Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Την έχω ξεψαχνύση την σελίδα τουςΠαναγιωτης είπε:ακη αυτο το ειδες στην σελιδα τους
Ntia είπε:Αμαν παρεξηγησιάρηδες όλοι...!!!
Γεια σου.Deathstar είπε:Γεια σας
Εγω που λετε πηγα στο Με*η δε μου ειπαν πως κανει 2000Ε οπως ειδα σε ενα προηγουμενο Post αλλα μου ειπαν οτι με 600Ε θα τελειωσω.
Παιδιά για να τελειώνει αυτό το ΕΟΦ κλπ.Deathstar είπε:Επισης πατησα στο link πιο πανω στη συζητηση του Dr.Rassman και με εβγαλε στο site που εχει: 3 πατεντες, ενα συμπερασμα που καπιοι γιατροι το κρινουν αποτελεσματικο, εναν πινακα με 0% τοξικοτητα, ενα συμπερασμα οτι δεν ειναι επικυνδινο για την υγεια και πιο κατω μια βεβαιωση κυκλοφοριας απο τον ΕΟΦ.
Η ερώτηση σου, που την έχω σε bold, είναι ερώτηση παγίδα ή ρητορική;Deathstar είπε:Τι λετε? Να παω???
.......
Εγω λεω να παω να δοκιμασω...εσεισ τι λετε? Υπαρχει καπιος απο δω που να εχει χρησιμοποιησει και μην εχει δει αποτελεσμα?
Master είπε:Απορώ πως δεν μπαινετε στο site του m**is να βρειτε μεσα τις ερευνες ασποτελεσματικοτητας και φωτογραφιες πριν - μετα; Αφου τις εχει ο ανθρωπος μεσα. Μιλατε για να μιλατε; δεν ανοιγετε και το site του να ενημερωθητε πρωτα ; και εγω μετα να σας στειλω τα δικα μου πριν - μετα ευχαριστως. Εγω εξαλου πηγα και κανονισα και εκανα τρεις επισκεψεις, εδινα 50 ευρω τη φορα, μου εβαζαν λοσιον και ειδα καποιο αποτελέσμα (παιδια, αισθανεσαι τη διαφορα) και μετα αγορασα τα μπουκαλακια.Βεβαια περασαν τρεις μηνες μεχρι να πειστω οριστικα. Που βρισκετε το κακο; Eγω που την χρησιμοποιω σας λεω οτι ουτε μυριζει, ειναι σαν συμπικνωμενο νερο. Δεν ξερω. Παντως βγαζω μαλλια. Με αλλα που εβαζα και που νομιζετε οτι ειναι καλα και μαλλια δεν εβγαζα και παρενεργειες ειχα κατω. Ξερεις εσυ. Και με το regain συγκεκριμενα, ειχα αρχισει να μην βλεπω και να τρεχω απο γιατρο σε γιατρο. Περιμενω να σε δω πραγματικα ερευνητη και οχι με παρωπιδες.
Χαίρομαι που μου επισημαίνεις το επίπεδο μου και σε ευχαριστώ. Μόνο έτσι μπορώ να το διορθώσω, αν δω ότι κάπου κάνω λάθος...kolokotronis είπε:Μη γίνεσαι χυδαίος.
Τι επίπεδο!
Και άλλο επίπεδο!
Δεν το έκρυψα ποτέ μου. Και δεν έχω τπτ να κρύψω.kolokotronis είπε:Ο Admin έγραψε:
«Παιδιά, σας έλεγα ψέματα από την αρχή. Το παραδέχομαι, είμαι όχι απλός λάτρης, αλλά ProscarJunkie...
Επίσης είμαι Rogaine-Αλόη-Revivogen-Fungoral-Junkie.»
Κάποια στιγμή όλοι εκδηλωνόμαστε.
Και όπως είδες δεν απάντησα σε εσένα. Γιατί ο μ**ής τι είναι ερυθρός σταυρός και το κάνει για την ψυχή της γιαγιάς του; Σε αυτήν την τιμή; Εγώ ανέφερα το ποσό της λοσιόν όπως μπορείς να διαβάσεις και εσυ και ο καθένας. ΔΕΝ αναφέρθηκα σε εσένα. Όντως, όποιος έχει την μύγα...kolokotronis είπε:Δεν αναφερόμουν στο πρόσωπό σου, αλλά στις εταιρείες. Αλλά όποιος έχει τη μύγα…
Καμπανάκι πρώτο αγαπητέ. ΔΕΝ είπα ΠΟΤΕ ότι με θεράπευσε το καλλυντικό που πέρνω. Αν σταματήσω να βάζω το καλλυντικό, σε 2 ημέρες το πρόσωπο μου γυαλίζει από την λιπαρότητα.kolokotronis είπε:Ο Admin έγραψε:
«...Κανείς δεν είπε ότι τα καλλυντικά δεν κάνουν δουλεια. Και εγώ για λιπαρή επιδερμίδα, καλλυντικά παίρνω. Αλλά καλλυντικό που κάνει δουλειά με καλλυντικό που δεν κάνει, έχει διαφορά...»
