#monotovideometraei case #226, στάδιο 7, 3000 τριχοθυλάκια, FUE, 1o στάδιο | 9 μήνες μετά

gregkont13

Verified MM member
Μεχρι να γελασω και εγω μαζι σου εχουμε καιρο. Και θα γελασω τελευταιος που θα εξαφναιστεις απο το φορουμ μετα...
Εχω τεραστια υπομονη ομως.
δηλαδή τώρα εσύ σαν γιατρός λες σε κάποιον που θα κάνει μμ ότι θα γελάσεις που θα πάει χάλια το αποτέλεσμα του; δλδ αν πχ ειχε κλεισει να κάνει bypass και ήσουν καρδιοχειρουργός, και δεν ερχόταν σε σένα, αλλά πήγαινε σε άλλον, θα του λέγες θα γελασω μετά που θα σου γίνει η καρδιά σουρωτήρι με την επιλογή σου και μπορεί να εξαφανιστείς;

έχεις δει άλλο γιατρό ποτέ να το λέει αυτό σε ασθενή που θα πάει να κάνει χειρουργίο επειδή επέλεξε άλλο χειρουργό;

μετά τον είπες και τσίπη γιατί δεν ήρθε σε σένα. Δηλαδή αν κάποιος έχει ρε φίλε υποχρεώσεις και πάει κάπου φτηνά (ακόμα και αν στις επεμβάσεις δεν πρέπει να κάνουμε εκπτώσεις), πρέπει να τον πεις εσύ τσίπη; Οκ. Οπότε εγώ που πήγα στη Hattingen στο Muresanu που χρεώνει 4 ελβετικά φράγκα το γκραφτ και εσύ στο στριπ χρεώνες 2 ευρώ (το Φράγκο είναι πάνω από το Ευρώ), να μπαίνω σε όλα τα νήματα σου να λέω τσίπιδες τους ασθενείς σου που ήρθαν σε σένα το φτηνιάρη;

Γενικά πας καλά; Αν τα βλέπαν οι γονείς σου δεν θα είχες μουτρά να τους ξαναμιλήσεις ποτέ.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

GeorgeXz

Active Member
δηλαδή τώρα εσύ σαν γιατρός λες σε κάποιον που θα κάνει μμ ότι θα γελάσεις που θα πάει χάλια το αποτέλεσμα του; δλδ αν πχ ειχε κλεισει να κάνει bypass και ήσουν καρδιοχειρουργός, και δεν ερχόταν σε σένα, αλλά πήγαινε σε άλλον, θα του λέγες θα γελασω μετά που θα σου γίνει η καρδιά σουρωτήρι με την επιλογή σου και μπορεί να εξαφανιστείς;

έχεις δει άλλο γιατρό ποτέ να το λέει αυτό σε ασθενή που θα πάει να κάνει χειρουργίο επειδή επέλεξε άλλο χειρουργό;

μετά τον είπες και τσίπη γιατί δεν ήρθε σε σένα. Δηλαδή αν κάποιος έχει ρε φίλε υποχρεώσεις και πάει κάπου φτηνά (ακόμα και αν στις επεμβάσεις δεν πρέπει να κάνουμε εκπτώσεις), πρέπει να τον πεις εσύ τσίπη; Οκ. Οπότε εγώ που πήγα στη Hattingen στο Muresanu που χρεώνει 4 ελβετικά φράγκα το γκραφτ και εσύ στο στριπ χρεώνες 2 ευρώ (το Φράγκο είναι πάνω από το Ευρώ), να μπαίνω σε όλα τα νήματα σου να λέω τσίπιδες τους ασθενείς σου που ήρθαν σε σένα το φτηνιάρη;

Γενικά πας καλά; Αν τα βλέπαν οι γονείς σου δεν θα είχες μουτρά να τους ξαναμιλήσεις ποτέ.
Σωστά μίλησες φίλε μου. Θα επισημάνω όμως ότι η αναγωγή της τιμής ανά graft σε κάτι που δεν πωλείται αλλά είναι δικό σου, είναι παγκόσμια ιατρική πρωτοτυπία. Σε όλες τις ιατρικές πράξεις η χρέωση είναι ανά επέμβαση. Στις ΜΜ, δυστυχώς, έχουν βρει τρόπο να θησαυρίζουν πουλώντας σου κάτι δικό σου. Δεδομένου ότι θα χρειαστώ και 2η ΜΜ, σύμφωνα με το πλάνο, πιστεύω ότι ένα συνολικό κόστος γύρω στα 4-4,5k γιούργια είναι τίμιο, όχι φθηνό. Αλλά μπροστά στα 10-15k που πάνε να ξεζουμίσουν προφανώς η λογική έχει χαθεί...

