Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Αγόρασε από εδώ : http://www.biovea.com/us/product_detail.aspx?NAME=SPECTRAL-DNC-N-Nanoxidil-5-1-Month-Supply&PID=3229&OS=204show_palmettos είπε:στο συγκεκριμενο σαιτ (ενα ολλανδικο σαιτ) παρατηρησα οτι δεν εχει shipping για ΕΛΛΑΔΑ..
οποιος ομοιοπαθης ;D μου βρει σαιτ που να στελνει το ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ της ds laboratories δηλαδη το spectral dnc-n με τη νανοξιδιλη 5% που χει μεσα...παρακαλω πολυ ας το ποσταρει εδω για να μπορεσω να κανω την παραγγελια..αλλιως θα αγορασω το spectral dnc-l
Συγγνώμη φίλε μου δεν το είχα δει το site που έγραψε ο Δήμος.Αν στέλνει Ελλάδα παρτό από κει.Αλλά νομίζω οι τιμές είναι σε λίρες και όχι σε ευρώ.show_palmettos είπε:μα στο σαιτ που εδωσε ο δημος το δινει 26 δολλαρια ενω στο σαιτ που μου δινεις εσυ φιλε το δινει 38 δολλαρια
τελικα ποιο στελνει ΕλλαδΑ? απο που να παραγγειλω ? δε με νοιαζει αν αργησει ή οχι...αλλα να ειναι το πιο φτηνο κ να κανει αποστολη στη χωρα μας
σε λιρες ειναι ? α κ νομιζα σε δολλαρια....τελικα σε ποιο απο τα 2 σαιτ ειναι φτηνοτερο ? :gkok είπε:Συγγνώμη φίλε μου δεν το είχα δει το site που έγραψε ο Δήμος.Αν στέλνει Ελλάδα παρτό από κει.Αλλά νομίζω οι τιμές είναι σε λίρες και όχι σε ευρώ.
βοηθησε με λιγο...που ακριβως πρεπει να κοιταξω στο σαιτ για να δω αν ειναι restricted...σορρυ αλλα δεν τα ξερω κ πολυ καλα σχετικα με παραγγελιες απο σαιτ ξενα !Fenimore είπε:Από agestop.net είχα παραγγείλει παλιότερα και μου τα έστειλαν κανονικά. Το μόνο "λάθος" που έγινε ήταν ότι στο πακέτο απ'έξω δεν έγγαφε το ονοματεπώνυμο, αλλά μόνο το μικρό μου όνομα και τα λοιπά στοιχεία. Από λάθος έγινε σίγουρα γιατί όταν έκανα την παραγγελεία είχα γράψει και το επώνυμο.
Για το συγκεκριμένο προιόν, κοιτάχτε μήπως στο site λέει ότι είναι restricted σε κάποιες χώρες ή όχι όπως με πολλά προιόντα ή στείλτε ενα mail στο [email protected] και ρωτήστε τους.
show_palmettos είπε:βοηθησε με λιγο...που ακριβως πρεπει να κοιταξω στο σαιτ για να δω αν ειναι restricted...σορρυ αλλα δεν τα ξερω κ πολυ καλα σχετικα με παραγγελιες απο σαιτ ξενα !
show_palmettos είπε:σε λιρες ειναι ? α κ νομιζα σε δολλαρια....τελικα σε ποιο απο τα 2 σαιτ ειναι φτηνοτερο ? :
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Το ειχα γραψει κ πιο πανω....η αδερφη μου που μενει σε διαφορετικο σπιτι απο μενα μπηκε στο σαιτ για να το παραγγειλει με την πιστωτικη της καρτα..γιατι εγω δεν εχω πιστωτικη καρτα....κ ουτε ξερω κ τοσο καλα αγγλικα ωστε να στελνω ιμειλς κ να επικοινωνω με εταιρειες απο το εξωτερικο...LOK είπε:Μου αρέσει γενικά η νανοτεχνολογία, αν και δεν ξέρω πολλά πράγματα γι'αυτή.
Πριν λίγο ήμουν έτοιμος να αγοράσω Rogaine foam, αλλά μόλις έιδα το SPECTRAL DNC-Ν αποφάσησα να το αγοράσω κι εγώ. Πες μου απο ποιό site θα παραγγείλεις τελικά, για να τα παραγγείλουμε μαζί.
Δέχεται paypal?
LOK είπε:Κι εγώ μαζί σας.., θα ήθελα ένα προιόν που να τα έχει όλα, αλλά σε τέτοιες περιπτώσεις έχουμε πεί πολλές φορές ότι simple is best, δηλαδή καλύτερα να χρησιμοποιούμε το κάθε ένα για την δουλειά του, παρά όλα μαζί... Το μόνο που βλέπω καλύτερο απο το big3 είναι η nanoxidil...
Απο την άλλη νομίζω οτι δεν συμφέρει κι απο θέμα τιμής... Ένα big3 με kirkland minox και airol, είναι πολύ πιο φθηνό απο το dnc-n...
"Πως έρχονται έτσι τα πράγματα και κάνω τον συνήγορο του διαβόλου..." ;D :evil: