Lorenzo Cons, Αθήνα, 8-9/3/2025

Αλεξ, όπως είπαν κάποιοι πιο πάνω ο Λορένζο πλέον είναι συνταξιούχος και όταν και αν χειρουργήσει θα μιλάμε για 1 ασθενή την μέρα.
Κάνε τα μαγικά σου CVIAL, να βελτιωθεί κάποια κλινικη στην ελλαδα από την συνεργασία.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
Στην καραπουτσ@κλ@ρ@ του τώρα ο Ισπανός..χαχαχαχαχα.εχει να πέσει σερφ που θα πάει σύννεφο..
Και αυτός ο ένας τη μέρα που θα χειρουργεί,θα έχει έναν ξεκούραστο Λορετζο να δουλεύει ένα κεφάλι τη μέρα ,χωρίς πίεση καμία ,χωρίς βιασυνες ,χωρίς χωρίς...;)
Όταν και αν.!

Marios1982

Well-Known Member
Στην καραπουτσ@κλ@ρ@ του τώρα ο Ισπανός..χαχαχαχαχα.εχει να πέσει σερφ που θα πάει σύννεφο..
Και αυτός ο ένας τη μέρα που θα χειρουργεί,θα έχει έναν ξεκούραστο Λορετζο να δουλεύει ένα κεφάλι τη μέρα ,χωρίς πίεση καμία ,χωρίς βιασυνες ,χωρίς χωρίς...;)
Όταν και αν.!
Ήταν πολύ κάθετος στο θέμα πίεσης. Οπότε κ εγώ είμαι αισιόδοξος. Μια καλή κλινική χρειάζεται !! Που να παρέχει αυτά που πρέπει, να προσφέρει επαγγελματισμό και να αναγνωρίζει το know how ενος διεθνώς αναγνωρισμένου χειρουργού μ.μ Αντε ρε @CVIAL σε αναμμένα κάρβουνα καθόμαστε λέμε.

aeratos28

Just aeratos
Ούτε εγώ αγχώνομαι και ας έχω δύο επεμβάσεις ακόμα..εσύ γιατί αγχώνεσαι και κάθεσαι σε αναμμένα καρβουνα? Θα τοσταριστει ο λοκως σου..Χαχαχα
Ήταν πολύ κάθετος στο θέμα πίεσης. Οπότε κ εγώ είμαι αισιόδοξος. Μια καλή κλινική χρειάζεται !! Που να παρέχει αυτά που πρέπει, να προσφέρει επαγγελματισμό και να αναγνωρίζει το know how ενος διεθνώς αναγνωρισμένου χειρουργού μ.μ Αντε ρε @CVIAL σε αναμμένα κάρβουνα καθόμαστε λέμε.

alex7

Well-Known Member
Για να κάνει πολλά χειρουργεία θέλει και πολλά κορίτσια βοηθούς και αυτο δεν μπορεί να το υποστηρίξει αφού έκλεισε την κλινική και είναι στη σύνταξη! Ετσι λογικά προκύπτει γιατί θα κάνει(αν κάνει) 1 χειρουργείο την ημέρα .

Marios1982

Well-Known Member
Για να κάνει πολλά χειρουργεία θέλει και πολλά κορίτσια βοηθούς και αυτο δεν μπορεί να το υποστηρίξει αφού έκλεισε την κλινική και είναι στη σύνταξη! Ετσι λογικά προκύπτει γιατί θα κάνει(αν κάνει) 1 χειρουργείο την ημέρα .
Σωστό

Legend

Active Member
Καλά προτιμότερο ειναι να κάνει ενα χειρουργειο τη μέρα παρά 3. Οταν έχεις μονο ένα ασθενή ολο το βάρος πέφτει πάνω του, ενώ στα 3 μοιράζεται θα υπάρχει μεγαλύτερη βιασύνη και λιγότερος χρονος για τον καθένα, άρα και περισσοτερες πιθανότητες για λάθη και αστοχίες..

Marios1982

Well-Known Member
Ούτε εγώ αγχώνομαι και ας έχω δύο επεμβάσεις ακόμα..εσύ γιατί αγχώνεσαι και κάθεσαι σε αναμμένα καρβουνα? Θα τοσταριστει ο λοκως σου..Χαχαχα
Ρε συ γιατί πέρασαν τα χρόνια. Όταν γίνω παππούς θα την κάνω; Έπρεπε ήδη να είχε γίνει. Με πήγε ο Covid πολύ πίσω. Για μένα είναι η τώρα ή ποτέ.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

ManCyprus87

Well-Known Member
Ρε συ γιατί πέρασαν τα χρόνια. Όταν γίνω παππούς θα την κάνω; Έπρεπε ήδη να είχε γίνει. Με πήγε ο Covid πολύ πίσω. Για μένα είναι η τώρα ή ποτέ.
Χαλαρά ρε μπρο, και στα 50 και στα 60 πάλι μαλλιά θα θες..
Άμα υπάρχει το "μικρόβιο" του μαλλιού μέσα σου θα σε κυνηγά μια ζωή.

Μπλουζα