#monotovideometraei case #213, στάδιο 5, FUE, 2600 τριχοθυλάκια,repair, 40 χρονών| 9 μήνες μετά

g_pal

Active Member
Πάντως εδώ, ίδιος φωτισμός μου φαίνεται

φιλε για το βίντεο σχολίασα, οχι για τις φωτογραφίες. Εδώ σου φαινεται ιδιος ο φωτισμος;

γ46η36δ;ςε.jpg

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

g_pal

Active Member
Οχι, δεν ...λες απλα.

ΞΕΚΑΘΑΡΑ αφηνεις υπονούμενο για καλυμμενη απατη.
Απλα αυτη την φορα την πατησες γιατι:
1. Εγραψες πριν ΚΑΝ ποσταρω τις ΜΕΤΑ φωτογραφιες που δειχνει εμπαθεια
2. Οι ΜΕΤΑ φωτογραφιες ειναι ΠΙΟ ΦΩΤΙΝΕΣ απο τις αρχικες, οποτε θεωρητικα ειναι εις βαρος του ...απατεωνα να δειχνει πιο φωτισμενες φωτογραφιες μετα!
3. Μετα πηγες να κανεις τον Εμπεδοκλη με γωνιες του φωτος, λες και ειμαστε στην υπαιθρο ενω ειμαι ΜΕΣΑ σε κτιριο
4. τωρα κανεις τον αθωο οτι "δηθεν απλα ειπα κατι".

Δεν βρισκεις κατι καλυτερο να ασχοληθεις απο επιθεσεις προς εμενα?
Γιατι ειναι ΟΡΙΣΜΟΣ της επιθεσης τα χυδαια υπονούμενα σου, ενω δηθεν ¨δεν λες κατι για το περιστατικό"
Εχεις κουρασει.
Δεξου την προσκληση μου ΑΝΤΡΙΚΕΙΑ ή σεβασου τον εαυτο σου και μην ξανασχοληθεις ποτε ξανα με τετοιο χυδαιο και τοξικο τροπο μαζι μου.

Kανε οση κριτικη θελεις αλλα ειναι ΑΙΣΧΟΣ αυτα τα υπονούμενα, ειδικα οταν ειναι γελοιωδως αβασιμα και μαλιστα αντριστροφα απο την οφθαμοφανη αλήθεια των φωτογραφιων

Πάντως δεν έχω ξανα σχολιάσει σε επίσημη παρουσίαση της κλινικής ουτε καν βλέπω τα βιντεο σου απλά ειδα που ανέφερε ο @John_John1 οτι θέλει φωτογραφίες με στεγνό μαλλί και δεν ειναι το ιδιο με βρεγμένες και έτσι μπήκα στον κόπο να δω το βίντεο και να σχολιάσω και να πω τη γνώμη μου (κακώς τελικά).

Δεν ασχολούμαι γενικά με τα επίσημα περιστατικά σου, οπως θα έχεις δει δεν έχω ξαναποστάρει σε επίσημο περιστατικό σου.... ουτε άφησα κανένα υπονοούμενο, ουτε ειπα οτι ειναι κάποιος απατεώνας.., ουτε με ενδιαφέρει να αποδείξω κάτι και κακώς ασχολήθηκα τελικά και σου υπόσχομαι οτι ειναι η τελευταία φορά που ασχολούμαι με παρουσίαση σου. Καλή συνέχεια.

Τελευταία επεξεργασία:

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
Το σωστό είναι να υπάρχει και φώτο με στεγνό μαλλί του πριν δεν είναι το ίδιο αυτό που με λέτε βρεγμένο πριν και μετά.
Αν ήταν στεγνό η αραίωση ίσως ήταν και μίση αποτι δείχνει με βρεγμένο.
Άποψη μου γιατί και εγώ 2 μεταμοσχευσεις έχω κάνει και ξέρω πως είμαι με βρεγμένο και πως με στεγνό.
Μπορώ να καταλάβω τις φωτογραφίες του τι γίνεται από κάτω.
Σε άλλα αποτελέσματα τα δείχνεται πιο καλά τα βίντεο και μαρεσουν σε αυτό όχι.
Τωρα μιλας ως Γιαννης ή HDC?
Για να ξερω

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
Υπάρχει το καλοκαιρι ενα 2-3ωρο που κανει στο γραφειο μου σκια.
Φαινεται αυτο στο βιντεο και πισω μου
ΔΕΝ μπορω να κανω κατι, οτι ώρα βολευεται ο καθενας ερχεται και μου κανει χαρη!
Οι φωτογραφιες που ειναι με DSLR φωτ. μηχανη μπορεις να ρυθμισεις το διαφραγμα και σας τις ανεβασα
Στο κινητο δεν εχεις τετοια περιθωρια σε βιντεο, ή τουλάχιστον δεν το ξερω εγω.
Ανεβασα τις φωτογραφιες προς απαντηση DSLR.
Δεν αρκουν???

