L arginine

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Bouklas

Well-Known Member
gianniskritikos2 είπε:
ρε αυτες δεν ειναι καθαρες... το ξερεις η οχι? εχουν μεσα κρεατινη ....και γλουταμινη αν και πολες καθαρες εχουν γλουτα αλλα αυτες οι 3 δεν ειναι καθαρες

παντος wenz ωραιος οχι οτι ειναι κατι να εχεις κυλιακους ενας τυπος μου ειχε πει κατι και το χαρτι εχει κυλιακους ενας κοκαλιαρεις εχει κυλιακους δεν σημαινει οτι εχει σωμα αλλα το να εχεις κυλιακους χωρις να γυμναζεσαι μετα τα 20 εχεις καλο μεταβολησμο αξιοποησε τον συνηθως μετα τα 20 θολονεις το 90% και βαλε δεν εχουν κυλιακους και να χτυποιουντε κατο δεν εχουν...

Ναι το ήξερα. Παλιά έκανα ποδόσφαιρο και είχα πολύ γραμμωμένο σώμα, όχι όμως όγκο.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

gianniskritikos2

Active Member
και επερνες κρεατινη και το μαλλι κομπλε? πολυ ενδιαφερον εγω θα περνα αλλα δεν την αγκιζω για το μαλλι πολα λεγοντε καμια επιστιμονικη ερευνα δεν ισχυριζεται οτι προκαλει τριχοπτωση αλλα.....

Bouklas

Well-Known Member
gianniskritikos2 είπε:
και επερνες κρεατινη και το μαλλι κομπλε? πολυ ενδιαφερον εγω θα περνα αλλα δεν την αγκιζω για το μαλλι πολα λεγοντε καμια επιστιμονικη ερευνα δεν ισχυριζεται οτι προκαλει τριχοπτωση αλλα.....
Η κρεατίνη μπήκε πολύ πιο μετά. Είχα φτιάξει το σώμα που ήθελα και κάποιο καιρό που ένιωθα λίγο κουρασμένος τότε την ξεκίνησα, γιατί έκανα πολλά εκείνη την εποχή εκτος του gym. Η τριχόπτωση είχε σταματήσει πολύ πιο πριν πάρω κρεατίνη, και κρεατίνη πήρα για 4 μήνες περίπου μετά την σταμάτησα και έμεινα με τις πρωτεΐνες οι οποιες ok είχανε ένα ποσοστό.

weznem

Well-Known Member
για τους κοιλιακους το ειπα για να εχετε μια εικονα στο πως ειμαι..οχι οτι ειναι κατορθωμα η τιποτα ουαου επειδη φαινονται οι κοιλιακοι,μην παρεξηγηθω απο κανεναν..
ο καππα θα μας βαλει να παιρνουμε πρωτεινη και για την ραφλα παιδια κοιταχτε να δειτε.............. καππα μηνμασσας πλακα κανω..εισαι πρωτος μαγκας,ωραιος παντου την ψαχνει πολλα respect.. :)

εγω ειμαι 25 και ειμαι σταθερα στα ιδια κιλα 60,60,5,58 εκει μεσα κυμαίνομαι,αφου δεν γυμναζομαι πλεον δυστυχως...θα ηθελα να ημουν 73 κιλα θα μουν καλα εκει.. μυικα κιλα εννοω..

gianniskritikos2

Active Member
προσωπικα και εγω αυτο πιστευω για το ¨1,70 το καλυτερο ειναι 75 κιλα μεχρι εκει μετα χαλαει το πραγμα

εγω 1΄,80 θελω 83 κιλα αλλα να ειμαι κοματια εκει δεν θελω αλλο περιπου στα ιδια κυβικα μιλαμε αντε το 75 δικα σου να ειναι 81 δικα μου οποτε λεω κατι ψηλα παραπανω

kapa

Μέλος του προσωπικού
weznem είπε:
ο καππα θα μας βαλει να παιρνουμε πρωτεινη και για την ραφλα παιδια κοιταχτε να δειτε.............. καππα μηνμασσας πλακα κανω..εισαι πρωτος μαγκας,ωραιος παντου την ψαχνει πολλα respect.. :)

:p:p:p
http://www.hairloss-research.org/UpdateBestAminoAcidsforHairloss7-11.html
Amino acids are the building blocks of protein, from which hair is grown. They are sequenced in the correct order by stem cells to form keratin, a hair protein, with amazing tensile strength. Amino acids require continual replacement. They can be replaced dietarily and in therapeutic dosages in their free and branched chain forms that have significant benefits for hair growth via several mechanisms. As with the majority of our hair loss treatment recommendations, they have a plethora of cross over health benefits as well. Here we will summarize the Amino acids best for hair loss intervention and give a brief synopsis of their mechanisms in regards to hair growth.

N-Acetyl- Cysteine, (NAC)- Speeds up hair growth when consumed at a dose of 1,000mg or more a day. NAC is also reported to facilitate longer hair growth-beyond that which is individually genetically programmed. It also provides potent anti-oxidant protection to the hair follicle.

Branched Chain Amino Acids-(L-Leucine, Isoleucine, Valine)-replenishes membrane potential, enhances cellular protein synthesis, and like Minoxidil, stimulates the synthesis of potassium channels in hair cells.

Carnitine- Stimulates hair shaft elongation and reduces hair cell death. Facilitates hair growth by up-regulation of proliferation and down regulation of apoptosis in follicular keratinocytes. It was quoted by a German research team as being a “well tolerated, relatively safe adjuvant treatment in the management of Androgenetic Alopecia and other forms of hair loss.

Taurine- Down-regulates the oxidation of Cysteine to taurine, leaving more cysteine for the hair, improving both its growth rate and shaft diameter. Inhibits fibrosis and the effects of Tgf-b on the hair follicle seen in MPB. Patented in combination with Green Tea Extract, Grape Seed Extract, and Zinc ia an oral treatment for Androgenetic Alopecia in Europe by L’Oreal.

Lysine- A patent excerpt from Dr. Rushton a many times published researcher states, "Studies involving the administration according to the present invention of L-lysine to those suffering from increased hair shedding show a remarkable increase in scalp hair growth." "Typically, the L-lysine is administered in a daily dose of from 200 to 2000 mg, and more usually in a daily dose of 500 to 1500 mg, e.g. in the form of a 500 mg dose administered orally once, twice or three times a day. L-lysine may conveniently be administered orally, for example as tablets, capsules."

Dr. Rushton patented a 500 mg. dose of L-Lysine, along with Iron and Vitamin C as a stand alone or adjunctive hair loss treatment.

Amino acids are as a general rule, are absorbed better on an empty stomach. The above mentioned Amino acids can be used either singularly, or in any combination. They are economical and have well established cross over health benefits.

Bouklas

Well-Known Member
weznem είπε:
για τους κοιλιακους το ειπα για να εχετε μια εικονα στο πως ειμαι..οχι οτι ειναι κατορθωμα η τιποτα ουαου επειδη φαινονται οι κοιλιακοι,μην παρεξηγηθω απο κανεναν..

εγω ειμαι 25 και ειμαι σταθερα στα ιδια κιλα 60,60,5,58 εκει μεσα κυμαίνομαι,αφου δεν γυμναζομαι πλεον δυστυχως...θα ηθελα να ημουν 73 κιλα θα μουν καλα εκει.. μυικα κιλα εννοω..

Και όμως φιλε οι κοιλιακοί πάνω μας είναι ουάου για τις γυναίκες :D και αφού ο μεταβολισμός σου είναι τόσο καλός κανε μέρα παρα μέρα έστω και λίγους. Και αν δεν θες η βαριέσαι να κανεις βάρη κανε push ups, φτιαχνει πλάτη στήθος και ωμους. Ok δεν θα αυξήσεις όγκο κατά πολύ αλλα με πιο τριγωνική πλάτη, ωμους στήθος και με τους κοιλιακούς θα εισαι κομπλέ!

coleman_ts

New Member
παιδες ασχολουμε πολλα χρονια με το θεμα κ πολλα πραγματα ειναι παρεξηγημενα!! ο καθενας σκαβει το δικο του λακο κ το ξερουμε.. ασχολουμε 10 χρονια με τα βαροι οπως εκανα κ 3 χρονια kick boxing με αγωνες αν κ το παρατησα κ εμεινα στα βαροι.. αυτο που θελω να πω ειναι οτι κ να βαλουμε στον οργανισμο μας πλεον στην ζωη μας αν το καλοσκεφτειτε ειναι χημεια!! η διαφορα της διατροφης με τον συμπληροματων εχει τεραστια διαφορα..!! μιλαμε για επιστημη κ χρειαζονται μερες να γραφεις κ δεν θα φτασουν οπως κ με τα μαλλια ετσι κ με αυτο!! τα συμπληροματα ειναι καθε αυτου συμπληροματα το λεει κ η λεξη.. χωρις διατροφη δεν βλεπεις ουτε 1/3 της αποδωσεις του σωματος!! το καλο με τα συμπληροματα ειναι οτι ολα τα θρεπτικα συστατικα, μεταλλα κ ιχνοστοιχια πηγαινουν κατευθειαν στο αιμα πραγμα που δεν γινετε να γινει με την απλη τροφη,στην απλη τροφη τα μισα στοιχεια κ παραπανω δεν προλαβαινουν να αποροφηθουν απο τον οργανισμο κ καταληγουν στο εντερο!! κατι αλλο καλο που παρεχουν τα συμπληροματα ειναι οτι στη φυση υπαρχουν 20 διαφορετικα ηδη αμινοξεων τα οποια 16 μπορεις να τα παρεις απο την τροφη κ τα υπολοιπα 4 μονο απο συμπληροματα!! εγω περνω τουλαχιστον 7 χρονια με συνεχεις εξετασεις κ δεν εχω καποιο προβλημα! ολα ομως εχουν το τιμιμα τους.. δεν κανω καταχρησεις οπως να πινω ενα μπουκαλι στη καθησια οπως κανουν καποιοι κ να δεις εκει προβληματα νεφρων κ συκοτιου!! τπτ δεν ειναι αθωω στη ζωη οπως κ 2 πιατα φασολαδα μπορει να σου κατσουν βαρια κ ετσι να κανεις ζημια στο στομαχι! ερχονται πολλοι κ λενε οοοο περνεις συμπληροματα να δεις πως θα εισαι αργοτερα!! φιλε μου τοσα χρονια εγω επερνα συμπληροματα κ προσεχα τι ετρωγα αλλα ο οργανισμος μου οτι χρειαζοταν το αποθηκευε κ οτι δεν χρειαζοταν το κατουρουσε η το εστελνε γενικα τουλετα δεν αναβολιζομουν για να αρχισουν να δουλευουν ολα στα κοκκινα,, τους λεω σκεφτειτε εσεις πως θα ειστε με τα ξενιχτια σας, με τα τσιγαρα σας, με τα ποτα σας, με την χαλια διατροφη κ αφηστε με εμενα!! γιαυτο λεω ολα εχουν το τιμημα τους αρκει να ξερεις να κανεις καποια πραγματα σωστα!! επιλογη του καθενος να κανει το καλυτερο για τον εαυτο του!

kapa

Μέλος του προσωπικού
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/16239590
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/17728935
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/19841582

gianniskritikos2

Active Member
coleman συμφωνο μαζι σου ποιο ανθιγυινο ειναι το αλκοολ το τσιγαρο απο την σωστη χρηση συμπληρωματον τα οποια τα συμπληρωματα σου προσφερουν κατι... ενω τα αλλα απολυτος τιποτα και μου εχει συμβει και εμενα να μου ερχετε ο αλλος που καπνιζει 2 πακετα την μερα στην καθισια του και να μου λεει γιατι να γαμας την υγια σου με αυτα??.... ναι εγω την γαμαω!οχι εσυ...

weznem

Well-Known Member
ενα απλο παραδειγμα ο οργανισμος του ανθρωπου δεν μπορει απο οσ ξερω ημερισιως να απορροφήσει περισσοτερο απο 30 γραμμαρια πρωτεινης..οποτε αν καλυπτεσαιαπο την τροφη σου ειναι περριτο το συμπληρωμα και σου κανει και κακο διοτι τα νεφτα δυσκολευονται να την αποβαλλουν και αν αυτο τοκανεις μακροχρονια θα δημιουργησεςι προβλημα με τα νεφρα σου.. ποσοι πιστευετε απο οσυς παιρνουν συμπληρωματα το κανουν σωστα??παεν ολοι για εξετσεις αιματςο καιελεγχο απο τον εξιδικευμενο γιατρο?? απλα τα κουμπωνουν.. δεν ειναικακο τιποτα απο μονο του η αγνοια χρησης του το κανει κακο σιγουρα..

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

coleman_ts

New Member
weznem είπε:
ενα απλο παραδειγμα ο οργανισμος του ανθρωπου δεν μπορει απο οσ ξερω ημερισιως να απορροφήσει περισσοτερο απο 30 γραμμαρια πρωτεινης..οποτε αν καλυπτεσαιαπο την τροφη σου ειναι περριτο το συμπληρωμα και σου κανει και κακο διοτι τα νεφτα δυσκολευονται να την αποβαλλουν και αν αυτο τοκανεις μακροχρονια θα δημιουργησεςι προβλημα με τα νεφρα σου.. ποσοι πιστευετε απο οσυς παιρνουν συμπληρωματα το κανουν σωστα??παεν ολοι για εξετσεις αιματςο καιελεγχο απο τον εξιδικευμενο γιατρο?? απλα τα κουμπωνουν.. δεν ειναικακο τιποτα απο μονο του η αγνοια χρησης του το κανει κακο σιγουρα..

wesnem δεν εχεις αδικο σε πολλα απο αυτα που λες απλα, ο αργανισμος μπορει να απορροφισει 30 γραμμαρια ανα 3 ωρες eite κοιματε ειτε ειναι ξυπνιτος, απλα το συκοτι ειναι φτιαγμενο ετσι ωστε να μην μπορει να τα αποβαλει ολα!! με μεγαλα χρονικα διαστηματα αν δεν τα περνεις οπως πρεπει κ δεν πινεις πολλα υγρα ισως επιβαρυνετε παραπανο να δημιουργειτε τοξικοτητα, γιαυτο κανουμε κ ανα διαστηματα κ διαλειμμα στα συμπληροματα!! το συκοτι αποτελειτε απο κυτταρα οπως κ ο εγκεφαλος κατα καποιο τροπο.. κανοντας καναβι καταστρεφουμε εγκεφαλικα κυτταρα.. πινοντας συμπληροματα καταστρεφουμε κυτταρα του συκοτιου!! αλλα δεν ειναι κ τοσο τραγικα τα πραγματα αν κανεις τις καταλληλες εξετασεις κ εισαι οκ!! κανεις δεν πεθανε απο συμπληροματα, η ντοπα ειναι επικυνδινη.. το καθε πραγμα εχει το αντιτιμο του πιστευω.. τα παντα θελουν μετρο, προσοχη κ γνωσεις :)

weznem

Well-Known Member
coleman_ts είπε:

wesnem δεν εχεις αδικο σε πολλα απο αυτα που λες απλα, ο αργανισμος μπορει να απορροφισει 30 γραμμαρια ανα 3 ωρες eite κοιματε ειτε ειναι ξυπνιτος, απλα το συκοτι ειναι φτιαγμενο ετσι ωστε να μην μπορει να τα αποβαλει ολα!! με μεγαλα χρονικα διαστηματα αν δεν τα περνεις οπως πρεπει κ δεν πινεις πολλα υγρα ισως επιβαρυνετε παραπανο να δημιουργειτε τοξικοτητα, γιαυτο κανουμε κ ανα διαστηματα κ διαλειμμα στα συμπληροματα!! το συκοτι αποτελειτε απο κυτταρα οπως κ ο εγκεφαλος κατα καποιο τροπο.. κανοντας καναβι καταστρεφουμε εγκεφαλικα κυτταρα.. πινοντας συμπληροματα καταστρεφουμε κυτταρα του συκοτιου!! αλλα δεν ειναι κ τοσο τραγικα τα πραγματα αν κανεις τις καταλληλες εξετασεις κ εισαι οκ!! κανεις δεν πεθανε απο συμπληροματα, η ντοπα ειναι επικυνδινη.. το καθε πραγμα εχει το αντιτιμο του πιστευω.. τα παντα θελουν μετρο, προσοχη κ γνωσεις :)

φιλε μου,μπορει να χεις δικιο,δεν ειμαι γνωστης με εμπειρια που προφανως εσυ εχεις , απλα τα κοιταζω λογικα..με τις λιγε ςγνωσεις που διαθετω επι του θεματος ,οποτε καταληγουμε οτι ολα ειναι θεμα γνωσεων και μεταχείρισης ενα απλο συμπληρωμα πρωτεινης μπορει να σου κανει καλο,μπορει και κακκο αν δεν ξερεις πως και τι..
:blush:

coleman_ts

New Member
weznem είπε:
coleman_ts είπε:

φιλε μου,μπορει να χεις δικιο,δεν ειμαι γνωστης με εμπειρια που προφανως εσυ εχεις , απλα τα κοιταζω λογικα..με τις λιγε ςγνωσεις που διαθετω επι του θεματος ,οποτε καταληγουμε οτι ολα ειναι θεμα γνωσεων και μεταχείρισης ενα απλο συμπληρωμα πρωτεινης μπορει να σου κανει καλο,μπορει και κακκο αν δεν ξερεις πως και τι..
:blush:

πολυ σωστα το διευθετησες!! ειδικα μια πρωτεινη βοηθαει παρα πολυ πιστευω, στα νυχια στα μαλλια οπως κ στο δερμα διοτι σου παρεχει ολα τα αμινοξεα που χρειαζεσε, αρκει να μην κανεις υπερβολες κ να συνδιαζεις σωστα φαγητο κ συμπλημα!! ημερισιος 1 κιλο σωματος 2 γραμμαρια πρωτεινης αυτη ειναι η αναλογια κ απο εκει κ περα αναλογος με την ασκηση περνεις κ την σωστη δοσολογια του υδατανθρακα.. :blush:

weznem

Well-Known Member
ποια ειναι η σωστη αναλογια υδτανθρακα??εξαρταται και απο την αυξηση μυικης μαζας η γραμμωση τι θελεις ο καθενας??αν εχει ςορεξη οπτε εχει,εχουμε θεματα με γυμναστικες μεσα στο φορουμ,αφου εχεις τις γνωσεις λεγε τιποτα να βοηθησεις κανα ατομο καλο θα ναι!!ωραιος .. δηλαδη τι εννοεις αν εγω ειμαι 60 κιλα πρεπει ημερισιως να παιρνω 120 γραμμαρια η 12 γραμμαρια πωςβγαινει??αυτα ειναι το μαχιμουμ η για διατηρηση του σωματος μου??

gianniskritikos2

Active Member
12 γραμμαρια δεν ειναι τιποτα ειναι 1/3 scoub προτεινης καθαρης 120 θες και οντως ειναι πως το χειριζεσαι το αν τωρα ενας περνει συμπληρωμα καθαρης δεν πινει καθολου νερο θα του βγαλει προβλημα .....ειναι η χρηση τους

coleman_ts

New Member
weznem είπε:
ποια ειναι η σωστη αναλογια υδτανθρακα??εξαρταται και απο την αυξηση μυικης μαζας η γραμμωση τι θελεις ο καθενας??αν εχει ςορεξη οπτε εχει,εχουμε θεματα με γυμναστικες μεσα στο φορουμ,αφου εχεις τις γνωσεις λεγε τιποτα να βοηθησεις κανα ατομο καλο θα ναι!!ωραιος .. δηλαδη τι εννοεις αν εγω ειμαι 60 κιλα πρεπει ημερισιως να παιρνω 120 γραμμαρια η 12 γραμμαρια πωςβγαινει??αυτα ειναι το μαχιμουμ η για διατηρηση του σωματος μου??

πιστεψε με το μυστικο ειναι στον υδατανθρακα φιλε μ.. βεβαιως οτι γνωσεις εχω πανω στο θεμα κ μπορω να βοηθησω ειμαι στην διαθεση σας! φυσικα οτι ξερω παντα απο την πειρα μου κ οτι εχω διαβασει κ εχω ψαξει.. hobby μου ειναι δεν ειμαι γιατρος.. αν κ ειχα κοπελα διατροφολογο κ εμαθα αρκετα ;) μεγαλο λαθος που κανουν πολλοι κ βασικο γευμα ειναι το μεταπροπονιτικο!! μετα απο μια σκληρη προπονηση πεφτει η ινσουλινη στον οργανισμο.. για να ανεβασουμε γρηγορα την ινσουλινη χρειαζομαστε γλυκογονο η γλυκοζη το οποιο μπορουμε να παρουμε απο συμπληρομα υδατανθρακα η μια μπανανα αλλα για ποιο γρηγορη αποροφιση το συμπληρομα υδατανθρακα.. ετσι επιτιγχανουμε την γρηγορη αποροφιση των προτεινων μετα την προπονηση γιατι η μυες ειναι σφουγγαρι εκεινη την ωρα!! εγω ασπουμε για να σας δωσω να καταλαβετε τον χειμωνα μιλαμε παντα για το μεταπροπονιτικο γευμα που ειναι το ποιο βασικο που ειμαι στον ογκο βαζω ασπουμε 1 scoop πρωτεινης που ειναι 25 γραμμαρια θα παρω υδατανθρακα 75, το τριπλασιο γιατι χρειαζομαι πολλες θερμιδες σηκωνω πολλα κιλα, ενω καιρο συντιρισεις περνω 25 πρωτεινη θα βαλω 50 κ ετσι ανεβαζω γρηγορα την ινσουλινη κ αποροφαω γρηγορα ολη την πρωτεινη,, αντιθετα αν δεν το κανω αυτο συνιθως θα λεω δεν με επιασε εκεινη η πρωτεινη ηταν χαλια.. δεν ηταν χαλια η πρωτεινη απλα μπορει να ηταν πολυ καθαρη κ δεν ειχε υδατανθρακα γιαυτο να ενιωθες πεσμενος!! οσο γιαυτο που με ρωτας για τον υδατανθρακα για τον καθε ανθρωπο δεν ειναι το ιδιο.. παιζει ρολο τη δουλεια κανεις κ ποσες θερμιδες κ ενεργεια καις καθημερινα.. ασπουμε δεν χρειαζομαστε τον ιδιο υδατανθρακα ολες τις μερες!! μερες που ασκουμαστε χρειαζομαστε παραπανω θερμιδες κ καλες εφοσον καιμε παραπανω... ειναι πολλα τα οποια παιζουν ρολο!! παιζει ρολο τι ειδος πρωτεινης παιρνουμε καθε ωρα.. πχ το πρωι καλο ειναι να πιεις πρωτεινη αυγου(το αυγο το ασπραδι εχει την ποιο καθαροι πρωτεινη) το μεσημερι μια whey οποιαδηποτε απο ορο γαλακτος, μετα την προπονηση υδατανθρακα μαζι με μια hydro isolate γρηγορης απορροφισης κ το βραδυ πριν τον υπνο πρωτεινη καζεινης μαζι με γαλα, τα υπολοιπα γευματα με νερο γιατι αποροφιετε ποιο καλα με νερο, το βραδυνο με γαλα κ καζεινη για να καθηστερισουμε(το γαλα δεν χονευετε ευκολα) κ η καζεινη ειναι πρωτεινη αργης αποροφισεως ετσι επιτυγχανουμε τουλαχιστον για 5 ωρες μεσα στον υπνο ο οργανισμος να εχει θρεπτικα συστατικα!! ειναι πολλα κ αυτα ενολιγης! πιστευω να διαφωτισα αρκετους που ασχολουντε κ ας το δοκιμασουν κ θα με θυμηθουν!! :D

Εσυ θελεις wesnem 120 γραμμαρια ημερισιος ειτε ειναι συμπληρομα ειτε φαγητο.. ετσι σιγα σιγα θα ανεβαινεις κ οσο ανεβαινεις ανεβαζεις κ δοσολογιες, εκει που λες ειμαι καλα μενεις σταθερος κ στις δοσολογιες!! αμα τα παρατισεις θα γυρισεις στην αρχικη σου μορφη με ενα κ μονο πλεονεκτιμα, αν ξαναξεκινησεις θα επανερθουν οι μυες σου ποιο γρηγορα απο καποιον που δεν γυμναστηκε ποτε.. αλλιως δεν πα να παιρνεις συμπλιροματα δεν πα να περνεις αναβολικα κ σκετη διατροφη μονο αν κανεις αμα τα αφησεις ερχεσε στην αρχικη μορφη(οτι αφηνεις σε αφηνει) ;)

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα