minoxidil δυναμη

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

gianniskritikos2

Active Member
παιδια βλεπω στο φορουμ απο ενα ατομο που χρησιμοποιει μινοχ πανω απο 5 χρονια και την βαζει 3-4 φορες την εβδομαδα και τον διατηρει και η δυναμη της ειναι ακομα αρκετα καλη.. μετα τα 2 χρονια ισχυριζετε οτι δεν εχασε σε δυναμη.... μηπως οφηλετε στο οτι την χρησιμοποιει 3-4 φορες την εβδομαδα και ετσι δεν επητρεπει τον οργανισμο του να συνηθησει σε αυτη με αποτελεσμα να αρχισει να χανει την δυναμη τις?προσωπικα σκεφτομε να την περνω μερα παρα μερα για να μην χασει σε δυναμη αν οντως ισχυει αυτο... ειναι παραλογο? αμα τις αφινουμε 24 ωρες να μην υπαρχει η δραση της στον οργανισμο δεν θα χανει σε δυναμη με τον καιρο ετσι λεει η λογικη μου... βεβαια σαφος τα αποτελεσματα θα ειναι χειροτερα τα πρωτα 2 χρονια αφου σε πολους με καθημερινη χρηση τους εχει κανει αλους ανθρωπους... αλλα με μερα παρα μερα εστω και να με διατηρει ειμαι ικανοποιημενος καθως ακομα και οι παρενεργειες που τιχον μπορει να εχει ζαλαδες πρυξιμο και διαφορα τετοια σιγουρα θα ειναι σε πολυ μικροτερο βαθμο με τετοια χρηση (οχι οτι με τρελενουν οι παρενεργειες τους μου φενοντε ανεκτες αλλα ακομα και αυτες αμα ειναι σε μικροτερο βαθμο ειναι ενα μπονους...επαναλαμβανω δεν καιγομε να δω διαφορα στην πυκνωτιτα και να με συντηρει ειμαι ικανοποιημενος και αν δεν χανει σε δυναμη οσο ποιο πολυ με συντηρησει τοσο το καλυτερο)αν γνωριζει κανεις τιποτα στο αν κανει δουλια μερα παρα μερα καθως και αν παιζει να μην χανει οντως ετσι την δυναμη της.... ειμαι νεος ακομα...δεν λεω οτι μπορει να με κρατησει η μινοχ καθως αν γινει επιθετικη η τριχοπτωση μου αντε για... δεν με κραταει ιδικα μερα παρα μερα .... αλλα λεω μηπως ετσι δεν χανει την δυναμη της η ακομα μηπως την χανει αλλα πιο αργα? γιατι αλλο να καταληξω να βαζω σχεδον "νερο" στα 6 χρονια και αλλο να μου συμβει αυτο στα 12 χρονια...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

gianniskritikos2

Active Member
τι ενοιεις οτι μπορει σε εναν να μην χασει σε δυναμη για 5 χρονια και μπορει στον αλλο να χασει στα 2? οκ λογικο αλλα γιατι δεν εχει λογικη αυτο που λεω? με μερα παραμερα ο οργανισμος την μερα που δεν θα παρει μινοχ τοτε θα νιωση την εληψει τις μινοχ και ετσι θα νιωθει την δυναμη της...αν την χρησιμοποιει καποιος καθημερινα συνηθιζει σε αυτη και μετα απο καιρο θα ειναι σαν να βαζει νερο....κανω λαθως?

σκεψου το καπα οπως και με τα στεροιδει... αν καποιος χρησιμοποιει καθημερινα για καιρο στεροιδει ο οργανισμος του παβει να παραγει τεστοστερονη απο τα @@ διοτι δεν την χριαζετε ειναι περιτη αφου εχει ειδη εξω που του κουμπονης εσυ.. και ετσι μολις τα κοψεις μενεις αχριστος αυτο βεβαια συμβενει μετα απο καιρο ...το ιδιο παιζει με την κρεατινη αν περνεις συνεχομενα 2 χροναι κρεατινη την οποια την παραγει ο οργανισμος κιολας οταν περνεις ποσοτιτες που πλεων δεν ειναι απαρετιτο να παραγει ο οργανισμος σου τοτε δεν ξαναπαραγει σηνηθιζει και οταν την κοψεις λεμε τωρα μετα απο 3 χρονια τοτε ο οργανισμος εχει ξεχασει πως να την παραγει και ....... ετσι λιπον δεν εχει μια λογικη αυτο που λεω?

