtr.gr/auksisis_barous/400/SERIOUS_MASS_2727gr_(OPTIMUM).htm
http://www.xtr.gr/auksisis_barous/394/EXTREME_XXL_/2800_gr_(ABB).htm
http://www.xtr.gr/auksisis_barous/401/XXL_GAINER_/_3000_gr_(MDY).htm

gianniskritikos2

Active Member
ρε αυτες δεν ειναι καθαρες... το ξερεις η οχι? εχουν μεσα κρεατινη ....και γλουταμινη αν και πολες καθαρες εχουν γλουτα αλλα αυτες οι 3 δεν ειναι καθαρες

παντος wenz ωραιος οχι οτι ειναι κατι να εχεις κυλιακους ενας τυπος μου ειχε πει κατι και το χαρτι εχει κυλιακους ενας κοκαλιαρεις εχει κυλιακους δεν σημαινει οτι εχει σωμα αλλα το να εχεις κυλιακους χωρις να γυμναζεσαι μετα τα 20 εχεις καλο μεταβολησμο αξιοποησε τον συνηθως μετα τα 20 θολονεις το 90% και βαλε δεν εχουν κυλιακους και να χτυποιουντε κατο δεν εχουν...

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα