Κάνε τα μαγικά σου CVIAL, να βελτιωθεί κάποια κλινικη στην ελλαδα από την συνεργασία.Αλεξ, όπως είπαν κάποιοι πιο πάνω ο Λορένζο πλέον είναι συνταξιούχος και όταν και αν χειρουργήσει θα μιλάμε για 1 ασθενή την μέρα.
Κάνε τα μαγικά σου CVIAL, να βελτιωθεί κάποια κλινικη στην ελλαδα από την συνεργασία.Αλεξ, όπως είπαν κάποιοι πιο πάνω ο Λορένζο πλέον είναι συνταξιούχος και όταν και αν χειρουργήσει θα μιλάμε για 1 ασθενή την μέρα.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ελπίζω μόνο τα κουκιά να βγαίνουν ..Αλεξ, όπως είπαν κάποιοι πιο πάνω ο Λορένζο πλέον είναι συνταξιούχος και όταν και αν χειρουργήσει θα μιλάμε για 1 ασθενή την μέρα.
Ήταν πολύ κάθετος στο θέμα πίεσης. Οπότε κ εγώ είμαι αισιόδοξος. Μια καλή κλινική χρειάζεται !! Που να παρέχει αυτά που πρέπει, να προσφέρει επαγγελματισμό και να αναγνωρίζει το know how ενος διεθνώς αναγνωρισμένου χειρουργού μ.μ Αντε ρε @CVIAL σε αναμμένα κάρβουνα καθόμαστε λέμε.Στην καραπουτσ@κλ@ρ@ του τώρα ο Ισπανός..χαχαχαχαχα.εχει να πέσει σερφ που θα πάει σύννεφο..
Και αυτός ο ένας τη μέρα που θα χειρουργεί,θα έχει έναν ξεκούραστο Λορετζο να δουλεύει ένα κεφάλι τη μέρα ,χωρίς πίεση καμία ,χωρίς βιασυνες ,χωρίς χωρίς...
Όταν και αν.!
Εσύ γιατί να αγχωθείς ;;; Η ουρά έμεινε !Εγώ δεν αγχώνομαι πάντως………
Ήταν πολύ κάθετος στο θέμα πίεσης. Οπότε κ εγώ είμαι αισιόδοξος. Μια καλή κλινική χρειάζεται !! Που να παρέχει αυτά που πρέπει, να προσφέρει επαγγελματισμό και να αναγνωρίζει το know how ενος διεθνώς αναγνωρισμένου χειρουργού μ.μ Αντε ρε @CVIAL σε αναμμένα κάρβουνα καθόμαστε λέμε.