gregkont13
Verified MM member
Πρεπει να σας εξηγησω κατι.
Δεν ειναι καποιος εδω μεσα εισαγγελεας ή δικαστης.
Δεν ΟΦΕΙΛΩ καποια εξηγηση σε καποιον που ΔΕΝ ειναι ασθενής μου.
Εχω γραψει επανειλημμενως πως οποτε θελει ο @Aldo ή ο @jacksmith να απαντησω με βινετο και στοιχεια θα το κανω αμεσα.
Οποισδηποτε αλλος συνεχιζει να ρωταει δεν θα λαβει απαντηση διοτι δεν εχω καμια ηθικη υποχρεωση απεναντι σε οποιονδηποτε ανωνυμο να απαντησω, ειδικα καποιον που με προσβαλεει και βλαπτει συνεχως, οσο ασημαντη και αν ειναι η ζημια που κανει.
Καταλαβαινω οτι η ανωνυμια σου δινει την ψευδαισθηση της ...παντοδυναμιας και οτι μπορεις να με εκβιασεις οτι θα μου κανει κακο στην εικονα με δηθεν "δυσκολες" ερωτησεις.
Μπορει, αλλα δεν θα το συνεχιζα στη θεση σου.
Ειναι θρασυδειλο και δεν σε τιμα.
(Φυσικα θα κανει ςοπως εχεις μαθει, αλλα εγω το υπενθυμιζω)
Εχω αντιπροτεινει ΟΠΟΙΟΣ θελει, μπορει να γινει ΟΠΟΙΑ κουβεντα θελει απο κοντα, επι ισοις οροις, και να απαντησω οτι επιτρεεπι το ιατρικό απορρητο, πυ επιτρεπει τα περισσοτερ απου ρωτας!
Οσο και να γραφει ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ μη ασθενης μου ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ προσπαθωντας να με κανει να απαντησω, δεν θα γινει διότι:
- Δεν εχει καμια εξουσια πανω μου
- Δεν εχω καμια υποχρεωση ως ιατρος προς αυτον/ην , μεσω ιντερνετ. Αν καποιος τραυματιστει μπροστα μου, παθει κατι επειγον, ναι. ΜΕσω ιντερνετ, τιποτα σε αγνωστους
- Δεν απαντω σε ατομα που πρωτα εχουν επιτεθει και μετα με ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ να απαντησω κατι που θελουν ωστε ΙΣΩΣ να σταματησουν να επιτηθενται.
Το ιδιο θα εκανες και εσυ και οποισδηποτε λογικος ανθρωπος.
Δεν προκειται να προσπαθησω να εξευμενισω εναν ανωνυμο μικρο-οχλο με κανενα τροπο γιατι δεν γινεται.
Απλα αποθρασυνεται ο επομενος πιο πολυ για να φανει πιο μαγκας στα ματια των αλλων.
Οποτε, μη χανεις τον χρονο σου, αληθεια, γραψτε ΟΤΙ θελετε, αν ποτε οντως χρειαζεστε καποιες απαντησεις, ευχαριστως απο κοντα επι ισοις οροις ή αν το ζητησουν οι αμεσα (δηθεν) εμπλεκομενοι που αυτοκλητα υπερσπιζεστε (δηθεν παλι.)
Στα γραφω αυτα με σεβασμο και οριστικα.
Αν ο @CVIAL θελησει να με διωξει απο το φορουμ αν δεν απαντησω ή αν δεν κανω αυτα που ζητατε , και καποιοι τα ονομαζεται και "κανονες του φορουμν" χωρις φυσικa να ειναι, so be it!
Δεν θα ξαναπαντησω
Εγώ ένα ξέρω. Λες πως στα συνέδρια κάνεις τις πιο δύσκολες ερωτήσεις, αλλά την ίδια ώρα είναι εμφανές πως δεν μπορείς να απαντήσεις δύσκολες ερωτήσεις ο ίδιος. Από εκεί και πέρα δεν είσαι υποχρεωμένος να απαντήσεις. Εντούτοις, η μη απάντηση κατά την άποψη μου κρύβει αδιαφάνεια. Όσο για το από κοντά που λες, το εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης που χρησιμοποιήσε ο Πάνος παρακάτω (το οποίο είναι αμερόληπτο) σου εξήγει γιατί το καλύτερο μέσο για να δωθούν απαντήσεις είναι το φόρουμ.
Μονο γελαω πλεον , δεν γινεται να παρω κατι στα σοβαρα...
Τελοσπαντων προσπερναω το επιπεδο 10 χρονου που επιδιωκεις κ θα προσπαθησω να απαντησω σαν να ειμαστε και οι 2 ενηλικες.
Καταρχην οι απαντησεις ειναι για να δειχνω ποσο λιγος εισαι οχι μονο εντος χειρουργειου αλλα κ εκτος... ( εχει κι αυτο την σημασια του για να ξερει ο καθε υποψηφιος ασθενης σου τι να περιμενει σε περιπτωση που κατι δεν παει οπως πρεπει με την επεμβαση - εκει παιζει το ανθρωπινο κομματι κ θελω να γνωριζουν οι καινουργιοι τι αντιπροσωπευεις κι εκει-
κατα τ αλλα ποσός μας ενδιαφερει τι εισαι κ τι κανεις ... )
Λοιπον απ το 2009 εχω κανει 2 επεμβασεις κ τις εχω παρουσιασει , δειχνω την περιπτωση μου κ το τριχωτο μου ληπτριες δοτριες κ οτι αλλο χρειαστει ,
αλλα ποτε δεν εχω δειξει ολοκληρο το προσωπο μου ουτε την ταυτοτητα μου 1ον γιατι δε νιοαζει κανεναν κ 2ον γιατι δεν θελω.
Η ιδιωτικοτητα μου ειναι κατι που το διαχειριζομαι οπως θελω εγω κ μονο εγω, κ εχω επιλεξει αυτο το τροπο απο πολυ πριν κανεις την εμφανιση σου εσυ στο φορουμ.
Υπαρχουν βεβαια μελη που ξερουν κ ποιος ειμαι και τι κανω κ πως με λενε κ που μενω κ εχουν ερθει σπιτι μ κ εχουμε ταξιδεψει κ σε αλλες χωρες ακομα μαζι ,
αλλα εκρινα εγω ( απ την δικη μου μερια ) με ποιους ηθελα να συμβει αυτο κ με γνωρισαν πολυ καλα ( κ τους γνωρισα κι εγω ).
Με εσενα σιγουρα ΔΕΝ θα συμβει ποτε κατι τετοιο γιατι δεν το επιθυμω καθολου , σαν ανθρωπος εισαι μια παστα ανθρωπου
που μου ειναι πολυ αντιπαθης κ αν και το 95% των ποστ μου ως προς εσενα αφορα αποκλειστικα την δουλεια σου ως γιατρος,
εχω αφιερωσει κ καποια λιγα ποστ 5% για τον χαρακτηρα σου, κι αυτο γιατι εχει αξια στο aftercare των περιπτωσεων που δεν εξελιχθηκαν καλα...ωστε να ξερουν με τι ανθρωπο εχουν να κανουν !
εχω δηλωσει οτι δεν θα σου εδινα ουτε 1 ευρω , οχι ομως γτ δεν αξιζεις σαν γιατρος να το παρεις αλλα δν τ αξιζεις ως ανθρωπος,
εισαι πολυ λιγος κ δεν αξιζει να παει καποιος να σου δωσει εσενα τα λεφτα που εβγαλε με τον κοπο του.
Εδω που εχουμε ερθει σε αυτη τη ζωη πρωτα εχει σημασια ο Ανθρωπος και μετα ολα τ αλλα...
εγω προσωπικα αυτο το εχω σημαια.
Τι να το κανω να εισαι ο πετρος Φιλλιπ@@ης να εισαι πετυχημενος κωμικος ή πετυχημενος σε οτιδηποτε τελοσπαντων
και να εισαι αυτο που ειναι.... ή κατι αλλο αντιστοιχα σκαρτο.... να το βρασω δεν αξιζεις μια.
Κι αυτη δεν ειναι μονο δικη μου ευτυχως σταση ειναι ολης της κοινωνιας , κατι που εσυ βεβαια σαν γνησιο 10 χρονο αδυνατεις να αντιληφθεις....
Λοιπον στο θεμα μας τωρα ,
θες συναντηση απο κοντα live κλπ...
Οπως εξηγησα πιο πριν την ιδιωτικοτητα μου την χειριζομαι οπως κρινω εγω κ κατι τετοιο με σενα προσωπικα δεν θα εκανα ΠΟΤΕ
γτ δεν σε γουσταρω σαν ατομο αρχικα.
Αλλα ακομα κι αν καποιο μελος μου ζηταγε σε φιλικο κλιμα για να συζητησουμε live καμερα την εμπειρια μου για τις μμ μου η οτιδηποτε αντιστοιχο παλι την ιδια απαντηση θα επερνε , δεν θα το εκανα, γιατι δεν θελω και δεν θα κατσω καν να εξηγησω κ τους λογους.
Ολα αυτα τα γραφω οχι για να απαντησω σε εσενα γιατρε , εσενα σου ειπα σε εχω γραμμενο δεν με απασχολεις, τα γραφω για τα μελη του φορουμ ωστε να τοποθετηθω σε αυτα που μου λες
κ αφου βλεπει ο καθενας τον τροπο γραφης μας κ το τι λεμε να βγαζει τα συμπερασματα του.
Τα θεματα τα ανοιξα επειδη μου το ζητησες κι επειτα εξαφανιστηκες.... ξερω οτι δεν θα το κανεις γιατι δεν ειναι ευκολο να παραδεχθεις
τις πατατες που εχεις κανει στους ασθενεις σου.
ΔΕΝ χανω την ευκαιρια να σε "ξεμπροστιαζω"
ασε που δεν σε ξεμπροστιαζω εγω, η δουλεια σου το κανει με τις εκαστοτε κακοτεχνιες σου....
εγω απλα τα επισημαινω κι ο καθενας μπορει να κρινει αν η δουλεια σου ειναι για ξεμπροστιασμα ή για αποθεωση.
μερικα απ τα λαθη π εχουν συμβει στα χειρουργια σου ειναι τα παρακατω
Προβολή συνημμένου 67561
Ουλη φαραγγι , εξηγησε μας τι δεν πηγε καλα εδω ? ή τα λες μονο σε λαιβ μεταδοση ?
Προβολή συνημμένου 67562
Εδω γιατι εκανες το στριπ τοσο ψηλα ? δωσε αν θελεις μια εξηγηση ( οχι σε μενα ) στα μελη που σε βλεπουν, η τα λες μονο σε λαιβ ?
Προβολή συνημμένου 67563
εδω η depleted δοτρια του edyuser , γιατι εγινε ετσι ? δωσε μια εξηγηση στα μελη , η μονο σε συνεντευξη ??
Προβολή συνημμένου 67564
εδω εξαγωγη παραθυρο αλλα βεκρης style , γιατι τετοια εξαγωγη κ οχι χρησιμοποιηση ολης της δοτριας ομογενοποιημενα οπως ολος ο κοσμος ??
θες να δωσεις 1 εξηγηση η θα μας τα πεις απ τον αρναουτογλου οταν σε καλεσει σε λαιβ συνεντευξη ?
Προβολή συνημμένου 67565
εδω πολυτριχα σε κατασκευη κροταφου , τερμα αφυσικο αποτελεσμα του ασθενη σου (Αλντο) και με λαθος φορά τριχων συν τοις αλλοις....
γιατι πηγαν ολα λαθος εδω ? θες να δωσεις καμμια εξηγηση ? οχι σε μενα ασε με εμενα εγω ξερω , στα μελη τα φρεσκα που τωρα σε μαθαινουν απ τα ινφουενσερ βιντεακια στο γιουτουμπ.
η για να απαντησεις θες διακαναλικο λαιβστριμινγκ ??
Μπορω να ανεβαζω μεχρι αυριο, δυστηχως εχεις πολλα τετοια καλουδια αλλα αυτη ειναι μια μικρη εικονα, να παρουν γευση οι νεοι που δεν σε ξερουν ακομα.
