Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Αναστασακη ολοι εδω μεσα σε εχουν παρει στο ψηλο πλεον, απο ατομα που εινα νεα μελη μεχρι ακομα και παλια μελη που προσπαθουσαν να μενουν ουδετεροι με τη συμπεριφορα σου πχ bobby και tasos33 εχουν ξεκινησει το γλεντι, και σχεδον ολοι ενας προς ενας ξεκινησαμε με καλη διαθεση να κανουμε αντικειμενικη ευγενικη κριτικη, μεχρι που η απαντηση σε αυτα ηταν ειρωνικη με υφος δημοτικου. Λουζεσαι τη δικη σου ανωριμη και κομπλεξικη συμπεριφορα…
Προβολή συνημμένου 66606
Καλησπέρα,
Εδώ η συνεργάτιδα του γιατρού! Σας χαιρετάει και η μικρή μου μπέμπα!
Πράγματι, οι δημοσιεύσεις γίνονται από εμένα και τα όποια λάθη είναι δική μου ευθύνη. Όπως σας ανέφερε και ο Δρ. Αναστασάκης, βρίσκομαι στον μήνα μου, αλλά επειδή αγαπώ τη δουλειά μου, συνεχίζω να εργάζομαι από το σπίτι. Παρ’ όλα αυτά, άνθρωπος είμαι και τα λάθη είναι μέσα στη ζωή, πόσο μάλλον στη φάση που βρίσκομαι.
Είμαι σίγουρη πως όλοι μας έχουμε κάνει λάθη στη δουλειά μας. Δεν περίμενα, όμως, τα δικά μου λάθη να είναι τόσο σημαντικά ώστε να σχολιάζονται κάθε φορά. Θα προσπαθήσω να είμαι πιο προσεκτική, ώστε να μην προκαλώ σύγχυση από εδώ και στο εξής.
Σας εύχομαι ολόψυχα Καλά Χριστούγεννα και μια όμορφη νέα χρονιά!
Χρόνια πολλά και καλές γιορτές. Σου ευχόμαι ότι καλύτερο για σένα και τη μπέμπα σου με υγεία και ευτυχία.Προβολή συνημμένου 66606
Καλησπέρα,
Εδώ η συνεργάτιδα του γιατρού! Σας χαιρετάει και η μικρή μου μπέμπα!
Πράγματι, οι δημοσιεύσεις γίνονται από εμένα και τα όποια λάθη είναι δική μου ευθύνη. Όπως σας ανέφερε και ο Δρ. Αναστασάκης, βρίσκομαι στον μήνα μου, αλλά επειδή αγαπώ τη δουλειά μου, συνεχίζω να εργάζομαι από το σπίτι. Παρ’ όλα αυτά, άνθρωπος είμαι και τα λάθη είναι μέσα στη ζωή, πόσο μάλλον στη φάση που βρίσκομαι.
Είμαι σίγουρη πως όλοι μας έχουμε κάνει λάθη στη δουλειά μας. Δεν περίμενα, όμως, τα δικά μου λάθη να είναι τόσο σημαντικά ώστε να σχολιάζονται κάθε φορά. Θα προσπαθήσω να είμαι πιο προσεκτική, ώστε να μην προκαλώ σύγχυση από εδώ και στο εξής.
Σας εύχομαι ολόψυχα Καλά Χριστούγεννα και μια όμορφη νέα χρονιά!
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.