gregkont13

Verified MM member
Σωστά μίλησες φίλε μου. Θα επισημάνω όμως ότι η αναγωγή της τιμής ανά graft σε κάτι που δεν πωλείται αλλά είναι δικό σου, είναι παγκόσμια ιατρική πρωτοτυπία. Σε όλες τις ιατρικές πράξεις η χρέωση είναι ανά επέμβαση. Στις ΜΜ, δυστυχώς, έχουν βρει τρόπο να θησαυρίζουν πουλώντας σου κάτι δικό σου. Δεδομένου ότι θα χρειαστώ και 2η ΜΜ, σύμφωνα με το πλάνο, πιστεύω ότι ένα συνολικό κόστος γύρω στα 4-4,5k γιούργια είναι τίμιο, όχι φθηνό. Αλλά μπροστά στα 10-15k που πάνε να ξεζουμίσουν προφανώς η λογική έχει χαθεί...
ο καθένας κάνει την καλύτερη επιλογή για το κεφάλι του με βάση τις υποχρέωσεις του και το τι θεωρεί ο ίδιος σημαντικό. Εγώ έδωσα για το στριπ μου κοντά 13.500 φράγκα ελβετίας. Επιλογή μου. Άλλο αυτό, άλλα να με λέει τσίπη γιατρός επειδή δεν έδωσα παραπάνω ειναι τρελο....

Κανενα μενος.

Εσενα και ΜΟΝΟ εσενα, αντιθετα με καποιους αλλους απατεωνες γελοιους που πηγαν να κοροιδεψουν το φορουμ και δεν εγραψα ποτε και τιποτα, εσενα επειδη εισαι εντελως θρασυδειλη κοτα, θα σε παρακολουθω και θα σχολιαζω.

Εχει καθε δικαιωμα να εισαι ΤΣΙΠΗΣ και να κανεις επεμβασεις με κριτηριο οτι σου εκαναν προσφορα και "καλη τιμούλα".
Κανενα προβλημα
Αλλα, να εχεις το θρασος να μιλας ΕΣΥ για εμενα, να με βριζεις, να λασπολογεις, να με αποκαλεις ονοματα και να υπονοεις αυτα που υπονοέις, παει πολυ.

@CVIAL καταλάβαινω πως έχεις πει ότι δεν θες να ασχολείσαι άλλο με τη κόντρα μελών με τον Αναστασάκη, όμως έχει αρχίσει και παρατραβάει. Μιλάει για δειλούς, άνανδρούς, ομοφοβικά σχόλια για φούστες κλπ και τώρα λέει τσίπιδες μέλη που πάνε σε άλλη κλινική. Δεν θα αργήσει να μπει κανένας καραφλός δημοσιογράφος στο φόρουμ από κανένα Πρώτοθεμα και τα λεγόμενα του κύριου γιατρού προς άτομα που ψάχνουν χειρουργό μμ θα βρεθούν σε κανένα μεγάλο site. Καλύτερα για να μη γίνει αυτό, να θέσεις έστω κάποια όρια γιατί αυτό παράπαει. Εγω και ο Πάνος λοιπόν που πήγε Hasson πρέπει να λέμε τσίπιδες όλο το φόρουμ....

LoverBoy

Well-Known Member
ο καθένας κάνει την καλύτερη επιλογή για το κεφάλι του με βάση τις υποχρέωσεις του και το τι θεωρεί ο ίδιος σημαντικό. Εγώ έδωσα για το στριπ μου κοντά 13.500 φράγκα ελβετίας. Επιλογή μου. Άλλο αυτό, άλλα να με λέει τσίπη γιατρός επειδή δεν έδωσα παραπάνω ειναι τρελο....

@CVIAL καταλάβαινω πως έχεις πει ότι δεν θες να ασχολείσαι άλλο με τη κόντρα μελών με τον Αναστασάκη, όμως έχει αρχίσει και παρατραβάει. Μιλάει για δειλούς, άνανδρούς, ομοφοβικά σχόλια για φούστες κλπ και τώρα λέει τσίπιδες μέλη που πάνε σε άλλη κλινική. Δεν θα αργήσει να μπει κανένας καραφλός δημοσιογράφος στο φόρουμ από κανένα Πρώτοθεμα και τα λεγόμενα του κύριου γιατρού προς άτομα που ψάχνουν χειρουργό μμ θα βρεθούν σε κανένα μεγάλο site. Καλύτερα για να μη γίνει αυτό, να θέσεις έστω κάποια όρια γιατί αυτό παράπαει. Εγω και ο Πάνος λοιπόν που πήγε Hasson πρέπει να λέμε τσίπιδες όλο το φόρουμ....
Έτσι ακριβώς greg.Εχει ξεφύγει η όλη κατάσταση με χαρακτηρισμούς που δεν αρμόζουν σε κανέναν!Επίσης το αν ο άλλος είναι τσίπης δεν σημαίνει ότι τα κρατάει για τα γεράματα σημαίνει ότι μπορεί να μην έχει!Καλό είναι να μην κοροιδεύουμε κάποιον λοιπόν που μπορεί να μην έχει να διαθέσει τα χρήματα για ακριβότερες επιλογές!Η ζωή είναι κάρμα και ότι κοροιδεύεις το λούζεσαι!

gregkont13

Verified MM member
Έτσι ακριβώς greg.Εχει ξεφύγει η όλη κατάσταση με χαρακτηρισμούς που δεν αρμόζουν σε κανέναν!Επίσης το αν ο άλλος είναι τσίπης δεν σημαίνει ότι τα κρατάει για τα γεράματα σημαίνει ότι μπορεί να μην έχει!Καλό είναι να μην κοροιδεύουμε κάποιον λοιπόν που μπορεί να μην έχει να διαθέσει τα χρήματα για ακριβότερες επιλογές!Η ζωή είναι κάρμα και ότι κοροιδεύεις το λούζεσαι!
τι συζητάμε αυτή τη στιγμή; μπορεί κάποιου να είναι άρρωστη η μάνα του.... μπορεί χίλια δυο. θα σε πει τσίπη γιατρός γιατί πήγες σε άλλον; Αν αυτή η δήλωση ανέβει σε ένα σαιτ τύπου πρώτοθεμα με τίτλο. Γιατρός αποκαλέι τσίπη ασθενή σε φόρουμ γιατι δεν πήγε στον ίδιο, ο εν λόγω κύριος θα ξεφτυλίστεί στο πανελλήνιο.

GeorgeXz

Active Member
Παίδες εγώ είδα μία εναλλακτική με καλές προοπτικές, τόλμησα και πιστεύω ότι έχω και θα συνεχίσω να έχω ένα καλό αποτέλεσμα, VfM, τίμιο δλδ.

Ελπίζω και άλλοι να τολμήσουν αντίστοιχα και με άλλες κλινικές και να δείξουν ότι δεν είναι πανάκεια τα 10-15 χιλιάρικα για ένα καλό αποτέλεσμα. EDIT: Τι καλό δλδ, πληρώνουν με την εντύπωση ότι θα έχουν το κεφάλι τους ήσυχο και στο τέλος τους δίνουν στις νοσηλεύτριες...

Μην ξεχνάτε ότι άλλοι δεν έχουν την δυνατότητα να δίνουν τα ποσά στα ύψη που τα έχουν φτάσει, ένα γελοίο καρτέλ μαλλιοκαράφλας, υπάρχουν νέα παιδιά που από μικροί έχουν πρόβλημα και δεν έχουν πρόσβαση στη θεραπεία, ένα βάλσαμο στην ψυχούλα τους, επειδή κάποιοι άλλοι θέλουν να αισχροκερδούν.

LoverBoy

Well-Known Member
Παίδες εγώ είδα μία εναλλακτική με καλές προοπτικές, τόλμησα και πιστεύω ότι έχω και θα συνεχίσω να έχω ένα καλό αποτέλεσμα, VfM, τίμιο δλδ.

Ελπίζω και άλλοι να τολμήσουν αντίστοιχα και με άλλες κλινικές και να δείξουν ότι δεν είναι πανάκεια τα 10-15 χιλιάρικα για ένα καλό αποτέλεσμα. EDIT: Τι καλό δλδ, πληρώνουν με την εντύπωση ότι θα έχουν το κεφάλι τους ήσυχο και στο τέλος τους δίνουν στις νοσηλεύτριες...

Μην ξεχνάτε ότι άλλοι δεν έχουν την δυνατότητα να δίνουν τα ποσά στα ύψη που τα έχουν φτάσει, ένα γελοίο καρτέλ μαλλιοκαράφλας, υπάρχουν νέα παιδιά που από μικροί έχουν πρόβλημα και δεν έχουν πρόσβαση στη θεραπεία, ένα βάλσαμο στην ψυχούλα τους, επειδή κάποιοι άλλοι θέλουν να αισχροκερδούν.
Πλέον νομίζω υπάρχουν για όλα τα πορτοφόλια λύσεις άλλες τίμιες άλλες μέτριες!Ας επιλέγει ο καθένας με τα δικά του κριτίρια και οικονιμικές δυνατότητες και ας μην κρίνουμε τον άλλον με λέξεις όπως Μπατίρης,Τσίπης,κ.α πολλά που δεν πρέπει να λέγονται απο κανέναν για κανέναν!

GeorgeXz

Active Member
Όπως όλοι γνωρίζουμε, δυστυχώς, ο συγκεκριμένος όχι απλώς δεν έχει τρόπους και νομίζει ότι το savoir vivre είναι τρέντι νέο πιάτο στο καινούργιο εστιατόριο που θα πάει να εντυπωσιάσει τον γκόμενο με τα υπερκέρδη, αλλά οι προσβολές του προς όλους πρέπει να αποτελέσουν αντικείμενο διαγραφής του από τον ιατρικό σύλλογο... Εγώ έχω ακόμα μεγαλύτερη υπομονή όμως!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Sansiro

Member

Αν έβλεπε ο Ιατρικος Συλογος οσα γράφει εδώ μέσα ο συγκεκριμένος γιατρός δεν θα έπρεπε να του αφαιρέσουν την άδεια...; Αν γινει μια καταγγελία στον Ιατρικό Σύλογο με οσα λεει εδώ μέσα τι θα γινει; Δεν του αξίζει να λέγεται γιατρός αυτός ο άνθρωπος.

Τελευταία επεξεργασία:

gregkont13

Verified MM member

Γιώργο, το πόσο αξίζει μια μμ εξαρτάται από πολλά πράγματα. Τι προσωπικό έχει ο καθένας, τι skills, τι consistency, τη χώρα (άλλο μισθό έχει η νοσηλευτρία ελλάδα, άλλο ελβετία ή κανάδα) και πολλά άλλα. Σίγουρα, αν κάποιος θέλει να είναι πυκνός παντού, να έχει φυσικό αποτέλεσμα, να μείωσει τη πιθανότητα λάθους κλπ σε μια καλή κλινική (που θα νε ακριβή) μπορεί να το πετύχει με μεγαλύτερες πιθανότητες. Δεν μιλάω για zarev και 150.000 ευρώ αλλά για κόστη στα 10.000 +- αναλόγα το πρόβλημα. Ακόμα και στο θεό να πας βέβαια παίζουν ρόλο και τα χαρακτηριστικά , η θεραπεία και πολλά άλλα(παντού μπορεί να γίνει πατάτα). Δεν θέλω να μειώσω το κόστος κάποιων γιατρών/κλινικών. Μερικοί ίσως το αξίζουν. Μπορεί να κάνουν μόνο ένα χειρουργίο τη μέρα για να αφοσιωθούν σε έναν ασθενή ή δεν ξέρω και εγώ τι. Εντούτοις, σίγουρα υπάρχουν πολλοί με χρεώσεις που δεν τις αξίζουν/δικαιολογούν και σίγουρα δεν μπορεί κανέις να σε λέει τσίπη για την επιλογή σου... έλεος.

vlafo

Well-Known Member
τι συζητάμε αυτή τη στιγμή; μπορεί κάποιου να είναι άρρωστη η μάνα του.... μπορεί χίλια δυο. θα σε πει τσίπη γιατρός γιατί πήγες σε άλλον; Αν αυτή η δήλωση ανέβει σε ένα σαιτ τύπου πρώτοθεμα με τίτλο. Γιατρός αποκαλέι τσίπη ασθενή σε φόρουμ γιατι δεν πήγε στον ίδιο, ο εν λόγω κύριος θα ξεφτυλίστεί στο πανελλήνιο.
Ωραίο θέμα αυτό για το Hi & το Ciao.
Ψάχνεις εσύ να βρεις στο τάληρο γωνία τώρα.
Αυτός που ξεφτιλίζεται να ξέρεις δεν το αντιλαμβάνεται,αντιθέτως νομίζει ότι αυτός ξεφτιλίζει.
Insane....

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού

Κανενα ς σοβαρος ανθρωπος δεν επειλεγει με κριτηριο ΤΗΝ ΤΙΜΟΥΛΑ
Καιε πειδη διαφορι γελοιοι που επιλεγουν με ΑΥΤΟ το κριτηριο, το παιζουν ψαγμενοι και σοβαροι, ΜΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΕΛΑΣΩ
Το καταλαβες?

Τσιπη τον ειπα γιατι πηγε με κριτηριο την τιμουλα. ΚΑΙ ΜΟΝΟ
Και μετα παει να κανει τα λεμονια γλυκα.
Ασε το τρολλαρισμα, ΞΕΡΕΙΣ τι γραφω και κταβαθως συμφωνεις.

Anastasakis Hair Clinic

ΠΑΠΑΡΟΥΝΕΣ καμαρωτες
Απορω που κανεις δεν σε διορθωνει

ΟΛΟΙ χρεωνουν με το μοσχευμα, και οι πιο "μαγκες" (ψιλο-απατεωνες για εμενα) μ ετην τριχα.
ΜΟΝΟ εσενα σε επεισαν οτι αυτο ειναι το σωστο και πας να το πουλησεις και σε εμας ασχετε επειδη το εφαγες εσυ γιατι σε συμφερε απειδη ηταν φθηνο

GeorgeXz

Active Member
Κανενα ς σοβαρος ανθρωπος δεν επειλεγει με κριτηριο ΤΗΝ ΤΙΜΟΥΛΑ
Καιε πειδη διαφορι γελοιοι που επιλεγουν με ΑΥΤΟ το κριτηριο, το παιζουν ψαγμενοι και σοβαροι, ΜΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΕΛΑΣΩ
Το καταλαβες?

Τσιπη τον ειπα γιατι πηγε με κριτηριο την τιμουλα. ΚΑΙ ΜΟΝΟ
Και μετα παει να κανει τα λεμονια γλυκα.
Ασε το τρολλαρισμα, ΞΕΡΕΙΣ τι γραφω και κταβαθως συμφωνεις.

Στο θολωμένο σου μυαλό...

Anastasakis Hair Clinic

ΤΣΙΠΗΣ εισαι αν ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΒΑΣΕΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗ
και το ξερεις ΚΑΙ συμφωνεις οτι ΑΘΤΟ΅ειναι ο ορισμος του ΤΣΙΠΗ
Ολα τα αλλα ππου γραφεις ειναι απλα λογια για να φανεις

GeorgeXz

Active Member
ΠΑΠΑΡΟΥΝΕΣ καμαρωτες
Απορω που κανεις δεν σε διορθωνει

ΟΛΟΙ χρεωνουν με το μοσχευμα, και οι πιο "μαγκες" (ψιλο-απατεωνες για εμενα) μ ετην τριχα.
ΜΟΝΟ εσενα σε επεισαν οτι αυτο ειναι το σωστο και πας να το πουλησεις και σε εμας ασχετε επειδη το εφαγες εσυ γιατι σε συμφερε απειδη ηταν φθηνο
το ότι όλοι κάνουν κάτι, που περιέργως τους συμφέρει, δεν σημαίνει αυτομάτως ότι είναι νόμιμο και σωστό. Κ σε καλώ ευθέως να διευκρινήσεις εάν πουλάς κάτι, πουλάς grafts και η χρέωση σου είναι τέτοια ανα graft?

Στο τιμολόγιο σου γράφεις τόσα επί τόσα grafts? Θέλω να πιστεύω πως όχι, γράφεις ιατρική πράξη τάδε, ιατρικές πράξεις απαλλάσονται του ΦάΠΑ θυμίζω, τόσα...

Μπλουζα