laiser

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

dimos18

Member
Το fda εξετάζει την ασφάλεια ενός φαρμάκου(δηλαδή ιατρικού προιόντος)και χρειάζεται πολύ χρόνο για την έγκριση.
Τα καλλυντικά προιόντα και οι βιταμίνες δεν θεωρούνται φάρμακα και δεν περνάνε fda(λίγος χρόνος για την έγκριση).
To revivogen πέρασε ως καλλυντικό προιόν.

*μη φοβάσαι είναι πολύ ασφαλές.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Μ32

Member
gianniskritikos2 είπε:
καποιος που να ξερει σιγουρα τι παιζει? γιατι αν κανει δουλεια σε ενεργους θυλακες ειναι πολυ σημαντικο φανταζομαι το 70% εδωμεσα.... απλα δεν το πιστευουμε ... απλα λεμε λειζερ τι να κλασει αυτο μορε παραμυθια συμφωνο διοτι δεν θα ψαχναν ακομα να λενε οτι δεν εχουν βρει την λυση.. αλλα οποιος ξερει τουλαχιστον να εχουμε και μια σιγουρη γνωμη για αυτο...ολοι στα φορουμ αμα σκεφτονται παραμυθαια μορε θα βγαλεις μαλλια με λειζερ τι ειναι αυτες οι ψεφτιεες παρε μινοχ και φινα τπτ αλλο τοτε ναι ολοι θα λεμε δεν δουλευει ομως στα αληθια δεν δουλευει? ειναι και ακριβο να και ενας αλλος λογος που μπορει να δικεολογει γιατι δεν εχει γινει χαμος ακομα.
Ασφαλως κ δουλευει το λειζερ,το εχω δει πανω μου.Δες αν θες λιγο εδω
Μ32 είπε:
το λειζερ μου το εκανε αρχικα μονο στον ενα κροταφο(επειδη δεν το πιστευα για το λειζερ μου το εδωσε χωρις χρεωση για να δω διαφορα-ουτως η αλλως του τα ειχα σκασει για να μου κανει λειζερ αποτριχωσης στη πλατη.οταν ειδα διαφορα στον κροταφο ξεκινησα κ τον αλλο).

dk1984

Member
ποιο λασερ ομως γιατι αλλο οι χτενες και αλλο τα helmet που εφαρμοζουν σε ολο το κεφαλι και κοστιζουν πιο ακριβα

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα