#monotovideometraei case #223, 3500 τριχοθυλάκια, στάδιο 6, FUE, λεπτη τριχα, repair, 1ο Στάδιο| 12 μήνες μετά

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
Ένας μεσήλικας με ψυχολογικά προβλήματα είναι ,που μέχρι τα 50 του,γελαγε ο κόσμος με τις δουλειές του στα περιστατικά τα ανεξάρτητα εδώ πέρα..τις παπατζες που παρουσιάζει ,το είπε και μόνος του...στους καινούργιους φορουμιτες στοχεύει ..σαν τη μύγα στο σκατο έχει πέσει εδώ μέσα για να μαζεύει φράγκα...οι λίγο ψαγμενοθ παραπάνω,που τον ξεβρακωνουν ,τον χαλάνε και κάνει σαν τη χήρα στο κρεβάτι..10-15 ανεξάρτητα περιστατικά του εδώ μέσα και έχουν πάει άπατα..τον κατηγορούν οι πελάτες τους για προσπάθεια απόκρυψης των περιστατικών από το φόρουμ,και κάνει τον κοκοβιό εδώ και 5 χρόνια και μας ανεβάζει πριν και μετά μόνο όπως κάνει κάθε εταιρεία ..άσε μας ρε Τασακη...μας έχεις ζαλίσει τις μπάλες καημένε ..κοίτα εκεί να απαντήσεις για το αν ισχύουν οι οι κατηγορίες των πελατών σου..κοίτα να δώσεις εξηγήσεις σε ένα προς ένα στα ανεξάρτητα περιστατικά σου που δείχνουν πόσο ανθυπομετριος είσαι ,σε αυτά που σου έβαλε ένα προς ένα ο @Panos1982 και άσε τα πολλά ..που θα κρίνεις ζωές άλλων ..ποιος .!!! Εσύ.!! Χαχαχαχα δεν κοιτάς τα χάλια σου καημένε ,που σε δουλεύουν ψιλό γαζί ακόμα και οι κοπελίτσες εκεί που δουλεύουν για σένα

JimKan1

Well-Known Member
Αναστασακη ολοι εδω μεσα σε εχουν παρει στο ψηλο πλεον, απο ατομα που εινα νεα μελη μεχρι ακομα και παλια μελη που προσπαθουσαν να μενουν ουδετεροι με τη συμπεριφορα σου πχ bobby και tasos33 εχουν ξεκινησει το γλεντι, και σχεδον ολοι ενας προς ενας ξεκινησαμε με καλη διαθεση να κανουμε αντικειμενικη ευγενικη κριτικη, μεχρι που η απαντηση σε αυτα ηταν ειρωνικη με υφος δημοτικου. Λουζεσαι τη δικη σου ανωριμη και κομπλεξικη συμπεριφορα…

Panos1982

Well-Known Member
Πέραν απ το οτι ειχε μπει λαθος ατομο στο βιντεο ,
Διορθώθηκε αυτο , αλλα κ παλι στο σωστο βιντεο ο γιατρος λεει μπηκαν 2500 θυλακια , ενω ο τιτλος λεει 3500 θυλακια.
Ολα αυτα τα μικρολαθακια εκτος του οτι δημιουργούν καποια σύγχυση στον τελικο καταναλωτη,
Αυτο που ανησυχεί πιο πολυ ειναι οτι γινονται συχνόπυκνα αντιστοιχα λαθακια κι αυτο προσωπικα θα με προβληματιζε γενικοτερα για το μηπως συμβαινουν συχνόπυκνα αντιστοιχα λαθακια και σε αλλα σταδια της επεμβασης κυριως κ οχι μονο της παρουσιασης...

Γενικα εχει να κανει με το υφος κ το τροπο λειτουργιας της κλινικης και το ποσο σοβαρα αντιμετωπίζει το καθε σταδιο , αυτο ειναι το σημαντικοτερο.

Οπως βλεπουμε προχειρότητες με φωτισμους , με παρουσίασεις φοβαμαι μην υπαρχουν αντιστοιχες προχειροτητες κ σε αλλα σταδια, αυτο τελοσπαντων ειναι κατι που αν ημουν υποψηφιος πελατης για τη συγκεκριμενη κλινικη θα με θορυβουσε λιγο.

Anyway εν αναμονη των verified....
Καλες γιορτες σε ολους ειρηνη υμην και τα λεμε με το νεο ετος !!

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
IMG_20241224_231455.jpg

Καλησπέρα,

Εδώ η συνεργάτιδα του γιατρού! Σας χαιρετάει και η μικρή μου μπέμπα!

Πράγματι, οι δημοσιεύσεις γίνονται από εμένα και τα όποια λάθη είναι δική μου ευθύνη. Όπως σας ανέφερε και ο Δρ. Αναστασάκης, βρίσκομαι στον μήνα μου, αλλά επειδή αγαπώ τη δουλειά μου, συνεχίζω να εργάζομαι από το σπίτι. Παρ’ όλα αυτά, άνθρωπος είμαι και τα λάθη είναι μέσα στη ζωή, πόσο μάλλον στη φάση που βρίσκομαι.
Είμαι σίγουρη πως όλοι μας έχουμε κάνει λάθη στη δουλειά μας. Δεν περίμενα, όμως, τα δικά μου λάθη να είναι τόσο σημαντικά ώστε να σχολιάζονται κάθε φορά. Θα προσπαθήσω να είμαι πιο προσεκτική, ώστε να μην προκαλώ σύγχυση από εδώ και στο εξής.

Σας εύχομαι ολόψυχα Καλά Χριστούγεννα και μια όμορφη νέα χρονιά!
Αναστασακη ολοι εδω μεσα σε εχουν παρει στο ψηλο πλεον, απο ατομα που εινα νεα μελη μεχρι ακομα και παλια μελη που προσπαθουσαν να μενουν ουδετεροι με τη συμπεριφορα σου πχ bobby και tasos33 εχουν ξεκινησει το γλεντι, και σχεδον ολοι ενας προς ενας ξεκινησαμε με καλη διαθεση να κανουμε αντικειμενικη ευγενικη κριτικη, μεχρι που η απαντηση σε αυτα ηταν ειρωνικη με υφος δημοτικου. Λουζεσαι τη δικη σου ανωριμη και κομπλεξικη συμπεριφορα…

Legwg James

Well-Known Member
Πόση απόδοση δίνει ο ντοκ να παριστάνει την εγκυμονούσα ;
Υ.Γ.1 Με το καλό το παιδάκι σου. Να ναι καλότυχο και καλές γιορτές σε εσένα και την οικογένεια σου.
Υ.Γ.2 Γιατρέ καλές γιορτές με υγεία και σε εσάς ! Κάνω πλάκα από πάνω μην αιτηθείτε τη δημόσια σταύρωση μου.
Υ.Γ.3 Χρόνια πολλά σε όλους μαφίες!

Panos1982

Well-Known Member
Εγκυμονουσα συνεργατιδα του γιατρου με το καλό το παιδακι σου κ καλες γιορτες.
Η φωτο δεν ειναι λαιβ την ειχες τραβηξει ημέρα.
Γενικα βλεπω καλο φωτισμο στο σπιτι σου , μηπως να αναλαβεις και τα περιστατικα που ερχονται για επανέλεγχο μιας κ εχεις καλυτερο φωτισμο απ οτι στη κλινικη ??

aeratos28

Just aeratos
Με το καλό,καλή λευτεριά ..!!!
εντάξει σιγά το θέμα τώρα μπερδεψατε λιγάκι τις φωτό εκεί,και είπε ο panos δικαιολογημένα βέβαια πως ίσως υπάρχει γενικά μια προχειρότητα και σε άλλα στάδια που ΑΝ ήταν υποψήφιος πελάτης θα τον προβλημάτιζαν...μην το παίρνεις προσωπικα και εσύ ..cool..μην αγχώνεται και η μπέμπα..ήρεμες και οι δυο..χαχα
Επειδή έχουμε με τον the man(γελάω) που του το έβαλαν και στην τούρτα κιόλας (ξαναγελαω με τις σατανίτσες συνεδελφισες σου)το έχουν πάει το δούλεμα στο ανώτατο επίπεδο οι ατιμες, αρκετό καιρό και δεν απαντάει σε σημαντικά θέματα που έχουν αναφέρει δημόσια οι πελάτες σας ..ένα αυτό,και δεύτερο,έχει 7-8-10 τα ΜΟΝΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΔΩ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ,τα οποία χαρακτηρίζονται πολύ προβληματικά ως προς το αποτέλεσμα σε δοτρια και ληπτρια ,στα οποία τον ρωτάμε να μας πει γτ υπάρχουν αυτά τα λάθη και αυτός πάλι δεν απαντάει ..μήπως μπορείς εσύ να δώσεις κάποια απάντηση,η να πείσεις τον the man :)D) τον φοβερό αυτό παγκόσμιου βεληνεκούς τριχοθυλακιοτοποθετητη να σταματήσει να κάνει τον Κινέζο και την νύχτα μέρα ??
Υ.γ
Μέχρι να ανοίξω την φωτό,δεν καταλάβαινα τι ήταν και λέω έχε χάρη να φόρεσε κανένα κολλητό πουκάμισο και να κάνει ποντίκι για να μας τρομάξει ...
Προβολή συνημμένου 66606
Καλησπέρα,

Πράγματι, οι δημοσιεύσεις γίνονται από εμένα και τα όποια λάθη είναι δική μου ευθύνη. Όπως σας ανέφερε και ο Δρ. Αναστασάκης, βρίσκομαι στον μήνα μου, αλλά επειδή αγαπώ τη δουλειά μου, συνεχίζω να εργάζομαι από το σπίτι. Παρ’ όλα αυτά, άνθρωπος είμαι και τα λάθη είναι μέσα στη ζωή, πόσο μάλλον στη φάση που βρίσκομαι.
Είμαι σίγουρη πως όλοι μας έχουμε κάνει λάθη στη δουλειά μας. Δεν περίμενα, όμως, τα δικά μου λάθη να είναι τόσο σημαντικά ώστε να σχολιάζονται κάθε φορά. Θα προσπαθήσω να είμαι πιο προσεκτική, ώστε να μην προκαλώ σύγχυση από εδώ και στο εξής.

gregkont13

Verified MM member
Προβολή συνημμένου 66606
Καλησπέρα,

Χρόνια πολλά και καλές γιορτές. Σου ευχόμαι ότι καλύτερο για σένα και τη μπέμπα σου με υγεία και ευτυχία.

Μην το παίρνεις προσωπικά κοπέλα μου. Ειλικρινά κανένας στο φόρουμ δεν έχει θέμα μαζί σου. Απλά ποστάρεις από ένα προφίλ ενός ανθρώπου ο οποίος 5 χρόνια τώρα βρίζει κάθε μέλος του φόρουμ. Κάνει character assassination σε όποιον έχει αντίθετη άποψη με τη δική του. Λέει κάθε μέλος του φόρουμ looser, ότι το γλεντάει, μας κάνει flex το αμάξι του και τα λεφτά του για να αποδείξει ότι έπειδη έβγαλε λεφτά πουλώντας toppik (γιατί απο χειρουργία με το level που είχε χρόνια τώρα, δεν - άποψη μου πάντα) είναι κάποιος ενώ όλοι οι άλλοι είμαστε άνθρωποι ενός κατώτερου θεού. Οπότε αν έγραφες απο ένα δικό σου προφιλ κανεις δεν θα σου έλεγε τιποτα. Μπορεί για σένα αυτός ο άνθρωπος να έχει ένα άλλο(καλό) προσωπο καθώς είναι και ο εργοδότης σου και έχετε άλλη καθημερινη επαφή, αλλά για μας έχει αυτό.

Συγχώρεσε μας λοιπόν και όλα τα καλά σου ευχόμαι για σένα και τη μικρή σου.

giannis1991

Well-Known Member
Εγω προσπερνω τα λαθη που οκ γινονται καμια φορα...
Αυτο που δεν μποιρω να καταλαβω ειναι πως καποιος εχει το σθενος να αφοριζει και να αποδοκιμαζει συμπεριφορες και ενεργειες με απολυτο τροπο λες και ο ιδιος ειναι αμολυντος και τιμιος,την στιγμη που και ο ιδιος εχει κανει τις παρατυπιες(για να το πω ευγενικα)που κραζει.Πραγματικα αυτο το θεωρω θρασος αλλα και δυναμη ταυτοχρονα γιατι εγω δεν θα αντεχα μεσα μου.
Μη δινεις σημασια γιατρε κατι για σκονες-πομαδες κτλπ που ανεφερες στο βιντεο ακουσα και μου ηρθε ενας συνειρμος.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Μπλουζα