Πραγματι ειναι το βιντεο λιγο πιο σκοτεινο.
Εχετε καποιο βιντεο, εστω και ενα, απο άλλη κλινική να μου δειξετε πως να το κανω στο μελλον?

Οχι??
Ουτε ενα??
Μα πως γινεται αυτο???
Και πως ξαφνικα μετα απο περιπου 100+ βιντεο ανεβασμενα στο φορουμ, ξαφνικα καποιον τον πειραξε ο φωτισμος??
ΔΛΔ, για να καταλαβω!
  • Δεν εχετε εδω μεσα (και πουθενα βασικα, ουτε καν στα sites τους), ουτε ενα βιντεο απο αλλη Ελληνικη κλινική
  • Έχετε καποιες ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ απο εμενα
  • Αντι να απορειτε και να απαιτειτε εστω και ΕΝΑ βιντεο απο καθε άλλη κλινική, ενοχλήστε απο την διαφορα στο φωτισμο του ΕΝΟΣ απο τα ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ που μονο εγω ποσταρω?
Το καταλαβα καλα???
Ε @g_pal ??

bobby

Well-Known Member
Υπάρχει το καλοκαιρι ενα 2-3ωρο που κανει στο γραφειο μου σκια.
Φαινεται αυτο στο βιντεο και πισω μου
ΔΕΝ μπορω να κανω κατι, οτι ώρα βολευεται ο καθενας ερχεται και μου κανει χαρη!
Οι φωτογραφιες που ειναι με DSLR φωτ. μηχανη μπορεις να ρυθμισεις το διαφραγμα και σας τις ανεβασα
Στο κινητο δεν εχεις τετοια περιθωρια σε βιντεο, ή τουλάχιστον δεν το ξερω εγω.
Ανεβασα τις φωτογραφιες προς απαντηση DSLR.
Δεν αρκουν???

Πραγματι ειναι το βιντεο λιγο πιο σκοτεινο.
Εχετε καποιο βιντεο, εστω και ενα, απο άλλη κλινική να μου δειξετε πως να το κανω στο μελλον?

Οχι??
Ουτε ενα??
Μα πως γινεται αυτο???
Και πως ξαφνικα μετα απο περιπου 100+ βιντεο ανεβασμενα στο φορουμ, ξαφνικα καποιον τον πειραξε ο φωτισμος??
ΔΛΔ, για να καταλαβω!
  • Δεν εχετε εδω μεσα (και πουθενα βασικα, ουτε καν στα sites τους), ουτε ενα βιντεο απο αλλη Ελληνικη κλινική
  • Έχετε καποιες ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ απο εμενα
  • Αντι να απορειτε και να απαιτειτε εστω και ΕΝΑ βιντεο απο καθε άλλη κλινική, ενοχλήστε απο την διαφορα στο φωτισμο του ΕΝΟΣ απο τα ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ που μονο εγω ποσταρω?
Το καταλαβα καλα???
Ε @g_pal ??
Εγώ δεν είπα ότι είναι επίτηδες…είπα ότι αυτά τα δυο στιγμιότυπα δεν είναι το ίδιο. Τα βίντεο είναι αποκαλυπτικά καταλαβαίνει κάποιος τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία. Και για να τα λέμε όλα στο frontal 3rd σχεδόν όλα του γιατρού (τα τελευταία εννοώ μετά την συνεργασία με Λορεντζο) είναι από καλά (λίγα) πολύ καλά (τα περισσότερα) και σούπερ (κάποια πχ Πάνος). Από την μέση και πίσω σχεδόν όλα θέλουν ένα δεύτερο πέρασμα όχι λόγω φυτρωσης αλλά λόγω αριθμού που μπήκε που δεν είναι αρκετός για δυνατή κάλυψη αλλά απλά για επαρκή κάλυψη. Προσωπική άποψη….χωρίς φθόνο, μένος, μίσος κλπ κλπ

theoblue

Well-Known Member
Εγώ δεν είπα ότι είναι επίτηδες…είπα ότι αυτά τα δυο στιγμιότυπα δεν είναι το ίδιο. Τα βίντεο είναι αποκαλυπτικά καταλαβαίνει κάποιος τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία. Και για να τα λέμε όλα στο frontal 3rd σχεδόν όλα του γιατρού (τα τελευταία εννοώ μετά την συνεργασία με Λορεντζο) είναι από καλά (λίγα) πολύ καλά (τα περισσότερα) και σούπερ (κάποια πχ Πάνος). Από την μέση και πίσω σχεδόν όλα θέλουν ένα δεύτερο πέρασμα όχι λόγω φυτρωσης αλλά λόγω αριθμού που μπήκε που δεν είναι αρκετός για δυνατή κάλυψη αλλά απλά για επαρκή κάλυψη. Προσωπική άποψη….χωρίς φθόνο, μένος, μίσος κλπ κλπ
Ούτε κόμμα δε θα άλλαζα. Ακριβώς αυτά ήθελα να γράψω.
Όποιος ενδιαφέρεται, από τα βίντεο των πρόσφατων ετών του γιατρού μπορεί να αποκτήσει μια ξεκάθαρη εικόνα για τη δουλειά του.

aeratos28

Just aeratos
Εσύ χαλάρωσε λίγο γτ σαν κουτσαβάκι από πίσω σε βλέπω μόνιμα να προσπαθείς να αποθεώσεις με κάθε τρόπο τον γιατρό,αλλά με τα κακώς κείμενα δεν ασχολείσαι καθόλου ..εκεί διαγραφή πλήρης σαν τον γιατρό και εσύ ε? Να είσαι αντικειμενικός
Ούτε κόμμα δε θα άλλαζα. Ακριβώς αυτά ήθελα να γράψω.
Όποιος ενδιαφέρεται, από τα βίντεο των πρόσφατων ετών του γιατρού μπορεί να αποκτήσει μια ξεκάθαρη εικόνα για τη δουλειά του.

theoblue

Well-Known Member
Εσύ χαλάρωσε λίγο γτ σαν κουτσαβάκι από πίσω σε βλέπω μόνιμα να προσπαθείς να αποθεώσεις με κάθε τρόπο τον γιατρό,αλλά με τα κακώς κείμενα δεν ασχολείσαι καθόλου ..εκεί διαγραφή πλήρης σαν τον γιατρό και εσύ ε? Να είσαι αντικειμενικός
Φίλε μου επειδή γενικώς δεν καταλαβαίνεις τι διαβάζεις, να ασχολείσαι με τον εαυτό σου.
Δεν είναι τσιφλίκι σου το φόρουμ.

aeratos28

Just aeratos
Μωρε το τι διαβάζω εγώ,ξέρω και πολύ καλά..αλλά επειδή δεν είναι τσιφλίκι δικό σας ,(του γιατρού εννοω περισσότερο αντιδρατε ..σε άλλο νήμα έβαλε ο Πάνος την φωτό του edyuser που λέει ότι είναι depleted,δεν έβγαλες κιχ..στο άλλο νήμα του παιδιού που κάνει τώρα παρουσίαση ,και λέει ότι έχει ληπτρια περίπου στοά 120 τετρ και εξηγεί για το τι αποτέλεσμα θα έχει αλλά και το τι θα συμβεί με τη δοτρια λόγω μεγάλων εργαλείων εξαγωγής και εκεί δεν εμφανίστηκες καθόλου.. τι είσαι αυλικός χειροκροτητης μόνο?? Από γκρουπ θεραπι έχεις βγει και βλέπεις αποκλειστικά και μόνο τα καλά του γιατρού? Έλα ρε μεγάλε έχεις καιρό που γράφεις έτσι
Φίλε μου επειδή γενικώς δεν καταλαβαίνεις τι διαβάζεις, να ασχολείσαι με τον εαυτό σου.
Δεν είναι τσιφλίκι σου το φόρουμ.

theoblue

Well-Known Member
Ολο το φόρουμ συμφωνεί για τις αστοχίες στα παλιά περιστατικα. Από εκεί και πέρα εγώ μίλησα για τα βίντεο των τελευταίων ετών με τα περιστατικά του όπου υπάρχει ένα κοινό μοτίβο και στα δυνατά και στα αδύναμα σημεία και είναι κατά τη γνώμη μου όπως ακριβώς τα ανέφερε ο @bobby.

Για τα πιο τεχνικα δεν εχω τις γνωσεις για να κρινω. Και σίγουρα παγκοσμίως υπάρχουν και αρτιότεροι τεχνικα γιατροί.
Μωρε το τι διαβάζω εγώ,ξέρω και πολύ καλά..αλλά επειδή δεν είναι τσιφλίκι δικό σας ,(του γιατρού εννοω περισσότερο αντιδρατε ..σε άλλο νήμα έβαλε ο Πάνος την φωτό του edyuser που λέει ότι είναι depleted,δεν έβγαλες κιχ..στο άλλο νήμα του παιδιού που κάνει τώρα παρουσίαση ,και λέει ότι έχει ληπτρια περίπου στοά 120 τετρ και εξηγεί για το τι αποτέλεσμα θα έχει αλλά και το τι θα συμβεί με τη δοτρια λόγω μεγάλων εργαλείων εξαγωγής και εκεί δεν εμφανίστηκες καθόλου.. τι είσαι αυλικός χειροκροτητης μόνο?? Από γκρουπ θεραπι έχεις βγει και βλέπεις αποκλειστικά και μόνο τα καλά του γιατρού? Έλα ρε μεγάλε έχεις καιρό που γράφεις έτσι

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
Του edyuser καινούργιο είναι..τωρινό.!!
Ότι δεν το έχεις δει καν ε?
Άρα αφού δεν έχεις τις γνώσεις όπως λες,πως λες τόσο άνετα πως όποιος κοιτάξει τα βίντεο τα τελευταία μπορεί εύκολα να βγάλει συμπερασμα? Εσύ τι συμπέρασμα έβγαλες αφού δεν έχεις όπως λες γνώσεις.
Ολο το φόρουμ συμφωνεί για τις αστοχίες στα παλιά περιστατικα. Από εκεί και πέρα εγώ μίλησα για τα βίντεο των τελευταίων ετών με τα περιστατικά του όπου υπάρχει ένα κοινό μοτίβο και στα δυνατά και στα αδύναμα σημεία και είναι κατά τη γνώμη μου όπως ακριβώς τα ανέφερε ο @bobby.

Για τα πιο τεχνικα δεν εχω τις γνωσεις για να κρινω. Και σίγουρα παγκοσμίως υπάρχουν και αρτιότεροι τεχνικα γιατροί.

Tetrakis

Active Member

Εγχώρια δεν υπάρχουν ;

theoblue

Well-Known Member
Του edyuser καινούργιο είναι..τωρινό.!!
Ότι δεν το έχεις δει καν ε?
Άρα αφού δεν έχεις τις γνώσεις όπως λες,πως λες τόσο άνετα πως όποιος κοιτάξει τα βίντεο τα τελευταία μπορεί εύκολα να βγάλει συμπερασμα? Εσύ τι συμπέρασμα έβγαλες αφού δεν έχεις όπως λες γνώσεις.
Τα μακροσκοπικά συμπεράσματα που έβγαλε και ο Bobby παραπάνω.
Για το περιστατικό που λες είχα την εντύπωση πως είναι παλιό.
Αλλα δεν αλλαζει την εντυπωση που εχω για το μεσο ορο της δουλειας του.
Εγχώρια δεν υπάρχουν ;
Μπορεί, δεν το γνωρίζω, γτ δεν εχω και αντιστοιχο αριθμο περιστατικων για να συγκρίνω. Στο εξωτερικό πάντως σίγουρα υπάρχουν.

aeratos28

Just aeratos
O μέσος όρος ,είναι εικονικός..στο φόρουμ τα ανεξάρτητα περιστατικά που έχει είναι 2-3-4?? Πολλά λέω 4.. βρες μου ένα,που δεν είχε πρόβλημα...ΕΝΑ..
Τα πριν και μετά που ανεβάζει μόνος του,ΔΕΝ είναι κριτήριο και δεν βαδίζει με τους όρους του φόρουμ..γτ είναι επιλεγμένα από τον ίδιο και χωρίς στοιχεία...αυτά συζητάμε εδώ και χρόνια ,και τώρα τελευταία εντονότερα ,που ξαφνικά θέλει να εμφανιστεί τώρα ότι δεν έχει πρόβλημα να γίνουν ανεξάρτητες παρουσιάσεις...
Τα μακροσκοπικά συμπεράσματα που έβγαλε και ο Bobby παραπάνω.
Για το περιστατικό που λες είχα την εντύπωση πως είναι παλιό.
Αλλα δεν αλλαζει την εντυπωση που εχω για το μεσο ορο της δουλειας του.

