#monotovideometraei case #213, στάδιο 5, FUE, 2600 τριχοθυλάκια,repair, 40 χρονών| 9 μήνες μετά

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
DSC08211.JPG

DSC08212.JPG

DSC08213.JPG

DSC08221.JPG

72.png

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ! Ζητάτε ΠΑΝΤΑ να βλέπετε VIDEO με πριν και μετά αποτελέσματα, καθώς μέσω αυτών μπορείτε πραγματικά να αξιολογήσετε την επιδεξιότητα και την τέχνη του χειρουργού μεταμόσχευσης μαλλιών που θα εμπιστευθείτε!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

JimKan1

Well-Known Member
Εγώ θα ήθελα φωτογραφία με στεγνό μαλλί του πριν την μμ και χτενισμένα προς τα πίσω. Σαν Γιάννης το ζητάω όχι σαν κλινική.
Καλα δεν ντρεπεσαι να ζητας φωτογραφιες; Τι εισαι γιατρος; Πες εκει μπραβο αψογο αποτελεσμα και τελος.

Anastasakis Hair Clinic

Εγώ θα ήθελα φωτογραφία με στεγνό μαλλί του πριν την μμ και χτενισμένα προς τα πίσω. Σαν Γιάννης το ζητάω όχι σαν κλινική.
Με στεγνο δεν εχω.
Εχω ομως με βρεγμενο ΚΑΙ πριν ΚΑΙ μετα.
Οπότε, ειναι το ιδιο
DSC08211.jpg
DSC08212.jpg
DSC08213(1).jpg

DSC08215.jpg

DSC08217.jpg

DSC08219.jpg
DSC08221.jpg

g_pal

Active Member
Ούτε ο φωτισμός ειναι ιδιος ουτε οι συνθηκες ειναι ιδιες πριν μετά...στις φώτο του Πριν βλέπουμε το μαλλί με δυνατο φωτισμό, το αντίθετο βλέπουμε μετά χαμηλό φωτισμό υπό σκια, και με χτένισμα κάλυψης.

Οπως και οι λήψεις ειναι διαφορετικές πριν-μετά όπου δεν βλέπουμε μετά λήψη Birds view (πανοραμική με καλό φωτισμό, όπως φαινεται πριν).
Έτσι θεωρώ ότι δεν μπορει να γινει συγκριση, καθώς οι συνθηκες πρέπει να ειναι ακριβώς ιδιες για να μπορει να κρινει κανεις το αποτέλεσμα.

Τελευταία επεξεργασία:

Anastasakis Hair Clinic

Ούτε ο φωτισμός ειναι ιδιος ουτε οι συνθηκες ειναι ιδιες πριν μετά...στις φώτο του Πριν βλέπουμε το μαλλί να ειναι χτενισμένο στη χειρότερη δυνατή κατάσταση με δυνατο φωτισμό για να δειχνει χειρότερο από οτι ειναι πραγματικά, το αντίθετο βλέπουμε μετά χαμηλό φωτισμό υπό σκια, και με χτένισμα κάλυψης απόκρυψης για να κρυβονται τα κενά.

Οπως και οι λήψεις ειναι διαφορετικές πριν-μετά όπου δεν βλέπουμε μετά λήψη Birds view (πανοραμική με καλό φωτισμό, όπως φαινεται πριν).
Έτσι δεν μπορει να γινει συγκριση, καθώς οι συνθηκες πρέπει να ειναι ακριβώς ιδιες για να μπορει να κρινει κανεις το αποτέλεσμα. Απορώ πως επιτρέπονται τέτοιες παρουσιάσεις χωρις να ειναι στις ιδιες συνθηκες το πριν-μετά και χωρις στοιχεία..
Ναι, εχεις δικιο
Οι μετα ειναι καμμενες, οπως μπορει να δει και ενας σχεδον τυφλος.
Και δεν το παθαινουν μονο φωτογραφιες αυτο....

Μπορω να τον φερω για verification απο τον @CVIAL αλλα αν αποδειχθει οτι ειναι οσο καλο δειχνει το περιστατικο, δεν θα ξαναγραψεις σε νημα μου ποτε και δεν θα ξανασχοληθεις ποτε με τιποτα σχετικο με εμενα!
Αν δεν ισχυουν αυτα που δειχνω, διαγραφομαι ΕΓΩ απο το φορουμ!
Για να σε δω!

g_pal

Active Member
Δεν έκρινα το αποτέλεσμα γιατι δεν βλέπω ιδιες συνθηκες. Εγώ ανέφερα οτι ειναι διαφορετικές οι συνθηκες στο πριν μετά μεταξύ των φωτογραφιών πριν την επέμβαση και του βιντεο και δεν μπορει να κριθεί έτσι ενα αποτέλεσμα. Αυτό μπορουν να το δουν ολοι. Και για να κρινει κανεις ενα αποτέλεσμα πρέπει να ειναι ιδιες οι συνθηκες, αυτο ειναι το λογικό. Οπότε την επόμενη φορά περιμένουμε το βίντεο να ειναι στις ιδιες συνθηκες, με ιδιο φωτισμό πριν-μετά, χωρις βρεγμενα τα πριν και χτενισμένα στη χειρότερη δυνατή κατάσταση και επίσης για κάποιο λόγο δεν βλέπουμε κανονική πανοραμική από πάνω στο μετά ενώ πριν βλέπουμε...

Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Anastasakis Hair Clinic

Ναι, εχεις δικιο
Οι μετα ειναι καμμενες, οπως μπορει να δει και ενας σχεδον τυφλος.
Και δεν το παθαινουν μονο φωτογραφιες αυτο....

Δεν έκρινα το αποτέλεσμα γιατι δεν βλέπω ιδιες συνθηκες. Εγώ ανέφερα οτι ειναι διαφορετικές οι συνθηκες στο πριν μετά και δεν μπορει να κριθεί έτσι ενα αποτέλεσμα. Αυτό μπορουν να το δουν ολοι. Και για να κρινει κανεις ενα αποτέλεσμα πρέπει να ειναι ιδιες οι συνθηκες, αυτο ειναι το λογικό. Οπότε την επόμενη φορά περιμένουμε το βίντεο να ειναι στις ιδιες συνθηκες, με ιδιο φωτισμό πριν-μετά, χωρις βρεγμενα τα πριν και χτενισμένα στη χειρότερη δυνατή κατάσταση.
Κωλοτουμπες.
ΚΑΙ το αποτελεσμα εκρινες
ΚΑΙ υπονούμενα αφησες για δηθεν εξαπατηση.
Ειναι ΟΛΟΙΔΙΑ ολα, εκτος απο τις πιο καμμενες φωτογραφιες μετα.
Αυτα που λες ειναι τρολιες και γελαω. (θεωρω πως γελανε ολοι, αλλα ας μιλησω για εμενα μονο)

Απαντησε μου παρακαλω αυτο που σε ρωτησα και ασε τιε υπεκφυγες
Το δεχεσαι ή μονο τσαμπα μαγκιες, λασπη και τοξικοτητα στο πληκτρολογιο???

g_pal

Active Member
Δεν έκρινα κανένα αποτέλεσμα και δεν άφησα κανενα υπονούμενο...ειπα τη γνώμη μου και αυτό που βλέπω οτι ειναι διαφορετικές οι συνθηκες του πριν-μετα.

τρολλιές ειναι να λες οτι ειναι ιδιες οι συνθηκες ενώ δεν ειναι....στο βιντεο βλέπουμε οτι ειναι τραβηγμένο υπο σκια πιο διπλα φαινονται οι αχτινες του ηλιου που χτυπάνε στον τοιχο διπλα από τον ασθενή και που δειχνει τη διαφορά στο φως οπως βλέπουμε στην εικόνα παρακάτω.

Αν ηταν καλός ο φωτισμός δεν θα φαινοταν αυτη η διαφορά που φαινεται στο βέλος στον τοίχο. Το βιντεο ειναι τραβηγμένο σε σκιερό μέρος.
Καμια λάσπη και καμια τοξικότητα...απλά δεν ειμαστε τυφλοί και λέμε τα πράγματα οπως τα βλέπουμε.

Untitled.png

Τελευταία επεξεργασία:

Anastasakis Hair Clinic

Δεν έκρινα κανένα αποτέλεσμα και δεν άφησα κανενα υπονούμενο...ειπα τη γνώμη μου και αυτό που βλέπω οτι ειναι διαφορετικές οι συνθηκες του πριν-μετα. τρολλιές ειναι να λες οτι ειναι ιδιες οι συνθηκες ενώ δεν ειναι....στο βιντεο βλέπουμε οτι ειναι τραβηγμένο υπο σκια πιο διπλα φαινονται οι αχτινες του ηλιου που δειχνει τη διαφορά στο φως οπως βλέπουμε στην εικόνα παρακάτω. Αν ηταν καλός ο φωτισμός δεν θα φαινοταν αυτη η διαφορά που φαινεται στο βέλος στον τοίχο. Το βιντεο ειναι τραβηγμένο σε σκιερό μέρος χωρις καλο φωτισμό.
Καμια λάσπη και καμια τοξικότητα...απλά δεν ειμαστε τυφλοί και λέμε τα πράγματα οπως τα βλέπουμε.

