Απ: Mexis - Μακρυά!!!
Ntia είπε:
Το βιντεάκι είναι λίγο αστείο.
Συμφωνώ
Ntia είπε:
ΑΛΛΑ όμως,
σε πείθει ένας ερευνητής με μαλλούρα αλά μάγισσα Κίρκη???
Αυτό λοιπόν που λέω ότι δεν κατάλαβα ποτέ και έιναι αστείο, είναι το εξής: Γιατί και η κυρία της F... H... έχει τόσο μακρύ μαλλί σαν περούκα? Γιατί ο κύριος Μ... είναι σαν το κεφάλι μάγισσας?? Γιατί ακόμα και το κοριτσάκι δίπλα του στο βίντεο έχει μακρύ μαλλί μέχρι τις πατούσες?? Η πυκνότητα φαίνεται και σε ένα πιο νορμαλ μάκρος, γιατί γυρνάνε έτσι?? Εγώ πάντως γελάω!
ntia, πιστεύω αυτό έγινε για να δείξουν ότι η λοσιόν κάνει δουλειά. Σου λέει, αν δει ο άλλος κάποιον με μακρύ μαλλί, θα πειστεί.
Άσχετα αν το παιδάκι, ΔΕΝ εχει τριχόπτωση σε αυτήν την ηλικία. Κάποιος που ΔΕΝ γνωρίζει, θα πειστεί.
Πάντως, ntia, αγόρι είναι, όχι κορίτσι.
Άλλη μία απόδειξει ότι ΔΕΝ βελτιώνει την σεξουαλ. ζωή του άντρα. Του γιο του, τον δείχνει σαν κορίτσι
Εγώ πάντως γελάω στο 0:15 και μετά που λέει ότι του βάζει "μία φορά το χρόνο, μια στο τόσο". Όποτε το ακούω, γελάω, sorry...
Ntia είπε:
παπαρολόγους και σία
....
Και θα χαρώ ο kolokotronis να αναλύσει κάθε πρόταση που είπα αν έχει χρόνο.
Κινδυνεύεις να σε χαρακτηρίσει ότι έχεις χαμηλό επίπεδο, όπως και εμένα
----
Σε όσα αναφέρεσαι έχεις δίκιο.
Ας συγκρίνουμε το συγκεκριμένο με το Revivogen.
Πας στο site τους, σου λένε όμορφα και αναλυτικά ΤΙ προκαλεί την τριχόπτωση, σε ποιούς απευθύνεται, σε ποιούς ΔΕΝ θα έχει αποτέλεσμα, κλινικές έρευνες για κάθε ένα συστατικό, κλινική έρευνα για το Revivogen στο σύνολο του, Faqs, απορίες, κλπ.
Πας στου Μ***, βλέπεις κάτι ανοησίες του τύπου "είχα αυχενικό και με έκανε καλά", "κάνει για όλους τους τύπους αλωπεκίας", "βοηθά σε κάποιες ανίατες ασθένειες" κλπ.
Πες μου μετά τι να πεις; Αν αυτός που έγραφε στο site, γνωρίζει τι προκαλεί την τριχόπτωση, εγώ χάνω το Super Zix μου.
Να πω και εγω τα δικά μου.
Ο κόσμος πάνω στην απελπισία του, είναι έτοιμος να δοκιμάσει ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Ναι, ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
Θυμάστε κάτι ειδήσεις με το δηλητήριο ενώς σκορπιού που έκανε καλά το καρκίνο;
Ή τη φραπελιά; Δημοσιογράφοι που δήλωναν εντυπωσιασμένοι και με χαρά φιλοξενούσαν στην εκπομπή τους μαρτυρίες ανθρώπων που σώθηκαν από τον καρκίνο χάρη στα φύλλα της ελιάς. Και ο απληροφόρητος κόσμος τα έβλεπε και πίστευε. Σου λέει για να είναι στην TV, κάτι θα κάνει, ας το δοκιμάσω. Που να ξέρει όμως, τι μπορεί να παίζεται από πίσω...
Θυμάστε τον Στράτο; Που πίστευε ότι επειδή έχει αραιό μαλλί ΔΕΝ θα τον αγαπήσει καμμία;
Τι νομίζετε, αν τον έλεγα ότι αν αφήσει και τον τσιμπήσει σκορπιός το κεφάλι του, Μεγάλη Τρίτη χαράματα, θα δει μαλλί 10χρονου, ΔΕΝ θα το δοκίμαζε?
Οι "ερευνητές" (και καλά), ΔΕΝ ΝΙΑΖΟΝΤΕ που και πως θα βρείτε τα (σκληρά κερδισμένα σας) λεφτά. Τους νιάζει να πατήσουν στο πρόβλημα σας για να επιβιώσουν αυτοί.
Γνωρίζουν ότι οι λέξη και μόνο ΘΕΡΑΠΕΙΑ, ακολουθούμενη από την λέξη που εκφράζει την ασθένεια κάποιου, σημαίνει γεμάτο ταμείο. Θα αναφέρουν λέξεις κλειδιά όπως "100% επιτυχία", "0% παρενέργειες", "θαύμα", "δώρο του Θεού", "το έπερνε και ο Μ.Αλέξανδρος και γι'αυτό ήταν ανίκητος" "το χρησιμοποιούσαν και οι 300 του Λεωνίδα και είχαν μαλλούρα όλοι" κλπ.
Ο κόσμος
ΕΙΝΑΙ απληροφόρητος. Ειδικά το Ελλάντα. Στο Αμέρικα, το FDA κυνηγάει κάτι τέτοια και μόνο σε κάτι πανηγύρια και εκδηλώσεις μπορούν να τα πουλήσουν. Ασε που η πληροφόρηση, ειδικά η διύσδυση του Internet είναι στα κορυφαία επίπεδα της. Στο Ελλάντα, ότι δηλώσεις είσαι. Ερευνητής δηλώνεις; ΜΕ πείρα 15 χρόνων? Αυτό είσαι, πάει και τελείωσε.
Όλοι μα όλοι που δεν γνωρίζουν τι προκαλεί την τριχόπτωση και πως μπορείς να την σταματήσεις, είναι ικανός να δοκιμάσει τα πάντα προκειμένουν να δει "γιατριά", η οποία και δεν πρόκειται να έρθει ποτε...
Γι'αυτό
σταματήστε να πιστεύετε κάτι τέτοια "θαύματα". Όχι μόνο στην τριχόπτωση, ΠΑΝΤΟΥ.
Αν έκανε κάτι η συγκεκριμένη λοσιόν, ΔΕΝ θα έδειχναν κάτι σαν αποτέλεσμα; Δεν θα υπήρχαν post στο internet να αναφέρουν τα καλύτερα; Δεν θα ακούγαμε έστω κάτι;
11εκ. $ πήρε η Follica για να βρει να κάνει αυτό που υπόσχεται ο Μ****, να βγάλουν και οι φαλακροί μαλλιά. Αν έκανε κάτι η λοσιόν, ΔΕΝ θα την αγόραζαν; Με 11εκ? Μην τρελαθούμε τελείως...
Δείτε το μαλλί του Μ*** στο video. Άθλιο, ψιλοαραιό ΧΩΡΙΣ ΚΡΟΤΑΦΟΥΣ. Ή είναι τόσο πολύτιμο, που δεν το σπαταλάει πάνω του, αλλά το δίνει στον κόσμο;
Και ποιος μου λέει ότι δεν έχει regaine και proscar στην "καβάτζα" του;
Αλλά όπως μπορεί να δει ο καθένας, μπαίνουν, γράφουν, προσπαθούν να με δείξουν ότι τα παίρνω ή κάτι παίζει, φεύγουν, έρχοντε άλλοι και ουτο καθεξης. Τι να πιστέψεις, μου λέτε;
Δεν έχω κάτι με κανένα. Δικαίωμα μου είναι όμως να κρίνω όπως πιστεύω εγώ. Αν κάνω κάπου λάθος, με κρίνουν άλλοι. Το Internet είναι free για όλους και όλοι μπορούν να πιστοποιήσουν τα πάντα.
Το site το έκανα γιατι είμουν παθών από μη πληροφόρηση. Αυτή είναι η λειτουργία του, αγαπητοί κύριοι που σας θίγουν τα γραφώμενα του site. Να πληροφορήση τον κόσμο.
Μεσα στην πληροφόρηση αυτή, είναι οχι μόνο να δείξουμε τι κάνει δουλειά, αλλά και τι δεν κάνει. Και όχι όπως με καπνίσει εμένα, αλλά με βάση αναζήτησης στο Internet.
Αυτά που αναφέρω εγώ εδώ ή και τα περισσότερα μέλη, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΑΠΟ ΜΕΡΑΚΙ. ΔΕΝ θα σας πάρουμε ούτε 1€, για να μάθετε τι και ποιο κάνει δουλειά.
ΑΥΤΑ που σας λένε ΟΣΟΙ ΠΟΥΛΑΝΕ κάτι, αυτά να φοβάστε. Γιατί παίζεται η τσέπη τους.