Τι είχε γράψει όμως 14/10/08:
«Καταρχάς. Είναι καλλυντικό όπως λες. Καλλυντικό δεν έχει και αποτελέσματα ως γνωστών….. Και απο πότε τα καλλυντικά θεραπεύουν κιόλας;»
Κοινώς άρες μάρες κουκουνάρες.
Σωστό, αλλά όπως είδες δεν το κάνω. Το δήθεν παραμένει ως ότου σε δω με τα ίδια μου τα μάτια σε photos πριν-μετά...kolokotronis είπε:Ο Admin έγραψε:
«Επίσης, έστειλα ερώτημα μου στον εν λόγω γιατρό (Dr William Rassman) ρωτώντας τον αν μπορεί μία λοσιόν να πειράξει το σπέρμα κλπ, εξηγώντας του και το τί παίζει (ότι δήθεν "μέλη" του forum είναι ικανοποιημένα»
Στο χέρι σου είναι να διαγράψεις τα μέλη που δεν σου «γεμίζουν το μάτι».
Σε όσους έχουν συμφέροντα να την υποστηρίξουν. Σε αυτούς αναφέρομαι.kolokotronis είπε:Ο Admin έγραψε:
«Άλλωστε δεν στρέφετε κανένας μας σε μία θεραπεία. Μάλιστα, έχει προστεθεί και λοσιόν Do it Yourself (λέγε με Zix) που κοστίζει το 1/100000 της δικής σας και που έχει αναφορές ότι δουλεύει πολλές περισσότερες από την μία και μοναδική δική σου»
«δικής σας», «δική σου». Δηλαδή; Σε ποιόν απευθύνεσαι;
Έλα μου ντε. Τι φοβάμαι; ???kolokotronis είπε:Ο Admin έγραψε:
«Lilika απ'ότι είδα στις καταγραφές, θα πρέπει να τον "πας" πολύ τον Μ**ή.
Προσπάθησες να εγγραφείς στην αρχή σαν F**ry, μετά έγινες μέλος με το nickname lila και τώρα είσαι με το μέλος Lilika. Πολύ προσπάθεια για να μοιραστεις την εμπειρία σου.»
Και εμένα με παίδεψε ο λογαριασμός μέχρι να δημιουργηθεί. Καχύποπτος κατευθείαν ο Admin. Τι φοβάται άραγε;
Για να μην λέτε ότι είμαι καχύποπτος, δεν είπα ότι δεν είχε τριχόπτωση. Τωρα αν θέλω περισσότερες πληροφορίες σχετικά, που το είδες το περίεργο;kolokotronis είπε:Ο Admin έγραψε για Lilika:
«Ας πούμε ότι όντως ισχύουν αυτά που λες. Γνωρίζεις από τι είχες τριχόπτωση; Σου είπε ο γιατρός σου;»
Θα ισχύουν εάν μας συμφέρει και δεν θα ισχύουν εάν δεν μας συμφέρει.
Καμπανάκι δεύτερο. Η ζωή συνεχίζει φυσικά. Και αν ήταν κάτι καινούριο, θα το μαθαίναμε αμέσως (λέγε με Μ.Μ.Ε.)... Η λοσιόν αυτήν καταχορύθηκε το 2003 (η πατέντα της). Ε, 5 χρόνια μετά κάτι θα έπαιρνε το αυτί μας για μια θεραπεία που κάνει τα πάντα, δεν νομίζεις;kolokotronis είπε:Ο Admin έγραψε:
«Πως λοιπόν, περιμένετε να πιστέψουμε τα λεγώμενα του Μ**ή, που φυσικά κανένα του συστατικό ΔΕΝ περιορίζει την DHT, κανένα του συστατικό δεν είνα γνωστό να προκαλεί τριχοφυία, να έχει πλήρη επιτυχία;
Ε, μην τρελαθούμε και τελείως...»
Ακριβώς. Η ζωή σταμάτησε. Δεν πρόκειται να μάθουμε τίποτα καινούργιο.
Είδα όμως το τι γράφουν. Το ότι η τριχόπτωση δημιουργεί κάποιες ασθένειες, μερικές και ανίατες (ίσως). Αυτό μου φτάνει...kolokotronis είπε:Ο Admin έγραψε:
«Την έχω ξεψαχνύση την σελίδα τους»
Αλλά καμιά φορά δεν βλέπω αυτά που πρέπει.
Εδώ με έπιασες. Όντως, δεν έχω και πολύ εμπιστοσύνη αν δεν δω κάτι. πχ το revivogen μας λέει τι έχει, μας δείχνει κλινικές έρευνες για τα συστατικά του και μία έρευνα για την σύγκριση του με φιναστερίδη και ντουταστερίδη .Απο την άλλη μεριά, έχουμε κάποιους που δεν δείχνουν εικόνες, που λένε "ένας καραφλός έβγαλε μαλλιά" και που έχουν το email της εταιρίας.kolokotronis είπε:Ο Admin έγραψε:
«Γιατί να λέω για το Revivogen τότε και να παίρνουν τα € τα Αμερικανάκια και να μην έλεγα για έναν δικό μας, αν έκανε δουλειά;;;»
Γιατί δεν έχω εμπιστοσύνη στους δικούς μας.
