Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
https://www.baldtruthtalk.com/showthread.php?13779-Dr.-Hakan-DOGANAY-of-Turkey-8348-Grafts(6554-1830)-FUE θελω γνωμες,μακραν το καλυτερο αποτελεσμα που εχω δει και αναγκαστικα κραταω πολλες επιφυλαξεις αν ειναι αληθεια
Κοιτώντας προσεκτικά τον διαμοιρασμό , την πυκνότητα , την φορά των Grafts στην 9,10,12,13,13.3,16,17 photo και το σύνολο των grafts που δαπανήθηκαν...πέρα για πέρα ρεαλιστικό & υλοποιήσιμο!.
Δυστυχώς ο συγκεκριμένος γιατρός λειτουργεί σε ενοικιασμένες αίθουσες χειρουργείου...και ενώ οι συνθήκες φαίνονται στοιχειωδώς σωστές , ο χώρος φαίνεται άκρος ελλιπείς !!!
Δείτε εδώ :
Όπως και να έχει όμως μας έχουν βάλει τα γυαλιά οι Τούρκοι!!!...
Πολύ σωστά!..
Επίσης ο ασθενής είχε "σωστή" ηλικία δηλ. σταθεροποιηθεί , δέν είχε κάνει λάθη από προηγούμενες μτχ (συνεπώς επάρκεια μοσχευμάτων) καθώς και συνδύασε μοσχεύματα από μούσι όπου μεγάλωσε την συνολική πυκνότητα και κάλυψη.
Πολύ στοχευμένος και αποφασισμένος για μένα ο συγκεκριμένος ασθενής...φαντάζομαι τί υπομονή θα έδειξε όλα αυτά τα χρόνια...
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
ρε συ μητσο μαλον εβαλε λιγα μοσχευματα.....στο παρακατω ομως βιντεο ο αλλος εβαλε πολυ πραμα!!!!Tον Googlara να βρω και αλλα αποτελεσματα ... και η συγκριση μεταξυ των 2 περιστατικων ειναι τραγικη !!!!
Που ειναι η Hairline ?
Που ειναι η πυκνοτητα της επεμβασης ?
Αυτον γιατι δεν τον εκανε σαν το περιστατικο που ποσταριστηκε στο παρων θρεντ !!!! ??
Κατα τα αλλα σας βαζω και εγω αναλογα Εντυπωσιακα περιστατικα απο Ελληνικες Κλινικες ... μην τσιμπατε !!!
δηλαδη stripar θεωρεις σωστο μετα την σταθερποιηση να γινει η επεμβαση?αν καποιος γνωριζει το pattern του και το πως θα καταληξει δεν ειναι σημαντικο πλεονεκτημα?..........δημητρη το πρωτο που εστειλες ειναι 1700grafts δεν περιμενα και πολλα παραπανω να δω,το δευτερο μου φαινεται ψιλοfake διοτι δεν εχει καθολου φωτεινοτητα το βιντεο,δεν κανει τις σωστες ληψεις για να με πεισει και επισης οταν ζουμαρει στην Hairline ουτε που βλεπουμε αν οντως προκειται για το ιδιο προσωπο
εγω πιστευω οτι το αποτελεσμα στο βιντεο ειναι αληθινο..εκτος εαν παιζει τοπικ..
και εβαλε πολυ πραμα...εχει και σπαστο μαλι αρα λογικο το αποτελεσμα....
εγω παρατηρω οτι οι τουρκοι δινουν σουπερ πυκνοτητες....οκ μπορει απο κοντα να μην ειναι το ιδιο
αλλα εχω μεινει εντυπωσιασμενος....παντως εγω θα προτιμουσα δοκιμασμενες λυσεις ....εαν ημουν
elitist μπορει να ρισκαριζα και να πηγαινα απεναντι
Φίλε @lmg 7 , εννοείται πως αυτό είναι το σωστό!...δηλαδη stripar θεωρεις σωστο μετα την σταθερποιηση να γινει η επεμβαση?
αν καποιος γνωριζει το pattern του και το πως θα καταληξει δεν ειναι σημαντικο πλεονεκτημα?