Mexis - μακριά!!!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

badday

New Member
Απ: Mexis - Μακρυά!!!

kapamarou είπε:
Υ.Γ. Ένα μεγάλο respect στον άκη για αυτό εδώ το topic: το παλικάρι είναι από τα λίγα "παλικάρια" στην Ελλάδα που δεν τρώνε κουτόχορτο και την ψάχνει. Αν δεν ήταν αυτός, πολύ λίγοι θα γράφαμε τώρα και θα ενημερωνόμασταν για αυτό το θέμα.

Παιδια συγνωμη αλλα πραγματικα χρειαζοταν το ποστ του ακη για να καταλαβεις κανεις την γελιοτητα - απατη γυρω απο το θεμα; ...ελεος

Αυτου του ειδους οι ανθρωποι υπαρχουν λογω της αφελειας μας ..και δεν υπαρχουν μονο στην τριχοπτωση αλλα παντου.

akishellas3

Well-Known Member

Λοιπον καθως εψαχνα στο google για να βρω καποια δηθεν αληθινη μαρτυρια για τον mexis ειδα το εξης κ βαριεμαι βασικα να το ψαξω αλλα οντως υπαρχει αν το googlarei καποιος . Ειχε γραψει σε εναν δημοσιογραφο που ηταν στο ΝΕΤ να τον βγαλει στην εκπομπη του κ δινει πληροφοριες γιαυτον κ την παντετα του μεσω το site του ,με λιγα λογια ζηταγε να τον βγαλει στην εκπομπη ,δεν νομιζω να πληρωνει πιο πολυ γλυφει .
Ολοι οι μαλλον δηθεν πελατες του δεν φαινονται να ειναι ατομα που θα δινανε τοσα λεφτα ...
Οσο για το revivogen κ μαυτο ειχε υπερκτιμηθει κ παλι καλα που δεν το αγορασανε πολλα παιδια διοτι απο τι διαβαζω δεν σου δινει τα αποτελεσματα που μπορεις να περιμενεις .

tatini

New Member

Παιδιά, να πω κάτι που περνάει στα ψιλά γράμματα; Οι ζωοφιλικές οργανώσεις τι λένε για το τρίχωμα Μινκ που περιέχει το συγκεκριμένο snake oil; Το ξέρουν;

KLEOS

Active Member

Να και η πατεντα του μεξ και λοιπα.εχει και pdf
http://www.freepatentsonline.com/6562377.html
Το ζητημα δεν είναι οι ζωοφιλικές οργανωσεις αλλά οι ανθρωποι που ανεχονται απατεωνες σαν και αυτον που κάνουν οικονομικη αφαιμαξη πανω στην ελπιδα του αλλου.

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

αυτο το μηνυμα θα μπορουσε να εχει τιτλο
πως να φτιαξετε την λοσιον αυτου

αλλα δεν νομιζω να θελει κανεις να την φτιαξει , γιατι μαλλον δεν πειθει η λοσιον του

οτι γραφω παρακατω ειναι παρμενο απο http://www.freepatentsonline.com/6562377.html
απο το site που εκανε την πατεντα του εκει γραφει πως ειναι η μεθοδος που φτιαχνει την λοσιον

εγω απλα μεταφραζω

δηλαδη απο οσο καταλαβαινω βαζει

σε 1 λιτρο paraffin oil ( το οποιο ειναι ελαιωδης υγρο και αχρωμο με πυκνοτητα 0.85 στους 20 βαθμους κελσιου )
βαζει 5 σταγονες απο καθαρο αλκοολ
και ενα κομματι γουνας η βιζον το οποιο εχει διαμετρο 5 επι 5 εκατοστα το οποιο τοποθετηται για 30 μερες ( λογικα μεσα στην λοσιον )

συμπερασμα μου

δηλαδη αν βγαλεις τις 30 μερες που αφηνει μεσα το κομματι γουνας που ειναι 30 μερες
το ολο διαλυμα φτιαχτετε σε μολις λιγα δευτερολεπτα

αγοραζεις την βαση του paraffin oil την αδειαζεις σε ενα δοχειο 1 λιτρου
βαζεις 5 σταγονες καθαλου αλκοολ και αυτο ηταν ολο

και ολο αυτο κοστιζει κοντα στα 300 ευρω ( καπου εκει δεν πουλαει την λοσιον του ??? )

δεν πιστευω το κοστος απο καθε μπουκαλακι να ξεπερναει τα 10 ευρω ( και πολλα νομιζω πως εβαλα )
ας αναλογιστει ο καθενας τι πληρωνει δηλαδη

αναρωτιεμαι ποσα πουλαει καθε χρονο

εδω στην παραθεση ειναι το κειμενο που γραφει αναλυτικα τι κανει
για να δειτε ολο το κειμενο εδω http://www.freepatentsonline.com/6562377.html

with a base of paraffin oil, pure alcohol and fur of otters or minks

The method of claim 1 wherein 1 liter of paraffin oil is mixed with 5 drops of pure alcohol and in which is placed for 30 days a 5×5 cm2 piece of fur of an otter or a mink.

1 liter of paraffin oil at room temperature, which is a colourless oily liquid having a density of 0.85 at 20° C. and with a kinematic viscosity of 16.8 mPas (cSt) at 40° C. (low viscosity),

5 drops of pure alcohol, and

1 piece 5×5 cm of fur of an otter or a mink.

