LoverBoy
Well-Known Member
Αυτό ακριβώς είναι αδερφέ μου!Είναι πάνω απ'ολα είναι τι ταιριάζει στο πρόσωπο του ασθενήΆρα είναι και θέμα γούστου αλλά τι πάει και στο πρόσωπο του καθενός.
Αυτό ακριβώς είναι αδερφέ μου!Είναι πάνω απ'ολα είναι τι ταιριάζει στο πρόσωπο του ασθενήΆρα είναι και θέμα γούστου αλλά τι πάει και στο πρόσωπο του καθενός.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Είναι ανάλογα τι σου ταιριάζει Πάνο!Εσένα ας πούμε κλείνει γλυκά ίσως επειδή δεν είχαν φύγει τελείως τα πλαϊνα και έδεσε όμορφα!Έχουμε δεί όμως και τριγωνομετρία που κάναμε στο σχολείο που αυτό εμένα προσωπικά με χαλάει!Σίγουρα αν κάνω τον ακραία αυστηρό κριτή κάτι θα βρω. Σε όλους τους γιατρούς και δεν βγαίνει κι ο Ντόκτορ έξω. Ωστόσο πιστεύω πως όντως 9/10 δε χρειάζεται αυτό το «κόψιμο». Το βρίσκω πολύ γλυκό και «γυναικείο»
Συμφωνώ. Εσένα @ch7.panos κλείνει γλυκά, χωρίς οξείες γωνίες και κενά.Είναι ανάλογα τι σου ταιριάζει Πάνο!Εσένα ας πούμε κλείνει γλυκά ίσως επειδή δεν είχαν φύγει τελείως τα πλαϊνα και έδεσε όμορφα!Έχουμε δεί όμως και τριγωνομετρία που κάναμε στο σχολείο που αυτό εμένα προσωπικά με χαλάει!
Είσαι τζετ και εμένα μου αρέσουν πολύ τα τεμποραλς σου!Βάζεις μίνο και εκεί?Εμένα είναι αδύναμα!όλο πάνε να δώσουν αλλά τίποτα τα καημένα!Εμένα τα temporals είναι έξω στον θεό… και όταν είχε προχωρήσει η τριχόπτωση με έκανε τρικάραφλα. Τα έσβηνε λίγο ο κουρέας μου και το μάζευε… τώρα που το μακραίνω κι έχω κανονική hairline, το αγαπώ.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Μου αρέσειΣχεδιασμός από έναν σπεσιαλίστα στο είδος.Ετσι σχεδιάζει hairline και γωνίες
Ο Couto κάνει πάντα temporal peaks και συνήθως έχει επιθετικό σχεδιασμό στο ύψος της hairline. Όλες οι παράμετροι παίζουν ρόλο.Σχεδιασμός από έναν σπεσιαλίστα στο είδος.Ετσι σχεδιάζει hairline και γωνίες
Σωστός.Σχεδον παντα χρειάζεται να κάνεις έστω και λίγο temporal peaks για να έχεις μια καλύτερη κορνίζα αλλά νομίζω Ελλάδα κάνεις δεν το κάνει εκτός από το Αναστασάκη,ο οποίος το κάνει σε κάποιες περιπτώσεις αλλά όχι στο υψηλό επίπεδο των Ισπανών.Νομιζω η φορά και η φυσικότητα είναι τα κύρια ζητήματα που δυσκολεύουν τους γιατρούς.Ο Couto κάνει πάντα temporal peaks και συνήθως έχει επιθετικό σχεδιασμό στο ύψος της hairline. Όλες οι παράμετροι παίζουν ρόλο.
Ωραίος ο Κούτο!!!!Ο Couto κάνει πάντα temporal peaks και συνήθως έχει επιθετικό σχεδιασμό στο ύψος της hairline. Όλες οι παράμετροι παίζουν ρόλο.
Όχι εκεί ήταν πάντα τζετ, ειδικά αριστερά είναι φουλ έντονοΕίσαι τζετ και εμένα μου αρέσουν πολύ τα τεμποραλς σου!Βάζεις μίνο και εκεί?Εμένα είναι αδύναμα!όλο πάνε να δώσουν αλλά τίποτα τα καημένα!
Ε αυτός είχε χάσει φουλ temporals, ωραίος σχεδιασμός όντωςΣχεδιασμός από έναν σπεσιαλίστα στο είδος.Ετσι σχεδιάζει hairline και γωνίες
Μωρέ ας είχα τα θυλάκια και το χρήμα και ας έκανε επίθεση με τα μπούνια!Καλα ο Couto το γ....ι τη μανα...Οι σχεδιασμοι ειναι υπερεπιθετικοι,δε θα θελα τοσο επιθεση σε καμια περιπτωση.Φυσικα και ειναι σουπερ τοπ