kapa

Μέλος του προσωπικού
δες εδω τις φωτο του συναδελφου. http://www.hairlossgr.com/forum/thread-729-page-28.html
ισως ειναι το ποιο χαρακτηριστικο παραδειγμα που υπαρχει σε φορουμ.
η μινοξιδιλη στα φορτε της και η πορεια στην πτωση της

gianniskritikos2

Active Member
γιατι δηλαδει χανει σε δυναμη τι φτεει ο οργανισμος η το μπουκαλι με την μινοχ ? το μπουκαλι παντα ιδιο ειναι αρα κατι παιζει με τον οργανισμο αρα ο οργανισμος την αντιμετοπιζει καποτε σαν νερο..σε αλλους νοριτερα σε αλλους αργοτερα... αυτο λογικα πως γινετε? λογικα παει με το οτι την σηνιθιζει ο οργανισμος....πιστευω σε ενα παρθενο κεφαλι και μια φορα μινοχ στις 3 μερες θα εφτανε να τον διατηρησει για αρχη ας μην δει επανεκφηση... τωρα ειναι δυνατων με μια φορα στις τρεις μερες να χανει σε δυναμη? απο που και ως που?γιατι?γατι να χασει σε δυναμη ? και αν χασει πως χανει τελικα?αυτο ειναι το θεμα το γιατι χανει... και το λγοικο ειναι χανει για τον λογο τον οπιο ειπα ξερει κανεις για πιο λογο χανει? αν οχι ξερει κανεις καποια ποιο λογικη εξηγηση?

καπα εκει που λεει 5 μηνες πριν ηταν καλυτερα απο οτι λεει τωρα.. αρα χανει σε δυναμη στον χρονο απανο στον συγκεκριμενο ειχε φοβερο αποτελεσμα

κανει χρηση μινοχ καθε 12 ωρες αυτος

kapa

Μέλος του προσωπικού
gianniskritikos2 είπε:
καπα εκει που λεει 5 μηνες πριν ηταν καλυτερα απο οτι λεει τωρα.. αρα χανει σε δυναμη στον χρονο απανο στον συγκεκριμενο ειχε φοβερο αποτελεσμα

μινοξ κορτιζονη τρετινοινη,αλλα το θεμα ειναι αλλο η πορεια της μινοξ στον χρονο,αν αρχισει να χανει ουτε η κορτιζονη θα την κρατησει ουτε η τρετινοινη

3746741

Member
kapa είπε:
gianniskritikos2 είπε:

μινοξ κορτιζονη τρετινοινη,αλλα το θεμα ειναι αλλο η πορεια της μινοξ στον χρονο,αν αρχισει να χανει ουτε η κορτιζονη θα την κρατησει ουτε η τρετινοινη

το θεμα ειναι οτι,οκ,η μινοξ καποια στιγμη χανει σε δυναμη!!!

συνηθως μετα απο 2-3 χρονια....

οι περισσοτεροι εδω μεσα που την εχουμε χρησιμοποιησει το εχουμε βιωσει....

μετα ομως τι γινεται?

αποδεχεσαι την κατηφορα??

εγω εδω κ 1 χρονο εχω αρχισει κ χανω τα αποτελεσματα της....κ δυστυχως δεν ξερω τι να κανω....να το αποδεχτω?

kapa

Μέλος του προσωπικού
3746741 είπε:
kapa είπε:

μετα ομως τι γινεται?

εγω εδω κ 1 χρονο εχω αρχισει κ χανω τα αποτελεσματα της....κ δυστυχως δεν ξερω τι να κανω....να το αποδεχτω?

