Foxromeo45
New Member
Σε ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση , είναι λυπηρό πάντως ο αρμόδιος αλλα να λέει κ αλλα να κάνει και έστω να μην μας ενημερώνει..Έγινε νομίζω το προηγούμενο ΣΚ.
Σε ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση , είναι λυπηρό πάντως ο αρμόδιος αλλα να λέει κ αλλα να κάνει και έστω να μην μας ενημερώνει..Έγινε νομίζω το προηγούμενο ΣΚ.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Εγώ αν κάτι θα μπορούσα να πω στον αγαπητό μοντ είναι ότι ίσως κάποια πράγματα θα πρέπει να τα κάνει delegate σε όποιον πρόθυμο από τα μέλη έχει το κουράγιο να ασχοληθεί.
Να στειλω λιγο τον Γιουλ να σε ηρεμησειΔεν έχω υπομανία ούτε κάποια άλλη ψυχική διαταραχή. Εσύ μάλλον έχεις......
Μπορείς να εξετάσεις έτσι και αλλιώς όποια άλλη εναλλακτική θες, οι περισσότερες απόψεις δεν βλάπτουν. Από την στιγμή που είσαι σε φιναστερίδη έτσι και αλλιώς αποτελείς επιλογή αφού πιθανότητα θα έχει σταθεροποιηθεί η ΑΑ, απλά θα υπάρχει ταβάνι στο τι μπορεί να γίνει λόγω μεγάλου NW/ Μπορείς να δεις περιστατικά αποκατάστασης παρομοίων περιπτώσεων από το youtube (injertocapilar) έτσι ώστε να ξέρεις τι να περιμένεις για την περιπτωσή σου.Σαφώς ο φόρτος εργασίας είναι μεγάλος δεν αντιλέγω σε αυτό.
Απ'οτι φαίνεται όντως δεν είχα κατανόησει την διαδικασία επιλογής αφενός γιατι ειμαι λιγο καιρό εδώ αφετερου να παρανόησα τα
μεταξύ μας μυνήματα οταν είχα ρωτήσει αν θα ειμαι στο cons του μαιου και ειχα λαβει θετίκη απάντηση.
θα παρακαλούσα οποτε υπαρχει διαθέσιμος χρόνος να με ενημερωσετε αν οπως αναφέρατε παραπάνω δεν αποτελώ επιλογή του γιατρού μιας και ειμαι αρκετά δύσκολη περίπτωση, ωστε να εξετάσω αλλες ενναλακτκες.
Σχετικά με το οικογένεια / υποχρεώσεις να πω οτι μην γνωριζοντας την διαδικασια και βλεποντας οτι δεν ειχατε αναρτησει κατι σε αυτο το νημα ο προγραμματισμος πηγε χαμένος ( επι το πλειστον ηταν απαντηση σε συνέχεια μυνηματος απο το Bobby που ορθώς αναφέρθηκε στο βαρυ προγραμμας σας)
@CVIAL εγω το ξεκινησα, ολοσωστα. Λαθος μου.Κακως αναπολω αλλες εποχες φορουμ, δε αλλαζει, it is what it is. Απλα το ξερεις οτι εχει ξενερωσει πληθωρα παραγωγικων φορουμιτων αν θες να κανεις κατι για αυτο κανεις (δεν υποδεικνυω, προτεινω) , αν δε θες απολυτα σεβαστο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.