Αγαπητέ φίλε Tol, θα μου επιτρέψεις μια παρατήρηση. Γιατί οι παρατηρήσεις σου είναι εντελώς εκτός θέματος καί περιστρέφονται γύρω από τον Αναστασάκη (πάλι). Νομίζω αδικείς τον εαυτό σου και βγάζεις μια εικόνα «κολλήματος» και «εμμονής» που ακυρώνει τα κατά καιρούς εύστοχα σχόλια σου.
Αντί να κάνεις ένα σχόλιο με παρατηρήσεις για το αποτέλεσμα του φίλου απλά το χρησιμοποίησες για να μας ξαναπείς τα ίδια που έχεις γράψει δεκάδες φορές. Το να κάνεις έναν σχολιασμό και να πεις και κάτι για την σύγκριση τιμών να το καταλάβω. Εδώ όμως είναι εμφανές ότι προκαλείς τον εκπρόσωπο για νέα επεισόδια.
Φιλε Cvial, λυπαμαι πολυ για οσα αναφερεις και τις αιχμες που αφηνεις... Ο τροπος που μπορεις να εκφρασεις την αποψη σου για ενα θεμα, μπορει εκτος απο αμεσος να ειναι και εμμεσος.
Λυπαμαι αν δεν εγινε αντιληπτο οτι τοποθετηθηκα εμμεσως ΠΛΗΝ ΣΑΦΩΣ για τη μεταμοσχευση του φιλου.
Αν θεωρηθηκαν οι παρατηρησεις μου εκτος θεματος, λυπαμαι αλλά εχουμε αλλη οπτικη γωνια.
Και, αφου δεν εγινε αντιληπτη η τοποθετηση μου, φιλε Cvial, ας γινω ξεκαθαρος...
Εκανα μια ρητορικη ερωτηση...υπαρχει κανείς που να πιστευει οτι ο κ. Αναστασακης (αν ειναι μετρο συγκρισης) θα προσφερε πολυ καλυτερο αποτελεσμα, ωστε να δικαιολογει την υπερτιμολογηση;
Δεν ειναι φανερο οτι για πολλοστη φορα τοποθετουμαι στο θεμα των μεταμοσχευσεων στην Ελλαδα; Δεν κανω ξεκαθαρο οτι η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ, ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΗ αποψη ειναι οτι δε δικαιολογειται ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ στη χωρα μας τιμη μεγαλυτερη του 1,5 ευρω ανα graft;
Δεν ειναι φανερο οτι κανω μια ΠΟΛΥ ΟΥΣΙΩΔΗ επισημανση οτι η μεταμοσχευση μαλλιων στη χωρα μας ειναι μια αδικαιολογητα υπερτιμημενη επεμβαση;
Ειλικρινα δεν καταλαβα, φιλε Cvial, την επιθεση σου στο προσωπο μου;
Δηλαδη, το να επαναλαμβανει κανείς σημαντικα και καιρια ζητηματα, οπως το παραπανω, ειναι μεμπτο;
Σε τελικη αναλυση νομιζω οτι δεν μπορει να κατηγορειται καποιος που εχει μια αρνητικη θεση εναντι καποιου ζητηματος. Προσωπικα εχω σχηματισει κακη εντυπωση για την κλινικη του κ. Αναστασακη. Αυτο ειναι πασιφανες. Εσυ μπορει να τη θεωρεις κορυφαια...καποιος αλλος απλα καλη....
Δεν ειναι θεμιτο ο καθενας να εχει την αποψη του; Προσπαθησα μηπως να σου επιβαλω με το "ετσι θελω" τις αποψεις μου, φιλε Cvial; Αν σε κουραζουν, αν τις θεωρεις υπερβολικες, αν τις θεωρεις εκτος τοπου και χρονου, δικαιωμα σου.
Μην τις διαβαζεις. Αδιαφορησε για αυτες. Θεωρησε τες ανοησιες.
Προσωπικα σου εκανα ποτέ καμια παρατηρηση για τις αποψεις σου; Υπαρχει, εστω και μια φορα, που σου εγραψα οτι κάνεις λαθος; Και φυσικα, ενω στην πλειονοτητα οι αποψεις σου με βρισκουν συμφωνο, νομιζεις οτι δεν εχω και διαφορετικες αποψεις σε καποια ζητηματα; Κι ομως ποτέ δε βγηκα να σε κατηγορησω ή να αφησω υπονοουμενα.
Ποιος ο λογος;
Απλουστατα σεβομαι τις αποψεις σου. Ακομη και αν διαφωνω, τις διαβαζω. Ποτέ δε θα σου εγραφα...σταματα να κάνεις αυτο ή το αλλο.
Αν θεωρεις οτι το υφος μου απεναντι στο αξιοσεβαστο προσωπο σου ειναι επιθετικο, σου ζητω χιλιες φορες συγγνωμη...αλλά ελα και στη θεση μου...οταν αφηνονται υπονοουμενα για το προσωπο μου...
Τελος, αν μπορεις, ειτε εσυ ειτε οποιοισδηποτε αλλος ποσταρετε ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ αποψη που εχω διατυπωσει ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ/ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.
Μπορει τα επιχειρηματα αυτα να ειναι εσφαλμενα, μπορει να ειναι υποκειμενικα, αλλά ποτέ μα ποτέ δε θα παψουν να ειναι επιχειρηματα και οχι λογια του αερα.
Με στενοχωρησες, φιλε Cvial, χρονιαρες μερες, αλλά να ξερεις οτι, ειλικρινα, δε σου κρατω κακια. Μπορει να ειμαι απογοητευμενος, αλλά ποτε μνησικακος.
Σου ευχομαι εκ βαθους καρδιας να χαιρεσαι την οικογενεια σου και να εχουμε ενα ευτυχισμενο καινουργιο ετος.