#monotovideometraei case #226, στάδιο 7, 3000 τριχοθυλάκια, FUE, 1o στάδιο | 9 μήνες μετά

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
DSC00873.JPG

DSC00876.JPG

DSC00879.JPG

DSC00880.JPG

DSC00881.JPG

DSC00884.JPG

72.png

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ! Ζητάτε ΠΑΝΤΑ να βλέπετε VIDEO με πριν και μετά αποτελέσματα, καθώς μέσω αυτών μπορείτε πραγματικά να αξιολογήσετε την επιδεξιότητα και την τέχνη του χειρουργού μεταμόσχευσης μαλλιών που θα εμπιστευθείτε!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Flag17

Well-Known Member
Κακώς μπήκε για ΜΜ. Για αξιοπρεπές αποτέλεσμα θέλει 10.000 graft που δεν τα έχει σε καμία περίπτωση….
Για αξιοπρεπές αποτέλεσμα για το φόρουμ. Τώρα ο αλλος μπορεί να είναι χαρούμενος να έχει τρίχες στο κεφάλι του ενώ δεν είχε. Το βασικό είναι να του ξεκαθαρίζει ο γιατρός τι να περιμενει και τι μπορεί να πάρει και αν είναι χαρούμενος με αυτό καλώς να μπει σε επέμβαση

tasos33

Well-Known Member
Κακώς μπήκε για ΜΜ. Για αξιοπρεπές αποτέλεσμα θέλει 10.000 graft που δεν τα έχει σε καμία περίπτωση….
Τεράστιο πρόβλημα απ' όλες τις απόψεις. Αισθητικά δε μου αρέσει από καμία πλευρά, αλλά αν του εξήγησε ο γιατρός τι θα πάρει από αυτή την δοτρια και ο πελάτης ικανοποιείται με ένα τέτοιο αποτέλεσμα όλα καλά.
Υσ. Η τρύπα στην μύτη της hairline τι φάση είναι?

bobby

Well-Known Member
Για αξιοπρεπές αποτέλεσμα για το φόρουμ. Τώρα ο αλλος μπορεί να είναι χαρούμενος να έχει τρίχες στο κεφάλι του ενώ δεν είχε. Το βασικό είναι να του ξεκαθαρίζει ο γιατρός τι να περιμενει και τι μπορεί να πάρει και αν είναι χαρούμενος με αυτό καλώς να μπει σε επέμβαση
Είμαι σίγουρος ότι οι προσδοκίες του είναι πολύ παραπάνω από αυτό που βλέπω……δεν βγαίνουν τα νούμερα με τίποτα…..

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

bobby

Well-Known Member
Το παλικάρι έχει να καλύψει έκταση πάνω από 200cm2 η οποία είναι γυαλί, δεν ξέρω τι δότρια έχει όμως φαίνεται πολύ περιορισμένη. Να μπορεί να πάρει 5-6k; Μου φαίνεται δύσκολο. Ότι αλχημεία και να κάνει με στρατηγικές τοποθέτησης με μεγάλο μάκρος με, με, με…..δεν καλύπτεται επαρκώς το πρόβλημα. Αν του τα έχει πει αυτά και παρόλα ο φίλος θέλει να κάνει ΜΜ, τότε ΟΚ. Εγώ (που είχα μελετήσει πολύ πριν πάρω απόφαση να κάνω ΜΜ) αν ήμουν στην θέση του θα τα ξύριζα……

GeorgeXz

Active Member
...τώρα κλαις, γτ κλαις συ δεν ήσουν που γέλαγες χθες

που να ανοίξουμε και το νήμα με το πραγματικό κόστος μίας ημέρας ΜΜ στον γιατρό και να υπολογίσουμε περιθώρια υπερκέρδους...

Dimos_

Member
Εγώ (που είχα μελετήσει πολύ πριν πάρω απόφαση να κάνω ΜΜ) αν ήμουν στην θέση του θα τα ξύριζα
Προφανώς, σε κεφαλι με τετοιο norwood και τετοια επιφάνεια, το ξύρισμα είναι μονόδρομος και η ΜΜ απαγορευτική.
Ολοι αυτο θα κάνανε νομιζω τουλάχιστον η πλειοψηφία

GeorgeXz

Active Member
Δυστυχώς, όταν η ψυχολογία είναι στο ναδίρ και απλά πράγματα όπως η ράφλα σε κάνουν ράκος, μπορεί να γίνεις έρμαιο επιτηδείων και να ξεψαχνίσουν. Το παλληκάρι αναφέρει, πήρα την κομμώτρια μου και μου είπε καταπληκτικό αποτέλεσμα. Πρώτον, ποιος ο λόγος να είχε κομμώτρια και δεύτερον τι θα του πει? Να χάσει τον πελάτη? Δυστυχώς, για αυτό, ασχέτως της κατάστασης που βρισκόμαστε, μία φορά ράφλαζ για πάντα ράφλαζ στην ψυχή κ όπου και όπως μπορούμε δίπλα στα νέα παιδιά που μπαίνουν σε αυτή την περιπέτεια, ηθικά και ψυχολογικά!

aeratos28

Just aeratos
Δεν πα να λες εσύ?? Ο Κωτσιμπας τσίμπησε 7-8000€ ,έβαλε 3000 grafts και ζμπούτσα του.χαχαχαχαχαχα
Γι'αυτό γελάει στα μηνύματα σου αν είδες.
Χαχαχαχαχα
Το παλικάρι έχει να καλύψει έκταση πάνω από 200cm2 η οποία είναι γυαλί, δεν ξέρω τι δότρια έχει όμως φαίνεται πολύ περιορισμένη. Να μπορεί να πάρει 5-6k; Μου φαίνεται δύσκολο. Ότι αλχημεία και να κάνει με στρατηγικές τοποθέτησης με μεγάλο μάκρος με, με, με…..δεν καλύπτεται επαρκώς το πρόβλημα. Αν του τα έχει πει αυτά και παρόλα ο φίλος θέλει να κάνει ΜΜ, τότε ΟΚ. Εγώ (που είχα μελετήσει πολύ πριν πάρω απόφαση να κάνω ΜΜ) αν ήμουν στην θέση του θα τα ξύριζα……

Dimos_

Member
Παντως ειναι η πρώτη φορά που τον ακούω να λεει σε περιστατικό του να κουρεψει λιγο τις άκρες κι οχι να τα μακρυνει κι αλλο για να καλύψει τα ακάλυπτα.

Μπλουζα