Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
δεν ειδα να προωθει καποιον προς γκο@ρα.kapa αν αληθευει αυτο που λεει ο stripar oti o δημητρης εχει σχεση με την κλινικη του γκο@ρα ειναι μεγιστο ατοπημα, επειδη δεν εχει αναφερει τιποτα και τα post του οντως κατι κρυβουν, ειναι επιθετικος και μηδενιστης..οτι θελεις κανεις, εγω τον εχω κανει ignore και εχω ησυχασει
δεν ειδα να προωθει καποιον προς γκο@ρα.
οτι ειναι μηδενιστης ειναι
δεν το λεω για κατι συγκεκριμενα μηδενιστης,γενικα μιλαω οτι αμφησβητεις σχεδον ολα τα αποτελεσματα.Eιμαι Μηδενιστης γιατι με εξαπατησαν με ψευτικες φωτογραφιες, τους πληρωσα απο το υστερημα μου χωρις να μου παρεχουν αυτο που μου υποσχεθηκαν ?
Στο Φορουμ αυτο ποσταρονται ψευτικες φωτογραφιες που καποιοι τις πιστευουν και πληρωνουν το υστερημα τους για να εχουν τα αναλοεεγα αποτελεσματα με αυτο που βλεπουν. Κατι που δεν συμβαινει για τους λογους που αναγραφω !!!
Κατα τα αλλα δεν ασχολειστε μαζι μου αλλα ειστε σε επικοινωνια με τις κλινικες μεταμοσχευσης για να μαθετε ποιος ειμαι !!
Επιφυλασσομαι για καθε νομιμο δικαιωμα μου απο την στιγμη που αναγραφονται επιθετα και κλινικες που με εμπλεκουν !!!
Να μου εξηγησει ο κ.Στριπας πως βρηκε το ονοματεπωνυμο μου και με απειλει με αποκαλυψεις συγγενειας με την εν λογω κλινικη!!
Με απειλειτε εδω μεσα ? ... δεν το καταλαβα !!!
Kαταρχην σε ενημερωνω οτι εχει γινει αναφορα ΗΔΗ το πρωτο Θρεντ με τα κεφαλαια που με εβριζες.. ολο το βραδυ το εκανες edit και το αλλαζες ??? !!!
πιστευω καποια στιγμη θα καταλαβετε οτι το να τσακονονται 2 μελη σε ενα φορουμ ειναι ασκοπο.
μην συνεχισετε γιατι θα αναγκαστω να μπαναρω
ρε παιδια ακομα με τον δημητρη ασχολεισται....η υποθεση του βρωμαει απο την αρχηη...προσωπικα τον εχψ κανει Ignore kai etsi εχω απαλλαχθει απο το απεριγραπτο του χαρακτηρα του...πιστευω πλεον πως δεν προσφερει τιποτα στο φορουμ παρα μονο προστριβες και ο διαχειρηστης θα πρεπει να τον διαγραψει
δεν ειδα να προωθει καποιον προς γκο@ρα.
οτι ειναι μηδενιστης ειναι
Άν κουβαλάς κόμπλεξ...και είσαι ψυχικά ασθενείς πήγαινε σε ένα γιατρό ή βρές αντίστοιχο forum να σε βοηθήσει!!!Eιμαι Μηδενιστης γιατι με εξαπατησαν με ψευτικες φωτογραφιες, τους πληρωσα απο το υστερημα μου χωρις να μου παρεχουν αυτο που μου υποσχεθηκαν ?
Κατα τα αλλα δεν ασχολειστε μαζι μου αλλα ειστε σε επικοινωνια με τις κλινικες μεταμοσχευσης για να μαθετε ποιος ειμαι !!
ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΆΝΕΙΣ !!!Επιφυλασσομαι για καθε νομιμο δικαιωμα μου απο την στιγμη που αναγραφονται επιθετα και κλινικες που με εμπλεκουν !!!
Να μου εξηγησει ο κ.Στριπας πως βρηκε το ονοματεπωνυμο μου και με απειλει με αποκαλυψεις συγγενειας με την εν λογω κλινικη!!
stripar απο την αρχη που διαβαζα τα ποστ του φαινοταν οτι δν παει καλα..οχι στο μυαλοαλλα στην συμπεριφορα...αλλα τι να καττσεις να ασχοληθεις κ να χανεις το χρονο σουυ..παντως ολα αυτα που λες ειναι πολυ σοβαρα κ αν οντως ο καπα μπορει να μπει σττα pm και να διαβασει να το κανειι αμεσα..και αν εσυ εχεις βιντεο να το βγαλεις...ειναι αδιανοητο να εχει αν εχει βεβαια συμπραξει με το μπαρμπα του κ παιρνει και 20% ... αν το κανει και το χει αναφερει κανενα προβλημα και καλα κανει κ μπραβο του..βεβαια θεωρω πως δν υπαρχει περιπτωση φορουμιτης απο εδω να παει στον γκουρα...τζαμπα οι σελιδες που εχουν γραφτει...τον καπουτζιδη να δεις μονο πως τον εχει κανει αστα κ κλαφταα..
υγ.καποτε ειχα επισκεφτει κ εγω το γκουρα κ εμαθα κατι πολυ καλο το τοππικ κ απο τοτε το ξεκινησα
Απόλυτα κατανοητό!...δεν μπορω να δω τα πμ σας.
σε καμια πλατφορμα του φορουν δεν ειχα αυτην την δυνατοτητα
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Από την μια λογικό είναι να τα παίρνεις από την στιγμή που όπως λες σε έχουν εξαπατήσει. Αλλά δεν είναι λόγος αυτός για να ξεκινάς προσωπικές επιθέσεις με τους υπολοίπους και πόσο μάλιστα με συγκεκριμένο άτομο.Eιμαι Μηδενιστης γιατι με εξαπατησαν με ψευτικες φωτογραφιες, τους πληρωσα απο το υστερημα μου χωρις να μου παρεχουν αυτο που μου υποσχεθηκαν ?
Στο Φορουμ αυτο ποσταρονται ψευτικες φωτογραφιες που καποιοι τις πιστευουν και πληρωνουν το υστερημα τους για να εχουν τα αναλογα αποτελεσματα με αυτο που βλεπουν. Κατι που δεν συμβαινει για τους λογους που αναγραφω !!!
Γιατί φίλε τι είναι αυτό που σε κάνει να πιστεύεις ότι θα απαλλαγείς απο το συγκεκριμένο μέλος?Αν αυτα που λεει ο Stripar ειναι αληθινα θα πρεπει να επεμβει ο stripar και να μας απαλλαξει μια για παντα απο το συγκεκριμενο μελος.
Πολύ σωστά!...δέν θα έλεγα κάτι άν δεν μπορώ να το στηρίξω (5 μήνες τώρα κάνω υπομονή μέχρι να μπορώ να το στοιχειoθετήσω)....βέβαια απορώ με τους υπόλοιπους χρήστες που έχουν παρακινηθεί απο το συγκεκριμένο μέλος (μέσω π.μ), προς το συγκεκριμένο γιατρό....γιατί δέν βγαίνουν να μιλήσουν!.Αν οχι να φαει ενα μεγαλο μπαν ο Stripar για ψευδεις κατηγοριες αν και προσωπικα δεν πιστευω οτι τα ειδε στον υπνο του και τα αναφερει..
Αν αυτα που λεει ο Stripar ειναι αληθινα θα πρεπει να επεμβει ο stripar και να μας απαλλαξει μια για παντα απο το συγκεκριμενο μελος. Αν οχι να φαει ενα μεγαλο μπαν ο Stripar για ψευδεις κατηγοριες αν και προσωπικα δεν πιστευω οτι τα ειδε στον υπνο του και τα αναφερει..(Καποιος τον Παραπληροφορει επιτηδες)
Γιατί φίλε τι είναι αυτό που σε κάνει να πιστεύεις ότι θα απαλλαγείς απο το συγκεκριμένο μέλος?
Πολύ σωστά!...δέν θα έλεγα κάτι άν δεν μπορώ να το στηρίξω (5 μήνες τώρα κάνω υπομονή μέχρι να μπορώ να το στοιχειoθετήσω)....βέβαια απορώ με τους υπόλοιπους χρήστες που έχουν παρακινηθεί απο το συγκεκριμένο μέλος (μέσω π.μ) , προς το συγκεκριμένο γιατρό....γιατί δέν βγαίνουν να μιλήσουν!.
Τι δουλειά τους την κάνανε (ώρες ατελείωτες στο τηλ ο Stripar)...πήρανε τις πληροφορίες τους , μετά τι εξαφανίζονται?...ή θα προτιμούσανε να άρχιζα να έδινα έναν-έναν για την ακρίβεια των ανωτέρω?
Τέλος Flosk...δέν βλέπω το συγκεκριμένο χρήστη να έχει φάει κανένα μεγάλο μπάν για όλες τις ψευδείς κατηγορίες που μου επισημάνει μήνες τώρα!!!
Απαρατήρητα έχουν περάσει όλα τα σχόλια του από την διαχείρηση...μήνες τώρα!.
Υ.Γ:Πάντως αν δεν έχει πρόβλημα η διαχείρηση μπορώ για αρχή να δώσω κάποιες ζουμερές πληροφορίες!.
Όμως να μείνουνε δεν έχει νόημα να γράφω και μετά να γίνονται edit τα μηνύματα μου.
Αν και καταλαβαίνω ότι προφυλάσσουνε εμένα , τον παρασκευαστή & το forum κατά αυτόν τον τρόπο από μπουγιουρντί
Σωστος !!!!
Οποιος απο τους 2 μας ειναι ΨΕΥΤΗΣ, ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ... να διαγραφει απο το Φορουμ !!!
βέβαια απορώ με τους υπόλοιπους χρήστες που έχουν παρακινηθεί απο το συγκεκριμένο μέλος (μέσω π.μ), προς το συγκεκριμένο γιατρό....γιατί δέν βγαίνουν να μιλήσουν!.
Τι δουλειά τους την κάνανε (ώρες ατελείωτες στο τηλ ο Stripar)...πήρανε τις πληροφορίες τους , μετά τι εξαφανίζονται?...ή θα προτιμούσανε να άρχιζα να έδινα έναν-έναν για την ακρίβεια των ανωτέρω?