Φιλε μου, θα κανω ενα
τελευταιο σχολιο...και δεν ξανασχολουμαι με την περιπτωση σου.
Ειλικρινα λυπαμαι που ασχοληθηκα με το νημα σου και προσπαθησα να εκφερω την αποψη μου.
Δεν το σεβάστηκες.
Δεν είναι ηθικό στη παρουσίαση μου να αναφέρεσαι για χρήματα που πιθανόν να δαπάνησα και πιθανά αποτέλεσμα που θα έπαιρνα από άλλη κλινική.
Μαλλον, φιλε μου, δεν ομιλουμε την ιδια νεοελληνικη γλωσσα. Δεν κατανοεις τι σημαινουν οι λεξεις
"σεβασμος" και
"ηθικο".
ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ... γραψε, εστω και ενα, σημειο στο οποιο δε σε σεβαστηκα...εστω και ενα, σημειο που ημουν ανηθικος.
Πως τολμας και χρησιμοποιεις τετοιες "βαριες" λεξεις, ενω δε γνωριζεις το περιεχομενο τους;
Αν ρωτησεις 100 μελη του forum, θα παρεις την ιδια απαντηση...
Ειναι ασεβεια, ειναι ανηθικοτητα, οταν ενα μελος εκφραζει την προσωπικη/υποκειμενικη αποψη του;
Φιλε μου, τα γραπτα μενουν και οσο και να θελεις να παραποιησεις την αληθεια, αδυνατεις.
Ο καθενας μπορει να διαβασει το σχολιο μου και να κρινει....
Λοιπον (το σχολιο μου υπαρχει διαθεσιμο για διαβασμα παραπανω), αφου με καθε ευγενεια σου ευχηθηκα τα καλυτερα, εγραψα αυτολεξει...
"το αποτελεσμα σου ειναι ΚΑΛΟ...η εμφανιση σου ΒΕΛΤΙΩΘΗΚΕ".
Ρωτω...ποιος νοημων θα θεωρουσε οτι αυτο το σχολιο ειναι
"ΑΣΕΒΕΙΑ";
Επισης, εγραψα αυτολεξει...
"μπηκαν 3200 graft, πληρωθηκαν ΠΙΘΑΝΩΣ 8000 ευρω...το ιδιο αποτελεσμα ΠΙΣΤΕΥΩ (μαθε ποια ειναι η εννοια του ρηματος πιστευω) οτι το ιδιο αποτελεσμα μπορει να υπηρχε και με 3500 ευρω".
Ρωτω...ποιος νοημων θα θεωρουσε οτι αυτο το σχολιο ειναι "
ΑΝΗΘΙΚΟ";
Φιλε μου, μαλλον δεν ξερεις τι σημαινουν οι λεξεις αυτες.
Δεν με ενδιαφέρει η εκτίμηση και οι ιατρικές γνωματεύσεις σου για τη μεταμόσχευση μου
Τα μέλη του φόρουμ ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για τη πορεία μιας μεταμόσχευσης
Διατυμπανιζεις, φιλε μου, οτι ο μοναδικος σου σκοπος που ανοιξες το νημα ειναι
Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ Η ΔΙΑΦΩΤΙΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΓΙΑ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ FORUM.
Σε ρωτω, λοιπον, πως νομιζεις οτι θα επιτευχθει αριστα αυτος ο σκοπος; Πως θα γινει η ολοπλευρη ενημερωση των μελων; Πως θα αποφευχθει η παραπλανηση και η μονοδιαστατη ενημερωση;
Με το να βγουν ολοι και να αρχισουν να γραφουν...."οχι, το αποτελεσμα δεν ειναι καλο, ειναι ΑΡΙΣΤΟ, ειναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ, ειναι ΑΠΙΘΑΝΟ...ουαου...πω!πω!πω!...θαυμα!...δεν υπαρχει καμια ατελεια...ολα ειναι εξοχα...ο γιατρος ειναι ο κορυφαιος..."και αλλα τετοια;
ΑΥΤΗ, ΛΟΙΠΟΝ, ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΣΟΥ, ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΝΗΜΑΤΟΣ;
Δηλαδη, νομιζεις οτι τα νεα και απειρα μελη του forum που επιθυμουν να ενημερωθουν, δε θα ηθελαν να διαβασουν και καποιες αποψεις, οπως...
α) οτι με τα μισα χρηματα που διατεθηκαν ΜΠΟΡΟΥΝ να υπαρξουν και αλλες εναλακτικες λυσεις (νομιζεις οτι δεν τους ενδιαφερει αυτο; νομιζεις οτι ολοι ειναι κουβαρνταδες να τα "σκανε" στον καθε κ. Αναστασακη, ενω μπορουν να εχουν το ιδιο αποτελεσμα και αλλου,
β) οτι αυτη η hairline που βλεπουν, δειχνει ΜΑΛΛΟΝ αφυσικη, οτι θα μπορουσε να υπαρξει καποιος αλλος ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ σχεδιασμος αυτης.
Αυτη δεν ειναι ΟΛΟΠΛΕΥΡΗ ενημερωση;
Φυσικα,είναι δικαιωμα του καθε μελους στη συνεχεια να κρινει και να διαφωνησει ή να συμφωνησει με τις παραπανω αποψεις. Αυτο ειναι ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, αυτος ειναι ΠΛΟΥΡΑΛΙΣΜΟΣ. Ο καθενας εχει κριση και αποψη και αξιολογει αναλογα τις γνωμες των αλλων.
Φιλε μου, σωστη και ανεξαρτητη παρουσιαση ειναι αυτη που επιτρεπει να ακουστουν ολες οι αποψεις...οχι μονο αυτες που ευλογουν τα γενια/μαλλια μας. Αν ειναι δυνατον να επιθυμει καποιος να διαβαζει μονο κολακευτικα σχολια και να θεωρει ΑΣΕΒΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΗΘΙΚΟΤΗΤΑ καθε άλλο σχολιο που θα ειναι ΑΠΛΑ ΘΕΤΙΚΟ και οχι ΑΠΟΘΕΩΤΙΚΟ (οπως το δικο μου).
Επειδη, λοιπον, επικαλεισαι το
ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΤΗ ΓΝΩΣΗ των υπολοιπων μελων του forum, σε πληροφορω οτι η συντριπτικη πλειοψηφια αυτων, οσο και να μην το επιθυμεις εσυ και ο γιατρος σου, θα ηθελαν να διαβαζουν και διαφορετικες αποψεις, θα ηθελαν να υπαρχουν μελη που (με την όποια εμπειρια και γνωση διαθετουν) θα προβαλουν και την αλλη οψη του νομισματος, ωστε να εχουν μια σφαιρικη εικονα και στη συνεχεια με τη
ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ να αξιολογουν σωστα τις καταστασεις και να προβαινουν στις καταλληλες μελλοντικες επιλογες.
Τελος, προσωπικα
(ΠΙΘΑΝΩΣ ΕΣΦΑΛΜΕΝΑ) καθε φορα που αντιλαμβανομαι οτι ενα μελος που κανει μια παρουσιαση, προσπαθει "με νυχια και με δοντια" να προστατευσει το γιατρο του, να αποκλεισει καθε αλλη διαφορετικη αποψη, να δεχεται μονο κολακευτικα σχολια, ειμαι απολυτα
ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΟΣ οσον αφορα την αντικειμενικοτητα του
(ΠΙΘΑΝΩΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ).
Σου ευχομαι, για τελευταια φορα, ολοψυχα να χαιρεσαι το μαλλι σου και να εισαι παντοτε ευτυχισμενος στη ζωη σου.