LP clinic 2490 grafts 09/01/2025

Bigk

Well-Known Member
Καλημέρα και καλή χρονιά.
Μετά από πολλά χρόνια αποφάσισα να κάνω την 2η μεταμόσχευση μου για πύκνωση σε κροτάφους hairline και crown.
Την πρώτη την είχα κάνει το 2013 (1300 grafts τότε 3000 τριχες) στην dhi με γιατρό τον κ. Παπανικολαου Λευτέρη.
Είχα ένα τίμιο αποτέλεσμα, με αυτό που με ενδιέφερε, να μην καταστραφεί η δοτρια να έχει επιτευχθεί στο 100 % για τα δικά μου μάτια πάντα, και να έχω μια πύκνωση με αυτά τα 1300 τριχοθυλάκια.
Για την δεύτερη επέλεξα πάλι τον ίδιο γιατρό καθώς είχα συχνή επικοινωνία μαζί του αυτά τα χρόνια, είδα κάποια αποτελέσματα από κοντά, και είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη μου καθώς είναι αυτός που θα έκανε όλα τα στάδια της επέμβασης μόνος του. Σχεδιασμό, εξαγωγή, τοποθέτηση.
Η κλινική είναι πραγματικά ένα στολίδι, αλλά δεν ήταν αυτός ο λόγος. Ο λόγος ήταν αυτό που προείπα ότι ασχολείται μόνο ο γιατρός με το κεφάλι μου.
Βγάλαμε 2490 grafts και 6025 τρίχες συνολικά..
Τοποθετήθηκαν στην Α και στην Γ ζώνη στο crown.
Θα επισυνάψω φωτογραφίες στο πριν και μετά την τοποθέτηση.
20241206_211717.jpg20241217_090003.jpg20241217_085934.jpg

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

JimKan1

Well-Known Member
καλη φυτρωση, μιας και εισαι ενεργο μελος δεν δινεις λιγο περισσοτερες λεπτομερειες;

Bigk

Well-Known Member
καλη φυτρωση, μιας και εισαι ενεργο μελος δεν δινεις λιγο περισσοτερες λεπτομερειες;
Ευχαρίστως ρωτήστε με τι ακριβώς θέλετε..
Δεν έχω πάρει φωτογραφίες από την κλινική, δεν μένω Αθήνα, θα μου τις στείλουν και θα τις ανεβάσω. Τώρα ξ εξαγωγή έγινε motorized νομίζω punch 0.9 και 1 γιατί είχα και κάποια 6πλα grafts πολλά 3, 4 αλλά και μόνα για την hairline. Η τοποθέτηση έγινε με Choi pen και διήρκησε από 09:00 μέχρι 12:30 περίπου η εξαγωγή και 13:30 με 18:00 περίπου η τοποθέτηση. Όλα τα στάδια μόνο από τον γιατρό . Η βοηθός του η Βασια ήταν πάντα δίπλα στην καταμέτρηση και ομαδοποίηση των μοσχεύματων αλλά και στο γέμισμα των pen..

montecristo

Well-Known Member
Καλή φυτρωση φίλε. Ξέρεις ποσα βάλατε περίπου σε κάθε ζωνη ; η hairline κατέβηκε καθόλου ή πατήσατε πάνω στην υπάρχουσα;
Πες μας και το κόστος της επέμβασης..

Bigk

Well-Known Member
Καλή φυτρωση φίλε. Ξέρεις ποσα βάλατε περίπου σε κάθε ζωνη ; η hairline κατέβηκε καθόλου ή πατήσατε πάνω στην υπάρχουσα;
Πες μας και το κόστος της επέμβασης..
Το κόστος ήταν 3500 .
Η hairline δεν κατέβηκε πολύ ίσως 0.5 εκατοστά βασικά πατήσαμε στην προϋπάρχουσα και πυκνωσαμε εκεί καθώς και τους κροταφους . Εκεί γέμισε περίπου ένα εκατοστό μπορεί και λίγο περισσότερο..
Τώρα αν κατάλαβα καλά ο γιατρός έβαλε περίπου 1000 πίσω και 1500 μπροστά.
Όπως είπα ένιωθα εμπιστοσύνη και τον άφησα να κάνει αυτό που ξέρει.
Απλά του είπα ότι με ενοχλούσε τόσο το μπροστινό όσο και το πίσω μέρος και τον άφησα να το γεμίσει κατά το δοκούν.

Bigk

Well-Known Member
Το μοναδικό μου άγχος ήταν η κατασταση της δοτριας μου. Και αν είχε μοσχεύματα, αλλά και η εικόνα της μετά, γιατί θέλω αρκετά κοντο το μαλλί μου. Έτσι αποφάσισε ο γιατρός να εκμεταλλευτεί όλη την έκταση για να ομογενοποιήσει την εικονα αφού υπήρχε και η παλιότερη εξαγωγή των 1300 grafts .

Bigk

Well-Known Member
Άλλη μια εικόνα λίγο πριν τη μμ.
Η δοτρια μου και τα σημεία που του είχα εξηγήσει ότι ήθελα να κάνουμε και από εκεί εξαγωγη20241206_211954.jpg

Flag17

Well-Known Member
Στα σημεία που δεν είχες καθόλου μαλλιά μου φαίνεται λιγο αραιή η τοποθέτηση στους κροτάφους και σε ένα ελαφρύ κατέβασμα που έχεις στην hairline

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Bigk

Well-Known Member
Στα σημεία που δεν είχες καθόλου μαλλιά μου φαίνεται λιγο αραιή η τοποθέτηση στους κροτάφους και σε ένα ελαφρύ κατέβασμα που έχεις στην hairline
Δεν κατέβηκε η hairline πάνω στην ίδια πάτησε ίσως να έβαλε κάποια μόνα εκεί που κάνει πριονωτο. Τώρα για τους κροτάφους τι να πω θα δείξει. Ήταν 2 οι περιοχές που ήθελα να καλύψω..

Bigk

Well-Known Member
Για ποιο πράγμα ρωτας αν είχα απάντηση?
Για το τελικό αποτέλεσμα σου. Νομίζω δεν έχεις δείξει το τελικό και δεν είχες την αναμενόμενη φυτρωση δυστυχώς. Είχες αναφέρει ότι θα σε έβλεπε ο Γεωργίου έτσι νομίζω..

Bigk

Well-Known Member
Και δεν μιλάω ειρωνικά πραγματικά. Μην το παρεξηγήσεις. Ούτε εγώ γνωρίζω το τελικό αποτέλεσμα μου.. όλοι στη ίδια πλευρά είμαστε..

Flag17

Well-Known Member
Για το τελικό αποτέλεσμα σου. Νομίζω δεν έχεις δείξει το τελικό και δεν είχες την αναμενόμενη φυτρωση δυστυχώς. Είχες αναφέρει ότι θα σε έβλεπε ο Γεωργίου έτσι νομίζω..
Είχα ανεβάσει στους 9 μήνες δεν αλλαξε κατι . Δεν έμεινα ικανοποιημένος και μου έκανε δεύτερη δωρεάν για τα μοσχευματα που έκρινα πως δεν βγήκαν σύμφωνα με τις μετρήσεις μου. Απλά δεν τα έβαλα στο ίδιο σημείο με σκοπό να πετύχω την αρχική πυκνότητα αλλά και πιο πίσω. Τώρα θέλω μελλοντικά μια ακόμα 2500 που χάρη και στην μινοξιδιλη νομίζω τα έχω. Μέχρι τότε βολεύομαι με τοπικ

Μπλουζα