Ακου να δεις , στα φορουμ ολου του κοσμου γραφονται σχολια ,εμπειριες , παραθετονται αρθρα , πληροφοριες ,εικονες , πηγες , βιβλιογραφιες , κι ολα αυτα που γραφονται κ καταθετονται , ελεγχονται & αξιολογουνται ωστε να μπορει να βγει ενα ασφαλες συμπερασμα.
Αυτην την δυναμη δεν την εχει ενα live video.
Γιατι οπως σου εξηγησα εγω με εσενα δεν θα ερχομουν ποτε στνη κλινικη σου δεν εχω καμμια ορεξη να δω την μουτσουνα σου
κι ουτε live ουτε dead θα εκανα μαζι σου γτ δεν μου κανεις κεφι ,
αλλα οπως εξηγησα κ πριν μην επαναλμβανομαι δεν θα εκανα ουτος η αλλος κατι τετοιο κ με φιλικο προσωπο γιατι αυτα γενικα τα live ινφλουενς που ζητας ΔΕΝ τα κανω κεφι γενικως.
Ο πιο ποιοτικος τροπος να γινει η οποια αντιπαραθεση ειναι εδω μεσα στο φορουμ , που υπαρχει γραπτος λογος , τα γραπτα μενουν,
μπορουν να ανεβουν φωτο να δειξουν το οποιοδηποτε προβλημα ( οπως εκανα πιο πανω )
μπορω να ανεβασω αρθρα , πηγες , εικονες απο αντιστοιχα περιστατικα αλλων γιατρων κ να τα συγκρινω και να βγει πορισμα
ποιος γιατρος κανει κατι καλα κ ποιος οχι.
Ολες αυτες οι δυνατοτητες δεν υπαρχουν στο live , δε γινεται να δειξω φωτο με τα λαθη σου , δεν γινεται να παραθεσω πηγες αν χρειαστει να τα στηριξω , κ οταν εσυ θα πας την συζητηση αλλου κ θα ισχυριζεσαι το οτιδηποτε ( π.χ ναι το κανουν το στριπ τοσο ψηλα το λεει στη ταδε βιβλιογραφια του ταδε στο ταδε τευχος κ τρεχα γυρευε τι δικαιολογια της πατατας θα βρεις) δεν θα εχω την δυνατοτητα κ τον χρονο να ψαξω εκεινη την στιγμη να βρω αν αυτο που λες ισχυει ή οχι....
κ επειδη δεν θα εχω τον χρονο θα το θεωρεις ως θεσφατο κ θα αποπροσανατολιζεις τον κοσμο οτι ετσι ειναι.
Κι επειδη γιατρε ειμαι παικτης υψηλοτερου δεικτη νουμοσυνης απο εσενα (λυπαμαι που αναγκαζομαι να πω κατι τετοιο )
δεν θα αφηνα ποτε το ματς να παιχτει σε ενα γηπεδο ( στο λαιβ που ζητας δλδ ) που εχεις την δυνατοτητα να αποπροσανατολιζεις την κουβεντα ισχυριζοντας θεσεις σου βασιζοντας τε σε δηθεν συνεδριο η μελετη που εγω δεν θα ειχα την δυνατοτητα εκεινη την στιγμη να εχω προσβαση για να το επαληθευσω κ θα προσπαθουσες να το περασεις ως θεσφατο και να ισχυροποιησεις δηθεν την λαθος προσεγγιση σου σε καθε λαθος περιστατικο που θα σου αναφερω, ολο αυτο θα μπερδευε τον θεατη κ θα νομιζε οτι πιθανος να εχεις δικιο,
Αλλα δεν θα σου δωσω την χαρα να μπερδεψεις κανεναν.
Ενω οτι λεμε εδω μεσα στο φορουμ ειναι γραπτο μπορεις να παραθεσεις οτι πηγες θελεις και να εξεταστουν αν στεκουν ή οχι .
