Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
orestis είπε:Τα επιχηρηματα για τις βιομηχανιες της μπανανας προερχονται απο διεθνης οργανωσεις.
ANAR είπε:Γεια σου ρε Πανο ψυχαρα.
Να ξερες ποσο χάρηκα οταν εγραψες οτι σταματησες τι φινα.
Για μενα η φινα ειναι οτι χειροτερο υπαρχει στην φαρμακοβιομηχανία.
Αν και τους αεροψεκασμούς τους θεωρώ και εγώ κάπως παρατραβηγμένους, θα'θελα να διαβάσω την άποψη σου σχετικά.somari είπε:Α ωραια πιασαμε και αεροψεκασμους.
Φερτε ποπ κορν, εγώ σταματάω να προσπαθώ να το παίξω φωνή της λογικής...
somari είπε:Αχ αχ... θελω να ξεσπαθωσω... Ειμαι Φυσικος με εξειδικευση στην Φυσικη Ατμοσφαιρας... χαχαχα... κοιταω αρκετα προς τα πανω δηλαδη
Άκη οι "ψεκασμοι" είναι καυσαέρια αεροσκαφών (κυρίως νεράκι) που συμπυκνώνονται και φτιάχνουν αυτό το συννεφοειδές... Μερικά φεύγουν αμέσως, μερικά μένουν για ώρες... Γιατί; γιατί πολύ απλά το πόση ώρα θα μείνει ακαίραιο έχει να κάνει με τις θερμοδυναμικές ιδιότητες του αέρα καθώς και την πυκνότητα (ύψος δλδ) πτήσης του αεροσκάφους... Σκέψου κάτι αντίστοιχο με το να ρίξεις μια σταγόνα γάλα σε ένα ποτήρι νερό ή σε ένα ποτήρι μέλι, και πόσο θα κάνει για να διαλυθεί σε κάθε περίπτωση... Και στον "αντίλογο" "ναιιιι αλλά παλιότερα δεν γίνοταν ενώ μόνο τα τελευταία χρόνια γίνεται" θα ήθελα να μου το πεί κάποιος που πραγματικά ασχολείται με τα αεροσκάφη (έχω τρέλα από τα 5 μου) και πως ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ κοιταζε απο μικρός στον ουρανό κάθε φορά που πέρναγε ένα (εγώ!εγώ!) και δεν είχε παρατηρήσει αυτό το φαινόμενο... Όχι μόνο ήταν παρατηρίσιμο, αλλά είχα κάνει από τα 8 μου τον συσχετισμό τα πως τα αερσοκάφη σε διαφορετικό ύψος αφήνουν για πολλή περισσότερη ώρα τα contrails τους...
Ειδικά αυτή τη συνομωσια τη μισώ γιατί όταν έψαχνα πληροφορίες για την πτυχιακή μου να βρώ τις !@#$%^ τις εξισώσεις διάχυσης των contrails στο internet έπρεπε να φτάσω στην 20η σελίδα του google και μου χε σπάσει τα νεύρα!!!! Να προσπαθείς να κάνεις επιστήμη και να μπαίνει εμπόδιο σου η μπουρδολογία!
Η φωνή της λογικής λοιπόν πρέπει που και που να ανοίγει κανένα βιβλίο...
Αλλά ναι, είπαμε, είναι στην ανθρώπινη φύση να πιστεύουμε ότι είμαστε πιο ψαγμένοι και ξύπνιοι από άλλους που "κοιμούνται" για αυτό προτιμούμε να "δούμε" αυτό που προσπαθούν να μας πείσουν σαν κακό, παρά να διαβάσουμε ΓΙΑΤΙ συμβαίνει κάτι... Αγνοώντας και ΘΕΜΕΛΙΩΔΕΙΣ αρχές όπως το ότι αν ψεκάσεις τον άλλον πχ στα 30.000 πόδια ύψος θα του αερίσεις μιά μάντρα γεννετικών αδένων... Τίποτα δεν θα φτάσει κάτω... Δηλαδή αν ψεκάσουν 10 τόνους πάνω από το κεφάλι μου από αλουμίνιο (αυτό είναι το συνωμοτρέντυ υλικό) σε εμένα θα φτάσουν 2-3 ΑΤΟΜΑ αλουμινίου...
To πιο ΓΑΜΑΤΟ βεβαια που έχω δει από όλους τους μπουρδολόγους είναι πως δείχναν αυτά τα σωληνάκια και λέγανε "να και οι ψεκαστήρες"
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/a/a4/B777-381_JA8752_nose_Pitot_tube_ja.jpg
http://www.billcasselman.com/pitot_tube_arrowed.jpg
τα οποία είναι τα όργανα μέτρησης της ταχύτητας... (μετράνε πίεση του αέρα σε στατικό και δυναμικό περιβάλλον ταυτόχρονα και καταλαβαίνουν πόσο γρήγορα πάει το αεροσκάφος)
Την επόμενη φορά που θα ΔΕΙΤΕ κατι και προσπαθουν να σας πεισουν για καθε παπατζα, ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ / ΨΑΧΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ το τι ειναι αυτο που σας δειχνουν... Ερευνα και μη πιστευε
ΥΓ:
http://www.airliners.gr/community/viewtopic.php?f=8&t=5012&hilit=chemtrails
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
dimos18 είπε:Πάνο σπουδάζεις και νομική.Θα έπρεπε να ξέρεις ότι η ευρεσιτεχνία δεν είναι έγγραφο επιστημονικής μορφής αλλά νομικής.Τι εννοώ με αυτό ; Ότι μια ευρεσιτεχνία με κατοχυρώνει μόνο νομικά .Εγώ στην ευρεσιτεχνία μπορώ να γράφω αρλούμπες.
Υπερ-εγωισμός θα μπορούσε να είναι και το νήμα με τίτλο "Δεν κάνετε τπτ με τα τοπικά" αλλά κάνετε με το ιώδιο (στην τριχόπτωση πάντα)...panoslydios είπε:Εκεινο που με ενοχλει ειναι ο υπερ-εγωισμος στην προσεγγιση τη τριχοπτωσης,
οτι δηλαδη υπαρχει μονο το τριχωτο μας ,οι ορμονες μας και το σωμα μας.
Ειναι πολυ ευκολο για ενα εγωιστικο ατομο να δηλωσει ειδημονας.
somari είπε:Άκη οι "ψεκασμοι" είναι καυσαέρια αεροσκαφών (κυρίως νεράκι) που συμπυκνώνονται και φτιάχνουν αυτό το συννεφοειδές... Μερικά φεύγουν αμέσως, μερικά μένουν για ώρες... Γιατί; γιατί πολύ απλά το πόση ώρα θα μείνει ακαίραιο έχει να κάνει με τις θερμοδυναμικές ιδιότητες του αέρα καθώς και την πυκνότητα (ύψος δλδ) πτήσης του αεροσκάφους... Σκέψου κάτι αντίστοιχο με το να ρίξεις μια σταγόνα γάλα σε ένα ποτήρι νερό ή σε ένα ποτήρι μέλι, και πόσο θα κάνει για να διαλυθεί σε κάθε περίπτωση... Και στον "αντίλογο" "ναιιιι αλλά παλιότερα δεν γίνοταν ενώ μόνο τα τελευταία χρόνια γίνεται" θα ήθελα να μου το πεί κάποιος που πραγματικά ασχολείται με τα αεροσκάφη (έχω τρέλα από τα 5 μου) και πως ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ κοιταζε απο μικρός στον ουρανό κάθε φορά που πέρναγε ένα (εγώ!εγώ!) και δεν είχε παρατηρήσει αυτό το φαινόμενο... Όχι μόνο ήταν παρατηρίσιμο, αλλά είχα κάνει από τα 8 μου τον συσχετισμό τα πως τα αερσοκάφη σε διαφορετικό ύψος αφήνουν για πολλή περισσότερη ώρα τα contrails τους...
Ειδικά αυτή τη συνομωσια τη μισώ γιατί όταν έψαχνα πληροφορίες για την πτυχιακή μου να βρώ τις !@#$%^ τις εξισώσεις διάχυσης των contrails στο internet έπρεπε να φτάσω στην 20η σελίδα του google και μου χε σπάσει τα νεύρα!!!! Να προσπαθείς να κάνεις επιστήμη και να μπαίνει εμπόδιο σου η μπουρδολογία!
[...]
To πιο ΓΑΜΑΤΟ βεβαια που έχω δει από όλους τους μπουρδολόγους είναι πως δείχναν αυτά τα σωληνάκια και λέγανε "να και οι ψεκαστήρες"
τα οποία είναι τα όργανα μέτρησης της ταχύτητας... (μετράνε πίεση του αέρα σε στατικό και δυναμικό περιβάλλον ταυτόχρονα και καταλαβαίνουν πόσο γρήγορα πάει το αεροσκάφος)
Την επόμενη φορά που θα ΔΕΙΤΕ κατι και προσπαθουν να σας πεισουν για καθε παπατζα, ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ / ΨΑΧΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ το τι ειναι αυτο που σας δειχνουν... Ερευνα και μη πιστευε
dimos18 είπε:Παιδιά ,μην πιστεύεται άκριτα συνωμοσιολογίες , και δη στην ιατρική.Τυχαίο που αυτά που λένε δεν μπορούν να τα στηρίξουν με μία επιστημονική έρευνα αλλά χρησιμοποιούν μόνο υποθέσεις και ρητορικά τεχνάσματα;
panoslydios είπε:Οσο περισσοτερο ''εξειδικευση'' εχεις σε κατι,
τοσο περισσοτερο τυφλωνεσαι απεναντι του.
Το ιδιο με την τριχοπτωση.Μας εχουν πρηξει ολοι τα @@
με cox-1 και cox-2 ,pdg2 pdge2,voltaren gel,prp,finasteride,dutasteride.
Τυφλωθειτε και αλλο μαγκες.
Ολοι αυτοι που τα προτεινουν δεν ξερουν καν ποως λειτουργει ο οργανισμος.
Και δεν ξερουν πως λειτουργει ο ανθρωπινος οργνισμος,
γιατι αν ηξεραν δεν θα ειχε νοημα η θεση τους(ειναι απλος ο τροπος που λειτουργει το σωμα). Το ιδιο και με αλλους ''ειδημονες'' συμβαινει.