Ναι ρε συ το καταλαβαινω αλλα μιλαμε για ενα φαρμακο το οποιο πρεπει να συνεχίσεις να παίρνεις και μετα την επεμβαση.
Εγω πχ εχω πατερα που παίρνει ειδικό χάπι για υπερπλασία προστάτη (Και συνήθως αυτά είναι κληρονομικά) και εχω διαβάσει οτι η φινα μπορει να επισκιάσει καρκίνο του προστάτη.
Το ότι το φαρμακο μεταβολίζεται στο νεφρό επίσης με προβληματίζει. ΠΧ στην περίπτωση που έχω sexual side effects τι κάνω ? Σταματάω το χάπι ? Και αν το σταματήσω μετά τι κάνω ? Η κλινική πως θα ξέρει αν το παίρνω η όχι ? Γενικά με αγχώνει πάρα πολύ αυτό το θέμα, κυρίως για το τί επιπτώσεις μπορεί να έχει στον οργανισμό μου μακροπρόθεσμα (σε 10, 20, 30 χρονια..)
Βασικά αν θέλεις να κλειδώσεις το αποτέλεσμα της μμ και να το ευχαριστηθείς για χρόνια είναι μονόδρομος.
Αν από την άλλη θέλεις να μην πάρεις,πρέπει να δεις αν τα έχεις τα g για την περίπτωση σου και να κινηθείς ανάλογα.
Το 99% έχουν υπερπλασία μετά τα 50 και δεν επισκιάζει τον καρκίνο απλά δεν δείχνει την πραγματική εικόνα,δηλαδή το psa πρέπει να το διπλασιάζεις επί 2.
Αν βγάλεις sexual side effects απλά το σταματάς και η ποσότητα του είναι τόσο μικρή που αποβάλλεται άμεσα με τα ούρα.
Προσωπικά τόσα χρόνια στο φόρουμ και μετά από 20 χρόνια φίνας(με διαλείμματα) μόνο εδώ βλέπω αυτά τα πράγματα πουθενά αλλού.