Σε μίσησε τώρα ,να το ξερειςΕίμαι σίγουρος ότι στην νέα κλινική θα χρησιμοποιούν…….
Σε μίσησε τώρα ,να το ξερειςΕίμαι σίγουρος ότι στην νέα κλινική θα χρησιμοποιούν…….
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Δηλαδή είναι θέμα χρημάτων; Ή θέμα τελειοποιημένου αποτελέσματος; Γιατι ενα πραγματικό τέλειο αποτέλεσμα πρέπει να έχει πυκνότητα. Εκτός αν είναι θέμα μπατζετ ασθενους.Στο γκρι μαλλι ΔΕΝ χρειαζονται πυκνοτητες 40 και 50, εκτοςε αν θες να βαλεις οσα περισσοτερα ΜΠΟΡΕΙΣ για να παρεις οσα περισσοτερα ΛΕΦΤΑ μπορεις, οπως κανουν ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΣΠΑΝΟΙ!
Οποτε χαλαρωστε λιγο με τις καραμελες γηια 40-50 σε εναν 60 χρομων με γκρι μαλλι.
Δεν ειναι ολα copy paste
Το δεξί του άντερο με το αριστερό δεν κάνουν παρέα…..εμένα δεν θα μισήσει;Σε μίσησε τώρα ,να το ξερεις
Εχω τοποθετηθει σε αυτα τα θεματα, δεν θα επανερθω.@Anastasakis Hair Clinic μπορούμε να έχουμε μια ενημέρωση για το πάχος της τρίχας στο ασθενή, είναι 38 είναι 40?
Γιατί έχω δει το βίντεο δέκα φορές κ όχι ένα καρέ και αδυνατω να δω μαλλί εκεί. Τι λόγον εχει ο ασθενής?
Τασο εκεί πίσω του έχει βάλει 50-70 τρίχες ξέρω γω σε μονοτριχα ίσως σε φώτο με λεπτομέρεια να φανούν σε κάλυψη δεν δίνουν κάτι οπότε τι να φανεί στο βίντεο ούτε 5 πυκνότητα δεν είναι εκεί@Anastasakis Hair Clinic μπορούμε να έχουμε μια ενημέρωση για το πάχος της τρίχας στο ασθενή, είναι 38 είναι 40?
Γιατί έχω δει το βίντεο δέκα φορές κ όχι ένα καρέ και αδυνατω να δω μαλλί εκεί. Τι λόγον εχει ο ασθενής?
Οκ κατάλαβα.Εχω τοποθετηθει σε αυτα τα θεματα, δεν θα επανερθω.
Ευχαριστω