Lorenzo Cons, Αθήνα, 8-9/3/2025

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Ο κάθε άσχετος προφανώς μπορεί να πιστεύει ότι θέλει. Εννοείται. Συμβαίνει καθημερινά, εδώ μέσα κατα κόρον. Ποιός σου είπε ότι ο Λορένζο έκανε την συνεργασία με την AHC; Για όλα αυτά εγώ ήμουν υπεύθυνος, εγώ τα σχεδιάσα, εγώ τα πρότεινα και στους 2, εγώ τα υλοποίησα, εγώ τα τελείωσα. Με λίγα λόγια εγώ κινούσα τα νήματα για τις επεμβάσεις. Το να πετάγεται ο κάθε πικραμένος να λέει το μακρύ του και το κοντό του σε ένα βαθμό το καταλαβαίνω, έχει την αποψή του. Το να επιμένει όμως να πείσει αυτόν που ήταν υπεύθυνος για το εγχείρημα από την αρχή μέχρι το τέλος και ξέρει με πάσα λεπτομέρεια το τι έγινε, ότι συνέβει κάτι άλλο δείχνει ξεροκεφαλίαση.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Sansiro

Member
Ειναι θεμα κοινής λογικής οσα ειπα και κάτι που ο καθένας μπορει να το αντιληφθεί. Χάπατα δεν ειμαστε. Οποιος ειναι τσακωμένος με τη λογική μπορει να πιστεύει κάτι αλλο..Συμβαίνουν αυτά.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Η κοινή λογική χρειάζεται και κάποια ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ δεδομένα για να λειτουργήσει. Με υποθετικά δεδομένα μπορείς να βγάλεις όποιο ΛΟΓΙΚΟ συμπερασμα σε βολεύει. Garbage in - Garbage out. Απορώ πως δεν καταλαβαίνεις. Αλλά μάλλον το καταλαβαίνεις αλλά έχεις εγκλωβιστεί στο αρχικό σου σχόλιο και δεν θες να παραδεχτείς ότι κάνεις λάθος.

Sansiro

Member
Δεν με βολεύει τίποτα. Λεω αυτό που θα έλεγε ΚΑΘΕ λογικός άνθρωπος...Δεν καταλαβαινω γιατι προσπαθεις να επιβάλεις την άποψη σου.

gregkont13

Verified MM member
Μια τέτοια συνεργασία ήταν δεδομένο ότι θα έχει ημερομηνία λήξης. Δεν νομίζω πως ο Λορετζό θα συνέχιζε γενικά να χειρουργεί στην Ελλάδα για χρόνια.

Ωστόσο, από όσα έχω δει στο φόρουμ και από το νήμα του Bobby και από άλλα πράγματα που έχουν ειπωθεί, θεωρώ πως η συνεργασία (που θα τέλιωνε όπως και να έχει γιατί είχε μια καθορισμένη διάρκεια) δεν τελιώσε καλά. Με λίγα λόγια τα μέρη που δεν συνεργάστηκαν (ή έστω κάποια από αυτά) δεν έμειναν ευχαριστημένα με το πως πήγε η συνεργασία στο χρονικό διάστημα που υπήρξε.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Μα τι να επιβάλω ρε άνθρωπε. Εσύ έχεις άποψη, εγώ έχω ΓΝΩΣΗ των πραγμάτων. Δεν το καταλαβαίνεις;

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Μια τέτοια συνεργασία ήταν δεδομένο ότι θα έχει ημερομηνία λήξης. Δεν νομίζω πως ο Λορετζό θα συνέχιζε γενικά να χειρουργεί στην Ελλάδα για χρόνια.

Ωστόσο, από όσα έχω δει στο φόρουμ και από το νήμα του Bobby και από άλλα πράγματα που έχουν ειπωθεί, θεωρώ πως η συνεργασία (που θα τέλιωνε όπως και να έχει γιατί είχε μια καθορισμένη διάρκεια) δεν τελιώσε καλά. Με λίγα λόγια τα μέρη που δεν συνεργάστηκαν (ή έστω κάποια από αυτά) δεν έμειναν ευχαριστημένα με το πως πήγε η συνεργασία στο χρονικό διάστημα που υπήρξε.

Γρηγόρη κάνετε όλοι ένα θεμελιώδες λάθος. Ποτέ δεν υπήρξε κατευθείαν επαφή Λορένζο-Αναστασάκη για την συνεργασία. Εγώ κανόνιζα τα πάντα, πότε θα έρθει αν θα έρθει ποιές ημερομηνίες βόλευαν και τους δυο, κλπ. Το όλο εγχείρημα σχεδιάστηκε από μένα με κάποια objectives τα οποία έχω αναλύσει στην αρχή της συνεργασίας. Ο Λορένζο δεν διέκοψε την συνεργασία, απλά εγώ δεν επεδίωξα να την συνεχίσω. Και αφού ο οργανωτής σταμάτησε προφανώς σταμάτησε και η συνεργασία. Τόσο καιρό δεν έχω γράψει κάτι, είπα να μην ασχοληθώ αλλά δεν μπορώ να διαβάζω ανακρίβειες και μάλιστα να δημιουργούνται και φανταστικές ιστορίες για το τι έγινε.

Τελευταία επεξεργασία:

Tetrakis

Well-Known Member
Γρηγόρη κάνετε όλοι ένα θεμελιώδες λάθος. Ποτέ δεν υπήρξε κατευθείαν επαφή Λορένζο-Αναστασάκη για την συνεργασία. Εγώ κανόνιζα τα πάντα, πότε θα έρθει αν θα έρθει ποιές ημερομηνίες βόλευαν και τους δυο, κλπ. Το όλο εγχείρημα σχεδιάστηκε από μένα με κάποια objectives τα οποία έχω αναλύσει στην αρχή της συνεργασίας. Ο Λορένζο δεν διέκοψε την συνεργασία, απλά εγώ δεν επεδίωξα να την συνεχίσω. Και αφού ο οργανωτής σταμάτησε προφανώς σταμάτησε και η συνεργασία. Τόσο καιρό δεν έχω γράψει κάτι, είπα να μην ασχοληθώ αλλά δεν μπορώ να διαβάζω ανακρίβειες και μάλιστα να δημιουργούνται και φανταστικές ιστορίες για το τι έγινε.
Λογικό να επιδιώξεις να την σταματήσεις. Απολαμβανε τεράστια ασυλια ο Αναστάσακης στο φόρουμ. Και από ότι έχουμε καταλάβει δεν είσαι τετοιος τύπος.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Το σωστό είναι (έχει σημασία) δεν επεδίωξα να την συνεχίσω. Δεν θα ήθελα να επεκταθώ πάνω σε αυτό γιατί το θέμα δεν μπορεί να αναλυθεί μέσα σε 2 γραμμές.

gregkont13

Verified MM member
Φυσικά δεν ήμουν μπροστά, δεν έχω ιδέα τι μπορεί να έγινε και εσύ ξέρεις καλύτερα από όλους. Όμως τα μέλη, που δεν ήταν μπροστά, όταν έχουν δει αυτά τα ποστ είναι λογικό να πιστευούν πως η συνεργασία δεν έληξε καλά ακόμα και αν θα έληγε τη συγκεκριμένη χρονική περιόδο. Όταν ο Αναστασάκης εδώ κάτω λέει μάλιστα πως ο Λορέτζο λέει μαλακιές και πως θα ανάλαβει αυτός (νομικά; ) νομίζω πως δεν είχα αδικό να σκεφτώ πως δεν έληξε καλά η συνεργασία. Τώρα αν όλα αυτά ήταν παρεξηγήσεις, εγώ δεν το ξέρω γι' αυτό παράμεινα στην υποθέση πως η συνεργασία δεν είχε καλό τέλος (ακόμα και ήταν να λήξει όταν έληξε). Εγώ δεν έχω ιδέα γιατί έληξε ή πότε ήταν να λήξει ή ποιος οργάνωνε. Απλά υπέθεσα με όσα είδα ότι δεν έληξε καλά και ίσως γι' αυτό δεν την συνέχισες.

1741803639466.png
1741803597523.png

1741803532492.png

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Μα αυτά τα ποστ δεν έχουν καμμία σχέση με αυτό που συζητάμε. Οι τελευταίες επεμβάσεις έγιναν Ιούνιο 2023 και ήδη η συνεργασία είχε σταματήσει από το Φθινόπωρο του 2022, απλά είχα κανονίσει να γίνουν τον Ιούνιο του 23 οι τελευταίες για να τελείωσουν κάποιοι που δεν μπορούσαν να πάνε Ισπανία (πχ ΙΟΥΛΙΟΣ). Αυτά που αναφέρεις πιο πάνω είναι 1.5 χρόνο μετά. Καμμία σχέση.

Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

gregkont13

Verified MM member
Οκ, τότε εγώ μπέρδεψα τους χρόνους. Εγώ αυτό ήταν από τα τελευταία που είχα διαβάσει και είχα την εντύπωση πως λόγω αυτών η συνεργασία δεν έληξε καλά. Γιατί δεν συνεχιστήκε γνκ δεν ήξερα.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Μα για αυτό και εγώ πόσταρα. Γιατί έχει δημιουργηθεί μια σύγχυση. Αυτά για τις παγοκύστες, κλπ, κλπ ποσταρίστηκαν όταν ήμουν ανενεργός στο φόρουμ (από τον 10/23-8/24) και για αυτό δεν είχα πάρει θέση τότε.

bobby

Well-Known Member
Ότι έχει ειπωθεί, ήταν από όσους είδαν κάποια πράγματα, σίγουρα ο CVIAL ξερει παραπάνω πράγματα από όλους μας για το θέμα της συνεργασίας και έχει πλήρη εικόνα αφού ήταν πάντα παρόν. Δεν έχει νόημα να τα ξαναλέμε, ότι ήταν να ειπωθεί έχει ειπωθεί και γραφεί.

Μπλουζα