Γιατι το λες αυτο?Λογω πυκνοτητας?Καλά πάει αλλά χάνει σε φυσικότητα προς το παρόν. Κάνει μπαμ ότι είναι μεταμόσχευση.Ισως βελτιωθεί τους επόμενους μήνες αλλά και έτσι να μείνει μια χαρά θα είσαι.
Γιατι το λες αυτο?Λογω πυκνοτητας?Καλά πάει αλλά χάνει σε φυσικότητα προς το παρόν. Κάνει μπαμ ότι είναι μεταμόσχευση.Ισως βελτιωθεί τους επόμενους μήνες αλλά και έτσι να μείνει μια χαρά θα είσαι.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Καλησπέρα φίλε.
Πώς πάει εδώ αν επιτρέπεται;
Υπάρχει οποιαδήποτε περαιτέρω εξέλιξη στο δρόμο για το 7μηνο;
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Δηλαδή αυτή η εικόνα δεν φαίνεται ωραία ;;; Εγώ το βλέπω φανταστικό !!!7μηνες λοιπον..
Λιγο βρεγμενα και προς τα πισω...επειδη τα μεγαλωνω δεν στρωνουν αν δεν τα βρεξω πριν βγω απο το σπιτι γι αυτο.Εαν θελει καποιος φωτο με εντελως στεγνα να μου πει να ανεβασω αλλα το εντελως στεγνο και ατιμελητο ωραιοποιει το αποτελεσμα και δεν δειχνει την πραγματικοτητα οταν χτενιζεις τα μαλλια και ειναι ολα σε μια σειρα.Προβολή συνημμένου 39794Προβολή συνημμένου 39792Προβολή συνημμένου 39793Προβολή συνημμένου 39794Προβολή συνημμένου 39795
Ουτε εμενα μου αρεσει και δυστυχως ετσι γεννηθηκα με αυτη την ατσαλη φορα σε πολλα σημεια στο τριχωτο και παλι δυστυχως ο γιατρος ακολουθησε την μαμα φορα που ειχανε οι αλλες τριχες και δημιουργηθηκε το ιδιο προβλημα στρωσιματος τριχας που ειχα οταν ειχα και τα μαμα μαλλια εκει.Η μυτη ητανε δικο μου γουστο και το ειχα ξεκαθαρισει στον γιατρο.. Το ειχα σαν αποθημενο που τοσα χρονια εκει ειχα την εσοχη προς τα μέσα τωρα τα μαλλια να ειναι προς τα εξω!Να μην βλεπω φαγωμα προς τα μεσα στο κεντρο!Εαν βελτιωθει η οχι η χερλαιν θα δουμε καλα να ειμαστε.Εχω σκοπο να σας ποσταρω εξελιξη μεχρι τον 12ο μηνα.Φαίνεται πως έχει ακόμα δρομο η hairline .θα βελτιωθεί πιστεύω .πάντως να πω και αυτό που δεν μου αρέσει..αυτές οι τρίχες στο κέντρο σαν μύτη ,πιστεύω δεν είναι σωστές..επίσης και όπως σε βλέπουμε εμείς,η δεξιά μεριά στη hairline ,δεν μου κάθεται καλά η φορά των τριχών..εκτός και αν μπερδεύει το χτένισμα.γενικα θα ήθελα διαφορετικά χτισμένο το hairline.