Μπορεί, δεν το γνωρίζω, γτ δεν εχω και αντιστοιχο αριθμο περιστατικων για να συγκρίνω. Στο εξωτερικό πάντως σίγουρα υπάρχουν.

theoblue

Well-Known Member
O μέσος όρος ,είναι εικονικός..στο φόρουμ τα ανεξάρτητα περιστατικά που έχει είναι 2-3-4?? Πολλά λέω 4.. βρες μου ένα,που δεν είχε πρόβλημα...ΕΝΑ..
Τα πριν και μετά που ανεβάζει μόνος του,ΔΕΝ είναι κριτήριο και δεν βαδίζει με τους όρους του φόρουμ..γτ είναι επιλεγμένα από τον ίδιο και χωρίς στοιχεία...αυτά συζητάμε εδώ και χρόνια ,και τώρα τελευταία εντονότερα ,που ξαφνικά θέλει να εμφανιστεί τώρα ότι δεν έχει πρόβλημα να γίνουν ανεξάρτητες παρουσιάσεις...
Όπως είπα και παραπάνω, στα βίντεο που ανεβαίνουν σχεδόν σε καθημερινή βάση, βλέπω μια συνέπεια και στα θετικά και στα αδυναμα σημεία της δουλειάς του.
Προσωπικά δεν πιστεύω ότι αυτά είναι οι εξαιρέσεις και ότι ο κανόνας των περιστατικών του είναι κατεστραμμένες δοτριες και κακές φυτρώσεις.
Αλλά καθένας έχει το δικαίωμα να υποθετει ότι θέλει εφόσον δεν έχουμε εικόνα από το σύνολο των περιστατικών ενός γιατρού.

aeratos28

Just aeratos
Αφού δεν υπάρχουν στοιχεία ούτε πριν ,ούτε μετά σε τπτ,και στον edyuser το είδαμε το αποτέλεσμα αυτό της δοτριας μόλις άλλαξε γιατρό και τον είδαμε κουρεμένο..
Εγώ δεν λέω ότι όλα τα περιστατικά είναι έτσι,σαν τον edyuser ,αλλά ούτε λέω και αυτό που λανθασμένα πιστεύεις για κανόνες και εξαιρέσεις...αφού ούτε εσύ έχεις στοιχεία ,πως βγάζεις αυτό το συμπέρασμα ..άρα το να μην υπάρχουν ανεξάρτητα περιστατικά μήπως καταλαβαίνεις τώρα πως είναι απαραίτητα για να μπορείς να δεις την πραγματικότητα? Η οποία δεν είναι αυτή που περιγράφεις
Όπως είπα και παραπάνω, στα βίντεο που ανεβαίνουν σχεδόν σε καθημερινή βάση, βλέπω μια συνέπεια και στα θετικά και στα αδυναμα σημεία της δουλειάς του.
Προσωπικά δεν πιστεύω ότι αυτά είναι οι εξαιρέσεις και ότι ο κανόνας των περιστατικών του είναι κατεστραμμένες δοτριες και κακές φυτρώσεις.
Αλλά καθένας έχει το δικαίωμα να υποθετει ότι θέλει εφόσον δεν έχουμε εικόνα από το σύνολο των περιστατικών ενός γιατρού.

Tetrakis

Active Member
Εγχώρια φίλε έχουν ανεβεί παρά πολλές παρουσιάσεις ανεξάρτητες η περισσότερες. Εκεί φαίνονται τα αδύναμα σημεία. Και στου eduyser αν δεν υπήρχε η φωτογραφία της δότριας δεν θα μαθαίναμε αυτήν την παράμετρο.

bobby

Well-Known Member
Για να είμαστε σωστοί και ακριβοδίκαιοι υπενθυμίζω τα εξής:

1. Μίλησα για τα περιστατικά «μετά την συνεργασία με Λορεντζο» δεν είναι μομφή αυτό είναι διαπίστωση. Η βελτίωση πρέπει να αναφέρεται μαζί και με την αιτία της.