Το έψαξα γι'αυτό και ειρωνεύομαι και απαντώ έτσι. Πάντως, το να ψάχνω βαθυτερα με προβλημάτισε λίγο. Δηλαδή εννοείς να ψαξω βαθυτερα να βρω μήπως ο Μεξής βρει/βρήκε την θεραπεία; Αναφέρθηκα στην Follica my friend, όχι στο μπακάλικο της γειτονιάς. Μην συγκρίνουμε ανόμια πράγματα...kolokotronis είπε:«Και αυτό γιατί δεν υπάρχει θεραπεία που την σταματά. Ίσως σε μερικά χρόνια, αλλά δεν θα βρεθεί από Μ**ή, αλλά από Follica και άλλες.»
και προτιμώ να τους ειρωνεύομαι, παρά να ψάχνω βαθύτερα.
Χωρίς στοιχεία να αποδείξει κανείς αυτό που λέει, μην περιμένεις να πιστέψω κάποιον. Ειδικά αν το email του είναι το email της εταιρείας που δουλεύει και φυσικά πληρώνεται...kolokotronis είπε:«Και σε 3 μήνες σε έπεισε κιόλας; Μωρε μπράβο του, του μάγγα του Μ**η. Και λέω μπράβο του, γιατί τα αναγνωρισμένα παγκοσμίος προϊόντα που κάνουν δουλειά, τα rogaine και propecia, παίρνουν πάνω από 4 και 6 μήνες αντίστοιχα να δείξουν ότι κάτι "παει να βγει" στο κεφάλι. Άρα, μας λες δηλαδή, ότι ένας ερευνητής εν Ελλάδι, χωρίς να διαθέτει το budget της Merck φυσικά, κατάφερε και τους έβαλε τα γυαλιά»
Ο Admin έγραψε:
«Ενώ οι άλλοι δήθεν και καλά ικανοποιημένοι (πού μαζεύτηκαν κιόλας τόσοι, προτιμούν αυτό.»
Όλοι δήθεν, όλοι ψεύτες.
Ωραίος. Όπως είπες, θέλω χρήστες, όχι συναδέλφους του Μ**ή.kolokotronis είπε:Ο Admin έγραψε:
«ΚΑΝΕΙΣ δεν είχε αποτέλεσμα, πλην των 2-3 που ήρθαν "ξαφνικά" στο site.»
Σωστά. Έπρεπε να υπήρχε προειδοποίηση πρώτα.
Τι είχε πει όμως 15/6/08
«Το είχα ψάξει αλλά δεν έδωσα και πολύ σημασία. Απλως καλό θα ήταν να βρίσκαμε κάποιον που το δοκίμασε να μας πεί.»
Τελικά θέλει χρήστες του προϊόντος ή όχι; Με έχει μπερδέψει.
Καμπανάκι τρίτο. Θεωρείς εσύ ότι υπάρχει άτομο που να θάψει προϊόν του αφεντικού του;kolokotronis είπε:Ο Admin έγραψε:
«Μπαίνουν με email της εταιρίας και το παίζουν πελάτες ικανοποιημένοι;;;»
Σκεφθήκατε ποτέ να είναι εργαζόμενο άτομο μέσα στην εταιρεία, και να χρησιμοποιεί το προϊόν; Λέμε τώρα.
Δεν θυμάμαι να τις ανέβασες κάπου και να σου είπα εγώ δεν τις δέχομαι...kolokotronis είπε:Από τη στιγμή που δεν γίνονται δεκτά αυτά που γράφω για το πρόβλημά μου, θα γίνουν δεκτές οι φωτογραφίες; Κατευθείαν θα βγουν πλαστές. Όπως έχετε βγάλει πλαστές όλες τις φωτογραφίες από το site. Όσο για την μεταμόσχευση, και αυτή αμφισβητείται ότι την έκανα; Δεν επιθυμώ να γράψω το όνομα της εταιρείας για ευνόητους λόγους. Αποτελείται πάντως από τρία γράμματα. Σκεφθείτε και το βρήκατε.
.....
Για αυτό δεν στέλνω φωτογραφίες. Γιατί ο Admin θα κρίνει.
Καμπανάκι τέταρτο. Το post το έκανα "στις: Οκτώβριος 15, 2008, 08:00" (απο το σύστημα η ημερομηνία).kolokotronis είπε:Ο Admin έγραψε:
«Αν διάβασες την συζήτηση που είχαν με τον Dr, θα μπορούσες να μας απαντήσεις γιατί "λάκησε" ο Assistant του Μ**ή και δεν εξήγησε στον Dr που και ποιά είναι η κλινική έρευνα του προϊόντος.
Άσε και κάτι εκπομπές που έβλεπα(με) παλιά και αναφέρονταν σε γιατρούς με "μαιμού" πτυχία...»
Λέω να μην απαντήσω εγώ, αλλά ο Assistant που είναι και πιο έγκυρο:
........
Δεν τον είδα πάντως να "λάκησε". Αυτό ξέχασε να το αναφέρει ο Admin.
Καμπανάκι πέμπτο. Δες πάλι την ημερομηνία του post μου. Η ημερομηνία που έκανε ο γιατρός το εν λόγω post, είναι η "October 20th, 2008 at 9:33 am ". 5 ημέρες μετά το post μου.kolokotronis είπε:H Ntia έγραψε:
“Ένα μεμονωμένο περιστατικό δεν μπορεί να με πείσει. Θεωρώ ότι οι εταιρίες μεταμοσχεύσεων είναι πιο πειστικές.”
Παραθέτω την απάντηση – προτροπή του εν λόγω γιατρού, όπου αποτρέπει τους ασθενείς από το να κάνουν μεταμόσχευση.
...
Και αυτό ξέχασε να το αναφέρει ο Admin
Δεν παρατήρησα πουθενά η πρόταση του να αναφέρεται σε αυτό που λες.kolokotronis είπε:Νόμιζα ότι απαγορεύονταν οι πολιτικοί λόγοι εδώ;
kolokotronis είπε:Αντιγράφω τα αποτελέσματα της έρευνας:
Οι κλινικοι ερευνητες του πανεπιστημιου της παβιας ιταλιας επιβεβαιωνουν οτι η λοσιον του κ.Μ**η ειναι αποτελεσματικη στην καταπολεμηση της ανδρογενετικης αλωπεκιας διoτι η συσταση του κανεi τα μαλλια δυνατα και γερα. Τα αποτελεσματα της κριθηκαν διαχρονικα, αρα εχει μονιμα αποτελεσματα. Αρ.πρωτοκ. 2001β124f/ universita degli study di pavia:
Δεν αρκεί; Έχει και συνέχεια.
......................
Ο Admin αναφέρεται στους γιατρούς Dr Fulvio Marzatico, Dr Carlo Carrera και Dr Claudio Angelinetta. Τι να συμβαίνει άραγε με αυτούς τους γιατρούς;
Παρακάτω αναφέρω κάτι πράγματα στα Αγγλικά:
… has proved to be efficacious in the treatment of androgenetic alopecia. The number of fallen hair in the pull test decreases after constant product’s use because hair get stronger and thicker. During the period of treatment hair is less greasy and scalp desquamates less: The number of scales significantly decreases after 60 days of treatment. MPAF, M6S PATENT has proved to be very well tolerated: indeed it did cause neither itching nor redness. The latest decreases in those volunteers who suffered from redness before product’s use. The clinical test shows that volunteers are satisfied with MPAF, M6S PATENT. Hair is soft and shiny…
Για όσους δεν κατάλαβαν είναι απόσπασμα από τα συμπεράσματα της κλινικής έρευνας. Εάν θέλετε την επόμενη φορά το μεταφράζω.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
akishellas3 είπε:K για μια σειρα λοσιον 600ε!!!
Εγω παντως θελω αποδειξεις με το πριν κ μετα ,τα λεφτα δεν ειναι λιγα οπως κ στην μεταμοσχευση.
Αποδειξεις διοτι πολλοι εχουν βγει που εχοπυν πει οτι το προιον τους ειναι οκ οποτε ποιον να πιστεψω κ να διαλεξω?Προσωπικα δεν εχω προβλημα εαν ειναι το προιον απο εδω η το εξωτερικο ,το θεμα ειναι αποδειξεις,πριν κ μετα !!!! Αποκλειεται να μην υπαρχουν ατομα σαν εμας που ειχαν προβλημα κ να μην εχουν φωτο .
Εγω προσωπικα θα δεχομουν φωτο κ μια συναντηση για καφεδακι με το πριν κ μετα για να πειστουμε κ οποιος θελει να κανει μια αρχη,απλο ειναι ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.Αποκλειεται να μην θελει καποιος φωτο κ ζωντανη αποδειξει μπροστα του.
Μπορώ να διαλέξω σε κάποιον άλλο; Ή μόνο Μάρλεϋ έχει το μενού;Donnie είπε:Εγώ χρησιμοποιώ την εν λόγω λοσιόν δύο εβδομάδες. Τα μαλλιά μου έγιναν σαν του Μπομπ Μάρλευ. Οι μύες μου δυνάμωσαν και ψήλωσα και 15 πόντους. Θα σας έστελνα φωτογραφίες αλλά λάμπω τόσο πολύ που μόνο φως θα δείτε.
:-*Donnie είπε:Αν επίσης θέλετε καφεδάκι μαζί μου να ξέρετε πως αν κάτσετε πάνω από 3 λεπτά δίπλα μου θα με ερωτευτείτε και ενδεχομένως να αλλάξουν οι μέχρι τώρα προτιμήσεις σας στο θέμα του συντρόφου.
Donnie είπε:Λοιπόν, να σοβαρευτούμε τώρα. Αγαπητέ διαχειριστή εκτιμώ απίστευτα τη δουλειά σου και σε ευχαριστώ για όσα έμαθα αλλά νομίζω πως δεν αξίζει να χάνεις τόσο χρόνο με τον κάθε Μ**η.
το ποσο χυδαιος ειναι ο καθενας ασε να το κρινουν τα μελη του φορουμ ο ακης εχει πανω απο 900 ποστ αυτην την στιγμη και εχει αφησει το στιγμα του εδω περι τινος ανθρωπο προκειταιkolokotronis είπε:Ο Admin έγραψε:
«Αλήθεια, αυτά εσύ τα πρόσεξες, μιας και χρησιμοποιείς την λοσιόν.
Αυτό με το σπέρμα δεν μπορώ να το χωνέψω. Στο έκανε ποιό "πυκτό"?»
Μη γίνεσαι χυδαίος.
αυτο μονο εχεις να πεις η μαλλον απο αυτο εχεις μονο να πιαστεις δωσε μας αποδειξειςkolokotronis είπε:Ο Admin έγραψε:
«Αυτά με τα σκέτα λεγώμενα είναι , για μένα, του κ#λου. Σήμερα μιλάς για κάτι μόνο με αποδείξεις.»
Τι επίπεδο!
η ουσια ομως σου διαφευγει πιανεσε απο λεξεις και δεν κοιτας την ουσια ,,,, και η ουσια ειναι η γνωση στο αντικειμενο κατι που κατεχει περισσοτερο απο τον καθεναkolokotronis είπε:Ο Admin έγραψε:
«Η γνώση είναι δύναμη αγαπητέ και τέτοιες παπ@ρολογίες δεν με πείθουν από την στιγμή που γνωρίζω καλά τι προκαλεί τριχόπτωση και τι χρειάζεται για να περιοριστεί.»
Και άλλο επίπεδο!
ναι για αυτο υπαρχει το φορουμ για να εκδηλωνουμε της προτιμησεις μας στις θεραπειες και για ενημερωση παντως θεματος πανω στην τριχοπτωσηkolokotronis είπε:Ο Admin έγραψε:
«Παιδιά, σας έλεγα ψέματα από την αρχή. Το παραδέχομαι, είμαι όχι απλός λάτρης, αλλά ProscarJunkie...
Επίσης είμαι Rogaine-Αλόη-Revivogen-Fungoral-Junkie.»
Κάποια στιγμή όλοι εκδηλωνόμαστε.
kolokotronis είπε:Ο Admin έγραψε:
«Άρα, δεν παίζει αυτό που προσπαθείς να "περάσεις".
"Είναι πολλά τα λεφτά Άκη.". Είναι πολλά»
Δεν αναφερόμουν στο πρόσωπό σου, αλλά στις εταιρείες. Αλλά όποιος έχει τη μύγα…
τα καλλυντικα ναι μονιμο αποτελεσμα δεν εχουν τα καλλυντια δεν θεραπευουνkolokotronis είπε:Ο Admin έγραψε:
«...Κανείς δεν είπε ότι τα καλλυντικά δεν κάνουν δουλεια. Και εγώ για λιπαρή επιδερμίδα, καλλυντικά παίρνω. Αλλά καλλυντικό που κάνει δουλειά με καλλυντικό που δεν κάνει, έχει διαφορά...»
Τι είχε γράψει όμως 14/10/08:
«Καταρχάς. Είναι καλλυντικό όπως λες. Καλλυντικό δεν έχει και αποτελέσματα ως γνωστών….. Και απο πότε τα καλλυντικά θεραπεύουν κιόλας;»
Κοινώς άρες μάρες κουκουνάρες.
δημοκρατια εχουμε και ελευθερη εκφραση γνωμηςkolokotronis είπε:Ο Admin έγραψε:
«Επίσης, έστειλα ερώτημα μου στον εν λόγω γιατρό (Dr William Rassman) ρωτώντας τον αν μπορεί μία λοσιόν να πειράξει το σπέρμα κλπ, εξηγώντας του και το τί παίζει (ότι δήθεν "μέλη" του forum είναι ικανοποιημένα»
Στο χέρι σου είναι να διαγράψεις τα μέλη που δεν σου «γεμίζουν το μάτι».
προφανως σε εσενα που στηριζεις την εταιρια σαν δικια σουkolokotronis είπε:Ο Admin έγραψε:
«Άλλωστε δεν στρέφετε κανένας μας σε μία θεραπεία. Μάλιστα, έχει προστεθεί και λοσιόν Do it Yourself (λέγε με Zix) που κοστίζει το 1/100000 της δικής σας και που έχει αναφορές ότι δουλεύει πολλές περισσότερες από την μία και μοναδική δική σου»
«δικής σας», «δική σου». Δηλαδή; Σε ποιόν απευθύνεσαι;
πολλες συμπτωσεις η μια πισω απο την αλλη παουν να ειναι συμπτωσεις ετσι λεει μια παροιμιαkolokotronis είπε:Ο Admin έγραψε:
«Lilika απ'ότι είδα στις καταγραφές, θα πρέπει να τον "πας" πολύ τον Μ**ή.
Προσπάθησες να εγγραφείς στην αρχή σαν F**ry, μετά έγινες μέλος με το nickname lila και τώρα είσαι με το μέλος Lilika. Πολύ προσπάθεια για να μοιραστεις την εμπειρία σου.»
Και εμένα με παίδεψε ο λογαριασμός μέχρι να δημιουργηθεί. Καχύποπτος κατευθείαν ο Admin. Τι φοβάται άραγε;
δεν βλεπω να εχει συφμεροντα ο ακης δεν πουλαει κατι για να το προωθησει ουτε πλητονται τα συμφεροντα του οταν καποιος γραφει κατι κακο για αυτη δεν χανει λεφταkolokotronis είπε:Ο Admin έγραψε για Lilika:
«Ας πούμε ότι όντως ισχύουν αυτά που λες. Γνωρίζεις από τι είχες τριχόπτωση; Σου είπε ο γιατρός σου;»
Θα ισχύουν εάν μας συμφέρει και δεν θα ισχύουν εάν δεν μας συμφέρει.
η ζωη συνεχιζει αλλα,,, αν γινει κατι καινουργιο κατι τοσο σημαντικο απο τοτε που υπαρχει αυτη η λοσιον κατι δεν μπορει κατι θα επαιρνε το αυτι μας απο τηλεωρασεις ραδιοφωνα και λοιπαkolokotronis είπε:Ο Admin έγραψε:
«Πως λοιπόν, περιμένετε να πιστέψουμε τα λεγώμενα του Μ**ή, που φυσικά κανένα του συστατικό ΔΕΝ περιορίζει την DHT, κανένα του συστατικό δεν είνα γνωστό να προκαλεί τριχοφυία, να έχει πλήρη επιτυχία;
Ε, μην τρελαθούμε και τελείως...»
Ακριβώς. Η ζωή σταμάτησε. Δεν πρόκειται να μάθουμε τίποτα καινούργιο.
και ποιο ειναι που πρεπει,,,,kolokotronis είπε:Ο Admin έγραψε:
«Την έχω ξεψαχνύση την σελίδα τους»
Αλλά καμιά φορά δεν βλέπω αυτά που πρέπει.
ουτε εγω εχω εμπιστοσυνη στους περισσοτερους ,,,δεν υπαρχει προκαταληψη ,,,γενικα σε κανεναν δεν εχω εμπιστοσυνη αν δεν μου αποδειξει πως αυτο δουλευειkolokotronis είπε:Ο Admin έγραψε:
«Γιατί να λέω για το Revivogen τότε και να παίρνουν τα € τα Αμερικανάκια και να μην έλεγα για έναν δικό μας, αν έκανε δουλειά;;;»
Γιατί δεν έχω εμπιστοσύνη στους δικούς μας.
ποσο βαθυτερα απο το αναλυσει καποιος τα συστατικα του προιοντοςkolokotronis είπε:«Και αυτό γιατί δεν υπάρχει θεραπεία που την σταματά. Ίσως σε μερικά χρόνια, αλλά δεν θα βρεθεί από Μ**ή, αλλά από Follica και άλλες.»
και προτιμώ να τους ειρωνεύομαι, παρά να ψάχνω βαθύτερα.
δυστυχως υπαρχουν και ψευτεςkolokotronis είπε:Ο Admin έγραψε:
«Ενώ οι άλλοι δήθεν και καλά ικανοποιημένοι (πού μαζεύτηκαν κιόλας τόσοι, προτιμούν αυτό.»
Όλοι δήθεν, όλοι ψεύτες.
και εσυ απο χιουμορακι μια χαρα πας (η ειρωνια να το πω) ας μην ειμαστε κοκοπροαιρετοι εγω το βλεπω ως χιουμορkolokotronis είπε:Ο Admin έγραψε:
«ΚΑΝΕΙΣ δεν είχε αποτέλεσμα, πλην των 2-3 που ήρθαν "ξαφνικά" στο site.»
Σωστά. Έπρεπε να υπήρχε προειδοποίηση πρώτα.
και εγω οταν μπηκα στο φορουμ δεν ηξερα καλα καλα τι ηταν η dhtkolokotronis είπε:Τι είχε πει όμως 15/6/08
«Το είχα ψάξει αλλά δεν έδωσα και πολύ σημασία. Απλως καλό θα ήταν να βρίσκαμε κάποιον που το δοκίμασε να μας πεί.»
Τελικά θέλει χρήστες του προϊόντος ή όχι; Με έχει μπερδέψει.
το εργαζομενο ατομο δεν εχει προσωπικο email ,,,,ε γιατι εκεινο το email ειναι σχετικα με πληροφοριες για την λοσιον που ,,,,kolokotronis είπε:Ο Admin έγραψε:
«Μπαίνουν με email της εταιρίας και το παίζουν πελάτες ικανοποιημένοι;;;»
Σκεφθήκατε ποτέ να είναι εργαζόμενο άτομο μέσα στην εταιρεία, και να χρησιμοποιεί το προϊόν; Λέμε τώρα.
