Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Δε νομιζω, αλλα εφοσον δεν μου εχει ερθει ακομα δε ξερω..dimos18 είπε:επειδη σκεφτομαι και γω για κατι δικα μου,με τελωνειο θα παιζει κανα προβλημα?
Συνηθως δε δηλωνουν την ακριβη αξια για αυτο το λογο.. Παντως εμενα απο κινα ερχεται!!weznem είπε:αν μιλατε για αμερικη που εχω εμπειρια οτι ειναι πανω απο 150 ευρω πλερωνεις ακριβα .... φορο κατω απο αυτο το ποσο οχι..
πηρα ενα ψαλιδι απο αμερικα 325 δολλαρια και πληρωσα συν 189 ευρω τελωνειο με εξοδα αποστολης.. στην πατρα αν το ξερα δεν θα το παραγγελνα..
Καπου ειχα πετυχει εναν που ειχε καλυτερευση στην κορυφη με lumigan.somari είπε:Υπάρχουν πουθενά αποτελέσματα από site εξωτερικού;
lab_rat είπε:Καπου ειχα πετυχει εναν που ειχε καλυτερευση στην κορυφη με lumigan.somari είπε:Υπάρχουν πουθενά αποτελέσματα από site εξωτερικού;
Μπροστα μαζι με τη μινοξ ναι! Κορυφη σκετο οχι. Ακομα τουλαχιστον..dimos18 είπε:lab_rat είπε:Καπου ειχα πετυχει εναν που ειχε καλυτερευση στην κορυφη με lumigan.somari είπε:Υπάρχουν πουθενά αποτελέσματα από site εξωτερικού;
καπου το χω πετυχει και γω αυτο.το bimatoprost σταγονες σου εκανε τιποτα?
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Δεν υπαρχει ατομο πιο ευαισθητο στα sides της μινοξ απο μενα. Και τωρα μαζι με bimatoprost (επαιξε και το zyrtek το ρολο του) εχω τα ιδια αποτελεσματα με οταν εβαζα 4 φορες μεγαλυτερη ποσοτητα μινοξ, χωρις σχεδον κανενα side, οποτε δωρο αδωρο δε το λεω...somari είπε:Ε με μινόξ είναι δώρον άδωρον, το θέμα είναι να βρίσκονται θεραπείες με λιγότερα sides, όχι απλά καλύτερα οχηματα για την μινοξ...
weznem είπε:αν μιλατε για αμερικη που εχω εμπειρια οτι ειναι πανω απο 150 ευρω πλερωνεις ακριβα .... φορο κατω απο αυτο το ποσο οχι..
πηρα ενα ψαλιδι απο αμερικα 325 δολλαρια και πληρωσα συν 189 ευρω τελωνειο με εξοδα αποστολης.. στην πατρα αν το ξερα δεν θα το παραγγελνα..
Ετσι κ αλλιως ειναι χαμηλοτερη η αξια απο 150ε και το 30% του κοστους ειναι τα ιδια τα μεταφορικα... Thnx για το tip παντωςsito είπε:@lab_rat
μην φοβάσαι ο κανε είναι γάτα.... δεν θα περάσει τελωνείο.
somari είπε:Ε με μινόξ είναι δώρον άδωρον, το θέμα είναι να βρίσκονται θεραπείες με λιγότερα sides, όχι απλά καλύτερα οχηματα για την μινοξ...
Και μενα σκοπος μου ειναι να μπορεσω αν γινεται καποια στιγμη να την αντικαταστησω (εγω ειμαι η μονη κλινικη περιπτωση που οι κροταφοι γεμιζουν σχετικα ευκολα αλλα το crown δε νιωθει).somari είπε:Καλα ντε σεις! Απλά είπα, καλύτερο θα ήταν να μπορούσαμε να το χρησιμοποιήσουμε χωρίς καθόλου μινοξ και να δουμε επανεκφυση!
(γιατί αν θέλω να... rockandrollιάσω θα μπορούσα να το βγάλω άχρηστο μιας και δεν δίνει στο μπιφτέκι boost που μπαίνει και μόνο του και είναι και πιο εύκολο να πάρει μπροστά το μπιφτέκι)
shark3 είπε:επειδη παλαιοτερα δουλευα στη fed.ex. να σας ενημερωσω οτι επιδιωκει να εκτελωνιζει τα παντα
οποτε αποφυγετε οπου και οταν μπορειτε συνεργασια με την εταιρεια για αποστολες απο αμερικη
weznem είπε:shark3 είπε:επειδη παλαιοτερα δουλευα στη fed.ex. να σας ενημερωσω οτι επιδιωκει να εκτελωνιζει τα παντα
οποτε αποφυγετε οπου και οταν μπορειτε συνεργασια με την εταιρεια για αποστολες απο αμερικη
εφαγα μεγαλο μανικι παιδια 190 ευρω να το δεις σε μαιλ για τελωνειο σου ερχεται εγκεφαλικο καιεγω πηρ αυτο ψαλιδι για πιο φθηνο !!και μου κοστισε οσο ενα πιο καλο απο αγγλια που ηθελα πρωτιστως να παρω...
σιτο ευχαρστω το διαβασα το θρεντ δεν το ειχα δει ρε γαμωτο νωριτερα... φτου την πατησα ο ηλιθιος..
shark ωραιος ρε φιλε... που το λες και εσυ..
μια απορια οσο μεγαλο και αν ειναι το πακετο σε αξια δεν μπορει αν το απαιτησουμε εμεις να ερθει με Ups απλο ταχυδρομειο??η δεν γινεται γιατι δεν εχουν tracking number me to ups??το κλεινω εδω μονο αυτην την απορια δεν σπαμαρω αλλο σοορυ παιδια!! :angel: