Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ρε παιδια εδω μεσα θα γραψουμε ποτε την αληθεια ή εστω αντικειμενικα... ή θα παραπληροφορουμε συνεχως ?
Καταρχην το ατομο δεν ειναι ξανθο αλλα καστανο
Επισης με βρεγμενο μαλλι στον ηλιο δεν φαινεται σαν 20αρης αλλα σαν 16αρης !!!
Και ερωτω εγω τον lmg7 που πιστευει τη φωτογραφια που βλεπει
Εχεις κανει μ/μ φιλε μου ?
οχι δημητρη δεν εχω κανει,εχεις μεγαλυτερη εμπειρια απο μενα πανω στο θεμα οπως και οι περισσοτεροι εδω μεσα και ξημεροβραδιαζομαι να διαβασω αποψεις να παραδειγματιστω σε πολλα φορουμ......με σχολια ομως του τυπου με βρεγμενο μαλλι μοιαζει με 16αρης
http://i1175.photobucket.com/albums/r635/asmedfue/3460 FUE - EREN CIL/V2__DSC0637_zps5400d5fd.jpg αυτοακυρωνεσαι και μονο καλο δεν κανεις σε απειρα μελη οπως εγω,πιο πολυ για τρολ σε περνανε
Εαν ο συγκεκριμενος Γιατρος μπορει να επιτυχει αποτελεσματα πυκνωσης και φυτρωσης σαν αυτο που βλεπουμε στην φωτογραφια ... και χρηστες του Φορουμ με αναλογη εμπειρια πιστευουν οτι τα αποτελεσματα των φωτογραφιων ειναι εφικτα (αρα εγω κανω λαθος)... εχω ολη την καλη διαθεση να ερθω σε επικοινωνια με τον Γιατρο, να του δειξω τις φωτογραφιες και να τον ρωτησω εαν μπορει να με κανει και εμενα ετσι !!!! Και να δω τι δω τι θα μου απαντησει και αν "κενταει" οπως υποστηριζεις !!!!!
Εγώ ΔΕΝ βλέπω κάποια "καλή διάθεση" εκ μέρους σου!!!...αντίθετα μια εμμονή!!!...
Δέν νομίζω ο συγκεκριμένος γιατρός να ασχοληθεί κάν με εσένα!....
Καταρχην θελω να ξερεις οτι δεν σου κανω προσωπικη επιθεση και δεν εχω προθεση να σε ειρωνευτω οκ ?
Βλεπεις λοιπον οτι επειδη δεν εχεις κανει δεν μπορεις να καταλαβεις οτι οι πυκνοτητες που βλεπεις στην συγκεκριμενη περιπτωση ΔΕΝ ειναι δυνατον να επιτευχθουν με μια μ/μ !!?
Η Φωτογραφια στο τελευταιο σου ποσταρισμα, ΔΕΝ ειναι αποτελεσμα μ/μ... δεν εχει γινει επεμβαση στην συγκεκριμενη περιοχη δηλαδη... εξαλλου το γραφει οτι χρησιμοποιηθηκαν 3400 μοσχευματα εκ των οποιων τα 2000 στην μεση και τα 1400 μπροστα... γιατι μου δειχνεις φωτογραφιες του crown που δεν εχουν υποστει επεμβαση και με χαρακτηριζεις σαν τρολ ? Γιατι δεν θελεις να πιστεψεις αυτο που σου γραφω ενω πιστευεις κατι που πολυ ευκολα μπορει να επεξεργαστει ?
Εαν ο συγκεκριμενος Γιατρος μπορει να επιτυχει αποτελεσματα πυκνωσης και φυτρωσης σαν αυτο που βλεπουμε στην φωτογραφια ... και χρηστες του Φορουμ με αναλογη εμπειρια πιστευουν οτι τα αποτελεσματα των φωτογραφιων ειναι εφικτα (αρα εγω κανω λαθος)... εχω ολη την καλη διαθεση να ερθω σε επικοινωνια με τον Γιατρο, να του δειξω τις φωτογραφιες και να τον ρωτησω εαν μπορει να με κανει και εμενα ετσι !!!! Και να δω τι δω τι θα μου απαντησει και αν "κενταει" οπως υποστηριζεις !!!!!
Γιατι, φοβαται ?
Κατα τα αλλα δεν γουσταρω να μου απευθυνεις τον λογο, ουτε να ανοιγω διαλογο μαζι σου γιατι οπως ο ιδιος παραδεχτηκες εχεις επαγγελματικες σχεσεις με τους συγκεκριμενους Ιατρους, φυσικα και με τα αναλογα ανταλλαγματα.
Στο Φορουμ, μακρια απο εμενα τυπε... εσυ ειδικα... απο κοντα οποτε γουσταρεις !!!
δεν σου ειπα οτι μου κανεις επθεση απλα θεωρω οτι με παραπληροφορεις,διοτι δεν γινεται να μου λες οτι σου στελνω το crown ενω η φωτο δειχνει ολο το κεφαλι απο πανω βρεγμενο οπως ακριβως επρεπε ναναι καθε φωτογραφια τραβηγμενη σε ατομα με αα......θα ταν προτιμοτερο να μου εξηγησεις γιατι διαφωνεις κ που ακριβως εστιαζεις και οχι να ψιλοειρωνευεσαι(οχι εμενα προσωπικα) και στην τελικη στειλε μου μια φωτο δικια σου η οποιαδηποτε που θεωρεις οτι ειναι περα για περα αληθινη και αντιπροσωπευει μια σημερινη μεταμοσχευση....θα με βοηθουσες πραγματικα πολυ οπως και πολλα αλλα παιδια εδω μεσα
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Το λεω αυτο γιατι η Bangkok εχει τα περισσοτερα ladyboys αλλιως τρανσεξουαλ που κανουν αλλαγη φυλλου.
αν φωτισεις κ μεγεθυνεις την οθονη θα δεις οτι δν ειαι τοσο πυκνο οσο φαινεται..ειναι κ μαυρη η τριχα τα χτενιζει κ προς τα κατω κ δειχνει οκ