No name Μινοξιδίλη από κλινική

JetterM4rZ

New Member
Καλησπέρα στο φόρουμ, είμαι 42 χρονών και έχει λεπτύνει λίγο η τρίχα και έχει σταθεροποιηθεί τα τελευταία 10 χρόνια (όταν είναι στεγνά δεν φαινεται καν).
Πρόσφατα επισκέφτηκα για πρώτη φορά την κλινική του Κου. Αναστασάκη για θεραπεία και με εξυπηρέτησε μια κοπέλα, η οποία μου πρότεινε χρήση αφρού μινοξιδίλης για 6 μήνες.
Προχώρησα στην παραγγελία και μου ήρθαν λευκά μπουκαλάκια (δική τους παρασκευή) με αυτοκόλλητα απέξω που γράφουν μόνο τι περιέχει (5% minoxodil κλπ κλπ..).
Γνωρίζει κανείς αν είναι legit αυτά που στέλνουν η να κοιτάξω να ψάξω να βρω regaine αφρό από εξωτερικό?

Σημείωση: Τα χρησιμοποιώ μιάμιση βδομάδα τώρα 2 φορές τη μέρα και μετά από κάθε εφαρμογή το μαλλί το αφήνει πολύ λιπάρο και κολλώδες.

Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

paulgits

New Member
Καλησπέρα στο φόρουμ, είμαι 42 χρονών και έχει λεπτύνει λίγο η τρίχα και έχει σταθεροποιηθεί τα τελευταία 10 χρόνια (όταν είναι στεγνά δεν φαινεται καν).
Πρόσφατα επισκέφτηκα για πρώτη φορά την κλινική του Κου. Αναστασάκη για θεραπεία και με εξυπηρέτησε μια κοπέλα, η οποία μου πρότεινε χρήση αφρού μινοξιδίλης για 6 μήνες.
Προχώρησα στην παραγγελία και μου ήρθαν λευκά μπουκαλάκια (δική τους παρασκευή) με αυτοκόλλητα απέξω που γράφουν μόνο τι περιέχει (5% minoxodil κλπ κλπ..).
Γνωρίζει κανείς αν είναι legit αυτά που στέλνουν η να κοιτάξω να ψάξω να βρω regaine αφρό από εξωτερικό?
Έχω και εγώ τα ίδια χάπια στα 2.5 mg . Είναι παρασκευασμένα από φαρμακείο που συνεργάζεται με τη κλινική.Ετσι μου είπαν από εκεί.Τα παίρνω εδώ και 2,5 μήνες οπότε είναι νωρίς νομίζω να σου πω αν είναι legit ή όχι , όμως δεν νομίζω να είναι απάτη τα χάπια. Σίγουρα πάντως η μινοξιδιλη από στόματος είναι πιο αποτελεσματική από τον αφρό.

LoverBoy

Well-Known Member

Σημείωση: Τα χρησιμοποιώ μιάμιση βδομάδα τώρα 2 φορές τη μέρα και μετά από κάθε εφαρμογή το μαλλί το αφήνει πολύ λιπάρο και κολλώδες.
Αδερφέ καλησπερα! Γιατί δεν πηρες αφρο regaine από το φαρμακειο?παλιοτερα είχα πάρει κ εγώ από άλλη κλινική κ είχα το ίδιο θέμα με λιπαρότητα! Πόσο σου κόστισε?

JetterM4rZ

New Member
Έχω και εγώ τα ίδια χάπια στα 2.5 mg . Είναι παρασκευασμένα από φαρμακείο που συνεργάζεται με τη κλινική.Ετσι μου είπαν από εκεί.Τα παίρνω εδώ και 2,5 μήνες οπότε είναι νωρίς νομίζω να σου πω αν είναι legit ή όχι , όμως δεν νομίζω να είναι απάτη τα χάπια. Σίγουρα πάντως η μινοξιδιλη από στόματος είναι πιο αποτελεσματική από τον αφρό.
Και'γω αυτό θέλω να πιστεύω ότι δεν θα τα έδιναν έτσι, αλλά λέω κάτσε να ρωτήσω καλού κακού. Μου πρότεινε για κάποιο λόγο τον αφρό η συγκέκριμένη ενώ με ενημέρωσε και για τα χάπια, αλλά αν γνώριζα πόσο λαδωμένο σου αφήνει το μαλλί μετά την εφαρμογή σίγουρα θα επέλεγα τα χάπια.

JetterM4rZ

New Member
Αδερφέ καλησπερα! Γιατί δεν πηρες αφρο regaine από το φαρμακειο?παλιοτερα είχα πάρει κ εγώ από άλλη κλινική κ είχα το ίδιο θέμα με λιπαρότητα! Πόσο σου κόστισε?
Είχα κοιτάξει σε 2 φαρμακεία εδω κοντά και δεν είχαν, μετά μπήκα να βρω μέσω σκρουτζ και δεν υπήρχε και υπέθεσα δεν θα τα είχαν πλέον Ελλάδα. Γνωρίζεις κάποιο φαρμακείο που να τα δίνει/στέλνει?
35 ευρώ το μπουκάλι μου τα έδωσε.