Άκης

Administrator

Δεν έπρεπε να μοιραστείς την μυστική συνταγή. Προστατεύεται από σκοτεινές και μαγικές δυνάμεις. 8)

Θα μας βρει μεγάλη συμφορά :grandpa:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

max_os

New Member

Άκης είπε:
Δεν έπρεπε να μοιραστείς την μυστική συνταγή. Προστατεύεται από σκοτεινές και μαγικές δυνάμεις. 8)

θα μας βρει μεγάλη συμφορά :grandpa:
Μπα συνήθως Δρυίδης άφηνε να φανούν όλα Εκτός από ένα "μυστικό" υλικό το οποίο αν δεν υπήρχε ΧΑΛΟΥΣΕ η συνταγή. Ετσι και εδώ ...... κάτι λείπει από τη συνταγή.
χαχα

badday

New Member

επειδη λεω να δοκιμασω την συνταγη ...γουνα απο γατα κανει;
..εχω μια γατα εδω στο δωματιο που ολο κοιμαται :p

kamarg

New Member

ΓΕΙΑ ΣΑΣ,
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ (ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΣΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΤΩΣΗΣ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ ΜΟΥ) ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ Μ.. ΑΝ ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟΝ κ. Μ... ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΑΝ ΚΡΙΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ. Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΙΘΑΝΟΝ (ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ) ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΩ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟ ΓΝΩΣΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ; ΑΦΟΥ ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ (ΟΠΩΣ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ) ΚΑΙ ΒΡΗΚΕ ΤΗ ΛΥΣΗ ΣΤΗΝ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗ.

tatini

New Member

kamarg είπε:
ΓΕΙΑ ΣΑΣ,
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ (ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΣΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΤΩΣΗΣ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ ΜΟΥ) ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ Μ.. ΑΝ ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟΝ κ. Μ... ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΑΝ ΚΡΙΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ. Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΙΘΑΝΟΝ (ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ) ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΩ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟ ΓΝΩΣΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ; ΑΦΟΥ ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ (ΟΠΩΣ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ) ΚΑΙ ΒΡΗΚΕ ΤΗ ΛΥΣΗ ΣΤΗΝ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗ.

Μόνο χρόνο και χρήμα θα χάσεις. Μακριά.

denanal

New Member

Τα βιντεακια τα εχετε δει ρε παιδια..? μονο απο αυτο καταλαβαινεις τι καραγκ*** και απ@τε*** ειναι ο τυπος..

MEXIS solution against baldness - MEXIS ΛΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΑΛΑΚΡΑΣ-05
δειτε τι λεει για πως το ανακαλυψε, ειχε εμπνευση..

http://www.youtube.com/watch?v=vk9eEQ-Ifp0&feature=player_embedded#!
Προσεξτε τι μπαρουφες λεει.. "τα μαλλιά όπως τα χάνουμε ξαναβγαίνουνε με τον αντίθετο τρόπο.."

MEXIS solution against baldness - MEXIS ΛΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΑΛΑΚΡΑΣ-12
-ποτε αρχισε να σου πεφτουν τα μαλλια? -απο παιδικη ηλικια, απο μωρο.. (τι αλλο θα ακουσουμε??)

οσοι ερχονται σε μενα φευγουν μακρυμαλλιδες...

-πως την ανακαλυψες αυτη τη λοσιον? -ξερω γω... ειχα προβλημα μεγαλο.. -ναι αλλα πως την ανακαλυψες..? -ε, ημουνα παρατηρητικος..
-ναι, ομως τι εχει μεσα αυτο? -τιποτα... υλικα που υπαρχουν 100 χρονια..

http://www.youtube.com/watch?v=4BV1HZrQcuU&feature=player_embedded#!
δειτε μονο το γιο του στην αρχη... χωρις σχολιο..

Άκης

Administrator

badday είπε:
[quote author=denanal link=topic=19.msg44322#msg44322 date=1293987189]

δειτε μονο το γιο του στην αρχη... χωρις σχολιο..

ποιος γιος; την κορη βλεπω μονο...

ο γιος ειναι εδω:

χωρις πλακα

εχω συνομιλησει και μαζι του μεσω youtube ::)
[/quote]
Ή είναι ο 2ος γιος του ή είναι ο ίδιος σε μεγαλύτερη ηλικία και έπειτα από επανειλημμένες χρήσης της λοσιόν.

kapa

Μέλος του προσωπικού

badday είπε:
επειδη λεω να δοκιμασω την συνταγη ...γουνα απο γατα κανει;
..εχω μια γατα εδω στο δωματιο που ολο κοιμαται :p
λοιπον παιδια εχω την συνταγη και αποφασισα να την μοιραστω μαζι σας!
αφηνουμε μια βδομαδα νυστικο το χαμστερ σπιτι μας(αν δεν εχουμε μπορουμε να χρησιμοποιησουμε το χρυσοψαρο,το ιδιο κανει).
ριχουμε το κακομοιρο το ζωντανο σε ενα πλαστικο δοχειο και προσθετουμε αιθυλικη αλκοολη και το αφηνουμε στο ψηγειο για 24 ωρες.
την επομενη μερα προσθετουμε αποιονισμενο νερο η φυσικο ορο και η λοσιον μας ειναι ετοιμη,ακουω γνωμες ;D

Μπλουζα