Καλησπερα σας.
Στελνω ενα update μηνος.
Γενικα εχουν πεσει και πεφτουν αρκετες τριχες. Νιωθω σαν να εχει πεσει το 30% των εμφυτευμενων. Δεν το ξερω αυτο απο καπου. Προσωπικη μου αισθηση απλα. Γενικα ειμαι σε αυτην την αβολη φαση που αρχιζεις να ζεις για δευτερη φορα το μαρτυριο της αραιωσης. Ευελπιστω σε 2-3 μηνες να αρχιζουν ολες μια μια να γυρνανε πισω.
Ολες αυτες τις μερες η ρουτινα ειναι η γνωστη. Λουσιμο με το mild shampoo της dhi με χαλαρες μαλαξεις. ΟΚ οι μαλαξεις πλεον δεν ειναι τοσο απαλες. Ειναι σχεδον κανονικες.
Γενικα το μουδιασμα παραμενει αλλα σταδιακα υποχωρει. Το ιδιο και η κοκκινιλα. Ειναι εδω μαζι μου. Ελαχιστα λιγοτερη βδομαδα με βδομαδα. Φαινεται οτι θα παρει μηνες να φυγει.
Γενικα παιζει φαγουρα ακομα. Παντου. Σε ολο το τριχωτο. Επισης εβγαλα λιγα μπιμπικια σε ολο το τριχωτο και γενικα ειχα ερεθισμους (ενας φαινεται αρκετα και σε μια φωτο προφιλ). Αυτο με ανησυχησε κ ετσι πηγα μια βολτα απο την κλινικη. Σκεψη ηταν πως το σαμπουαν μου εκανε καποιο ερεθισμο. Πιστευα και εγω οτι δεν ειναι κατι απο την επεμβαση, μιας και τα μπιμπικια και οι ερεθισμοι ηταν διασπαρτοι κ οχι μονο σε δοτρια ληπτρια. Στην κλινικη μου ειπαν πως ειναι απο το ξυρισμα. Το βρηκα λογικο. Δεν το ψαξα παρακατω. Το παρακολουθω ομως κ βλεπουμε. Αλλωστε μου ειπαν πως ισα ισα αυτο το mild ειναι οτι πιο ηπιο παιζει (mild γαρ).
Δεν εχω παρει κατι σε regaine.
Για την ακριβεια, δεν εχω βαλει. Γιατι regaine foam εχω παρει, αλλα λογο των ερεθισμων δεν το εχω ανοιξει καν.
Ακομη, πλεον στη δοτρια εχω παιξει ενα κουρεμα πριν 5 μερες. Στη μηχανη μου Philips εβαλα τη σκαλα 13 και δεν τα πηρε. Η 11 τα πηρε λιγο. Εφτασα μεχρι κ την σκαλα 7 τελικα.
Νομιζω οτι σε καμια 10αρια μερες θα ξαναπαρω τη δοτρια/πλαινα. Οι φωτο ειναι προ κουρεματος.
Στο μηνα με ελαφρως νωπα μαλλια μετα το λουσιμο σε κλειστο χωρο:
Στο μηνα με στεγνα μαλλια σε ανοιχτο χωρο: