Minoxidil - Tricomin - Crinagen

Άκης

Administrator
Πάντως μπορείς να βάλεις πρώτα μινοξ και μετά από λίγη ώρα εμου ή να βάλεις πχ το βράδυ εμου. Και τα 2-3 υλικά μαζί καλύτερα να μην τα βάζεις, μπορεί επειδή το εμου που είναι "βαρύ" να μην αφήνει τα άλλα να απορροφηθούν σωστά.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

35007

Member
Άκης είπε:
Πάντως μπορείς να βάλεις πρώτα μινοξ και μετά από λίγη ώρα εμου ή να βάλεις πχ το βράδυ εμου. Και τα 2-3 υλικά μαζί καλύτερα να μην τα βάζεις, μπορεί επειδή το εμου που είναι "βαρύ" να μην αφήνει τα άλλα να απορροφηθούν σωστά.

Πριν απο καμμια ωρα εβαλα 3 σταγονες εμου διασπαρτα, οχι στο ιδιο σημειο, και στο καπακι τη δοση μινοξ. Τα χτενισα τωρα και λαδιλα δεν βλεπω. Μονο ετσι μπορω να χρησιμοποισω το εμου αλλιως πρεπει να να εντάξω στη ρουτινα μου εκτός απο τις τοπικες εφαρμογες και τα καθημερινα λουσιματα και το πραγμα δεν θα παλευεται, ειδικα το χειμωνα. Ολοι υποθεσεις ομως κανουνε για το αν ειναι σωστο αυτο ή οχι (η ταυτοχρονη εφαρμογη εννοω), κατι σιγουρο? Μαλλον οχι.

35007

Member
Εψαξα στο διαδικτυο και βρηκα 3 προιοντα (μπορει να ειναι και αλλα) που συνδιαζουν στη σύνθεσή τους οχι μονο μινοξ και emu oil αλλα και topical dht blockers!! Ολα μεσα δηλαδη!
Αυτοι ετσι στην τυχη τα ανακατεξαν και τα κούνησαν?
Δειτε παρακατω
www.amazon.com/Perfect-Hair-Minoxidil-Treatment-Professionally/dp/B008B12B2U
http://hairloss101.com/corvinex-serum-for-men-554.html
www.fishpond.com.au/Beauty/Follinox-5-Hair-Loss-Treatment/9999760551114
Ποια ειναι η γνωμη σας λοιπον?

Προτεινες σε φιλο να προμηθευτει super zix σε καλη τιμη απο φαρμακοποιο και να μην ασχοληθει με το ρεβιβο που ειναι ακριβο. Ποιος ειναι ο φαρμακοποιος? Εχεις τηλ? Για τι τιμές μιλάμε?

memento

New Member
Καλησπέρα,
Λέω να δοκιμάσω και εγώ το crinagen...
Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι ενώ έχει σχεδόν παρόμοια αν όχι ίδια συστατικά με το revivogen, παρόλα αυτά δεν έχει την ίδια αποδοχή - δημοσιότητα στο forum.
Από το hairlosstalk.com/shop έχει παραγγείλει ποτέ κανείς;
Μου φαίνεται είναι το μόνο που βρήκα στο οποίο τα μεταφορικά δεν μου βγαίνουν παραπάνω από την αξία του προϊόντος...

memento

New Member
Καλησπέρα,
Λέω να δοκιμάσω και εγώ το crinagen...
Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι ενώ έχει σχεδόν παρόμοια αν όχι ίδια συστατικά με το revivogen, παρόλα αυτά δεν έχει την ίδια αποδοχή - δημοσιότητα στο forum.
Από το hairlosstalk.com/shop έχει παραγγείλει ποτέ κανείς;
Μου φαίνεται είναι το μόνο που βρήκα στο οποίο τα μεταφορικά δεν μου βγαίνουν παραπάνω από την αξία του προϊόντος...

Μπλουζα