gregkont13
Verified MM member
δηλαδή τώρα εσύ σαν γιατρός λες σε κάποιον που θα κάνει μμ ότι θα γελάσεις που θα πάει χάλια το αποτέλεσμα του; δλδ αν πχ ειχε κλεισει να κάνει bypass και ήσουν καρδιοχειρουργός, και δεν ερχόταν σε σένα, αλλά πήγαινε σε άλλον, θα του λέγες θα γελασω μετά που θα σου γίνει η καρδιά σουρωτήρι με την επιλογή σου και μπορεί να εξαφανιστείς;Μεχρι να γελασω και εγω μαζι σου εχουμε καιρο. Και θα γελασω τελευταιος που θα εξαφναιστεις απο το φορουμ μετα...
Εχω τεραστια υπομονη ομως.
έχεις δει άλλο γιατρό ποτέ να το λέει αυτό σε ασθενή που θα πάει να κάνει χειρουργίο επειδή επέλεξε άλλο χειρουργό;
μετά τον είπες και τσίπη γιατί δεν ήρθε σε σένα. Δηλαδή αν κάποιος έχει ρε φίλε υποχρεώσεις και πάει κάπου φτηνά (ακόμα και αν στις επεμβάσεις δεν πρέπει να κάνουμε εκπτώσεις), πρέπει να τον πεις εσύ τσίπη; Οκ. Οπότε εγώ που πήγα στη Hattingen στο Muresanu που χρεώνει 4 ελβετικά φράγκα το γκραφτ και εσύ στο στριπ χρεώνες 2 ευρώ (το Φράγκο είναι πάνω από το Ευρώ), να μπαίνω σε όλα τα νήματα σου να λέω τσίπιδες τους ασθενείς σου που ήρθαν σε σένα το φτηνιάρη;
Γενικά πας καλά; Αν τα βλέπαν οι γονείς σου δεν θα είχες μουτρά να τους ξαναμιλήσεις ποτέ.