Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ευχαριστω πολυ!Ειχε αποσταση 7 απο φρυδια και την καναμε 6.Καλημέρα και καλή φυτρωση να έχεις !! Φαίνεται ότι έχει γίνει πολύ προσεγμένη δουλειά , οπότε θα έχεις και το ανάλογο αποτέλεσμα !! Ερώτηση πόσο κατέβασες την hairline ;
Αν μου έλεγε ο οδοντίατρος να βάλω πάγο μετα απο εξαγωγή θα του έβαζα τη ξυλοκαΐνη στα ρουθούνια .Για το οίδημα δεν πρότεινε ο γιατρός πάγο στο μέτωπο την πρώτη μέρα (ή αν προτείνεται γενικά σαν αντιμετώπιση); Εγώ έβγαλα 2 δόντια προχθές και οι οδηγίες έλεγαν πάγο ανα 5’ για τις πρώτες 3-4 ώρες. Κάπου είχα διαβάσει κάτι αντίστοιχο για την μμ επίσης.
Αν μου έλεγε ο οδοντίατρος να βάλω πάγο μετα απο εξαγωγή θα του έβαζα τη ξυλοκαΐνη στα ρουθούνια .
Θα εχει συνηθίσει να δίνει τις ίδιες οδηγίες που δίνει για τα εμφυτευματα !Χαχα Γναθοχειρούργος για την ακρίβεια αλλά ναι, μπορεί να προκαλέσει οίδημα ανάλογα με την περιοχή (πχ. πίσω λόγω μεγαλύτερων/περίεργων ριζών).
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Στον Τυρκαλα έκανε το αναφέρει σε άλλο ποστ όχι άμεσα βέβαια αλλά το καταλαβαίνεις.Σε ποιά κλινική αν επιτρέπεται?
Αναμένουμε και σου εύχομαι καλή επιτυχία.
Έκανε σταρκς γενικα όμως ; Γιατί είπες ότι ήσουν εκεί την Κυριακή πχ μήπως έκανες με τον άλλον γιατρό δεν θυμάμαι το όνομα του αλλά ξέρω ότι είναι δυο.Δεν εχω κανει στον Τυρκαλά.
Θα κανω μια παρουσιαση οταν ερθει ο καιρος και θα αναλυσω τα παντα.
Μην ανησυχείς για τα τριχακια που έφυγαν .Έρχονται τα νεότερα .Εγώ είμαι στην 6η εβδομάδα και μόλις με εξέτασε ο Τιρκαλας και είδε με το φακό ότι ξεκίνησε η φυτρωση23η ημερα και ενα μικρο update μιας και αρχισανε να φευγουν τα τριχακια σιγα σιγα...πολυ κριμα!Πιστευα μεχρι και εχθες προχθες οτι δεν θα φυγουν!Απο αγωγη μονο φινα 1.25 ανα 2 ημερες.Καμια παρενεργεια ολα τελεια.Επρεπε να την ειχα ξεκινησει καμια 10αρια χρονια πριν...