Κάνε τα μαγικά σου CVIAL, να βελτιωθεί κάποια κλινικη στην ελλαδα από την συνεργασία.Αλεξ, όπως είπαν κάποιοι πιο πάνω ο Λορένζο πλέον είναι συνταξιούχος και όταν και αν χειρουργήσει θα μιλάμε για 1 ασθενή την μέρα.
Κάνε τα μαγικά σου CVIAL, να βελτιωθεί κάποια κλινικη στην ελλαδα από την συνεργασία.Αλεξ, όπως είπαν κάποιοι πιο πάνω ο Λορένζο πλέον είναι συνταξιούχος και όταν και αν χειρουργήσει θα μιλάμε για 1 ασθενή την μέρα.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ελπίζω μόνο τα κουκιά να βγαίνουν ..Αλεξ, όπως είπαν κάποιοι πιο πάνω ο Λορένζο πλέον είναι συνταξιούχος και όταν και αν χειρουργήσει θα μιλάμε για 1 ασθενή την μέρα.
Ήταν πολύ κάθετος στο θέμα πίεσης. Οπότε κ εγώ είμαι αισιόδοξος. Μια καλή κλινική χρειάζεται !! Που να παρέχει αυτά που πρέπει, να προσφέρει επαγγελματισμό και να αναγνωρίζει το know how ενος διεθνώς αναγνωρισμένου χειρουργού μ.μ Αντε ρε @CVIAL σε αναμμένα κάρβουνα καθόμαστε λέμε.Στην καραπουτσ@κλ@ρ@ του τώρα ο Ισπανός..χαχαχαχαχα.εχει να πέσει σερφ που θα πάει σύννεφο..
Και αυτός ο ένας τη μέρα που θα χειρουργεί,θα έχει έναν ξεκούραστο Λορετζο να δουλεύει ένα κεφάλι τη μέρα ,χωρίς πίεση καμία ,χωρίς βιασυνες ,χωρίς χωρίς...
Όταν και αν.!
Εσύ γιατί να αγχωθείς ;;; Η ουρά έμεινε !Εγώ δεν αγχώνομαι πάντως………
Ήταν πολύ κάθετος στο θέμα πίεσης. Οπότε κ εγώ είμαι αισιόδοξος. Μια καλή κλινική χρειάζεται !! Που να παρέχει αυτά που πρέπει, να προσφέρει επαγγελματισμό και να αναγνωρίζει το know how ενος διεθνώς αναγνωρισμένου χειρουργού μ.μ Αντε ρε @CVIAL σε αναμμένα κάρβουνα καθόμαστε λέμε.
ΣωστόΓια να κάνει πολλά χειρουργεία θέλει και πολλά κορίτσια βοηθούς και αυτο δεν μπορεί να το υποστηρίξει αφού έκλεισε την κλινική και είναι στη σύνταξη! Ετσι λογικά προκύπτει γιατί θα κάνει(αν κάνει) 1 χειρουργείο την ημέρα .
Ρε συ γιατί πέρασαν τα χρόνια. Όταν γίνω παππούς θα την κάνω; Έπρεπε ήδη να είχε γίνει. Με πήγε ο Covid πολύ πίσω. Για μένα είναι η τώρα ή ποτέ.Ούτε εγώ αγχώνομαι και ας έχω δύο επεμβάσεις ακόμα..εσύ γιατί αγχώνεσαι και κάθεσαι σε αναμμένα καρβουνα? Θα τοσταριστει ο λοκως σου..Χαχαχα
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Χαλαρά ρε μπρο, και στα 50 και στα 60 πάλι μαλλιά θα θες..Ρε συ γιατί πέρασαν τα χρόνια. Όταν γίνω παππούς θα την κάνω; Έπρεπε ήδη να είχε γίνει. Με πήγε ο Covid πολύ πίσω. Για μένα είναι η τώρα ή ποτέ.
Φίλε μου χαλαρός ειμαι κ ισχύει αυτό που λες, αλλά επειδή βλέπω τα τρίτα άντα να πλησιάζουν σύντομα, τουλάχιστον να το χαρώ περισσότερο πριν γίνω κωλόγερος.Χαλαρά ρε μπρο, και στα 50 και στα 60 πάλι μαλλιά θα θες..
Άμα υπάρχει το "μικρόβιο" του μαλλιού μέσα σου θα σε κυνηγά μια ζωή.
Φίλε μου χαλαρός ειμαι κ ισχύει αυτό που λες, αλλά επειδή βλέπω τα τρίτα άντα να πλησιάζουν σύντομα, τουλάχιστον να το χαρώ περισσότερο πριν γίνω κωλόγερος.
Τα ηντα εννοείς «κωλόγερε»….χααχχαχαχχαχχαχαχα εκεί που είμαι εγώ δηλαδή…χαχαχαχαχαΦίλε μου χαλαρός ειμαι κ ισχύει αυτό που λες, αλλά επειδή βλέπω τα τρίτα άντα να πλησιάζουν σύντομα, τουλάχιστον να το χαρώ περισσότερο πριν γίνω κωλόγερος.