2. Οι επίσημες παρουσιαστής είναι ακριβως αυτό…επίσημες…και κανένας επαγγελματίες (πλην του Λορεντζο ίσως που αποδεδειγμένα το έχει κάνει) δεν δείχνει τα κακά ή μέτρια αποτελέσματα του. Οπότε μην περιμένετε από κλινική κάτι τέτοιο.

3. Είναι αλήθεια ότι κάποια στοιχεία λείπουν από το excel που ανεβάζουν οι ασθενείς του γιατρού. Δεν ξέρω γιατί αλλά θα ήταν χρήσιμο να υπήρχαν, αλλά ακόμη και χωρίς αυτά φαίνεται που υπάρχει πυκνή τοποθέτηση και που όχι αλλά δεν μπορούν να προσδιοριστούν τα απόλυτα μεγέθη.

4. Είναι γεγονός ότι συν τω χρόνω έχουν βελτιωθεί αισθητά τα αποτελέσματα του. Μπορούν να βελτιωθούν και άλλο αν αρχίζει να παίζει σε επεμβάσεις 2 step και όχι προσπάθειας κλείσιμο με την μια. Βέβαια αυτό μπορεί να μην οφείλεται στην στρατηγική του αλλά στην επιθυμία του ασθενή ή στο κόστος που για 2 ΜΜ σίγουρα δεν μπορούν να το υποστηρίξουν όλοι….

5. Disclaimer: Όλα τα παραπάνω είναι προσωπικές απόψεις ενός μη ιατρού που προέρχονται από το διάβασμα στο φορούμ και γενικά στο Ίντερνετ αλλά και την προσωπική εμπειρία από ΜΜ….. :p :p :p :p :p :p

theoblue

Well-Known Member
Για να είμαστε σωστοί και ακριβοδίκαιοι υπενθυμίζω τα εξής:

1. Μίλησα για τα περιστατικά «μετά την συνεργασία με Λορεντζο» δεν είναι μομφή αυτό είναι διαπίστωση. Η βελτίωση πρέπει να αναφέρεται μαζί και με την αιτία της.

2. Οι επίσημες παρουσιαστής είναι ακριβως αυτό…επίσημες…και κανένας επαγγελματίες (πλην του Λορεντζο ίσως που αποδεδειγμένα το έχει κάνει) δεν δείχνει τα κακά ή μέτρια αποτελέσματα του. Οπότε μην περιμένετε από κλινική κάτι τέτοιο.

3. Είναι αλήθεια ότι κάποια στοιχεία λείπουν από το excel που ανεβάζουν οι ασθενείς του γιατρού. Δεν ξέρω γιατί αλλά θα ήταν χρήσιμο να υπήρχαν, αλλά ακόμη και χωρίς αυτά φαίνεται που υπάρχει πυκνή τοποθέτηση και που όχι αλλά δεν μπορούν να προσδιοριστούν τα απόλυτα μεγέθη.

4. Είναι γεγονός ότι συν τω χρόνω έχουν βελτιωθεί αισθητά τα αποτελέσματα του. Μπορούν να βελτιωθούν και άλλο αν αρχίζει να παίζει σε επεμβάσεις 2 step και όχι προσπάθειας κλείσιμο με την μια. Βέβαια αυτό μπορεί να μην οφείλεται στην στρατηγική του αλλά στην επιθυμία του ασθενή ή στο κόστος που για 2 ΜΜ σίγουρα δεν μπορούν να το υποστηρίξουν όλοι….

5. Disclaimer: Όλα τα παραπάνω είναι προσωπικές απόψεις ενός μη ιατρού που προέρχονται από το διάβασμα στο φορούμ και γενικά στο Ίντερνετ αλλά και την προσωπική εμπειρία από ΜΜ….. :p :p :p :p :p :p
Από τα excel του γιατρού, αν δεν κάνω μεγάλο λάθος, λείπουν σε σταθερή βάση τα στατιστικά που αφορούν την κάλυψη της ληπτριας. Κακως κατά τη γνώμη μου, χωρίς να μπορώ να ξέρω το γιατί φυσικα

Μπλουζα