Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Επειδή συμμετείχα στην συζήτηση...αναφέρεσαι σε εμένα;Απαντουν κάποιοι σε καθε post με άποψη δήθεν εμπεριστατωμένη με γνώσεις και επιχειρήματα αλλά δε ξέρουν τι σημαίνει ο λόγος και τι ρόλο παιζει στη μεταμόσχευση. Θα μας πέσουν και αυτά που βάλαμε.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Αν παρακολουθήσεις τα νήματα όλοι όσοι έχουμε κάνει επέμβαση στην advance έχουμε φάει πέσιμο κυρίως απο άτομα που ΔΕΝ έχουν κάνει επέμβαση.!εγώ για ενα πραγμα απορώ περισσότερο, που οι mod αφήνουν έτσι ανεξελεγκτες τέτοιες καταστάσεις
προσωπικά δεν στεκομαι σε αυτό . κριτική πρέπει να υπάρχει για οποιαδήποτε κλινική είτε θετική είτε αρνητική είναι κι αυτό ένα αναπόσπαστο κομμάτι μιας παραγωγικης συζήτησης. δεν θέλω να μπω στην διαδικασία να σχολιάσω και να μετρήσω πόσες περισσότερες αρνητικές κριτικές έχει η μία κλινική από την άλλη,σε αυτό που στεκομαι είναι στο ότι για να κρατηθεί μια σοβαρή συζήτηση πρέπει να υπάρχουν κάποιοι περιορισμοί ως προς τον τρόπο έκφρασης . ενώ πολλοί από εδώ έχουν αρκετές γνώσεις,λόγω της οξυθημιας νομιζω ότι στα περισσότερα νήματα η ουσία χάνεται με αποτέλεσμα να χάνετε και ο αναγνώστηςΑν παρακολουθήσεις τα νήματα όλοι όσοι έχουμε κάνει επέμβαση στην advance έχουμε φάει πέσιμο κυρίως απο άτομα που ΔΕΝ έχουν κάνει επέμβαση.!
Το ωραίο είναι πως περισσότεροι της advance με τα όποια συν και πλην της κλινικής, δηλώνουν ικανοποιμένοι όπως διαβάζω με το συνολικό αποτέλεσμα λαμβάνοντας υπόψην και το οικονομικό πάντα.
Πως αφήνει λοιπόν η διαχείριση κάθε φορά που κάποιος ανοίγει νήμα στην advance να περνάει αυτό το σταύρωμα απο άτομα που ξαναλέω ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΕΠΕΜΒΑΣΗ , ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥΣ και απλά επικρίνουν? Δεν πρέπει να μπει ένα φρένο?
απολύτως όχι... και δίκιο να έχει κάποιος χάνετε με τέτοιου είδους συμπεριφορέςΔεν αναφέρομαι στην κριτική που σαφώς και πρέπει να υπάρχει, αναφέρομαι στο πέσιμο.
Ο Αkis-multi π.χ έχει ανεβάσει φωτογραφίες που φαίνεται όλο του το πρόσωπο και δέχεται απειλή για ξύλο.
Είναι επιτρεπτά πράγματα αυτά?