Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
tasos33 είπε:καλε μου φιλε ως παθων σε τετοια ακριβως περιπτωση που την κλαιω με μαυρο δακρυ, εχω να πω πως ουτε η γιαγια σου ουτε η δικια μου μπορουν να κανουν μεταμοσχευση, δεν ειδα μονο αυτο ειδα και αλλα στο σθγκεκριμενο σαιτ,σιγουρα εχουν βαλει οτι καλυτερο μπορουν,αλλωστε ολοι το ιδιο κανουν
εχω την εντυπωση, η οποια βεβαια δεν σημαινει οτι ειναι και σωστη,πως η εν λογω κλινικη συνολικοτερα εχει πιο αρτια απουελεσματα,συμφωνα φυσικα με τα δικα μου κριτηρια,συμφωνα με τα δικα σου η καποιων αλλων μπορει να μην ειναι ετσι, αλλα ολες οι αποψεις σεβαστες
tasos33 είπε:http://www.hairlossexperiences.com/view_topic.php?id=5384&forum_id=43&highlight=H*C
βλεπωντας αποτελεσματα της h@c εχω την αισθηση οτι ειναι σε καλλιτερο επιπεδο απο του γε@@@ιου
poseidonas7 είπε:τροφεα εκει που του βαλανε τα μοσχευματα δεν υπηρχε αρκετο ρισκο για σοκ λος??λογο το οτι ειχε αρκετα μακακια εκει?
poseidonas7 είπε:προσπαθω να διορθωσω το κ στη λεξη μακακια και δε παιρνει το λ με τιποτα
εαν μπορεις καποιος διαχειριστης να το διορθωσει...
ευχαριστω
tropheus είπε:poseidonas7 είπε:τροφεα εκει που του βαλανε τα μοσχευματα δεν υπηρχε αρκετο ρισκο για σοκ λος??λογο το οτι ειχε αρκετα μακακια εκει?
ΠΑΝΤΑ όταν "παίζεις" ανάμεσα σε προϋπάρχοντα μαλλάκια υπάρχει shock loss. Το θέμα είναι σε τι έκταση συμβαίνει.
Η ικανότητα του γιατρού και η πιθανή χρήση φιναστερίδης μειώνουν τα ποσοστά αυτά.
θενξ για την απαντηση μακακα....εισαι και τυχερος που δεν παιρνει το λ...zotrix είπε:poseidonas7 είπε:προσπαθω να διορθωσω το κ στη λεξη μακακια και δε παιρνει το λ με τιποτα
εαν μπορεις καποιος διαχειριστης να το διορθωσει...
ευχαριστω
Εισαι μακακας, για αυτό.
poseidonas7 είπε:θενξ για την απαντηση μακακα....εισαι και τυχερος που δεν παιρνει το λ...
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
zotrix είπε:poseidonas7 είπε:θενξ για την απαντηση μακακα....εισαι και τυχερος που δεν παιρνει το λ...
πωπω, τι λες τωρα. γλίτωσα δηλαδή!
geeorgee είπε:tasos33 είπε:καλε μου φιλε ως παθων σε τετοια ακριβως περιπτωση που την κλαιω με μαυρο δακρυ, εχω να πω πως ουτε η γιαγια σου ουτε η δικια μου μπορουν να κανουν μεταμοσχευση, δεν ειδα μονο αυτο ειδα και αλλα στο σθγκεκριμενο σαιτ,σιγουρα εχουν βαλει οτι καλυτερο μπορουν,αλλωστε ολοι το ιδιο κανουν
εχω την εντυπωση, η οποια βεβαια δεν σημαινει οτι ειναι και σωστη,πως η εν λογω κλινικη συνολικοτερα εχει πιο αρτια απουελεσματα,συμφωνα φυσικα με τα δικα μου κριτηρια,συμφωνα με τα δικα σου η καποιων αλλων μπορει να μην ειναι ετσι, αλλα ολες οι αποψεις σεβαστες
κιεγω επειδη ειμαι παθων σε ιδια περιπτωση απο την h@c και δεν εμεινα καθολου ευχαριστημενος εκανα μια παρατηρηση.κατα τα αλλα σε αυτα που λες δε διαφωνω
geeorgee είπε:Πρεπει ομως οι κλινικες να
καταλαβουν οτι πλεον η συγκριση θα γινεται με τους top του χωρου και να προσπαθουν να γινουν καλυτερες. Δυστυχως κιεγω επρεπε να την παθω πρωτα και μαλιστα 2 φορες για να αρχισω να το ψαχνω λιγο περισσοτερο(ακομα στην αρχη ειμαι λιγα πραγματα ξερω).
Αν μπορεις εξηγησε στο περιπου τι ειναι το cherry picking που λες?τι διαφορα εχει δηλαδη απο καποια αλλη μεθοδο?
geeorgee είπε:stripar γνωριζεις καλα οτι ολα ειναι σχετικα και εχουν να κανουν με το
μετρο συγκρισης και τις προσδοκιες που εχει ο καθενας απο μια μεταμοσχευση.Δηλαδη καποιος μπορει να ειναι ευχαριστημενος με τη μετριοτητα και με το δικιο αν τον εχουν σφαξει στο παρελθον μπορει ενα μετριο αποτελεσμα να τον αφησει ικανοποιημενο.Πρεπει ομως οι κλινικες να
καταλαβουν οτι πλεον η συγκριση θα γινεται με τους top του χωρου και να προσπαθουν να γινουν καλυτερες. Δυστυχως κιεγω επρεπε να την παθω πρωτα και μαλιστα 2 φορες για να αρχισω να το ψαχνω λιγο περισσοτερο(ακομα στην αρχη ειμαι λιγα πραγματα ξερω).
Αν μπορεις εξηγησε στο περιπου τι εννοεις cherry picking ?οτι δε παιρνει
επιλεκτικα μοσχευματα που να ειναι καταλληλα για hairline?
flosk εχω λιγο θεμα με τις φωτογραφιες φιλε δε ξερω θα προτιμουσα να
μην ανεβασω