NW stage III - F.U.Ε. - Άνδρας 32 ετών

Flag17

Well-Known Member
Παιδιά θα ποσταρω πως το βλέπω εγώ το θέμα.Καλό είναι στα νήματα να κρίνουμε αυτά που βλέπουμε ή να κατακρίνουμε όσα δεν βλέπουμε πάντα με επιχειρήματα ακόμα και λανθασμένα τουλάχιστον να έχει μια δομή η σκέψη. Μια κουβέντα όπως του Πάνου με τον cvial είναι εποικοδομητικη όπως και παρατηρήσεις για ότι θετικό ή αρνητικό βλέπουμε, αλλά το να επαναλαμβανουμε σε κάθε νήμα για τις ουλές του jacksmith ή το τι έγινε με τον Aldo για εμένα είναι ανούσιο. Όποιος θέλει ας γράφει στα αντίστοιχα νήματα όσο θέλει να είναι πάντα πάνω αλλά δεν χρειάζεται να λέμε τα ίδια και τα ίδια σε κάθε νήμα του Αναστασακη.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

jersey

Well-Known Member
Εγώ νομίζω πως ο αεράτος δικαίως ζητούσε να απαντήσει ο γιατρός για το θέμα με τον aldo. Είναι ενα πολύ σοβαρό θέμα αυτό και δεν μπορεί να περάσει έτσι, και ο γιατρός να ποστάρει κανονικά το περιστατικό του σαν να μην έγινε τίποτα και όλα καλά...αυτό ειναι θράσος τουλάχιστον από μεριάς του αλλά και όσους υποστηρίζουν τέτοιες συμπεριφορές. Προφανώς το άλλο νήμα κλειδώθηκε οπότε το ρώτησε εδώ. Αν υπήρχε κάποιο άλλο αντίστοιχο νήμα θα το ρωτούσε εκεί. Ίσως να φτιαχτεί ένα νέο νήμα να ειπωθούν οι όποιες ερωτήσεις και να απαντήσει ο γιατρός και να λυθεί το θέμα με τον aldo. Που ουσιαστικά όλοι ξέρουμε τι έγινε δηλαδή, απλά για τα "τυπικά" της υπόθεσης....για να μη μείνει η παραμικρή αμφιβολία για αυτό που έκανε.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Αγαπητέ @CVIAL το ενδεχόμενο να μπει ο γιατρός και να απαντάει στις οποίες ερωτήσεις κόσμια,όπως και κόσμια πρέπει να γίνονται και οι ερωτήσεις γιατί δεν το προσπαθείς?
Γιατί θα πρέπει ενας admin ενός φόρουμ να ομιλεί αντί ενός γιατρού ή κλινικής ο οποίος δεν ενδιαφέρεται να μαθει και 5 πράγματα σε όλους εμάς,αλλά όλο αυτό γίνεται προς διαφήμιση του?
Είναι εντελώς άκυρο όλο αυτό που γίνεται και αυτό θεωρώ προσπαθουν να σου που τα παιδιά.
Εσύ εχεις το καρπούζι,εσύ και το μαχαίρι.

Που ζεις, στην wonderland? Ούτε ο γιατρός θα απαντάει κόσμια, ούτε τα μέλη θα συμπεριφέρονται κόσμια. 2 χρόνια τα προσπαθήσαμε και χάσαμε και κόπο και χρόνο. Καλό είναι να διδασκόμαστε και να μην επεναλαμβάνουμε τα ίδια λάθη. Ο admin δεν ομιλεί αντί ενός ιατρού, λέει την γνώμη του όπως λένε την γνώμη τους και τα άλλα μέλη στον σχολιασμό του νήματος. Τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβεις και εσύ? Το αντιλαμβάνεσαι ότι αν έλεγα (σε αντίθεση με όσα πιστεύω και είναι και η πραγματικότητα), ναι πολύ μεγάλο το punch, η κουβέντα θα είχε τελειώσει 5 σελίδες πιο πίσω?

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Εγώ νομίζω πως ο αεράτος δικαίως ζητούσε να απαντήσει ο γιατρός για το θέμα με τον aldo. Είναι ενα πολύ σοβαρό θέμα αυτό και δεν μπορεί να περάσει έτσι, και ο γιατρός να ποστάρει κανονικά το περιστατικό του σαν να μην έγινε τίποτα...αυτό ειναι θράσσος τουλάχιστον. Προφανώς το άλλο νήμα κλειδώθηκε οπότε το ρώτησε εδώ. Αν υπήρχε κάποιο άλλο αντίστοιχο νήμα θα το ρωτούσε εκεί. Ίσως να φτιαχτεί ένα νέο νήμα να υποθούν οι όποιες ερωτήσεις και να απαντήσει ο γιατρός και να λυθεί το θέμα με τον aldo. Που ουσιαστικά όλοι ξέρουμε τι έγινε δηλαδή, απλά για τα τυπικά της υπόθεσης.

Jersey θες να πας διακοπές και εσύ? Άντε τους άλλους να τους καταλάβω που είναι εκτός θέματος αλλά έχουν μια υπαρξιακή αγωνία για τον τρόπο που γίνεται ο διάλογος, εσύ γιατί διαιωνίζεις και επαναλαμβάνεις τα ίδια ενώ έχω ζητήσει να το κάνετε σε άλλο νήμα?

jersey

Well-Known Member
Jersey θες να πας διακοπές και εσύ? Άντε τους άλλους να τους καταλάβω που είναι εκτός θέματος αλλά έχουν μια υπαρξιακή αγωνία για τον τρόπο που γίνεται ο διάλογος, εσύ γιατί διαιωνίζεις και επαναλαμβάνεις τα ίδια ενώ έχω ζητήσει να το κάνετε σε άλλο νήμα?
Το ανέφερε ο άλλος από πάνω CVIAL δεν το είδες; δεν το είπα έτσι στο άκυρο. Ισα ισα είπα να φτιαχτεί ενα νέο νήμα και να ρωτηθουν εκει οι ερωτήσεις με το θέμα του aldo.

Legwg James

If you try to take it, .40 with a laser
Mod να σε ρωτήσω κάτι. Βλέπω ο γιατρός λέει ότι η πυκνότητα άνω των 90 g στη δότρια είναι εξαιρετική. Δεν αμφιβάλλω για την άποψη του απλά επειδή υπάρχει ένα μπέρδεμα με τις απόψεις, από πόσα g και πάνω λες μία δότρια εξαιρετική, από πόσα και πάνω καλή και από πόσα και και κάτω μέτρια εώς ''κακη'' αλλά να σε παίρνει για ΜΜ ;

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Mod να σε ρωτήσω κάτι. Βλέπω ο γιατρός λέει ότι η πυκνότητα άνω των 90 g στη δότρια είναι εξαιρετική. Δεν αμφιβάλλω για την άποψη του απλά επειδή υπάρχει ένα μπέρδεμα με τις απόψεις, από πόσα g και πάνω λες μία δότρια εξαιρετική, από πόσα και πάνω καλή και από πόσα και και κάτω μέτρια εώς ''κακη'' αλλά να σε παίρνει για ΜΜ ;

Το σύνηθες είναι 70-80. Το 60 είναι κακή, το 90 εξαιρετική.

Legwg James

Το σύνηθες είναι 70-80. Το 60 είναι κακή, το 90 εξαιρετική.
Αν υπάρχει απάντηση σε αυτό που θα σε ρωτήσω και έχεις χρόνο δώσε μου τα φώτα σου. Τι είναι θεωρητικά ''προτιμότερο'' σε μία μέση ΜΜ : Να έχουμε έναν ασθενή με υγιή δότρια της τάξεως των 70 g αλλά με πολύ παχιά τρίχα ή έναν με εξίσου υγιή δότρια των 93 g ανα cm2 αλλά με πολύ λεπτή τρίχα ;

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Το 1, γιατί συνήθως αυτός με την παχιά τρίχα και 70g πυκνότητα έχει κατά τεκμήριο και καλό λόγο. Καλός λόγος και χοντρή τρίχα είναι η επιτομή της επιτυχίας στις μμ.

Legwg James

Το 1, γιατί συνήθως αυτός με την παχιά τρίχα και 70g πυκνότητα έχει κατά τεκμήριο και καλό λόγο. Καλός λόγος και χοντρή τρίχα είναι η επιτομή της επιτυχίας στις μμ.
Είσαι απίστευτος, θενκ γιου. Μπορεί να σου την σπάμε ώρες ώρες αλλά είσαι δάσκαλος για εμάς του χτυπημένους από την DHT.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
IMG_20220128_034616.jpg

Giorgos-3

Well-Known Member
Δεν με ενδιαφέρει να μου κάνεις κήρυγμα περί Τιρκάλα και Αναστασάκη, μου είναι αδιάφορο για είναι εκτός θέματος. Τον Τιρκάλα έφερα σαν παράδειγμα για να τονίσω ότι στις συγκεκριμένες τεχνικές λεπτομέρειες που συζητάγαμε (και όχι γενικά αν είναι καλός ή όχι) κάνει τα ίδια (εκτός safe) ή και χειρότερα (punch 1mm) σε σχέση με το συγκεκριμένο περιστατικό του Αναστασάκη που μερικοί μίλησαν για "τραγικότητες". Μα είναι πραφανές σε όλους τους ανοιχτομάτηδες παρεπιδημούντες στην Ιερουσαλήμ ότι πάρα πολλοί δεν είναι αντικειμενικοί στα σχολιά τους γιατί τυφλώνονται από την κόντρα με τον γιατρό. Γιατί οι ίδιοι δεν λένε τα ίδια, με την ίδια ¨τραγικότητα" σε παρόμοια του Τιρκαλα? Έτσι όμως δεν γίνεται αντικειμενική κριτική, όταν το συναίσθημα επικρατεί της λογικής.

Ακόμα και η τελευταία σου έκφραση "ξαφνικά πήρες την πρωτοβουλία" δείχνει πόσο εκτός θέματος είσαι. Δηλαδή όταν διαφωνώ πρέπει να σκέφτομαι αν πρέπει να το γράψω μήπως και χαλάσω τα politics, το PR και τις ισσοροπίες. Δεν είμαστε καλά μου φαίνεται.
Πρώτον για να μην χαλάω το νήμα αυτό προκαλώ κ προσκαλώ εσένα κ τα μέλη να βρουν το ανάλογο περιστατικό του τιρκαλα με καταστραμμένη δοτρια .... Εγώ προσωπικά ξέρεις ότι δεν με νοιάζουν τα εργαλεία.. ας δουλεύει κ με κατσαβίδι κ πενσα οποιοδήποτε αρκεί να κάνει την δουλειά σωστά .... Κ δεύτερον δεν χρειάζεται πολύ μυαλό και σκέψη ειδικά από εσένα που είσαι διαχειριστής να αναλάβεις με σθένος την υπεράσπιση του γιατρού ... Γιατί την "γνώμη" σου στο συγκεκριμένο περιστατικό δεν την λες... Αν την έλεγες θα την έλεγες αφού ζητούσες και στοιχεία πρώτα ... Μπορείς να κρίνεις το αποτέλεσμα αν είναι καλό συνολικά ναι η όχι ; Ωραία τα λέτε για την δοτρια ...για την ληπτρια θα πείτε κάτι; Η φύτρωση πως σου φαίνεται και πως βγάζεις το συμπέρασμα;

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Εγώ προσωπικά ξέρεις ότι δεν με νοιάζουν τα εργαλεία.. ας δουλεύει κ με κατσαβίδι κ πενσα οποιοδήποτε αρκεί να κάνει την δουλειά σωστά .

Αν δουλεύει με κατσαβίδι δεν θα κάνει την δουλειά σωστά. Τελεία.

Κ δεύτερον δεν χρειάζεται πολύ μυαλό και σκέψη ειδικά από εσένα που είσαι διαχειριστής να αναλάβεις με σθένος την υπεράσπιση του γιατρού ... Γιατί την "γνώμη" σου στο συγκεκριμένο περιστατικό δεν την λες... Αν την έλεγες θα την έλεγες αφού ζητούσες και στοιχεία πρώτα

Γιατί η βελόνα κολλάει? Απάντησα σε κάτι που έγραψε ο Πάνος βάσει στοιχείων, των φώτο από την δότρια που φαινόταν το punch και το εύρος εξαγωγής. Μάλιστα υπήρχε και η ίδια φώτο πριν και μετά κάτι που σπάνια βλέπουμε στα νήματα. Για αυτό και της εβαλα και δίπλα δίπλα για να καταλάβουμε καλύτερα. Ο Πάνος γιατί την είπε τότε, εκεί γιατί δεν του είπες (είπατε) κάτι? Προφανώς γιατί η θέση του Πάνου βόλευε το αφηγημά σου. Εγώ που την είπα με τα ίδια στοιχεία λοιπόν, είμαι "υπερασπιστής"? Αν θες να συζητήσουμε σοβαρά καλό είναι να καταλαβαίνεις και την ουσία. Ή μάλλον να μην την παραβλέπεις σκόπιμα.

Giorgos-3

Well-Known Member
Αν δουλεύει με κατσαβίδι δεν θα κάνει την δουλειά σωστά. Τελεία.

Γιατί η βελόνα κολλάει? Απάντησα σε κάτι που έγραψε ο Πάνος βάσει στοιχείων, των φώτο από την δότρια που φαινόταν το punch και το εύρος εξαγωγής. Μάλιστα υπήρχε και η ίδια φώτο πριν και μετά κάτι που σπάνια βλέπουμε στα νήματα. Για αυτό και της εβαλα και δίπλα δίπλα για να καταλάβουμε καλύτερα. Ο Πάνος γιατί την είπε τότε, εκεί γιατί δεν του είπες (είπατε) κάτι? Προφανώς γιατί η θέση του Πάνου βόλευε το αφηγημά σου. Εγώ που την είπα με τα ίδια στοιχεία λοιπόν, είμαι "υπερασπιστής"? Αν θες να συζητήσουμε σοβαρά καλό είναι να καταλαβαίνεις και την ουσία. Ή μάλλον να μην την παραβλέπεις σκόπιμα.
Περίμενε...γιατί κόβεις το μήνυμα μου ; Σε ρώτησα κάτι .... Ποια η γνώμη σου για την ληπτρια; Που την στηρίζεις ; Άσε την δοτρια που εξήγησα ήδη ...

tamaliamoupiso

Well-Known Member
Wishful thinking. Αναστασάκης και 5-6 από εδώ ίσον φωτιά με 100χλμ άνεμο, πρέπει να είσαι επιφυλακή 24 ώρες το 24ωρο και αν όχι 2-3 μέρες μετά για να τα μαζέψεις. Αυτό που θα γίνει είναι κάποιες μέρες ανοιχτό το κάθε νήμα, μετά εκκαθάριση από τα άσχετο και κλείδωμα.

Εδώ διαφωνώ. Ξεφεύγουν σύμφωνα με τους κανονισμούς, μπανάρεις ένα 6μηνο τον καθένα, και είσαι ήσυχος για αυτούς τους 6 μείνεις να ασκείς το χόμπυ που σε ενδιαφέρει. Επανέρχονται στους 6 μήνες ή συμμορφωμένοι, ή εκ νέου μπαν και ησυχάζεις μια και καλή, κσι εσύ, αλλά και συνολικά η κοινότητα από το θέατρο του παραλόγου.
Σε όλα τα υπόλοιπα από το ανωτέρω ποστ μέχρι και το παρόν, συμφωνώ.

Μπλουζα