Georgie
Well-Known Member
Έλα ρε, ναι με τιποτα .Toppic μακρυά, πολύ καλά έκανες.
Στεναχωρέθηκα μονο που το έβλεπα
Μετα τι ? περουκα ξερώγω ?
Έλα ρε, ναι με τιποτα .Toppic μακρυά, πολύ καλά έκανες.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Για να βάλεις περούκα πρέπει να είσαι απελπισμένος ρε φίλε.Έλα ρε, ναι με τιποτα .
Στεναχωρέθηκα μονο που το έβλεπα
Μετα τι ? περουκα ξερώγω ?
Καλα το περουκα σχήμα λόγου .Για να βάλεις περούκα πρέπει να είσαι απελπισμένος ρε φίλε.
Μμ και τέλος ούτε τόπικ ούτε τίποτα.
καπου εκει κοντα ημουν και εγω οταν μπηκα για to makeover ...Έτσι ηταν
Καλημερα.Ευχαριστω.Το αποτελεσμα θα δειξει αν ητανε η οχι καλη επιλογη.Ευελπιστω να παρω αυτο που θελω.Ευχομαι και σε σενα οτι το καλυτερο φιλε.Το κοστοςσου το στελνω σε π.μΚαλησπέρα φίλε μου έκανες πολύ σωστή επιλογή. έχω ακούσει τα καλύτερα λόγια για τον γιατρό. Είμαι σίγουρος δεν θα το μετανιώσεις και θα έχεις αυτό που ζητάς. Κάνε υπομονή ένα χρόνο μην στεναχωριέσαι για τίποτα Όλα θα πάνε καλά θα σκέφτεσαι μόνο ένα ότι ότι και να έκανες είναι χίλιες φορές καλύτερα από ότι πριν. Μπράβο σου που έκανες αυτό το βήμα σε βγάζουμε όλοι το καπέλο
δεν μπορώ να καταλάβω αυτό που μου γράφεις 2,63 τη είναι αυτός ο αριθμός
Ο Σωτήρης τιρκαλας δούλευε στο hdi δεν έχω καταλάβει γιατί ακόμα έχει φύγει από εκεί
Αυτό με προβληματίζει και δεν μπορώ να διαλέξω σε ποια κλινική να κάνω τη μεταμόσχευση μου
Έχουμε ολόιδιο κεφάλι και ακριβώς τα ίδια κενα!
Ίσος Θα περιμένω αποτέλεσμα σου για να προχωρήσω και εγώ στον κύριο Τρίκαλα
Ενα τελευταίο ερώτημα πόσο κόστισε?
Κάνε έρευνα περίμενε και για αποτελέσματα έχει πολλά παιδιά που έκαναν τελευταία στον Τυρκαλα, αν είσαι Θεσσαλονίκη επισκεψου την κλινική και τέλος αν σε κόβει και το ψάξεις θα καταλάβεις γιατί έφυγε και πήγε starks. Δεν θα σου πω τον λόγο γιατί αν είναι να επιλέξεις κάτι καλό είναι να το ψάξειςΚαλησπέρα φίλε μου έκανες πολύ σωστή επιλογή. έχω ακούσει τα καλύτερα λόγια για τον γιατρό. Είμαι σίγουρος δεν θα το μετανιώσεις και θα έχεις αυτό που ζητάς. Κάνε υπομονή ένα χρόνο μην στεναχωριέσαι για τίποτα Όλα θα πάνε καλά θα σκέφτεσαι μόνο ένα ότι ότι και να έκανες είναι χίλιες φορές καλύτερα από ότι πριν. Μπράβο σου που έκανες αυτό το βήμα σε βγάζουμε όλοι το καπέλο
δεν μπορώ να καταλάβω αυτό που μου γράφεις 2,63 τη είναι αυτός ο αριθμός
Ο Σωτήρης τιρκαλας δούλευε στο hdi δεν έχω καταλάβει γιατί ακόμα έχει φύγει από εκεί
Αυτό με προβληματίζει και δεν μπορώ να διαλέξω σε ποια κλινική να κάνω τη μεταμόσχευση μου
Έχουμε ολόιδιο κεφάλι και ακριβώς τα ίδια κενα!
Ίσος Θα περιμένω αποτέλεσμα σου για να προχωρήσω και εγώ στον κύριο Τρίκαλα
Ενα τελευταίο ερώτημα πόσο κόστισε?
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Και αυτές έχουν την χάρη τους σκυλιά του πολέμου... ;-)Κοντο μαλλάκι απο εδω και πέρα τρελέ !
Τέκνο εισαι !
Μην αφήσεις παλι τη κοτσίδα, γιατι σε βλέπω να χτυπάς μονο κομμουνίστριες .
Υπομονή, από εδώ και πέρα θα αρχίσει η φύτρωση. Μινοξιδίλη δεν χρησιμοποιείς;Και δυο φωτο πως ειμαι σημερα...3 μηνες μετα...κατι αρχιζει να φαινεται..να υπενθυμισω οτι απο την 10η μερα μετα την επεμβαση λαμβανω φιναστεριδη 1.25mg ανα 2 ημερες.
Οχι δεν χρησιμοποιω.Με πριζει στο προσωπο ακομα και με 2%.Υπομονή, από εδώ και πέρα θα αρχίσει η φύτρωση. Μινοξιδίλη δεν χρησιμοποιείς;
Κατάλαβα, εμένα δεν μου έχει βγάλει κάποιο θέμα πάντως. Από την μία καλά κάνεις γιατί είναι και δέσμευση να την βάζεις κάθε μέρα στο κεφάλι σου, ενώ με την φίνα με ένα χάπι τελειώνεις.Οχι δεν χρησιμοποιω.Με πριζει στο προσωπο ακομα και με 2%.