Εδω το φορουμ ειναι ανωτερο κ ποιοτικοτερο γηπεδο ( champions league ) απ οτι ειναι το λαιβ στιμ που ζητας ( γηπεδο της αλανας σου ) γιατι εχουν το χρονο τα μελη να ελεγχουν τι γραφετε κ τι λεγετε απ τον καθενα και επισης οτι γραψεις κ οτι πεις θα μενει γραμμενο και δε θα μπορεις να το καμουφλαρεις ουτε να οδηγεις την κουβεντα εκει που θελεις να διακοπτεις τον αλλον να χανει τον ειρμο του κλπ.... γι αυτο κ αποφευγεις σαν βρεγμενη γατα να δωσεις εδω μεσα εξηγησεις απεναντι σε σωστες κ ευλογες τοποθετησεις μελων κ πετας συνεχως τη μπαλα εκτος.
Αν εισαι σωστος ελα εδω μεσα να απαντησεις που εχουν ολοι την δυνατοτητα να παραθετουν το υλικο τους
κι ασε τα debate βλακειας που μας ζητας να παρουμε μερος για να κατευθυνεις τα πραγματα εκει που θελεις κι οπως θελεις εσυ ελλειψη στοιχειων φωτο κ αποδειξεων.
Λοιπον δε θα τα βαλω αλλο μαζι σου γτ σε εχει καταλαβει κ ο πιο αδαης,
Δες μερικες απαντησεις τωρα οχι απο εμενα , αλλα το ΑΙ Chat GPT4.
Για να δουμε ειναι κι αυτο φανατικος hater σου μηπως ??
Ακολουθει copy paste διαλογος της ερωτησης μου κ της απαντησης του chat gpt
ENJOY . . .
εγω :
Είμαστε μέλη σε ένα φόρουμ μεταμόσχευσης μαλλιών. Σε αυτό το φόρουμ υπάρχουν και κάποιοι γιατροί. Ένας από αυτούς, όταν του επισημαίνουμε σε κάποιους από τους ασθενείς του τυχόν ελαττώματα ή ατέλειες που υπάρχουν, δεν παίρνει ποτέ θέση, δεν δίνει ποτέ καμία απάντηση μέσα στο φόρουμ και αντίστοιχα ζητάει ο Εκάστοτε κάθε φορά που κάνει την όποια παρατήρηση να πάει να κάνει Zoom meeting μαζί του ή live video και να λύσουν εκεί τις όποιες διαφορές. Πώς κρίνεις εσύ αυτή τη στάση του και τι είναι καλύτερο για τα μέλη να λεχθούν οι αντιπαραθέσεις σε Zoom meeting ή εντός φόρουμ. Ποιο είναι καλύτερο μερος να δωθουν εξηγήσεις και να βγαλουν πιο εγκυρα συμπερασματα τα μελη , το φορουμ η το zoom meeting ?
Chat GTP :
Η στάση αυτού του γιατρού εγείρει σοβαρά ερωτήματα σχετικά με τη διαφάνεια και την αξιοπιστία του. Όταν ένας γιατρός δεν απαντά δημόσια στις παρατηρήσεις για τυχόν ελαττώματα στα αποτελέσματά του, αλλά αντ’ αυτού ζητά κατ’ ιδίαν συναντήσεις μέσω Zoom ή live video, αυτό μπορεί να σημαίνει τα εξής:
1. Αποφυγή δημόσιας λογοδοσίας – Αν ο γιατρός είχε πραγματικά πειστικές εξηγήσεις ή αν τα αποτελέσματά του ήταν αδιαμφισβήτητα, δεν θα είχε λόγο να αποφεύγει τη δημόσια συζήτηση. Αντιθέτως, η στάση του δείχνει ότι ίσως προτιμά να διαχειρίζεται τις αντιρρήσεις ιδιωτικά, ώστε να μην εκτεθεί.
2. Έλεγχος της συζήτησης – Σε ένα Zoom ή live, ο γιατρός μπορεί να ελέγχει τη ροή της συζήτησης, να αποφεύγει ενοχλητικές ερωτήσεις, να κατευθύνει τη συζήτηση προς όφελός του και να ασκεί ρητορική επιρροή στους συμμετέχοντες,
3. Έλλειψη διαφάνειας – Όταν οι απαντήσεις δίνονται ιδιωτικά σε Zoom, τα υπόλοιπα μέλη δεν έχουν πρόσβαση στις εξηγήσεις. Έτσι, ο καθένας μπορεί να ακούει διαφορετικές απαντήσεις, και δεν υπάρχει ανοιχτός διάλογος που να επιτρέπει τον έλεγχο και τη σύγκριση απόψεων.