LoverBoy

Well-Known Member
Είχα κοιτάξει σε 2 φαρμακεία εδω κοντά και δεν είχαν, μετά μπήκα να βρω μέσω σκρουτζ και δεν υπήρχε και υπέθεσα δεν θα τα είχαν πλέον Ελλάδα. Γνωρίζεις κάποιο φαρμακείο που να τα δίνει/στέλνει?
Από σκρουτζ δεν δινουν μινοξιδιλή! Εγώ αγοράζω τον αφρο 32 ευρώ από περιοχή κοντά Δάφνη αν ξέρεις! Το φαρμακείο αν θέλεις μπορώ να σου στείλω τηλ στο προσωπικό αμέσως! Αλλά γενικά τον βρίσκεις παντού πλέον.... Μόνο οι τιμές παίζουν!Ο αφρος ούτε λαδωνει τα μαλλιά κ τα αφήνει με ένα ωραίο όγκο κ κρατημα... Δεν τον αλλαζω

JetterM4rZ

New Member
Από σκρουτζ δεν δινουν μινοξιδιλή! Εγώ αγοράζω τον αφρο 32 ευρώ από περιοχή κοντά Δάφνη αν ξέρεις! Το φαρμακείο αν θέλεις μπορώ να σου στείλω τηλ στο προσωπικό αμέσως! Αλλά γενικά τον βρίσκεις παντού πλέον.... Μόνο οι τιμές παίζουν!Ο αφρος ούτε λαδωνει τα μαλλιά κ τα αφήνει με ένα ωραίο όγκο κ κρατημα... Δεν τον αλλαζω
Ναι σχετικά κοντά είμαι Πειραιά μένω και έρχομαι συχνά Δάφνη. Στείλε μου όποτε μπορείς!

LoverBoy

Well-Known Member
Και υπόψιν τώρα που είναι ζέστη και γενικά τους καλοκαιρινούς μήνες να τον βάζεις στο ψυγείο γιατί βγαίνει πολύ νερουλός αν είναι εκτός λόγω θερμοκρασίας!

m3e36

Well-Known Member
Και υπόψιν τώρα που είναι ζέστη και γενικά τους καλοκαιρινούς μήνες να τον βάζεις στο ψυγείο γιατί βγαίνει πολύ νερουλός αν είναι εκτός λόγω θερμοκρασίας!
[/QUOT
Axelan φιλε μου ειναι μονο σε υγρη μορφη.
Την εχουν ολα τα φαρμακεια.περιπου στα 15ευρω το μπουκαλακι.
Δεν λαδώνει καθολου το μαλλι και εννοειται ειναι αποτελεσματικη (τη χρησιμοποιω 2 χρονια τωρα)
Ασε τα 35ευρα να τα δινει κανενα αλλο κοροιδο...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

LoverBoy

Well-Known Member
Ισχύει ότι η axelan είναι καλή και σαφώς οικονομικότερη!Απλά εμένα ο αφρός μου κάθεται καλύτερα στο δέρμα-τριχωτό χωρίς να δημιουργεί φαγούρα ή οτιδήποτε άλλο!Ο αφρός είναι η "απαλότερη" μορφή μινοξιδίλης που αν κάποιος δεν έχει ανεκτικό δέρμα είναι η καλύτερη επιλογή!Δεν είναι θέμα κορόιδου ή όχι!
Η axelan πάντως είναι σίγουρα απο τις λοσιόν η καλύτερη επιλογή σε θέμα λιπαρότητας θα συμφωνήσω!

m3e36

Well-Known Member
Ισχύει ότι η axelan είναι καλή και σαφώς οικονομικότερη!Απλά εμένα ο αφρός μου κάθεται καλύτερα στο δέρμα-τριχωτό χωρίς να δημιουργεί φαγούρα ή οτιδήποτε άλλο!Ο αφρός είναι η "απαλότερη" μορφή μινοξιδίλης που αν κάποιος δεν έχει ανεκτικό δέρμα είναι η καλύτερη επιλογή!Δεν είναι θέμα κορόιδου ή όχι!
Η axelan πάντως είναι σίγουρα απο τις λοσιόν η καλύτερη επιλογή σε θέμα λιπαρότητας θα συμφωνήσω!
Lover το κοροιδο αφορα αυτους που πανε στις κλινικες και ακουμπανε αυτα τα ποσα!!
Απ οτι καταλαβα ο φιλος εδω του δώσανε υγρη μινοξιδιλη στα 35 ευρω ενώ μπορει να τη βγαλει με 15 το μηνα.
Δεν προσβαλω καποιον που περνει αφρο για τους δικους του λογους και εννοειται κυμαινεται στα 35 ευρω.

Τελευταία επεξεργασία:

JetterM4rZ

New Member
Ok την τσέκαρα και την axelan δεν την ήξερα, θα δοκιμάσω σίγουρα και τα 2 και όποια κάθεται καλύτερα.

