#monotovideometraei case #230, στάδιο 6, 3500 τριχοθυλάκια, FUE, 2ήμερη συνεδρία | 12 μήνες μετά

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
1. ο κυριος εδω που κολλαει?
2. ο Μπομπις 70 τ.εκ εννοει την μμ επιφανεια και οχι το συνολο της αδειας.
3. Πόσα παραπανω να μπουν , μπηκαν 3500
Για ειδικος και εσυ εντυπωσιαζομαι που ΔΕN καταλαβαινεις...
Τοση γνωση και μορφωση φορουμ και να μην βλεπεις τα εξοφθαλμα....
Ας σε βοηθησω

ΦΟΡΑΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ (ασχημο κιολας !) και πριν το χειρουργειο και την 2η ημερα...
Τωρα, rings a bell? ;) ;) ;) ;) ;)

Οποτε, εσυ ειδικε θεωρητικε μεταμοσχευτη, ποσα τετραγωνικα φαινονται αυτα???

Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tasos33

Well-Known Member
Για ειδικος και εσυ εντυπωσιαζομαι που ΔΕN καταλαβαινεις...
Τοση γνωση και μορφωση φορουμ και να μην βλεπεις τα εξοφθαλμα....
Ας σε βοηθησω

ΦΟΡΑΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ (ασχημο κιολας !) και πριν το χειρουργειο και την 2η ημερα...
Τωρα, rings a bell? ;) ;) ;) ;) ;)

Οποτε, εσυ ειδικε θεωρητικε μεταμοσχευτη, ποσα τετραγωνικα φαινονται αυτα???
O κύριος Παυλής ο γκριζομαλης στο βιντεο που φαινεται στην αρχη του νηματος με την ΜΜ των 3500 στο μπροστινο μερος του κεφαλιου , ειναι ο ιδιος με τον κυριο που εχει ΜΜ σε όλη την εκταση του κεφαλιού του? Εγινε και δευτερη ΜΜ ?Ηρεμα ρωτάω.

Το πουκαμισο μια χαρά ειναι πάντως..

theoblue

Well-Known Member
Έσυ ποιος εισαι που θα πεις τι θα κανει ο καθένας; τράβα γλείψε τον γιατρό σου οπως ξέρεις πολύ καλά να κανεις και ασε τι θα κανω εγώ ή αλλοι. Γεμισαμε γλειφτες εδώ μεσα..ελεος πια.
Οτι ειρωνεύεται και βριζει τους πάντες εδώ μέσα συνεχώς ο γιατρός σου σε διάφορα νηματα δεν βλέπω να σε ενοχλεί ομως ε, αλλά σε πείραξε αν βάζει κάποιος emoji με γέλιο...μπράβο καλά το πας :D
Κάτσε να αναλύσω λίγο τη (μη) λογική σου και δε θα ασχοληθώ άλλο με ανθρώπους που υποτιμούν τη νοημοσύνη μου.

Δλδ αν κάποιος έχει συμπεριφορά που δε μας αρέσει, είναι δόκιμο κάτω από τοποθετήσεις τρίτων μελων που εκφράζουν την (υποκειμενική) άποψη τους για το αποτέλεσμα μιας ΜΜ να ειρωνευομαστε και να κατηγορουμε τον οποιοδηποτε για τσιράκι γιατρού.

Να σε συγχαρώ πάντως γτ συμπεριφορές σαν τη δική σου δίνουν δίκιο σε αυτούς που χλευάζεις.

shearer

Active Member
Κάτσε να αναλύσω λίγο τη (μη) λογική σου και δε θα ασχοληθώ άλλο με ανθρώπους που υποτιμούν τη νοημοσύνη μου.

Δλδ αν κάποιος έχει συμπεριφορά που δε μας αρέσει, είναι δόκιμο κάτω από τοποθετήσεις τρίτων μελων που εκφράζουν την (υποκειμενική) άποψη τους για το αποτέλεσμα μιας ΜΜ να ειρωνευομαστε και να κατηγορουμε τον οποιοδηποτε για τσιράκι γιατρού.

Να σε συγχαρώ πάντως γτ συμπεριφορές σαν τη δική σου δίνουν δίκιο σε αυτούς που χλευάζεις.
Κάτσε να αναλύσω εγώ τον παραλογισμό σου τρολάκι...

Το αστείο ξέρεις ποιο ειναι μαζι σου ; ειναι οτι ενοχλείσαι με emoji με γέλια αλλά δεν ενοχλείσαι με τη χυδαία συμπεριφορά του γιατρού σου που βριζει, πετάει λάσπη και ειρωνεύεται τους πάντες εδώ μέσα με τέτοια χυδαιότητα που δεν έχει ξανα υπάρξει ποτέ και από κανέναν γιατρό...με αυτό θα έπρεπε να ενοχλείσαι τρολ που τους δινεις και δικιο και οχι με emoji με γέλια....Αλλά εσυ κανεις τα στραβά μάτια εκεί που σε συμφέρει και ενοχλείσαι αλλού...Τράβα τώρα να μπεις σε κανένα νημα να τον γλείψεις
;)

Τελευταία επεξεργασία:

Anastasakis Hair Clinic

Κάτσε να αναλύσω εγώ τον παραλογισμό σου τρολάκι...

Το αστείο ξέρεις ποιο ειναι μαζι σου ; ειναι οτι ενοχλείσαι με emoji με γέλια αλλά δεν ενοχλείσαι με τη χυδαία συμπεριφορά του γιατρού σου που βριζει, πετάει λάσπη και ειρωνεύεται τους πάντες εδώ μέσα με τέτοια χυδαιότητα που δεν έχει ξανα υπάρξει ποτέ και από κανέναν γιατρό...με αυτό θα έπρεπε να ενοχλείσαι τρολ που τους δινεις και δικιο και οχι με emoji με γέλια....Αλλά εσυ κανεις τα στραβά μάτια εκεί που σε συμφέρει και ενοχλείσαι αλλού...Τράβα τώρα να μπεις σε κανένα νημα να τον γλείψεις
;)
Ο ιατρος "του" εχει αποφασισει πως θα κατεβει στο επιπεδο τον γελοιων, ανωνυμων, ιατρικα αμορφωτων αλλα υπερφιαλων στα λογια ασχετων καραφλοκομπλεξικων ξερολων που κρυμμενοι πισω απο το μονιτορ (χωρις συνεπειες δλδ οπως ολες οι κοτες) λασπολογουν και προσπαθούν να κανουν το ΑΣΠΡΟ σε ΜΑΥΡΟ επειδη απλα φθονουν.
Μιας και φαινεται οτι στα σπιτια τους πολλοι ΔΕΝ εμαθαν τροπους, εγω που ΕΜΑΘΑ αποφασισα να δειτε πως γελοιοι θρασυδειλοι ειναι καποιοι με το να σας φερομαι με αντιστοιχο τροπο ΕΠΩΝΥΜΑ!

Τωρα ας πουμε εσυ εντελως ΤΟΞΙΚα και ανιτια επιτηθεσαι σαν ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝ σε καποιον που παλ δεν ακολουθει την τοξικη ατζεντα σου και το κομπλε ΣΟΥ εναντιον μου.
ΤΟΣΟ ΤΡΑΓΙΚΟΣ

Anastasakis Hair Clinic

O κύριος Παυλής ο γκριζομαλης στο βιντεο που φαινεται στην αρχη του νηματος με την ΜΜ των 3500 στο μπροστινο μερος του κεφαλιου , ειναι ο ιδιος με τον κυριο που εχει ΜΜ σε όλη την εκταση του κεφαλιού του? Εγινε και δευτερη ΜΜ ?Ηρεμα ρωτάω.

Το πουκαμισο μια χαρά ειναι πάντως..

Τωρα ΣΟΒΑΡΑ ρωτας?
Ρε σεις θα με τρελανεται????

ΔΕΝ μπορεις ρε αδερφε να δεις το σχημα του κεφαλιου, τις ρυτιδες, τα σημαδια, τα φρυδια, οτι ειναι ιδιο ατομο, και καθομαι και ασχολουμαι να σου απανταω κιολας???
Εχετε μαθει μια καραμελα παο τον @CVIAL για δηθεν "μαγικη πυκνοτητα" 40-50 grafts/cm2 και δηθεν επιφανειες και δεν μπορειτε καποιοι ΚΑΝ να δειτε αν ειναι ιδιο ΚΕΦΑΛΙ αν δεν βλεπετε προσωπο?

Βλεπεις γιατι κοροιδευω καποιους που εχουν το θρασος να μιλανε καν??

Δεν ειναι ντροπη να ειναι καποιος ΑΣΧΕΤΟΣ απο την δουλεια μου
Ντροπη ΕΙΝΑΙ να το ΠΑΙΖΕΙ σχετικος και να μην ξερει ουτε να ξεχωρισει ενα ολοκληρο κεφαλι με το μισο προσωπο και φρυδια κτ΄λ και να αντιμιλαει κιολας...

DSC04365.JPG

DSC04520.JPG

shearer

Active Member
Το τέρμα χαμηλό επίπεδο και την χυδαιότητα που μιλάει αυτός δεν την φτάνει κανένας εδώ μέσα...

μιλάμε για εναν άνθρωπο τέρμα τοξικό και κομπλεξικό που συνεχώς επιτίθεται, βριζει, γράφει ψέματα, πετάει λάσπη σε αλλες κλινικές επειδη δεν αδειάζουν τις τσέπες των πελατών τους οπως κανει ο ιδιος και επειδη δεν κοιτάνε πως θα τα αρπάξουν από κάθε πελάτη....Το οτι κάποιος δνε προσπαθει να αδειάσει τις τσέπες των πελατών και δεν κοιτάει πως θα βγάζει ολο και περισσοτερα λεφτά δεν σημαινει οτι δεν ειναι καλός και ουτε οτι αυτός που χρεώνει 3 φορές πάνω από τους αλλους οτι ειναι καλύτερος.
Το οτι κάποιος χρέωνει ακριβά δεν σημαινει οτι θα σου προσφέρει καλύτερη υπηρεσία, απλά αυξάνει το δικό του κέρδος, καθώς θα μπορουσε να σου παρείχε την ιδια υπηρεσία και με λιγότερα από τα μισά λεφτά!

Προσπαθει να πουλήσει φυκια για μεταξωτές κορδέλες και προκειμένου να το καταφέρει ρίχνει συνεχώς λάσπη και γράφει τρελά ψέματα για αλλες κλινικές...Αυτό δειχνει ανηθικότητα...Πιο γελοία και άνανδρη συμπεριφορά δεν υπάρχει από αυτη...ντρέπεται και η ντροπή με αυτον τον τύπο...ξεφτιλισμένος ειναι

Τελευταία επεξεργασία:

nine

Active Member
Σωστό φιλε Μπόμπι, προσωπικά έχω ένα «ελάττωμα» να κοιτάω τη βιτρίνα. Αν μου αρέσει η hairline, θολώνω, δεν προσέχω τίποτα αλλο!.

Προσωπικα εδω, εαν το crown ειναι λιγο αραιο η εχει καποια μαλλακια για καλυψη, κοιταω την βιτρινα και το "μπροστα". Ο συνδυασμος τελεια hairline, αδειο πισω δεν μου αρεσει.

Οσο για το αποτελεσμα, καλο για τα grafts που μπηκαν.

Τελευταία επεξεργασία:

bobby

Well-Known Member
Ο ιατρος "του" εχει αποφασισει πως θα κατεβει στο επιπεδο τον γελοιων, ανωνυμων, ιατρικα αμορφωτων αλλα υπερφιαλων στα λογια ασχετων καραφλοκομπλεξικων ξερολων που κρυμμενοι πισω απο το μονιτορ (χωρις συνεπειες δλδ οπως ολες οι κοτες) λασπολογουν και προσπαθούν να κανουν το ΑΣΠΡΟ σε ΜΑΥΡΟ επειδη απλα φθονουν.
Μιας και φαινεται οτι στα σπιτια τους πολλοι ΔΕΝ εμαθαν τροπους, εγω που ΕΜΑΘΑ αποφασισα να δειτε πως γελοιοι θρασυδειλοι ειναι καποιοι με το να σας φερομαι με αντιστοιχο τροπο ΕΠΩΝΥΜΑ!

Τωρα ας πουμε εσυ εντελως ΤΟΞΙΚα και ανιτια επιτηθεσαι σαν ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝ σε καποιον που παλ δεν ακολουθει την τοξικη ατζεντα σου και το κομπλε ΣΟΥ εναντιον μου.
ΤΟΣΟ ΤΡΑΓΙΚΟΣ
Εδώ βρίζουμε ή απλά κοσμητικά επίθετα παραβάλουμε;

tasos33

Well-Known Member
Τωρα ΣΟΒΑΡΑ ρωτας?
Ρε σεις θα με τρελανεται????

ΔΕΝ μπορεις ρε αδερφε να δεις το σχημα του κεφαλιου, τις ρυτιδες, τα σημαδια, τα φρυδια, οτι ειναι ιδιο ατομο, και καθομαι και ασχολουμαι να σου απανταω κιολας???
Εχετε μαθει μια καραμελα παο τον @CVIAL για δηθεν "μαγικη πυκνοτητα" 40-50 grafts/cm2 και δηθεν επιφανειες και δεν μπορειτε καποιοι ΚΑΝ να δειτε αν ειναι ιδιο ΚΕΦΑΛΙ αν δεν βλεπετε προσωπο?

Βλεπεις γιατι κοροιδευω καποιους που εχουν το θρασος να μιλανε καν??

Δεν ειναι ντροπη να ειναι καποιος ΑΣΧΕΤΟΣ απο την δουλεια μου
Ντροπη ΕΙΝΑΙ να το ΠΑΙΖΕΙ σχετικος και να μην ξερει ουτε να ξεχωρισει ενα ολοκληρο κεφαλι με το μισο προσωπο και φρυδια κτ΄λ και να αντιμιλαει κιολας...

Προβολή συνημμένου 67390

Προβολή συνημμένου 67391
Επειδή ρώτησα με ευγένεια γιατί όντως δεν είχα καταλάβει ,αν είχες εξαρχής ανεβάσει κ φωτό τοποθέτησης θα το είχα δει, παρόλαυτα δεν θα σου απαντήσω όπως απάντησες ,δεν πρόκειται να αλλάξεις οπότε πάμε παρακάτω και λύσε μας μια απόρροια τώρα που αντελήφθην ....
ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΒΑΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΊΝΤΕΟ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΜΑΛΛΟ ΣΤΗΝ ΠΙΣΩ ΖΩΝΗ.

Και πάλι ήρεμα ρωτάω γιατί στο βίντεο μπορεί να μην φαίνονται.

Συνημμένα

• IMG_20250130_170547.jpg
    IMG_20250130_170547.jpg
    202.4 KB · Προβολές: 49

Anastasakis Hair Clinic

Επειδή ρώτησα με ευγένεια γιατί όντως δεν είχα καταλάβει ,αν είχες εξαρχής ανεβάσει κ φωτό τοποθέτησης θα το είχα δει, παρόλαυτα δεν θα σου απαντήσω όπως απάντησες ,δεν πρόκειται να αλλάξεις οπότε πάμε παρακάτω και λύσε μας μια απόρροια τώρα που αντελήφθην ....
ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΒΑΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΊΝΤΕΟ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΜΑΛΛΟ ΣΤΗΝ ΠΙΣΩ ΖΩΝΗ.

