Anastasakis Hair Clinic
Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
1
Τελευταία επεξεργασία:
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Όταν τον κοιτάς από την μπροστινή λήψη, φαίνεται ότι κάτι δεν πάει καλά και ότι έχει γίνει μεταμόσχευση...Νομίζω δεν έχει γίνει σωστό κλείσιμο κροτάφων και τo δέσιμο με πλαινά δείχνει αφύσικο.
Αυτή ειναι η προσωπική μου γνώμη CVIAL. Αυτό που βλέπω λέω και έτσι δείχνει στα μάτια μου και θα προτιμούσα άλλο κλείσιμο κροτάφων για να δείχνει φυσικό το αποτέλεσμα και να έχει καλύτερη σύνδεση με τα πλαινά, ώστε να μη φαίνεται ότι είναι "προιον" μεταμόσχευσης. Δεν χρειάζεται να ειρωνεύεσαι όποιον δεν συμφωνεί μαζί σου. Καλή συνέχεια.Έλεος!
Ωραιο αποτελεσμα αλλα το περιστατικο φωναζει FUE απο δω μεχρι τα Νησια Γκαλαπαγκος
[/QUOTE
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Αυτή ειναι η προσωπική μου γνώμη CVIAL. Αυτό που βλέπω λέω και έτσι δείχνει στα μάτια μου και θα προτιμούσα άλλο κλείσιμο κροτάφων για να δείχνει φυσικό το αποτέλεσμα και να έχει καλύτερη σύνδεση με τα πλαινά, ώστε να μη φαίνεται ότι είναι "προιον" μεταμόσχευσης. Δεν χρειάζεται να ειρωνεύεσαι όποιον δεν συμφωνεί μαζί σου. Καλή συνέχεια.
Νομίζω θα πρέπει να σέβεσαι την προσωπική γνωμη των μελων , όπως σέβονται και τα μέλη την δική σου χωρίς ειρωνείες. Δεν έχω δει κάποιον να σε ειρωνεύεται ακόμα και όταν δεν συμφωνούμε μαζί σου. Δεν χρειάζεται να συμφωνούμε και γι'αυτό υπάρχουν τα φόρουμ ώστε να εκφράζει ο καθένας αυτό που βλέπει, χωρίς να τον ειρωνεύεται ο διαχειριστής εκμεταλλευόμενος τη θέση του, για να περάσει αυτό που θέλει αυτός. Δεν υπάρχει κανένα φίλτρο στα μάτια μας, απλά εκφράζουμε αντικειμενικά αυτό που βλέπουμε και μόνο ανεξαρτήτου κλινικής- γιατρου. Η γνώμη μου ειναι αυτή που ανέφερα.Δεν είναι καθόλου ειρωνεία είναι καθαρή διαφωνία σε αυτά που έγραψες. Και εμείς έχουμε μάτια και βλέπουμε απλά τα δικά μας μάτια δεν έχουν φίλτρα με ονόματα γιατρών/κλινικών. Δυστυχώς για να έχουμε ειλικρινείς κριτικές μου φαίνεται ότι πρέπει να αρχίσουμε να ποστάρουμε χωρίς να αναφέρουμε την κλινική που έκανε την μμ.
ωραίο και φυσικό αποτέλεσμα,,τελικά το 15 μηνο + είναι απαραίτητο για να βγούνε ασφαλή συμπεράσματα για το αποτέλεσμα μιας μμ,,Εικόνα στους 19 μήνες με βρεγμένα μαλλια
Προβολή συνημμένου 44753Προβολή συνημμένου 44754Προβολή συνημμένου 44755
θεωρώ οτι η FUT έχει περισσότερα πλεονεκτήματα απο την FUE, ειδικά όταν κάποιος είναι NOR7 σαν κ εμένα. Η συγκεκριμένη περίπτωση βέβαια δεν υπόκειται στην παραπάνω περίπτωση.. Πάντως το αποτέλεσμα νομίζω ότι είναι ωραίο..Πολύ φυσικό αποτέλεσμα... νομίζω ότι ο φίλος θα είναι χαρούμενος με το αποτέλεσμα.. Δεν ξέρω αν μετάνιωσε που δεν έκανε Fue... ούτως ή άλλως πάλι το ίδιο μήκος μαλλιού θα είχε τώρα
Νομίζω θα πρέπει να σέβεσαι την προσωπική γνωμη των μελων , όπως σέβονται και τα μέλη την δική σου χωρίς ειρωνείες. Δεν έχω δει κάποιον να σε ειρωνεύεται ακόμα και όταν δεν συμφωνούμε μαζί σου. Δεν χρειάζεται να συμφωνούμε και γι'αυτό υπάρχουν τα φόρουμ ώστε να εκφράζει ο καθένας αυτό που βλέπει, χωρίς να τον ειρωνεύεται ο διαχειριστής εκμεταλλευόμενος τη θέση του, για να περάσει αυτό που θέλει αυτός. Δεν υπάρχει κανένα φίλτρο στα μάτια μας, απλά εκφράζουμε αντικειμενικά αυτό που βλέπουμε και μόνο ανεξαρτήτου κλινικής- γιατρου. Η γνώμη μου ειναι αυτή που ανέφερα.
η Μπελούτσι δεν έχει κανένα στραβό δόντι, φιλε,, σε παρακαλώ να ανακαλέσεις,, χαχαΦίλε Witcher ίσως πιθανό να αναφέρεσαι στα κυκλάκια που εχω σημειώσει οτι το κλείσιμο δεν είναι το τέλειο (υποκειμενικό πάντα), αλλά και πάλι σε μια κλίμακα απο το 1 μέχρι το 10 αυτό θα "κόψει" μισό πόντο ούτε καν ολόκληρο, και με το "έλεος" ο CVIAL αυτό εννοεί, ότι κοιτάζεις μια μικρή λεπτομέρεια. Εννοείται θα το σχολιάσεις αλλά θα γράψεις πρώτα οτι το υπόλοιπο είναι άρτιο. Είναι σαν να σχολιάζεις τη Μπελούτσι και να σταθείς οτι έχει ένα στραβό δόντι . Θα το σχολιάσεις μεν αν είσαι τελειομανής, θα θαυμάσεις δε το υπόλοιπο
Άμα την περάσεις από scan όλο και κάτι θα βρεις ..η Μπελούτσι δεν έχει κανένα στραβό δόντι, φιλε,, σε παρακαλώ να ανακαλέσεις,, χαχα
Φίλε Witcher ίσως πιθανό να αναφέρεσαι στα κυκλάκια που εχω σημειώσει οτι το κλείσιμο δεν είναι το τέλειο (υποκειμενικό πάντα), αλλά και πάλι σε μια κλίμακα απο το 1 μέχρι το 10 αυτό θα "κόψει" μισό πόντο ούτε καν ολόκληρο, και με το "έλεος" ο CVIAL αυτό εννοεί, ότι κοιτάζεις μια μικρή λεπτομέρεια. Εννοείται θα το σχολιάσεις αλλά θα γράψεις πρώτα οτι το υπόλοιπο είναι άρτιο. Είναι σαν να σχολιάζεις τη Μπελούτσι και να σταθείς οτι έχει ένα στραβό δόντι . Θα το σχολιάσεις μεν αν είσαι τελειομανής, θα θαυμάσεις δε το υπόλοιπο