minoxidil δυναμη

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Chs

Μέλος του προσωπικού
Η μινοξ πιέζει το θύλακα να παράγει τρίχα, ας πούμε ότι κρατάει μια τυπική τροφή στο τριχοθυλάκιο που είναι βουτηγμένο μέσα στην ίνωση. όμως δεν αντιμετοπίζει τον βασικό εχθρό ο οποίος ακάθεκτα συνεχίζει και κάνει ζημιά στον θύλακα.. Αρα κάποια στιγμή καπουτ.. Φυσικά δεν είναι η μόνη αιτία που χάνει σε δύναμη η μινοξ..

Η ουσία είναι μια, χωρίς blocker δύσκολα τα πράγματα..

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

baldy

Member
gianniskritikos2 είπε:
σου εξηγησα μολις το οτι αν δεν εχανε σε δυναμη τοτε για παντα θα τα διατηρουσαμε αρα χανει σε δυναμη και λεω εγω.... πως συμβαινει αυτο και εδωσα ενα παραδειγμα το οποιο ειναι δικο μου στο μυαλο μου το οποιο ειναι λογικο κατα εμενα ..... στο οτι την συνηθηζεις...οπως γινετε και με τα στεροιδοι αλλα και με αλλα φαρμακα που κυκλοφορουν στην αγορα... επαναλαμβανω για να χανει σε δυναμη γιατι οντως αυτο κανει και μην το ψαχνεις ειναι σιγουρο...γιαυτο και μετα απο το χρονο ζηταμε μπλοκερ οπως ειπες... ειναι πολυ λογικο σιγα σιγα ο οργανισμος να την συνηθηζει με αποτελεσμα να χριαζεσε μεγαλυτερη συγκεντρωση οπως 15% για να εχεις το αποτελεσμα που ειχες οταν ηταν στον προτο χρονο που μπορει και παλι να μην το εχεις που λογικα δηλαδει δεν θα το εχεις.... το οταν λεμε παρθενο κεφαλι και κανει δουλια η μινοχ τη διαφορα εχει με ενως που κανει χρηση μινοχ 1 χρονο?? ο ιδιος ο οργανισμος μας φταιει πως γινετε λιπον να χανει σε δυναμη λογο του οργανισμου μας? δεν δεχετε πια την μινοχ? αποροφαει λιγοτερη? αμα αποροφαει λιγοτερη τοτε γιατι μολις προσθεσουμε κατι αλλο στην θεραπια μας λιτουργει κανωνικοτατα? και οχι προβληματικα αφου δεν απορροφιετε τοσο η μινοχ θα επρεπε να συμβαινει και με ολες τις τοπικες μετα απο την μινοχ.... σκεψου εναν που χρησιμοποιει μινοχ 5 χροναι κανενα τοπικο δεν εχει το αποτελεσμα της μινοχ... και μολις μετα απο 5 χροναι που η μινοχ του ειναι νερο στο κεφαλι βαζει ενα αλλο τοπικο και βλεπει ενα μικρο αποτελεσμα..πως γινεται λιπον αμα δεν απορροφαει ενα αλλο τοπικο να λειτουργει ακλυτερα απο την μινοχ? αυτο αρα καταληγουμε οτι οχι δεν εχει να κανει με απορροφιτικοτιτα αλλα με την υοσια της μινοχ... για να χανει λιπον η μινοχ ο μονος λογος ειναι να την συνηθιζει ο οργανισμος.... δεν βλεπω κανεναν να με διαψευδει να μου πει ξερεις κανεις λαθος γιαυτο και γιαυτο .... η μινοχ χανει για αυτο .... περιμενω ατομα με πηρα να μου εξηγισουν την παιζει... πολυ πιθανων κανεις να μην γνωριζει καθως ουτε οι επιστιμονες δεν γνωριζουν ακριβως πως λειτουργει η μινοχ ποσο μαλλον γιατι χανει σε δυναμη..... αν εχω δικιο ομως ενας που κανει χρηση 2 χρονια μινοχ και εχει χασει σε δυναμη και αρχιζει απο καθε μερα να το παει μερα παραμερα εκει αυτος καικε εχει ειδη συνηθησει στην ουσια εγω μιλαω για νεους χρηστες που μολις ειναι να ξεκινισουν μινοχ... με μερα παρα μερα ειναι σιγουρο οτι δεν την συνηθηζει ο οργανισμος... και αν οντως χανει σε δυναμη απο αυτο τοτε εγω προσωπικα ειμαι σιγουρος οτι η μινοχ ειναι ικανη να κρατησει τα μαλλια καποιου για παραπολα χρονια αν χανει σε δυναμη για αυτο τον λογο (αν)!

Ολλα αυτα ειναι μη αποδεδειγμενες θεωριες και πολλα απο αυτα που γραφεις ειναι λαθος.Την μινοξ την χρησιμοποιουν κανονικα 2 φορες την μερα αλλα αποδειχτηκε οτι ειναι εξισου δραστικη με μια.Δεν λεει κανεις παρε μερα παρα μερα για να μην τη συνηθισει ο οργανισμος και παλι την συνηθιζει αμα το παμε ετσι αφου την χρησιμοποιει σε χρονια βαση,,λογικα με μερα παρα μερα απλως κανεις μικροτερη δουλεια.Τωρα οπως ειπα και πριν αν η μινοξιδιλη γινεται νερο τοτε γιατι αν καποιος την σταματα επιταχυνεται η τριχοπτωση?Η μινοξ διεγειρει την τριχοφυια αλλα καποια στιγμη η dht θα κανει την δουλεια της.Aπο οτι καταλαβα αυτο ειναι που υποστηριζουν οι γιατροι,τωρα αν την συνηθιζει ο οργανισμος δεν το ξερει κανεις υποθεσεις ειναι αυτα,μπορει.Το μονο περιεργο ειναι οτι λενε οτι ειναι πιο αποτελεσματικη σε νεα ατομα με αρχομενη αλωπεκια

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα