Πολυ ενδιαφερον να δουμε το πως φαινεται στα 3 χιλιοστα , αλλα πολυ σημαντικο και το να ολοκληρωσεις την παρουσιαση με εμφανες το τελικο αποτελεσμα οπως λες . Την φινα γιατι την εκοψες;
Η απάντηση για τη φίνα που ρώτησε και ο montecristo από κάτω είναι πως την έκοψα επειδή παρατήρησα ελαφρία πτώση στη λίμπιντο και χειρότερη ποιότητα-ποσότητα σπέρματος. Στο κομμάτι λίμπιντο δε μπορώ να το χρεώσω 100% στη φιναστερίδη καθώς είναι και πράγματα στη καθημερινότητα του κάθε ενός που έχουν αντίκτυπο πάνω σε αυτό, αλλά πιστεύω σίγουρα έπαιξε το ρόλο της.
Και τα 2 side effects δεν ήταν κάτι το τραγικό αλλά στο δίμηνο διακοπής της έχουν επανέλθει πλήρως σε επίπεδα πριν την λήψη της ή πιο σωστά πριν αρχίσω να τα παρατηρώ. Για όποιον δεν έχει διαβάσει το νήμα από την αρχή ήμουν σερί 14 μήνες 1mg/day και σταδιακά το έριχνα μέχρι την διακοπή της.
Το πλάνο μου τώρα είναι να κάνω ένα κύκλο 10 μήνες μέσα - 2 εκτός γιατί στο θέμα μαλλί βοήθησε αρκετά.
Με το τωρινό μήκος στη δότρια σίγουρα μπορεί να βγει ένα πόρισμα αλλά για τη λήπτρια δεν έχω ανεβασμένες φωτογραφίες μου με 1-3 χιλιοστά, οπότε να υπάρξει ένα ξεκάθαρο before-after.Παρόλα αυτά θα ανεβάσω κάποιες για να υπάρχει το αποτέλεσμα και σε αυτό το μήκος.
Το λουκ μου αρέσει πάντως τώρα, σίγουρα ταιριάζει με το πρόσωπο μου αλλά στο crown υστερεί και εκεί με χαλάει.
Θα τα αφήσω να μακρύνουν για να δω και το οριστικό αποτέλεσμα και έπειτα το πως θα κινηθώ με δεύτερη επέμβαση μετά από μετρήσεις που θα δείξουν το απόθεμα μοσχευμάτων στη δότρια μου.