«Στην κουβέντα μας ξανά.
Υπάρχουν αυτές οι photos πριν και μετά; Σε ποιό ακριβώς ινστιτούτο πήγες και έκανες μεταμόσχευση, που αναφέρεις στο 1ο σου post?
Τι να λέμε τότε.»
Από τη στιγμή που δεν γίνονται δεκτά αυτά που γράφω για το πρόβλημά μου, θα γίνουν δεκτές οι φωτογραφίες; Κατευθείαν θα βγουν πλαστές. Όπως έχετε βγάλει πλαστές όλες τις φωτογραφίες από το site. Όσο για την μεταμόσχευση, και αυτή αμφισβητείται ότι την έκανα; Δεν επιθυμώ να γράψω το όνομα της εταιρείας για ευνόητους λόγους. Αποτελείται πάντως από τρία γράμματα. Σκεφθείτε και το βρήκατε.
ο admin και τα μελη που υπαρχουν εδω οι φωτογραφιες θα σταλουν στο φορουμ για να ειναι ορατες απο ολους και οχι απο ενανkolokotronis είπε:Ο Admin έγραψε:
«Αν έκανε δουλειά του Μ**ή, γιατί τόσοι "ϊκανοποιημένοι πελάτες" δεν δείχνουν photos?
Ας μου στείλουν να κρίνω»
Για αυτό δεν στέλνω φωτογραφίες. Γιατί ο Admin θα κρίνει.
σε βρισκω απολυτα σωστοkolokotronis είπε:Ο Admin έγραψε:
«Αν διάβασες την συζήτηση που είχαν με τον Dr, θα μπορούσες να μας απαντήσεις γιατί "λάκησε" ο Assistant του Μ**ή και δεν εξήγησε στον Dr που και ποιά είναι η κλινική έρευνα του προϊόντος.
Άσε και κάτι εκπομπές που έβλεπα(με) παλιά και αναφέρονταν σε γιατρούς με "μαιμού" πτυχία...»
Λέω να μην απαντήσω εγώ, αλλά ο Assistant που είναι και πιο έγκυρο:
kolokotronis είπε:«It is very wrong not to accept official clinical studies certified from European doctors like Dr Fulvio Marzatico, Carlo Carrera and the chemist Pr Angelinetta. These scientists certified that Mr m**i’s World Patented Lotion is efficacious for the Treatment of Androgenetic Alopecia and 100% safe for the consumer’s health and with no side effects. These clinical studies are accepted from the Greek Drug Organisation and E.E Legislation.
It is very wrong also to criticize negatively a US Patent that is granted to Mr m**is because you must know that US chemists according to the American Legislation accepted to grant Mr m**is a Patent for his lotion after having examining it for a very long period.
You should as a scientist try to understand the new the innovative and try to examine it. And also terms like “snake oil” from a scientist shouldn’t be said about something which is official certified.
Furthermore, Mr m**is is very willing to cooperate with you in the way not to “take your clients-patients” but when you stop being able to make a hair transplantion, then you could use Mr m**i’s lotion to fill the rest bald head.
Please try to be more open minded to new ideas and do not criticize negatively something you don’t know because this can be called like you suffer from “neophobia” (the fear for the new.
Try to keep the words of Hippocrates as a doctor, to be honest and sincere and try for the good of the patients, a Greek Inventor consults you that.»
Δεν τον είδα πάντως να "λάκησε". Αυτό ξέχασε να το αναφέρει ο Admin.
οι μεταμοσχευσεις οι καλες μεταμοσχευσεις ειναι πιο πειστικες και εχουν καλυτερα και πιο διαρκη αποτελεσματαkolokotronis είπε:H Ntia έγραψε:
“Ένα μεμονωμένο περιστατικό δεν μπορεί να με πείσει. Θεωρώ ότι οι εταιρίες μεταμοσχεύσεων είναι πιο πειστικές.”
Παραθέτω την απάντηση – προτροπή του εν λόγω γιατρού, όπου αποτρέπει τους ασθενείς από το να κάνουν μεταμόσχευση.
οκ το αναφερες εσυkolokotronis είπε:«You can patent a formula without proof that it works. I can submit a patent that says crushed cockroaches and mangos are a formula in a special lotion, then market it to say that it will make your chest hairy, even though there is no basis in fact.
I’m a physician in the US and don’t have knowledge about European patent laws or the drug organizations you mention. I didn’t say specifically that your product was snake oil, but what I did say was that 100% results and 0% side effects sounds the same as the snake oil salesman of yesterday. If you think you fit that description, that’s your cross to bear. I’m not concerned about taking patients from my surgical business. I routinely turn patients away from surgery and recommend medication. I’d much rather have patients avoid surgery if they can. I appreciate you reminding me of the Hippocratic Oath, but I follow it strictly, and that is exactly why I won’t recommend concoctions with no basis in science that make unbelievable claims and provide terrible quality photos as proof that it works. I’d think anyone could come to similar conclusions using basic common sense.»
Και αυτό ξέχασε να το αναφέρει ο Admin
εξηγησε μου τι ειναι ο πολιτικος λογος και που τον βλεπειςkolokotronis είπε:Ο panagiotisf έγραψε:
«τωρα με κανετε και γελαω
ελεος
μπαινουν τυχαια καποια ατομα και το πρωτο τους ποστ τυχαια ειναι στο θεμα του μ***
τυχαια επισης αυτα τα 3 ατομα λενε τα καλυτερα εντελως τυχαια
παλι τυχαια καποιος απο αυτους δηλωνει σαν email που θα λαμβανει παρακολουθησεις θεματων στο i***@m**.gr
σιγουρα και αυτο τυχαιο ειναι
για ποσο μλκ*** μας περνατε
φτανει πια
μιληστε με αποδειξεις επιτελους
ο κοσμος δεν ειναι χαζος ξυπναει σιγα σιγα και ξερει ελληνικα και διαβαζει και ενημερωνεται ωστε να μην τον κοροιδευουν διαφοροι επιτηδιοι
πανε οι εποχες (ευτυχως) που ο καθενας με λιγη πειθω ευχερια λογου
μεγαλες υποσχεσεις ΕΠΑΙΖΕ με τον πονο των ανθρωπων και τους ετρωγε τα λεφτα και δεν εκανε τπτ»
Νόμιζα ότι απαγορεύονταν οι πολιτικοί λόγοι εδώ;
kolokotronis είπε:Ο panagiotisf έγραψε:
“αποδειξε μας οτι αυτη η ερευνα που λεει πως δεν αποροφατε η λοσιον ειναι πλαστη ειναι μαπα δεν ξερουν τι λενε και λοιπα
αποδειξε μας πρωτα το πιο βασικο
και μετα ελα να μιλησουμε για αυτα που περιεχε μεσα κατα ποσο βοηθαν τον μαλλι”
Αντιγράφω τα αποτελέσματα της έρευνας:
Οι κλινικοι ερευνητες του πανεπιστημιου της παβιας ιταλιας επιβεβαιωνουν οτι η λοσιον του κ.Μ**η ειναι αποτελεσματικη στην καταπολεμηση της ανδρογενετικης αλωπεκιας διoτι η συσταση του κανεi τα μαλλια δυνατα και γερα. Τα αποτελεσματα της κριθηκαν διαχρονικα, αρα εχει μονιμα αποτελεσματα. Αρ.πρωτοκ. 2001β124f/ universita degli study di pavia:
Δεν αρκεί; Έχει και συνέχεια.
«Όμως για να έχει κάποιο προϊόν αποτέλεσμα, θα πρέπει να υπάρχει και επιστημονική απόδειξη ότι αυτά που περιέχει μέσα κάνουν όντως δουλειά.
Μέχρι και το τσάι, αγαπητέ, έχει κλινικές έρευνες ότι κάνει δουλειά.
Το δικό σας δεν έχει ούτε την απόδειξη του "ταπεινου" τσαϊού.»
και
«Αν έχετε κλινικές αποδείξεις, μας τις δείχνετε και ζητάω συγνώμη + ότι προσθέτω το προϊόν σας στα αποτελεσματικά. Όχι ότι δεν πειράζει την υγεία, αλλά τις άλλες, που δείχνουν αποτελέσματα.»
και
«-Το συμπέρασμα που είδες αναφέρει κάτι πράγματα στα Ελληνικά που το μετέφρασαν αυτοί λογικά μιας και οι γιατροί που αναφέροντε είναι Ιταλοί. Επίσης, δεν ξέρουμε τπτ από τους γιατρούς αυτους, τι ιστορικό έχουν κλπ. Γιοκ?»
Ο Admin αναφέρεται στους γιατρούς Dr Fulvio Marzatico, Dr Carlo Carrera και Dr Claudio Angelinetta. Τι να συμβαίνει άραγε με αυτούς τους γιατρούς;
Παρακάτω αναφέρω κάτι πράγματα στα Αγγλικά:
… has proved to be efficacious in the treatment of androgenetic alopecia. The number of fallen hair in the pull test decreases after constant product’s use because hair get stronger and thicker. During the period of treatment hair is less greasy and scalp desquamates less: The number of scales significantly decreases after 60 days of treatment. MPAF, M6S PATENT has proved to be very well tolerated: indeed it did cause neither itching nor redness. The latest decreases in those volunteers who suffered from redness before product’s use. The clinical test shows that volunteers are satisfied with MPAF, M6S PATENT. Hair is soft and shiny…
Για όσους δεν κατάλαβαν είναι απόσπασμα από τα συμπεράσματα της κλινικής έρευνας. Εάν θέλετε την επόμενη φορά το μεταφράζω.
Και μη το ξεχάσω. Η Ntia είναι το μόνο μέλος που ευχαριστήθηκε μέσα από τη ψυχή της γιατί βρήκα λύση στο χρόνιο αυτό πρόβλημά μου. Αυτό δείχνει την αγνότητα του χαρακτήρα της.
Οι υπόλοιποι, αν είναι δυνατόν να μου βγει το μάτι.
Με τις υγείες μας.