παρακολουθησε την εξελιξη της ουσιας εδω http://www.hairlossgr.com/forum/thread-6753-post-90632.html#pid90632
σκοπος δεν ειναι να πεταξουμε την μινοξιδιλη στα σκουπιδια αλλα να ενισχυσουμε λιγο τα φτωχα αποτελεσματα της.
οποιος αντικαταστησει την μινοξ θα εχει κατηφορα,αυτο ειναι γεγονος.
50 ουσιες growth θα διαβασεις στο φορουμ,ραστα τα ποντικια ουτε ενας χρηστης επανεκφυση

3746741

Member
kapa είπε:
3746741 είπε:
kapa είπε:

μετα ομως τι γινεται?

παρακολουθησε την εξελιξη της ουσιας εδω http://www.hairlossgr.com/forum/thread-6753-post-90632.html#pid90632
σκοπος δεν ειναι να πεταξουμε την μινοξιδιλη στα σκουπιδια αλλα να ενισχυσουμε λιγο τα φτωχα αποτελεσματα της.
οποιος αντικαταστησει την μινοξ θα εχει κατηφορα,αυτο ειναι γεγονος.
50 ουσιες growth θα διαβασεις στο φορουμ,ραστα τα ποντικια ουτε ενας χρηστης επανεκφυση

γιατι ρε γαμωτο...γιατι....την στενοχωρια που περναω καθε μερα :(

kapa

Μέλος του προσωπικού
3746741 είπε:
το μονο που μπορει να βελτιωσει την κατασταση ειναι μεγαλυτερης περιεκτικοτητας μινοξιδιλη και παλι τα αποτελεσματα διαφερουν στον καθε εναν,αλλοι εχουν πολυ διαφορα απο 5% σε 15% αλλοι λιγο.
εγω λεω θα ειναι ενα κλικ καλυτερα,δεν ενθουσιαστηκα αλλα σιγουρα καλυτερα αποτελεσματα απο 5%
δηλαδη αν εβαζα με αριστα το 10 στην 5% βαθμο 5 στην 15% θα εβαζα 7

3746741

Member
kapa είπε:
3746741 είπε:
το μονο που μπορει να βελτιωσει την κατασταση ειναι μεγαλυτερης περιεκτικοτητας μινοξιδιλη και παλι τα αποτελεσματα διαφερουν στον καθε εναν,αλλοι εχουν πολυ διαφορα απο 5% σε 15% αλλοι λιγο.
εγω λεω θα ειναι ενα κλικ καλυτερα,δεν ενθουσιαστηκα αλλα σιγουρα καλυτερα αποτελεσματα απο 5%
δηλαδη αν εβαζα με αριστα το 10 στην 5% βαθμο 5 στην 15% θα εβαζα 7

k αυτο ομως παλι για κανενα χρονο,αντε 2 το πολυ...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
3746741 είπε:

Δεν χάνει τόσο γρήγορα οπως η 5% αλλα χάνει.
Γι αυτο ψάχνω κάποια ουσία να συνδιασω με μινοξιδιλη οχι για να την αντικαταστησω αλλα για να ενισχυσω λίγο τα αποτελέσματα.μεχρι στιγμής απέτυχε cetirizine,vpa,miconazole,stressin b.
Και συνεχίζουμε....

3746741

Member
kapa είπε:
3746741 είπε:

Γι αυτο ψάχνω κάποια ουσία να συνδιασω με μινοξιδιλη οχι για να την αντικαταστησω αλλα για να ενισχυσω λίγο τα αποτελέσματα.μεχρι στιγμής απέτυχε cetirizine,vpa,miconazole,stressin b.
Και συνεχίζουμε....

τι να πω....τοσα χρονια η μινοξιδιλη δεν μπορει να αντικατασταθει απο καποιο καλυτερο φαρμακο οσον αφορα αποτελεσματα/παρενεργειες?

καπα εσυ διαβαζεις κ φορουμ του εξωτερικου?

kapa

Μέλος του προσωπικού
3746741 είπε:
τι να πω....τοσα χρονια η μινοξιδιλη δεν μπορει να αντικατασταθει απο καποιο καλυτερο φαρμακο οσον αφορα αποτελεσματα/παρενεργειες?

καπα εσυ διαβαζεις κ φορουμ του εξωτερικου?

δεν διαβαζω,μονο αν ψαχνω κατι στο google και θα μου βγαλει αναφορες απο φορουμ και χρηστες για την ουσια που ψαχνω

crossfire

Well-Known Member
kapa είπε:
3746741 είπε:

Και συνεχίζουμε....

Derma roller kapa

kapa

Μέλος του προσωπικού
crossfire είπε:
kapa είπε:
3746741 είπε:

Και συνεχίζουμε....

Derma roller kapa
θα ερθει και η σειρα του αλλα οχι απευθειας σε μαλλι.
εχουμε και κροταφους αεροδρομιο για δοκιμες.
φοβαμαι την καταστροφη θυλακιων

baldy

Member
ρε παιδια αφου ειπαμε οτι ειναι μυθος,μαζι δεν βγαλαμε το συμπερασμα.Η μινοξ δεν χανει την δυναμη της.Επιβραδυνει την τριχοπτωση,μονο αυτο σε καποιο σημειο οι τριχες θα πεσουν,δεν θα τις ξρατα για παντα.Το μερα παρα μερα απο οτι καταλαβα ειναι πιο βολικο αλλα οχι πιο δραστικο

gianniskritikos2

Active Member
blaldy δεν νομιζω να καταληξαμε στο οτι ειναι μυθος και στο οτι δεν χανει την δυναμη τις... αμα δεν την εχανε την δυναμη της ειναι ικανη να κρατησει τα μαλλια για παντα παραδειγμα? οταν ενας εχει επιθετικη τριχωπρωση οσο δεν παει πολυ πολυ επιθετικη πιθανοτατα στους προτοθς 6 μηνες που θα κανει χρηση μινοχ θα δει εστω και καποια μικρη πυκνωση.... αμα δεν εχανε σε δυναμη θα εβλεπε συνεχια πυκνωση και αν οχι πυκνωση εστω διατηρηση αρα δεν ειναι μυθος... ειναι πραγματικοτιτα που χανει σε δυναμη... και αυτο ειναι σιγουρο... το θεμα ειναι αν χανει με μερα παρα μερα... και ασε το βολικο... δεν πα να βαζα 3 φορες την μερα αν με συντηρουσε χαρουμενοσ ειμαι το θεμα ειναι το οτι εγω και εσυ baldy που εχουμε αρκετο μαλλι ακομα και να μην πυκνωσουμε απλα να συντηρισουμε ειμαστε χαρουμενοι.... με μερα παρα μερα αμα καταφερνουμε να μην χανει σε δυναμη πιθανον να πυκνωσουμε κιολας για καποια χρονια το πιο λογικο δηλαδει αλλα επισεις να τα κρατησουμε και αρκετα χρονια....

αλλα νομιζω εσυ ειχες αναφερει οτι και στα 45 να τα χασεις παλι το ιδιο θα σε νιαξει ετσι? οκ δεν σ ενιαζει αλλα αμα τα χασεισ στα 45 με μινοχ τοτε μιλαμε για κοντα στα 25 χρονια σιγουρα θα βρεθει κατι σε 25 χρονια... αλλα και 10 να σε κραταει με μερα παρα μερα παλι λογικα κατι θα βρεθει μιλαμε για δεκαετια... εκτως αν τελικα το μερα παρα μερα δεν κανει κατι αν και προανεφερα να μου πει καποιος μι ααλλη λογικη για το γιατι χανει σε δυναμη εκτως αν το οτι την συνηθιζει ο οργανισμος

baldy

Member
γιαννη για το δευτερο σκελος θα κανω ενα ποστ και θα σου πω ακριβως τι πιστευω και γιατι κατεληξα να πω αυτα

οσο για την μινοξιδιλη χωρις να ξερω ακριβως,η εκφραση χανει την δυναμη της πιστευω ειναι λαθος.Η δουλεια που κανει η μινοξιδιλη ειναι να επιβραδυνει μονο αυτο,οποτε λογικο ειναι να χανεις με τα χρονια.Αμα ηταν να τα κρατα για παντα ποιος ο λογος να παιρνεις αντιαδρογονα?Το μερα παρα μερα ισως να ειναι καλυτερο απο το καθολου αλλα σιγουρα οχι απο το καθε μερα.Αυτο το οτι ο οργανισμος συνηθιζει δεν ξερω που στηριζεται.

gianniskritikos2

Active Member
σου εξηγησα μολις το οτι αν δεν εχανε σε δυναμη τοτε για παντα θα τα διατηρουσαμε αρα χανει σε δυναμη και λεω εγω.... πως συμβαινει αυτο και εδωσα ενα παραδειγμα το οποιο ειναι δικο μου στο μυαλο μου το οποιο ειναι λογικο κατα εμενα ..... στο οτι την συνηθηζεις...οπως γινετε και με τα στεροιδοι αλλα και με αλλα φαρμακα που κυκλοφορουν στην αγορα... επαναλαμβανω για να χανει σε δυναμη γιατι οντως αυτο κανει και μην το ψαχνεις ειναι σιγουρο...γιαυτο και μετα απο το χρονο ζηταμε μπλοκερ οπως ειπες... ειναι πολυ λογικο σιγα σιγα ο οργανισμος να την συνηθηζει με αποτελεσμα να χριαζεσε μεγαλυτερη συγκεντρωση οπως 15% για να εχεις το αποτελεσμα που ειχες οταν ηταν στον προτο χρονο που μπορει και παλι να μην το εχεις που λογικα δηλαδει δεν θα το εχεις.... το οταν λεμε παρθενο κεφαλι και κανει δουλια η μινοχ τη διαφορα εχει με ενως που κανει χρηση μινοχ 1 χρονο?? ο ιδιος ο οργανισμος μας φταιει πως γινετε λιπον να χανει σε δυναμη λογο του οργανισμου μας? δεν δεχετε πια την μινοχ? αποροφαει λιγοτερη? αμα αποροφαει λιγοτερη τοτε γιατι μολις προσθεσουμε κατι αλλο στην θεραπια μας λιτουργει κανωνικοτατα? και οχι προβληματικα αφου δεν απορροφιετε τοσο η μινοχ θα επρεπε να συμβαινει και με ολες τις τοπικες μετα απο την μινοχ.... σκεψου εναν που χρησιμοποιει μινοχ 5 χροναι κανενα τοπικο δεν εχει το αποτελεσμα της μινοχ... και μολις μετα απο 5 χροναι που η μινοχ του ειναι νερο στο κεφαλι βαζει ενα αλλο τοπικο και βλεπει ενα μικρο αποτελεσμα..πως γινεται λιπον αμα δεν απορροφαει ενα αλλο τοπικο να λειτουργει ακλυτερα απο την μινοχ? αυτο αρα καταληγουμε οτι οχι δεν εχει να κανει με απορροφιτικοτιτα αλλα με την υοσια της μινοχ... για να χανει λιπον η μινοχ ο μονος λογος ειναι να την συνηθιζει ο οργανισμος.... δεν βλεπω κανεναν να με διαψευδει να μου πει ξερεις κανεις λαθος γιαυτο και γιαυτο .... η μινοχ χανει για αυτο .... περιμενω ατομα με πηρα να μου εξηγισουν την παιζει... πολυ πιθανων κανεις να μην γνωριζει καθως ουτε οι επιστιμονες δεν γνωριζουν ακριβως πως λειτουργει η μινοχ ποσο μαλλον γιατι χανει σε δυναμη..... αν εχω δικιο ομως ενας που κανει χρηση 2 χρονια μινοχ και εχει χασει σε δυναμη και αρχιζει απο καθε μερα να το παει μερα παραμερα εκει αυτος καικε εχει ειδη συνηθησει στην ουσια εγω μιλαω για νεους χρηστες που μολις ειναι να ξεκινισουν μινοχ... με μερα παρα μερα ειναι σιγουρο οτι δεν την συνηθηζει ο οργανισμος... και αν οντως χανει σε δυναμη απο αυτο τοτε εγω προσωπικα ειμαι σιγουρος οτι η μινοχ ειναι ικανη να κρατησει τα μαλλια καποιου για παραπολα χρονια αν χανει σε δυναμη για αυτο τον λογο (αν)!

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα