georgio124
New Member
Κ για δείξε μ π σε έβρισα εγώ κ απαντούσες εσυ στις δικές μ βρισιές..;;γελαει ο κόσμος φίλε…Μπαγλαμά ποιος με είπε άλλος;;;
Κ για δείξε μ π σε έβρισα εγώ κ απαντούσες εσυ στις δικές μ βρισιές..;;γελαει ο κόσμος φίλε…Μπαγλαμά ποιος με είπε άλλος;;;
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ρε αεράτε δν έβρισα κανέναν ομως..τεσπα τελειωσε όλα καλαΈλα ρε τρελέ και εσύ,σιγά το πράγμα..αν κολλαμε και σε αυτά
Ρε αεράτε δν έβρισα κανέναν ομως..τεσπα τελειωσε όλα καλα
Φίλε αν θες συνέχισε το μόνος σου με καμία Μαλαματίνα παρέα.
Σεβασμό φίλε…κ επισης δν έχω μάθει να κάνω τον μάγκα από το πληκτρολόγιο…Δηλαδή τι περιμενεις savoir vivre?
Εντάξει ρε συ,άνευ λόγου αρπαχτηκατε .Ρίχτε λίγο νερό και οι δύο..έχουμε ένα σωρό άλλα πράγματα να τσακωθούμε..όχι για τέτοια.χαχα
ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΤΟ FORUM
Το ζησαμε και αυτο παιδια!!!
Ο αγαπητος aeratos σε ρολο ειρηνοποιου!!!
O tempora, o mores!!!
Ω καιροι, ω ηθη!!!
Πως αλλαζει ετσι ο κοσμος!!!
ΥΓ. Προτεινω στον αγαπητο Cvial να δωσει τιμητικη αναστολη ban για ενα εξαμηνο στον aerato. Αξιζει τη μεγιστη επιβραβευση για τη σημερινη αξιεπαινη συμπεριφορα του.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Είσαι λάθος και καθόλου αντικειμενικός.Ρε αδερφέ τολ,τσακωμο και να βριστουμε επειδή δεν πάει ο λορετζο Θεσσαλονίκη είναι τραβηγμένο..έχουμε πόσα θέματα να ανατιναξουμε το φόρουμ..ας .πει ο Χρηστάκης να πει τις ανιστονιες του να δεις τσακωμούς να τους ευχαριστηθεις.χαχαχαχα
Είσαι λάθος και καθόλου αντικειμενικός.
Ναι να τσακωθούμε κύριε.
Γιατί να μην ανέβει ο Lorenzo να δει και τη συμπρωτεύουσα?
Ο Τασάκης δηλαδή πως ανέβηκε?
Κορόιδο είναι?
Ρε παιδιά γιατί είναι παράλογο να κατεβείτε θεσνικη? Ισως να ηθελε να παει για διακοπες καπου εκει πχ χαλκιδικη και να το συνδιαζε. Εξαλλου ακουει και τον cvial αν τον επεμενε και συνδυαζόταν ετσι μπορει και να γινοταν.
Τι λε ρε λακαμα εδω βαριεμαι να παω να κανω μια 3 μμ στα temple μ Κυπρο και θα ερθω και εκει? Δεν παω ταιλανδη καλυτερα.
Έτριβα τα μάτια μου με τη πραότητα σου μέχρι που διάβασα τα δυο τελευταία ποστ. ΧαχαχαΔεν το είχα σκεφτεί καθόλου αυτό..αφού ανέβηκε ο δον Μπαρτσελόνα,ο πληβείος λορετζο ντε λα Ρεαλιτο τι το παίζει?λεζάντα.??
Tζον έχω βρει κάτι ladyboys στο τικ τοκ μούρλια και σε σκέφτηκα χαχαχαχαχαχα.Τι λε ρε λακαμα εδω βαριεμαι να παω να κανω μια 3 μμ στα temple μ Κυπρο και θα ερθω και εκει? Δεν παω ταιλανδη καλυτερα.