Απ: nanoxidil
-αρα θα μου αφαιρεθουν χρηματα απο την καρτα?
Αν δεν στέλνει Ελλάδα κανονικά δεν θα έφτασε η παραγγελία στο τελικό στάδιο. Αν ανησυχείς πάρε τηλ. την τράπεζα στην οποία ανήκει η κάρτα που χρησιμοποίησες και ρώτησε αν υπάρχει χρέωση για αυτό το ποσό την συγκεκριμένη ημέρα. Εφόσον σε χρέωσαν επικοινώνησε γρατπά απευθείας με την εταιρία ώστε να υπάρχουν αποδείξεις. Οι αγορές προϊόντων (συγκεκριμένα) μέσω πιστώτικής κάρτας είνα προστατευμένες (ειδικά από κάποιο ποσό και πάνω, αλλά δεν ξέρω όλες τις περιπτώσεις) και αν θες να τις αμφισβητήσεις ενημερώνεις τη τράπεζα με ότι αποδείξεις ότι δεν είναι διατεθιμένοι να σου επιστρέψουν τα χρήματα σου και το αναλαμβάνει η τράπεζα.Στη περιπτωσή σου δεν υπάρχει περίπτωση να μην πάρεις τα λεφτά σου πίσω (γιατί δεν θα σου σταλεί το προϊον). Εάν έγινε χρέωση...κακώς έγινε , αλλά πιστεύω ότι δεν έγινε καμία χρέωση. Ότι έγραψα ισχύει για πιστωτικές κάρτες και αγορά προιόντων online επίσης η αγορά υπηρεσιών προστατεύεται σε αρκετές περιπτώσεις.Δεν δίνω νομική συμβουλή, ούτε έχω καμμία ευθύνη, αλλά ότι γράφω μπορεί να σε βοηθήσει.