Προβολή συνημμένου 66003

Οκ.
Οποτε, Τι ωρα τραβηχτηκε το βιντεο και τι ωρα οι φωτογραφιες οι πρωτες????
Βασει φυσικα της γωνιας του Ηλιου, του προσανατολιμου του κτιριου, του μπαλκονιου που κοβει υο φως, της εποχης του χρονου και οποιας αλλης παραμετρου παιζει ρολο?
Περιμενω να μου αποδειεξι οτι ΔΕΝ ειναι η ιδια ωρα αλλιως να ζητησεις συγνωμη γιατα χυδαια υπονούμενα
Επισης περιμενω αν τολμας να δεχθεις την προσκληση μου.

g_pal

Active Member
Απλά λεω οτι γενικά σε μια αίθουσα αν ειναι καλός ο φωτισμός δεν θα φαινόταν η διαφορά με τον ήλιο στον τοίχο, αν ειναι σκιερό το μέρος θα φαινεται.

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Το σωστό είναι να υπάρχει και φώτο με στεγνό μαλλί του πριν δεν είναι το ίδιο αυτό που με λέτε βρεγμένο πριν και μετά.
Αν ήταν στεγνό η αραίωση ίσως ήταν και μίση αποτι δείχνει με βρεγμένο.
Άποψη μου γιατί και εγώ 2 μεταμοσχευσεις έχω κάνει και ξέρω πως είμαι με βρεγμένο και πως με στεγνό.
Μπορώ να καταλάβω τις φωτογραφίες του τι γίνεται από κάτω.
Σε άλλα αποτελέσματα τα δείχνεται πιο καλά τα βίντεο και μαρεσουν σε αυτό όχι.

Anastasakis Hair Clinic

Απλά λεω οτι γενικά σε μια αίθουσα αν ειναι καλός ο φωτισμός δεν θα φαινόταν η διαφορά με τον ήλιο στον τοίχο, αν ειναι σκιερό το μέρος θα φαινεται.
Οχι, δεν ...λες απλα.

ΞΕΚΑΘΑΡΑ αφηνεις υπονούμενο για καλυμμενη απατη.
Απλα αυτη την φορα την πατησες γιατι:
1. Εγραψες πριν ΚΑΝ ποσταρω τις ΜΕΤΑ φωτογραφιες που δειχνει εμπαθεια
2. Οι ΜΕΤΑ φωτογραφιες ειναι ΠΙΟ ΦΩΤΙΝΕΣ απο τις αρχικες, οποτε θεωρητικα ειναι εις βαρος του ...απατεωνα να δειχνει πιο φωτισμενες φωτογραφιες μετα!
3. Μετα πηγες να κανεις τον Εμπεδοκλη με γωνιες του φωτος, λες και ειμαστε στην υπαιθρο ενω ειμαι ΜΕΣΑ σε κτιριο
4. τωρα κανεις τον αθωο οτι "δηθεν απλα ειπα κατι".

Δεν βρισκεις κατι καλυτερο να ασχοληθεις απο επιθεσεις προς εμενα?
Γιατι ειναι ΟΡΙΣΜΟΣ της επιθεσης τα χυδαια υπονούμενα σου, ενω δηθεν ¨δεν λες κατι για το περιστατικό"
Εχεις κουρασει.
Δεξου την προσκληση μου ΑΝΤΡΙΚΕΙΑ ή σεβασου τον εαυτο σου και μην ξανασχοληθεις ποτε ξανα με τετοιο χυδαιο και τοξικο τροπο μαζι μου.

Kανε οση κριτικη θελεις αλλα ειναι ΑΙΣΧΟΣ αυτα τα υπονούμενα, ειδικα οταν ειναι γελοιωδως αβασιμα και μαλιστα αντριστροφα απο την οφθαμοφανη αλήθεια των φωτογραφιων

kollaps

Active Member
Ούτε ο φωτισμός ειναι ιδιος ουτε οι συνθηκες ειναι ιδιες πριν μετά...στις φώτο του Πριν βλέπουμε το μαλλί με δυνατο φωτισμό, το αντίθετο βλέπουμε μετά χαμηλό φωτισμό υπό σκια, και με χτένισμα κάλυψης.

Έτσι θεωρώ ότι δεν μπορει να γινει συγκριση, καθώς οι συνθηκες πρέπει να ειναι ακριβώς ιδιες για να μπορει να κρινει κανεις το αποτέλεσμα.
Και πριν τη μεταμόσχευση παρόμοιο μήκος είχε. Συμφωνώ για το βρεγμένο, θα έπρεπε να υπάρχει και στεγνό το πριν.

Μπλουζα