Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
dimos18 είπε:εφτασε το πραμμα?
Thanx φιλε μου.dimos18 είπε:ωραιος!καλα αποτελεσματα να χεις !
κανα προβλημα με τελωνειο?
ποσες μερες εκανε να φτασει?
Στην κορυφη που δεν εβαζα μινοχ εχω βελτιωση! Μπροστα που εβαζα, εχω μια μικρη πτωση αλλα βλεπω και πολλες μικρες τριχουλες στην περιοχη οποτε ακομα περιμενω...dimos18 είπε:Lab τι γίνεται ,βλέπεις καμιά κίνηση;
dimos18 είπε:'Εχω διαβάσει μελέτη για το λατανοπρόστη.Στους μισούς δουλεύει ,στους άλλους μισούς όχι.Σε αυτούς που δούλεψε έκανε καλύτερη δουλειά από μινοξιδίλη.Lab ,εγώ είμαι σίγουρος ότι θα κάνει γερή δουλειά .Και μόνο που στα κρατάει χωρίς blocker είναι μεγάλο πράγμα.
[τελείως άσχετο.με κούριερ ή ems στο στείλανε;]
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
ευχομαι να πανε ολα καλα και μπροστα.. μηπως εχειςκαποιο σεντινγκlab_rat είπε:Ναι απο τον Kane. Μεχρι στιγμης βλεπω αισθητη πυκνωση στην κορυφη αλλα και στο μαλλι γενικα το οποίο δεν περίμενα! Επίσης τριχόπτωση stop! Απο την αλλη μπροστα που εβαζα μινοχ εχω υποχώρηση!
Να δουμε τωρα και με το dermaroller που θα κατσει η μπίλια... Πιστεύω πως θα βοηθησει πολυ καθως το bimatoprost εχει υψηλοτερο μοριακο βαρος απο τη μινοχ αρα αποροφαται και πιο δυσκολα!
Πισω δεν εβαζα κατι για regrowth γιαυτο και η βελτιωση.weznem είπε:ευχομαι να πανε ολα καλα και μπροστα.. μηπως εχειςκαποιο σεντινγκlab_rat είπε:Ναι απο τον Kane. Μεχρι στιγμης βλεπω αισθητη πυκνωση στην κορυφη αλλα και στο μαλλι γενικα το οποίο δεν περίμενα! Επίσης τριχόπτωση stop! Απο την αλλη μπροστα που εβαζα μινοχ εχω υποχώρηση!
Να δουμε τωρα και με το dermaroller που θα κατσει η μπίλια... Πιστεύω πως θα βοηθησει πολυ καθως το bimatoprost εχει υψηλοτερο μοριακο βαρος απο τη μινοχ αρα αποροφαται και πιο δυσκολα!
μπροστα? τι εξηγησει δινεις?πισω δινει μαλλια,και εμπρος υποχωρηση..μονος σου το πηρες φιλε ποσο σου κοστισε?? για τον ψευδαργυρο εισαι ενημερως??
Λοιπον. το πραμα εκανε κανα 10ημερο να φτασει. Το σωστο ειναι να βαζεις στη ζυγαρια την ποσοτητα που χρειαζεσαι για να σου βγαλει το μηνα (αναλογα την περιεκτικοτητα που θες). Εγω ομως επειδη εκανα μετακομιση και δεν ηξερα που βρισκεται, απλα εβαλα ολη τη σκονη σε διαλυμα τοσο ωστε να βγαλει 3μηνο. Μπορει με αυτο τον τροπο να χαλαει μετα απο καιρο δε ξερω, εχε υποψην ομως και οτι ειναι πολυ δυσκολο να βαλεις τη σκονη στη ζυγαρια γιατι ειναι απιροελαχιστη και αν χασεις και την παραμικρη ποσοτητα θα ειναι αρκετα μεγαλη απωλεια.weznem είπε:ευχαριστω φιλε.. οταν εχεις χρονο ανελυσε μου πως εκανες την αγορα τι χρειαζεσαι:ζυγαριες,αεροστεγοι δοχεια? κτλ.. ποσο καιρο εκανε να ρθει ,γενικα τα βηματα σου, απο το ψαξιμο, μεχρι την παρασκευη του διαλυματος σου περιεκτοκοτητες κτλ.... μην με βρισεις, ξερω οτι σε μαμαω αλλα ειναι καλο θα βοηθησει εμενα προσωπικα που το σκεφτομαι,αλλα μκαι αλλους αναγνωστες..
Thanks for your contact.
Since Bimatoprost is FDA approved drug,we can`t sell it online.
If you need more,you can order by email.
Price for 100mg:USD100
Shipping charge:USD50
Warm regards,
Kane
Δε χρησιμοποιησα ποτε latanoprost. Το Bimatoprost που λειτουργει παρομοια δινει πραγματα, αλλα οχι οσα η μινοξ, τουλαχιστον σε περιεκτικότητα που συμφερει να το αγορασεις.thatsme είπε:Τελικα τι εγινε με την λατανοπροστη;Γιατι παγωσε το θρεντ;Φιλε λαμπ τελικα ειχαμε τιποτα καλο;
thatsme είπε:Στην σελιδα 14 αυτου του θρεντ λες πως αρχισες xalatan(latanoprost)!
Το θεμα ειναι τα υλικα που πηρες και εφτιαξες απο τον kane μπορει να μην εδωσαν οσο η μινοξ σε αυτες τις περιεκτικοτητες αλλα αυτη η θεραπεια διαβασα οτι υποσχεται μονιμα αποτελεσματα;Πως το βλεπεις εσυ;Σου εδωσε τιποτα μονιμο;