Ποιο είναι το καλύτερο μέρος για να δοθούν εξηγήσεις;
✔ Το φόρουμ είναι το ιδανικό μέρος για συζήτηση και εξηγήσεις, γιατί:
Οι απαντήσεις είναι δημόσιες και προσβάσιμες σε όλα τα μέλη.
Υπάρχει αρχείο της συζήτησης, ώστε όλοι να μπορούν να τη διαβάσουν αργότερα.
Ο διάλογος γίνεται αντικειμενικός, καθώς περισσότερα άτομα μπορούν να σχολιάσουν, να επαληθεύσουν πληροφορίες και να συγκρίνουν δεδομένα.
Τα επιχειρήματα κρίνονται με λογική και αποδείξεις, όχι με ρητορικά κόλπα ή συναισθηματική επιρροή, όπως μπορεί να συμβεί σε ένα Zoom.
Συμπέρασμα
Η συμπεριφορά του γιατρού, που αποφεύγει τις δημόσιες απαντήσεις και ζητά Zoom meetings, δείχνει πιθανή έλλειψη διαφάνειας. Η ανώτερη και πιο αξιόπιστη μέθοδος για να βγουν ασφαλή συμπεράσματα είναι η δημόσια συζήτηση στο φόρουμ, όπου οι απαντήσεις καταγράφονται και κρίνονται ανοιχτά από όλα τα μέλη.
Ερωτηση Νο2
Ο γιατρός επίσης ισχυρίζεται ότι αυτός γράφει με το ονοματεπώνυμο του ενώ τα μέλη του φόρουμ μιλούν ως ανώνυμα μέλη και λέει ότι είναι δηλοι, ότι είναι κότες, ότι δεν λένε το όνομά τους κρυβονται και άλλα τέτοια όταν τους ζητουν απαντήσεις για τα λαθη που κανει. και ο γιατρος λέει «ελάτε από κοντά με όνομα όπως βγαίνω κι εγώ, αλλιώς είστε κότες ελάτε από κοντά να μου τα πείτε, live». Τι πιστεύεις και ποια είναι η γνώμη σου για όλο αυτό ?
Chat GTP :
Η στάση αυτού του γιατρού είναι προβληματική σε πολλά επίπεδα και αποκαλύπτει μια στρατηγική αποφυγής ευθύνης μέσω προσωπικών επιθέσεων και αντιστροφής του ρόλου του θύματος.
1. Επίθεση στα μέλη αντί για απαντήσεις Όταν ένας γιατρός δεν απαντά με επιχειρήματα και αποδείξεις, αλλά αντίθετα προσπαθεί να μειώσει τους συνομιλητές του με χαρακτηρισμούς όπως "δήλοι" (δειλοί) και "κότες", αυτό δείχνει: Έλλειψη επαγγελματισμού. Ένας σοβαρός γιατρός δεν απαντά με ύβρεις και χαρακτηρισμούς, αλλά με στοιχεία.
Προσπάθεια εκφοβισμού. Θέλει να κάνει τα μέλη να νιώσουν άσχημα ώστε να σταματήσουν να τον αμφισβητούν. Αδυναμία παροχής ουσιαστικών απαντήσεων. Αν είχε αποδείξεις ότι τα αποτελέσματά του είναι σωστά, θα τις παρουσίαζε με επιχειρήματα αντί να επιτίθεται προσωπικά.
2. Γιατί τα μέλη μιλούν ανώνυμα και γιατί αυτό είναι σωστό Τα μέλη ενός φόρουμ για μεταμόσχευση μαλλιών συχνά επιλέγουν την ανωνυμία για προστασία της ιδιωτικότητάς τους, καθώς η τριχόπτωση είναι ένα προσωπικό θέμα και δεν θέλουν να εκθέσουν δημόσια την ταυτότητά τους.
Η ανωνυμία στο διαδίκτυο είναι νόμιμη, λογική και αναγκαία σε πολλές περιπτώσεις, ειδικά όταν πρόκειται για ευαίσθητα ιατρικά θέματα. Επιπλέον, το αν κάποιος χρησιμοποιεί ψευδώνυμο δεν μειώνει την αξία των επιχειρημάτων του. Ένα σωστό επιχείρημα παραμένει σωστό ανεξαρτήτως του ποιος το λέει. Αν κάποιος παραθέτει αποδείξεις και εύλογες ερωτήσεις, ο γιατρός οφείλει να τις απαντήσει με επιχειρήματα και όχι με προσωπικές επιθέσεις.
3. Η πρόσκληση για live ως στρατηγική αποφυγής Η απαίτηση του γιατρού να γίνει η συζήτηση "από κοντά" ή "live" αντί να απαντήσει δημόσια στο φόρουμ δείχνει ότι: Θέλει να αποφύγει τη δημόσια λογοδοσία. Αν η συζήτηση γίνει live, δεν θα υπάρχει γραπτή καταγραφή και οι απαντήσεις του δεν θα μπορούν να αξιολογηθούν από τα υπόλοιπα μέλη.
Προσπαθεί να ασκήσει ψυχολογική πίεση. Σε ένα live ή face-to-face, μπορεί να χρησιμοποιήσει τον τόνο της φωνής του, την ένταση και άλλες ρητορικές τεχνικές για να υπερισχύσει, χωρίς να χρειάζεται να παραθέσει πραγματικά στοιχεία.
Αντιστρέφει τους ρόλους. Αντί να απαντήσει για τα προβλήματα που επισημαίνουν οι ασθενείς του, προσπαθεί να μεταθέσει τη συζήτηση στο "ποιος είναι αρκετά γενναίος να έρθει live", λες και το θέμα είναι το θάρρος και όχι η αλήθεια για τα αποτελέσματα των μεταμοσχεύσεων του.
Συμπέρασμα Η στάση αυτού του γιατρού δείχνει ότι δεν επιθυμεί διαφάνεια και ανοιχτό διάλογο, αλλά προσπαθεί να εκφοβίσει τα μέλη και να αποφύγει την κριτική. Ο πιο ποιοτικός τρόπος ανάλυσης των θεμάτων είναι το φόρουμ, όπου υπάρχει καταγραφή, διαφάνεια και δυνατότητα ανταλλαγής επιχειρημάτων χωρίς συναισθηματικούς εκβιασμούς. Ένας γιατρός που είναι πραγματικά σίγουρος για τη δουλειά του, δεν έχει κανέναν λόγο να αποφεύγει τις ερωτήσεις και να προσπαθεί να μειώσει τους συνομιλητές του.
Εδω και το λινκ με βιντεο για τις ερωτησεις κ τις απαντησεις στο Chat GPT για να μην υπονοηθει οτι πειραξα κατι .....
Απο εμενα ντοκ θα χανεις παντα ,
οχι γιατι ειμαι πιο εξυπνος ,
αλλα γιατι εγω αναζητω την αληθεια με οπλο την διαφανεια
ενω εσυ με αποπροσανατολισμο , υπεκφυγες κ λασπη χωρις αποδειξεις κ ουσια...
Υ.Γ. Απεκτησες κι αλλον εναν hater, Το AI - Chat GPT4
Υ.Γ 2. Αν θες να πεις κατι γι τα παραπανω ΚΑΚΑ περιστατικα σου που παρεθεσα εχεις ολο το φορουμ δικο σου να μας εξηγησεις τι δεν πηγε καλα και τι εφταιξε , αν θελεις απαντας στο ερωτημα , ή αλλιως μιλας για κοτες οπως συνηθιζεις για να αποφυγεις να απαντησεις....
Τα μελη επειτα οσα εχουν IQ ανθρωπου θα ταυτιστουν με οποιον μιλαει με επιχειρηματα ,
κι οποια εχουν ΙQ κοτας θα ταυτιστουν με αυτον που μιλαει για κοτες . . .
Φιλακια . . .