Minoxidil - Tricomin - Crinagen

35007

Member
Γεια σας!
Ειναι καμποσες μερες τώρα που διαβαζω το σάιτ. Εχει πολύ ενδιαφέρον, (συγχαρητηρια στους πρωτεργατες) ενω μου βγαζει και πολυ γελιο με καποιες ατακες που διαβαζω. Θα ηθελα να σας αναφερω την δικια μου εμπειρια.
Ειμαι 37 χρονων. Ξεκινησα πρωτη φορα Regain 2% στα 18, 1ml το πρωι και 1 το βράδυ. Ο δερματολογος μου ειπε ομως οτι θα κανω 6 μηνες θεραπεια και 6 μηνες διακοπη. Η εναρξη της 6μηνης αγωγης ηταν πολυ ελπιδοφορα και η συνεχεια εντυπωσιακη! Στην αρχη ενιωθα τα μαλλια μου πιο δυνατα , πιο υγιη, παρατηρουσα αυξηση της διαμετρου της τριχας και στο τελος φουντωναν πραγματικα. Μεχρι που ξεχασα οτι ειχα προβλημα τριχοπτωσης, μεχρι που τα αφησα και μακριά κιόλας. Η διακοπη αφησε τα σημαδια της ωστοσο η νεα εναρξη τα ''εσβησε''. Αυτη η εναλλαγη (εναρξη-διακοπη) γινοταν χρόνια. Η αποτελεσματικοτητα του φαρμακου ειχε σαν αποτελεσμα να μην με φοβιζει η τριχοπτωση πια αφου ... ειχα βρει το κουμπι της! Ετσι οι 6μηνες διακοπες γινοταν και ετησιες και στο μεσοδιαστημα απλως εκοβα τα μαλλια μου κοντά. Όταν αρχιζε να με ενοχλει η εικονα του κεφαλιου μου, οταν βαριόμουνα το κοντό δωστου παλι μινοξ. Πρεπει να σας πω πως στο μεταξυ ειχα χρησιμοποιησει εκτος απο Regain και αλλα σκευασματα μινοξιδιλης οπως Botafex ενω και την περιεκτικοτητα την αυξησα στο 5%.
Απο τα 30 μου χρονια περιπου και μετα η αποτελεσματικοτητα της μινοξ ολοενα και υποχωρουσε με αποκορυφωμα την τελευταια προσφατη αγωγη (κλεινω τον 6 μηνα τωρα) που τα αποτελεσματα ειναι απογοητευτικα. Απλως μου εχει μειωσει την τριχοπτωση και η οποια επανεκφυση δεν αρκει για να εξισορροπησει την απωλεια που παρατηρειται.
Το μεγαλο λαθος ξερω ποιο ηταν. Δεν εκανα παρατεταμενη επ αοριστο θεραπεια ή εστω σωστη συντηρηση οσο το φαρμακο δουλευε (και δουλευε του θανατά! σε εμενα) αλλα βασιστηκα στο ''6 μηνες αγωγη και 6 μηνες διακοπη'' του δερματολογου που πηγα νεος. Επρεπε στην πορεια να ξανασχοληθω με το θεμα τριχοπτωση, να απευθυνθω και σε καποιον αλλο ιατρο. Θα το μαθαινα, θα μου ελεγε καποιος πως δεν ειναι αναγκη να το κοβεις μαχαιρι αλλα ηταν ηδη αργα! Η μινοξ επαψε να ειναι εξισου αποτελεσματικη.
Επιπλεον εχω εκδηλωσει και sides, πρηξιμο στο προσωπο, μαυρους κυκλους στα ματια, ανεπιθυμητη τριχοφυια σε πλατη-ωμους, τσιμπηματακια στο υψος του στερνου και ταχυπαλμιες (τα δυο τελευταια παρατηρουνται αραια βεβαια). Ηθελα να την κοψω αλλα να την αντικαταστησω με τι? Να την συμπληρωσω τουλαχιστον αλλα με τι?
Με διαδυκτιακο ψαξιμο (οπου και ανακαλυψα εσας) εφτασα στα εξης συμπερασματα
Ενα αξιοπιστο regrowth ειναι το Tricomin. Μπορω λοιπον να βαζω πρωι μινοξ και βραδυ αυτο. Να την χρησιμοποιω 2 φορες την μερα δεν θελω (να υποχωρησουν και τα sides) αλλα ουτε να την κοψω και τελειως αφου ισάξιά της το Tricomin δεν ειναι.
Χρειαζομαι ομως και κατι για την γα****νη την DHT αλλα να αρχισω να παιρνω χαπια φοβαμαι. Spiro - Duta topical, παλι sides μεσοπρόθεσμα ή μακροπρόθεσμα και επειδη ψαχνω κατι για να το παντρευτω και να μην διακοπτω και ξαναρχιζω ή μεταπηδω απο την μια αγωγη στην αλλη αναγκαστικά λοιπον κατι σε natural-herbal topical. Το Revivo πολυ λαδι, οποτε Crinagen υποχρεωτικα που οπως διαβασα εδω μεσα ειναι water based και απορροφαται εντος 1 ωρας.
Καταληγω λοιπον Μινοξ πρωι, Crinagen μεσημερι ( με χρονικη αποσταση δηλ. μεταξυ τους γιατι λενε πως η μινοξ αλληλεπιδρα με το Zinc του Crina) και Tricomin το βραδυ (αντε το πολυ με μια δευτερη δοση Crina).
Διαβασα τα καλυτερα για το Emu Oil. Το κοτσαρω και αυτο μια φορα οποτε μπορω μεσα στη μέρα μου.
Ποια ειναι η γνωμη σας? Ειχε κανεις την υπομονη να με διαβάσει? Θελω την βοηθειά σας! Ειμαι norwood 3. Eχω ελπιδες να κατεβώ στην κλιμακα?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

krhtikos21

Member
o μόνος τρόπος να κατέβεις στην κλίμακα μέσω θεραπειών που να είναι εξασφαλισμένος είναι φίνα-ντουτα.και εγώ τα φοβάμαι και δε τα βάζω αλλά με όλα τα άλλα στην καλύτερη περίπτωση απλά κρατάς τα μαλλιά σου.και αν.μία μικρή συντήρηση.

ο άλλος δρόμος είναι η μεταμόσχευση.

αυτά

kapa

Μέλος του προσωπικού
δες αυτο που χρησιμοποιω. http://www.hairlossgr.com/forum/thread-8371.html
ισως να μην χρειαστεις μινοξιδιλη,η να φτασεις στο σημειο που ησουν με 2% περιεκτικοτητα.
την τριχοπτωση μαλλον θα την ξεχασεις

35007

Member
Kαι πως να τα χρησιμοπιω? Βρηκα ντουτα απο www.rui-products.com.
Ειναι διαλυμα αιθυλικης αλκοολης. Κανει για τοπικη εφαρμογη?

krhtikos21

Member
κάποια μέρα των ημερών να καταλήξουμε ποιο είανι το καλύτερο τοπικό μεταξύ crinagen,revivogen,super zix, h lotion tou fenimore,spiro.

kapa

Μέλος του προσωπικού
krhtikos21 είπε:
κάποια μέρα των ημερών να καταλήξουμε ποιο είανι το καλύτερο τοπικό μεταξύ crinagen,revivogen,super zix, h lotion tou fenimore,spiro.

ολα για τα σκουπιδια ειναι.
τα γρασα ειναι για το γκαραζ για την ΑΑ ειναι η αιματωση

35007

Member
kapa είπε:
krhtikos21 είπε:

ολα για τα σκουπιδια ειναι.
τα γρασα ειναι για το γκαραζ για την ΑΑ ειναι η αιματωση

Ρε παιδια η Liquid Dutast 30mL 0.5mg/mL σε διαλυμα αιθυλικης αλκοολης απο RUI-Products.com ειναι καταλληλη για τοπικη εφαρμογή?

kapa

Μέλος του προσωπικού
35007 είπε:
Ρε παιδια η Liquid Dutast 30mL 0.5mg/mL σε διαλυμα αιθυλικης αλκοολης απο RUI-Products.com ειναι καταλληλη για τοπικη εφαρμογή?

πας να μπλεξεις σε πολυ εξοδες θεραπειες με μηδαμινα αποτελεσματα και με παρενεργειες.
το διαβασες το λινκ που εδωσα?

krhtikos21

Member
kapa είπε:
35007 είπε:

πας να μπλεξεις σε πολυ εξοδες θεραπειες με μηδαμινα αποτελεσματα και με παρενεργειες.
το διαβασες το λινκ που εδωσα?

kapa τσεκαρε αυτό μία άμα είναι καλό μπλόκερ με φυσικά συστατικά γτ θέλω την γνώμη σου μιας και εσύ έχεις πειραματιστεί full και μιας και ο φίλος ψάχνεται σε τοπικα

http://www.iherb.com/Natrol-Shen-Min-Topical-Hair-Nutrient-For-Men-and-Women-3-1-fl-oz-93-ml/39

kapa

Μέλος του προσωπικού
krhtikos21 είπε:
kapa τσεκαρε αυτό μία άμα είναι καλό μπλόκερ με φυσικά συστατικά γτ θέλω την γνώμη σου μιας και εσύ έχεις πειραματιστεί full και μιας και ο φίλος ψάχνεται σε τοπικα

http://www.iherb.com/Natrol-Shen-Min-Topical-Hair-Nutrient-For-Men-and-Women-3-1-fl-oz-93-ml/39
καλο φαινεται και σε καλη τιμη,αλλα σε αποτελεσματα δεν ξερω.
γενικα εχω δοκιμασει πολλα τοπικα και την θεραπεια που ακολουθω δεν την πλησιαζουν.
ειναι must να την δοκιμασουν ολοι

thimios72

Member
kapa είπε:
krhtikos21 είπε:

καλο φαινεται και σε καλη τιμη,αλλα σε αποτελεσματα δεν ξερω.
γενικα εχω δοκιμασει πολλα τοπικα και την θεραπεια που ακολουθω δεν την πλησιαζουν.
ειναι must να την δοκιμασουν ολοι
καπα ειτε βουρτσισμα κανεις ειτε ρολερ 0,25 τα ιδια αποτελεσμστα δεν θα εχεις, αφου και τα δυο δημιουργουν αιματωση?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
thimios72 είπε:
καπα ειτε βουρτσισμα κανεις ειτε ρολερ 0,25 τα ιδια αποτελεσμστα δεν θα εχεις, αφου και τα δυο δημιουργουν αιματωση?

υπαρχουν μικρολεπτομερειες που θα τις δουμε στην πορεια.
με την συγκεκριμενη βουρτα που χρησιμοποιω πετυχαινω αιματωση και μικροτραυματισμο μαζι.δεν μπορω να ξανα βουρτσισω για τις επομενες ωρες απο ερεθισμενο δερμα,οχι οπτικα ερεθισμενο αλλα μικροτραυματισμενο.
τα αποτελεσματα ειναι εντυπωσιακα πραγματικα.

thimios72

Member
kapa είπε:
thimios72 είπε:

υπαρχουν μικρολεπτομερειες που θα τις δουμε στην πορεια.
με την συγκεκριμενη βουρτα που χρησιμοποιω πετυχαινω αιματωση και μικροτραυματισμο μαζι.δεν μπορω να ξανα βουρτσισω για τις επομενες ωρες απο ερεθισμενο δερμα,οχι οπτικα ερεθισμενο αλλα μικροτραυματισμενο.
τα αποτελεσματα ειναι εντυπωσιακα πραγματικα.
την βουρτσα που δειχνεις στην πρωτη σελιδα?

35007

Member
Καπα τι γνωμη εχεις για τα παρακατω?

www.ebay.co.uk/itm/130857827370?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649

www.ebay.co.uk/itm/360669506727?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649

kapa

Μέλος του προσωπικού
35007 είπε:
Καπα τι γνωμη εχεις για τα παρακατω?

www.ebay.co.uk/itm/130857827370?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649

www.ebay.co.uk/itm/360669506727?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649

δεν το εχω δοκιμασει,αλλα μου φαινεται πολυ μαλακο για τον σκοπο.
πρεπει να εχει και καποια σκληροτητα,οχι απαραιτητα για να τραυματισει το δερμα αλλα για να περασει αναμεσα απο μαλλι και να φτασει απλα στο δερμα

35007

Member
Γνωρίζει κανείς αν μετα τη χρηση Emu Oil μπορει να εφαρμοστει η μινοξ χωρις να μεσολαβησει λουσιμο? Μηπως σε λαδωμενο μαλλι απο Emu η μινοξ δεν απορροφαται και πρεπει να λουστεις?

35007

Member
Μπορώ να βάλω μέσα στο διαλυμα της μινοξ το Emu Oil? (ας πουμε 3 μλ για να το κανω 5%). Μηπως η παρατεταμενη παραμονη στο ιδιο μπουκαλακι εχει σαν αποτελεσμα να αλληλοεξουδετερωθουν και να αδρανησουν και να αχρηστευσω και τα δυο προιοντα τελικα?
Μπορει να γινει το αντιστοιχο και με το Tricomin?

tropheus

Well-Known Member
Emu oil = πολύ λαδίδα φίλε μου ... δεν παλεύεται.
Άσε που η ιδέα να βάλεις διάλυμα minox ή tricomin με κάποιο λάδι είναι απόλυτα κακή γιατί το διάλυμα δεν αναμιγνύεται. Είναι σα να ρίχνεις σε ένα ποτήρι νερό με λάδι.

35007

Member
Αν έκανα το εξής τότε
Να εβαζα 4-5 σταγονες εμου επιλεκτικα, στα σημεια που ειναι το προβλημα μεγαλυτερο και στο καπακι μινοξ 1μλ και να κανω μασαζ για να απλωθουν και τα δυο.
Παρατηρησα οτι επειδη το ενα ειναι λαδερο και το αλλο το αντιθετο εξισορροπειται η κατασταση καπως.
Αν αναρωτιεσαι γιατι επιμενω με το εμού ειναι γιατι νομιζω οτι δουλευει. Απλα δεν μπορω να βαλω αρκετο εμού ωστε να παει παντου γιατι τοτε πρεπει να μεινω σπιτι, αλλα ουτε και να εστιασω μπορω γιατι αλλου τα μαλλια μου φαινονται λαδωμενα και αλλου κανονικα.
Υπαρχει προβλημα απορροφησης των συστατικων? (Μινοξ και Τρικομιν με Εμού)

Μπλουζα