Ναι, το να καραδοκεις να βρεις ενα ...αμφιλεγονενο καρε σε βιντεο με αποτελεσμα (αντι να ανατρωτιεσαι γιατι ο Αναστασακης εχει καποια εκατονταδες αποτελεσματα και κανεις αλλος δεν εχει ΟΥΤΕ ΕΝΑ ακομα) ειναι lame ΚΑΙ δεν δουλευει...

Ναι, δεν φαινονται
Εχω προσλαβει ατομο να σας ανεβαζει τα βινετο και τωρα που γεννησε κιολας ειναι πιο ...διεκπερεωτική, οποτε βρισκουν καποιοι ευκαιρια να προσπαθουν να κανουν τους ντετεκτιβ και ζαλιζουν τα δικα μου συκωτια.
Πιστευα πως δεν θα χρειαζοταν να ασχοληθω, αλλα τελικα αν δεν το φανε το "ξυλο" τους καποιοι, μυαλο δεν μπαινει
παμε, να φαμε και άλλο χρονο, μιας και εχεις φιλαρακι ορεξη για γνωση...

DSC04525.JPG

DSC00724.JPG

Εκει ειναι ολα, μην ανησυχεις :)
Απλα στο ΤΕΛΟΣ, μπαινουν καποια ΜΟΝΟΤΡΙΧΑ και ΑΡΑΙΑ ωστε αντιθετα με αυτα που κανουν οι ...ΙΣΠΑΝΟΙ φιλοι μας ΔΕΝ φαινεται να σαν εφαγε τσεκουρια ο ασθενής εκει που τελειωσαν τα μοσχευματα
ΕΙΔΙΚΑ αυτος, που για οικονομικους λογους μου ζητησε μεγιστη ΚΑΛΥΨΗ και οτι θα μπορεσει να ξαναερθει σε 2-3 χρονια για ολοκληρωση και ισως πυκνωση
Το σταδιακο σβησιμο του POSTERIOR HAIRLINE (ετσι λεγεται στην βιβλιογραφια) ειναι σημαντικο.

Αλλη απορια?
You are welcome

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Anastasakis Hair Clinic

Παρτε και τις υπολοιπες μιας και δεν εχετε απο κανεναν αλλον φωτογραφιες κοντινες, σωστες, με βρεγμενα μαλλια και με φυσικο αποτελεσμα να ασχοληθειτε και εχετε πηξει στο παραμυθακι και στην προπαγανδα καποιων που σας πουλανε φυκια και ζαλιζετε εμενα ΧΩΡΙΣ λογο, ιας και το βιντεο ειναι ΚΛΑΣΕΙΣ ανωτερο απο οποιαδηποτε φωτογραφια!

DSC00715.JPG
DSC00719.JPG
DSC00720.JPG
DSC00722.JPG
DSC00723.JPG
DSC00724.JPG

tasos33

Well-Known Member
Ναι, το να καραδοκεις να βρεις ενα ...αμφιλεγονενο καρε σε βιντεο με αποτελεσμα (αντι να ανατρωτιεσαι γιατι ο Αναστασακης εχει καποια εκατονταδες αποτελεσματα και κανεις αλλος δεν εχει ΟΥΤΕ ΕΝΑ ακομα) ειναι lame ΚΑΙ δεν δουλευει...

Ναι, δεν φαινονται
Εχω προσλαβει ατομο να σας ανεβαζει τα βινετο και τωρα που γεννησε κιολας ειναι πιο ...διεκπερεωτική, οποτε βρισκουν καποιοι ευκαιρια να προσπαθουν να κανουν τους ντετεκτιβ και ζαλιζουν τα δικα μου συκωτια.
Πιστευα πως δεν θα χρειαζοταν να ασχοληθω, αλλα τελικα αν δεν το φανε το "ξυλο" τους καποιοι, μυαλο δεν μπαινει
παμε, να φαμε και άλλο χρονο, μιας και εχεις φιλαρακι ορεξη για γνωση...

Προβολή συνημμένου 67395
Προβολή συνημμένου 67394

Εκει ειναι ολα, μην ανησυχεις :)
Απλα στο ΤΕΛΟΣ, μπαινουν καποια ΜΟΝΟΤΡΙΧΑ και ΑΡΑΙΑ ωστε αντιθετα με αυτα που κανουν οι ...ΙΣΠΑΝΟΙ φιλοι μας ΔΕΝ φαινεται να σαν εφαγε τσεκουρια ο ασθενής εκει που τελειωσαν τα μοσχευματα
ΕΙΔΙΚΑ αυτος, που για οικονομικους λογους μου ζητησε μεγιστη ΚΑΛΥΨΗ και οτι θα μπορεσει να ξαναερθει σε 2-3 χρονια για ολοκληρωση και ισως πυκνωση
Το σταδιακο σβησιμο του POSTERIOR HAIRLINE (ετσι λεγεται στην βιβλιογραφια) ειναι σημαντικο.

Αλλη απορια?
You are welcome
Έαν ήσουν Ινδιάνος ποιητής θα σε φώναζαν ..βαρετή επανάληψη...

Το είδα και το είπα ,όπως έχω κάνει like σε πολλά αποτελέσματα που μου άρεσαν έτσι και εδώ τόνισα αυτό.

Το screen μόνο ένα καρέ δεν είναι, είναι πολλά, εκεί πίσω λοιπόν είναι ηλίου φαεινοτερο ότι δεν έχει μαλλάκι ,όσο λεπτή τρίχα και να έχει μαλλί δεν υπάρχει, η τα έβαλες και δεν βγήκαν η τον τρυπήσες τζάμπα για να πεις ότι έβαλες. Και να κόβει τσεκούρι όπως το κάνουν οι Ισπανοί,άλλωστε με όποιον δάσκαλο καθίσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις.

bobby

Well-Known Member
Έαν ήσουν Ινδιάνος ποιητής θα σε φώναζαν ..βαρετή επανάληψη...

Το είδα και το είπα ,όπως έχω κάνει like σε πολλά αποτελέσματα που μου άρεσαν έτσι και εδώ τόνισα αυτό.

Το screen μόνο ένα καρέ δεν είναι, είναι πολλά, εκεί πίσω λοιπόν είναι ηλίου φαεινοτερο ότι δεν έχει μαλλάκι ,όσο λεπτή τρίχα και να έχει μαλλί δεν υπάρχει, η τα έβαλες και δεν βγήκαν η τον τρυπήσες τζάμπα για να πεις ότι έβαλες. Και να κόβει τσεκούρι όπως το κάνουν οι Ισπανοί,άλλωστε με όποιον δάσκαλο καθίσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις.
Γιατί έχει μπροστά μαλλάκι; Μόνο στην χερλαιν έχει και τα έχει 20 πόντους για να καλύπτει το χάος πίσω….κλασική συνταγή του «άρχοντα»….όπως τον φωνάζουν (είμαι σίγουρος περιπαιχτικά) οι υπάλληλοι του…

tasos33

Well-Known Member
Εντάξει Μπόμπι δεν έγινε και τίποτα ,είναι γνωστό το μοτίβο που ακολουθεί και να σου πω την αλήθεια το σέβομαι, αυτό πιστεύει αυτό ξέρει αυτό κάνει. Αλλά να μας λέει ότι έχει μαλλί πίσω ενώ δεν έχει αυτό το λες κ τρέλα.
Γιατί έχει μπροστά μαλλάκι; Μόνο στην χερλαιν έχει και τα έχει 20 πόντους για να καλύπτει το χάος πίσω….κλασική συνταγή του «άρχοντα»….όπως τον φωνάζουν (είμαι σίγουρος περιπαιχτικά) οι υπάλληλοι του…

Μπλουζα