Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
kapamarou είπε:Υ.Γ. Ένα μεγάλο respect στον άκη για αυτό εδώ το topic: το παλικάρι είναι από τα λίγα "παλικάρια" στην Ελλάδα που δεν τρώνε κουτόχορτο και την ψάχνει. Αν δεν ήταν αυτός, πολύ λίγοι θα γράφαμε τώρα και θα ενημερωνόμασταν για αυτό το θέμα.
badday είπε:
tatini είπε:Παιδιά, να πω κάτι που περνάει στα ψιλά γράμματα; Οι ζωοφιλικές οργανώσεις τι λένε για το τρίχωμα Μινκ που περιέχει το συγκεκριμένο snake oil; Το ξέρουν;
with a base of paraffin oil, pure alcohol and fur of otters or minks
The method of claim 1 wherein 1 liter of paraffin oil is mixed with 5 drops of pure alcohol and in which is placed for 30 days a 5×5 cm2 piece of fur of an otter or a mink.
1 liter of paraffin oil at room temperature, which is a colourless oily liquid having a density of 0.85 at 20° C. and with a kinematic viscosity of 16.8 mPas (cSt) at 40° C. (low viscosity),
5 drops of pure alcohol, and
1 piece 5×5 cm of fur of an otter or a mink.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Μπα συνήθως Δρυίδης άφηνε να φανούν όλα Εκτός από ένα "μυστικό" υλικό το οποίο αν δεν υπήρχε ΧΑΛΟΥΣΕ η συνταγή. Ετσι και εδώ ...... κάτι λείπει από τη συνταγή.Άκης είπε:Δεν έπρεπε να μοιραστείς την μυστική συνταγή. Προστατεύεται από σκοτεινές και μαγικές δυνάμεις. 8)
θα μας βρει μεγάλη συμφορά :grandpa:
kamarg είπε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ,
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ (ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΣΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΤΩΣΗΣ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ ΜΟΥ) ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ Μ.. ΑΝ ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟΝ κ. Μ... ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΑΝ ΚΡΙΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ. Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΙΘΑΝΟΝ (ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ) ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΩ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟ ΓΝΩΣΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ; ΑΦΟΥ ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ (ΟΠΩΣ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ) ΚΑΙ ΒΡΗΚΕ ΤΗ ΛΥΣΗ ΣΤΗΝ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗ.
denanal είπε:δειτε μονο το γιο του στην αρχη... χωρις σχολιο..
badday είπε:[quote author=denanal link=topic=19.msg44322#msg44322 date=1293987189]
δειτε μονο το γιο του στην αρχη... χωρις σχολιο..
λοιπον παιδια εχω την συνταγη και αποφασισα να την μοιραστω μαζι σας!badday είπε:επειδη λεω να δοκιμασω την συνταγη ...γουνα απο γατα κανει;
..εχω μια γατα εδω στο δωματιο που ολο κοιμαται