Chris34

Well-Known Member
Συνήθως αφρό παίρνουμε για να γλυτώσουμε τη λαδιλα της λοσιόν. Δοκίμασε όταν σου τελειώσει άλλο προϊόν. Και εγώ αφρό χρησιμοποιώ και είναι μια χαρά.

LoverBoy

Well-Known Member
Lover το κοροιδο αφορα αυτους που πανε στις κλινικες και ακουμπανε αυτα τα ποσα!!
Απ οτι καταλαβα ο φιλος εδω του δώσανε υγρη μινοξιδιλη στα 35 ευρω ενώ μπορει να τη βγαλει με 15 το μηνα.
Δεν προσβαλω καποιον που περνει αφρο για τους δικους του λογους και εννοειται κυμαινεται στα 35 ευρω.
Συνήθως αν δεν πάθεις δεν θα μάθεις που λέει και ο λαός ;)

montecristo

Well-Known Member
Καλύτερα να προτιμήσεις κάποια εταιρεία συσκευασμένη από το φαρμακείο για να εισαι πιο σιγουρος και οχι φτιαχτές που δεν ξέρεις πως τις φτιάχνουν. Επίσης 35 ευρώ για φτιαχτή μινοξιδίλη που σου έδωσαν από την κλινική μου φαινονται υπερβολικά πολλά και εκτός αυτού σου λαδώνει και σου αφήνει πολυ λιπαρό το μαλλί που υποτίθεται παίρνεις αφρο για να μη στα λαδώνει...:D
Εδώ βρισκεις 32 ευρώ τον αυθεντικό αφρό regaine που ειπε ο @LoverBoy, ή την axelan υγρη μορφη στα 15 ευρώ που ειπε και ο @m3e36 που δεν προκαλεί ερεθισμούς και στεγνώνει αμέσως.

JetterM4rZ

New Member
Καλύτερα να προτιμήσεις κάποια εταιρεία συσκευασμένη από το φαρμακείο για να εισαι πιο σιγουρος και οχι φτιαχτές που δεν ξέρεις πως τις φτιάχνουν. Επίσης 35 ευρώ για φτιαχτή μινοξιδίλη που σου έδωσαν από την κλινική μου φαινονται υπερβολικά πολλά και εκτός αυτού σου λαδώνει και το μαλλι και ασου αφήνει πολυ λιπαρό το μαλλί που υποτίθεται παίρνεις αφρο για να μη στα λαδώνει. Εδώ βρισκεις 32 ευρώ τον αυθεντικό αφρό regaine που ειπε ο @LoverBoy, ή την axelan υγρη μορφη στα 15 ευρώ που ειπε και ο @m3e36 που δεν προκαλεί ερεθισμούς και στεγνώνει αμέσως.
Όχι απλά τα λαδώνει το συγκεκριμένο που μου δώσανε, με μια χρήση τα κάνει λες και έχω να λουστώ 5 μέρες.

Συνήθως αν δεν πάθεις δεν θα μάθεις που λέει και ο λαός ;)
Ακριβώς

ctrl-z

New Member
Άσχετο, αλλά και σχετικό: Λοσιόν μινοξιδίλης που δεν λαδώνει τα μαλλιά (μου) είναι το Alopexy 5%.
Το αφήνω εδώ ως εναλλακτική.

Τελευταία επεξεργασία:

Quarantine

Active Member
Αλάνια αγόρασα το pantostin και ξεκίνησα να το χρησιμοποιώ με την συνιστώμενη δόση 3ml την μέρα.
Πραγματικά είδα πολύ καλή βελτίωση που δεν το περίμενα.
Δεν πρόλαβα να το χαρώ άρχισα να έχω τρομερούς πονοκεφάλους και ναυτία.
Μόλις σταμάτησα να βάζω όλα έφυγαν μόλις ξανά ξεκίνησα με ξανά έπιασαν.
Ξεκίνησα να βάζω μόνο 1ml αλλά και πάλι τα ίδια αλλά όχι σε τόσο μεγάλη ένταση όπως με τα 3ml.
Δεν ξέρω τι να κάνω, πρώτη φορά βρήκα κάτι που να λειτουργεί μετά από χρόνια και μου κάνει τέτοιες παρενέργειες.
Μου πάχυνε την τρίχα και μου έδωσε πυκνότητα, καμία σχέση όπως ήμουν με σκέτη μινοξιδιλη.
Δεν περίμενα καν να δουλέψει,το είχα για ματζουνι και τίποτα περισσότερο.
Αν θέλετε να το δοκιμάσετε αξίζει τον κόπο και αν είστε τυχεροί δεν θα σας βγάλει παρενέργειες.
Σκέφτομαι να αρχίσω να βάζω ελάχιστα πχ κάποιες σταγόνες την μέρα.
Να πω πως δεν μου τις έβγαλε κατευθείαν τις παρενέργειες αλλά σχεδόν στα μέσα του μπουκαλιού.

Μπλουζα