gianniskritikos2
Active Member
παιδια βλεπω στο φορουμ απο ενα ατομο που χρησιμοποιει μινοχ πανω απο 5 χρονια και την βαζει 3-4 φορες την εβδομαδα και τον διατηρει και η δυναμη της ειναι ακομα αρκετα καλη.. μετα τα 2 χρονια ισχυριζετε οτι δεν εχασε σε δυναμη.... μηπως οφηλετε στο οτι την χρησιμοποιει 3-4 φορες την εβδομαδα και ετσι δεν επητρεπει τον οργανισμο του να συνηθησει σε αυτη με αποτελεσμα να αρχισει να χανει την δυναμη τις?προσωπικα σκεφτομε να την περνω μερα παρα μερα για να μην χασει σε δυναμη αν οντως ισχυει αυτο... ειναι παραλογο? αμα τις αφινουμε 24 ωρες να μην υπαρχει η δραση της στον οργανισμο δεν θα χανει σε δυναμη με τον καιρο ετσι λεει η λογικη μου... βεβαια σαφος τα αποτελεσματα θα ειναι χειροτερα τα πρωτα 2 χρονια αφου σε πολους με καθημερινη χρηση τους εχει κανει αλους ανθρωπους... αλλα με μερα παρα μερα εστω και να με διατηρει ειμαι ικανοποιημενος καθως ακομα και οι παρενεργειες που τιχον μπορει να εχει ζαλαδες πρυξιμο και διαφορα τετοια σιγουρα θα ειναι σε πολυ μικροτερο βαθμο με τετοια χρηση (οχι οτι με τρελενουν οι παρενεργειες τους μου φενοντε ανεκτες αλλα ακομα και αυτες αμα ειναι σε μικροτερο βαθμο ειναι ενα μπονους...επαναλαμβανω δεν καιγομε να δω διαφορα στην πυκνωτιτα και να με συντηρει ειμαι ικανοποιημενος και αν δεν χανει σε δυναμη οσο ποιο πολυ με συντηρησει τοσο το καλυτερο)αν γνωριζει κανεις τιποτα στο αν κανει δουλια μερα παρα μερα καθως και αν παιζει να μην χανει οντως ετσι την δυναμη της.... ειμαι νεος ακομα...δεν λεω οτι μπορει να με κρατησει η μινοχ καθως αν γινει επιθετικη η τριχοπτωση μου αντε για... δεν με κραταει ιδικα μερα παρα μερα .... αλλα λεω μηπως ετσι δεν χανει την δυναμη της η ακομα μηπως την χανει αλλα πιο αργα? γιατι αλλο να καταληξω να βαζω σχεδον "νερο" στα 6 χρονια και αλλο να μου συμβει αυτο στα 12 χρονια...