Μια έρευνα του Reuters το 2019 έδειξε ότι η Merck βρήκε ενδείξεις επίμονων παρενεργειών στις αρχικές κλινικές δοκιμές τους και δεν τις αποκάλυψε στην προειδοποιητική τους ετικέτα. Ανακάλυψαν τα δικογραφίες που κατέδειξαν ότι η Merck παρουσίασε εσφαλμένα το αρχείο ασφαλείας της Propecia μετά από κλινικές δοκιμές στα μέσα του 1990.
Το ότι αποφεύγω να λέω πολλά και να αναλύω δεν σημαίνει ότι δεν ενημερώνομαι και δεν έχω άποψη ....και είναι αλλά πολλά που βρίσκεις ψάχνοντας...απλα οπότε πάει κάποιος τολμήσει να πει την αντίθετη άποψη του γίνεται ροντέο και τον βγάζετε κατά φαντασίαν ασθενή με το ζόρι ....και έχει κουράσει....
Το διάβασες? Το κατάλαβες? Έψαξες να βρεις τι μπορεί να κρύβεται από πίσω? Σε ένα άλλο νήμα περί φιναστερίδης είχε γίνει ενδελεχής ανάλυση δημοσιεύσεων με Q&A. Ροντέο από εμένα δεν υπάρχει. Ούτε βγάζω κάποιον κατά φαντασία ασθενή υποχρεωτικά. Απλά δεν μπορω να βασίσω τις αποφάσεις μου από τέτοια παραδείγματα ανωνύμων στο ιντερνετ. Για μένα είναι σαν να μην υπάρχουν γιατί απλά δεν ακολουθούν κανένα πρωτόκολλο επιστημονικής τεκμηρίωσης.
Τελευταία επεξεργασία: